Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben balayımın 1.günü daha kayınvlidem yüzümden alyansımı fırlatıp atmış biri olrak neler yaşayabilmiş olacağımı az cok hayal edebilirsin.kayınvalidemi her gören ve bana yaptıklarına şahit olan herkes benimki bir melekmiş deyip kayınvalidesinin kıymetini biliyor.hem sanırım hamilesin sakın aklına gereksizinsanları getirme.yok say onu.onla aynı evde olsan bile o yokmuş hayatında gibidavran yoksa benimgibi 50den 45 kg ya da düşersin yüzün tarla gibi olur stresten vs vs.ben öğretmenim eşim de öyle.onlarla aramızda 2 saat mesafe var ve her haftasonu orda kalmamızı bekliyor.geçen hafta akşam 5te evimi bastı.kocasına yalan söylemiş gelmiş.meğer büyü yapmaya gelmiş evime:)falan filaannnnn

canım ümraniye belediyesinemi yakın eğer öyleyse ben ümraniyede merkezde değilim daha aşağılarda kalıyo ama bizim buraya otobüs var gelmek istersen alırım ben seni...
kayınvalidene üzüldüm allah sabırlar versin ama bu acısı sana çektirsin anlamınada gelmiyo neyse canım sen iyiliğini esirgeme elbet karşılığını birgün alacaksın....

canım allah sana kolaylık versin peki kaynananın bu yaptıklarını eşin görmüyomu birşey demiyomu tamam kayınvaliden psikolojik olarak iyi değilmiş anladım ama güzellikle anlatıncadamı anlamıyor ne için size büyü yapmak istiyor ki...akannehir

lithium84 sana da Allah sabır versın canım. bızım bahceden de muska cıkmıs eltım gormus ve kayınvalıdemle kayınpederım saklamıslar. bızımkı gecen hafta esımın yuzune bakarak konusmusum, konsurken ona bakmamısım dıye bana " benı nıye dıslıyorsun "vs. vs.dedı. bırde kardesının cocuklarını dugunu ıcın bılezık adedı saymaya basladı. bız de ona yardım edecekmısız. ben de esıme dedım. anneme soz verıp takmadıgınız sut hakkı dururken ben onun yegenlerının bılezıgıne karısmam. takarsan da helal etmem dıye. gecen hafta bu sebeplerden olaylar buyudu ve ben krız gecırdım. hayatımda cok nadır aglayan ben, bu evde hergun agladım ve 2.kez krız gecırecek duruma geldım. zaten o hafta bebısım de kendını gostermedı. uffff yaaaaa . dusunmek bıle sınır bozucu. kadın ogluna kahvaltı hazırlıyorum dıye bıle benımle kavga ettı yaaaa. gebersın hazırlama dıyor ve esım onu savunuyor.
gunde 1 paket sıgara ıcıyordum. hamılelıkten sonra gunde 1 taneye dusurmustum. kavga edınce paket alıyorum. bugun hıc ıcmedım ama bırazdan 1 tane ıcıcem yıne. bebısıme zarar verdıgımın farkındayım ama dıger turlu de stresden dolayı zarar verıyorum. hem hamılelık hem sıgarayı bırakmak cok yıpratyor ınsanı. ama bunu erkek mılletı anlamıyor ıste.........

sağol bat..

Jaya misafirlikteydik yeni geldik.yavrunu aklına getir artık sen onun için varsın bu hayatta.seni çok iyi anlayabiliyorum ve son bir aya kadar her ay evde sinirkrizi geçiriyordum.ama inan ne yaparsan kendine yaparsın.bizde bir laf vardır: yastık değişir kader değişmez diye...allah dağına göre kar verirmiş biz de demek ki böyle sınanıyoruz.ben şu 7 ayda yaşadıklarımı anlatsam ahh ahh!! ben müsait birarada anlatırım size sıkılmazsanız:)şimdi tatlı canlarımızı sıkmayalım bunlarla.bu arada ayıptır söylemesi biz ilk denememizi gerçekleştirdik bebek için hihihi haydı hayırlısı

hadi gözünüz aydın deryacım allah kalbinize göre verir inşallah akşama bizim yerimizede eğlen olurmu ama çok kendini sarsma belki bebiş varsa bişey olmasın dikkat et olurmu...:CüvCüv:
birtanem çok saolllll.... walla keyifliyim..inşallah tadımız kaçmaz... güzel haber veririm sizlere en yakın zamanda...

saol gzelim inşallah iyi haberler vermek istiyorum tabi bende.... afiyet olsuncanımmm

ahhhhhh ahhhhhhhh kıymete biniveriyor oğullarııııı ben de o konuda dertliyim canım hiiiiç sorma yüzümü güldürmedi karı... bende huylaıyorm büyü değildee beddua mı ediyor nedir belki büyü bile vardır ne biliyim..??

allah sabırlar versinnnnnnnn ben de görüşmüyorummmmmmmmm... bebeğim olursa da görüşmem.aslaaaaaa

beni saymayanın bebeğimi görmeye hakkı yok ...

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızz??? :kedi:
ben 1,5 yıllık evliyim ve bu ay itibari ile korunmyı bıraktık
bebişimiz olsun istiyorum
rabbim hayırlısını versin
adet tarihim 6 şubat
a.s.

arkadaşlar e-pack i de ekleyelim tarih listesine..Hoşgeldin e-pack.

Herkese günaydn.Sormayın başıma ne geldi.Dün gece biz ilk denemeden sonra (ki aslında 16 ocak sat adetim de 20sinde bitti-ovülasyon dönemim değil ama bu forumda bir yerde okumuştum adet bitiminden sonra gebe kalmayı başarabilenlerin çocuğu erkek olurmuş bir ayette yazıyormuş ben de şansımı denemek istedim) dışarı kartopu oynamaya çıktık eşimle yarım saat durduk.Botlarım da su çekmiş.Çorapları değiştirip aşağı komşuya indim kızının karnesine bakmaya.orda oturduk 1-2 saat aniden iki bacağım da romatizmalı gibi ağrımaya başladı.oturamadım eve geldim.sonra uyudum.gece 4te dayanılmaz bacak agrılarıyla uyandım.eşim masaj yaptı geçmedi agrı kesici aldım ancak hafifletebildi sabah 6bucukta uyumuşum şimdi kalktım.Netten araştırmış eşim huzursuz bacak sendromu diye bir hastalık varmış kızlar ben ilk defa duydum belirtiler uydu.aslında babamda da var buna benzer şeyler.zaten genetikmiş ve tek sebebi stresmiş! (hiç şaşırmadım-kayınvalidem sağolsun) neyse belki sebepsiz bacak agrıları yaşayan vardır diye paylaşmak istedim:)

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm
hemşeriyiz ve bende 1,5 yıllık evliyim ancak bu topikte sadece ben bebeiş denemiyorum henüz
hadi hayırlısı bakalım

ben burdayım aşkolsunnnnnnnnnn

canm ya sen onlion değildin çıktın sandım kusura bakma olurmu...

iyidir bat'cım.senden nbr?takılıyorum öyle işte..neyse kızlar ben pcyi kocişe bırakıyorum şimdi.tatlı uykular herkeseee

bende iyiyim canım gece görmedim yazdığını bende kapattım sana yazıktan sonra...

e_pack hoşgeldin aramıza hadi ahyırlısı umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın listeye ekliyorum hemen senide...

lithiumcum geçmiş olsun dikkat et kendine ben o diz ağrılarını çok çekiyorum çünkü romatizmam var hem bacaklarımda hemde bileklerimde tuttuğu zaman çok kötü oluyorum geçen aylarda bir dizlerim ağrıdı ağrıdan ağlıyordum sonra eşim sıcak su torbası koydu dizlerime anında geçti eğer seninde ağrırsa öyle yap hemen geçiriyor...

günaydın kızlarrrr

günaydın yamancım nasılsın bi türlü rast gelemiyoruz seninle dargınmıyız yoksa kızzz...bilmiyorumkismile

deryaberil bu ay ilk sıra senin haberlerini beklioruz hihihi

tavsiye için sağol bat bir daha olursa denicem hemen bakalım işe yarıcak mı

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
bişey sorabilirmiyim bende izmirde yaşıyorum kar topu oynadkk demişisn nerde oynadınız? bende kar istiyoruummm

hoşgeldin cnm
hemşeriyiz ve bende 1,5 yıllık evliyim ancak bu topikte sadece ben bebeiş denemiyorum henüz
hadi hayırlısı bakalım

hoş bulduk tatlım a.s.

e_pack hoşgeldin aramıza hadi ahyırlısı umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın listeye ekliyorum hemen senide...

hoş bulduk canım sağolasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…