bat aslında babamların oturdugu yer umranıye ama uskudara baglı. beledıye bınasına yakın. sız nerdesınız. yolum duserse gorusuruz. (pek dusemıyor ama) valla sohbet ıyı olur da ben gelınce herkes kacıyor. aynı anda mı ısınız cıkıyor kızlar.....
derya gozun aydın canımmmm.. Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah. bak gordunmu 2 gun once ne kadar moralsızsen, sımdı de kutlama yapacak kadar mutlusun. Allah nazarlardan korusun tatlımm.
cıtır yaman nıye kactın kız .
ben balayımın 1.günü daha kayınvlidem yüzümden alyansımı fırlatıp atmış biri olrak neler yaşayabilmiş olacağımı az cok hayal edebilirsin.kayınvalidemi her gören ve bana yaptıklarına şahit olan herkes benimki bir melekmiş deyip kayınvalidesinin kıymetini biliyor.hem sanırım hamilesin sakın aklına gereksizinsanları getirme.yok say onu.onla aynı evde olsan bile o yokmuş hayatında gibidavran yoksa benimgibi 50den 45 kg ya da düşersin yüzün tarla gibi olur stresten vs vs.ben öğretmenim eşim de öyle.onlarla aramızda 2 saat mesafe var ve her haftasonu orda kalmamızı bekliyor.geçen hafta akşam 5te evimi bastı.kocasına yalan söylemiş gelmiş.meğer büyü yapmaya gelmiş evime:)falan filaannnnn
birtanem çok saolllll.... walla keyifliyim..inşallah tadımız kaçmaz... güzel haber veririm sizlere en yakın zamanda...hadi gözünüz aydın deryacım allah kalbinize göre verir inşallah akşama bizim yerimizede eğlen olurmu ama çok kendini sarsma belki bebiş varsa bişey olmasın dikkat et olurmu...:CüvCüv:
herkese iyiakşamlar kızlar..
Gündeydim arkadaşta sabahtan beri girmedim hemen çoşmş ortalık:)) deryaberil testler süper tbrkler arkadaşım mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum.kek tarifi için tşkrler bu arada tatilde deniycem bakalım
JAYA aynı dertten bende müzdaripim gerçi benim eşim öyle aman aman düşkün değil ama annesine karşı pek savunamıyor beni çünkü kayınvalidem psikolojik olarak normal bir insan değil.Çokçektim hala da çekiyorum.takmamaya çalış arkadaşım.
ben balayımın 1.günü daha kayınvlidem yüzümden alyansımı fırlatıp atmış biri olrak neler yaşayabilmiş olacağımı az cok hayal edebilirsin.kayınvalidemi her gören ve bana yaptıklarına şahit olan herkes benimki bir melekmiş deyip kayınvalidesinin kıymetini biliyor.hem sanırım hamilesin sakın aklına gereksizinsanları getirme.yok say onu.onla aynı evde olsan bile o yokmuş hayatında gibidavran yoksa benimgibi 50den 45 kg ya da düşersin yüzün tarla gibi olur stresten vs vs.ben öğretmenim eşim de öyle.onlarla aramızda 2 saat mesafe var ve her haftasonu orda kalmamızı bekliyor.geçen hafta akşam 5te evimi bastı.kocasına yalan söylemiş gelmiş.meğer büyü yapmaya gelmiş evime:)falan filaannnnn
allah sabırlar versinnnnnnnn ben de görüşmüyorummmmmmmmm... bebeğim olursa da görüşmem.aslaaaaaasağol bat..
Jaya misafirlikteydik yeni geldik.yavrunu aklına getir artık sen onun için varsın bu hayatta.seni çok iyi anlayabiliyorum ve son bir aya kadar her ay evde sinirkrizi geçiriyordum.ama inan ne yaparsan kendine yaparsın.bizde bir laf vardır: yastık değişir kader değişmez diye...allah dağına göre kar verirmiş biz de demek ki böyle sınanıyoruz.ben şu 7 ayda yaşadıklarımı anlatsam ahh ahh!! ben müsait birarada anlatırım size sıkılmazsanız:)şimdi tatlı canlarımızı sıkmayalım bunlarla.bu arada ayıptır söylemesi biz ilk denememizi gerçekleştirdik bebek için hihihi haydı hayırlısı
hihoyyyt:teytey:a.s.:CüvCüv:
lithium naber kimse yok topikte senden benden başka...
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızz??? :kedi:
Ben 1,5 yıllık evliyim ve bu ay itibari ile korunmyı bıraktık
bebişimiz olsun istiyorum
rabbim hayırlısını versin
adet tarihim 6 şubat
a.s.
ben burdayım aşkolsunnnnnnnnnn
iyidir bat'cım.senden nbr?takılıyorum öyle işte..neyse kızlar ben pcyi kocişe bırakıyorum şimdi.tatlı uykular herkeseee
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızz??? :kedi:
ben 1,5 yıllık evliyim ve bu ay itibari ile korunmyı bıraktık
bebişimiz olsun istiyorum
rabbim hayırlısını versin
adet tarihim 6 şubat
a.s.
arkadaşlar e-pack i de ekleyelim tarih listesine..Hoşgeldin e-pack.
Herkese günaydn.Sormayın başıma ne geldi.Dün gece biz ilk denemeden sonra (ki aslında 16 ocak sat adetim de 20sinde bitti-ovülasyon dönemim değil ama bu forumda bir yerde okumuştum adet bitiminden sonra gebe kalmayı başarabilenlerin çocuğu erkek olurmuş bir ayette yazıyormuş ben de şansımı denemek istedim) dışarı kartopu oynamaya çıktık eşimle yarım saat durduk.Botlarım da su çekmiş.Çorapları değiştirip aşağı komşuya indim kızının karnesine bakmaya.orda oturduk 1-2 saat aniden iki bacağım da romatizmalı gibi ağrımaya başladı.oturamadım eve geldim.sonra uyudum.gece 4te dayanılmaz bacak agrılarıyla uyandım.eşim masaj yaptı geçmedi agrı kesici aldım ancak hafifletebildi sabah 6bucukta uyumuşum şimdi kalktım.Netten araştırmış eşim huzursuz bacak sendromu diye bir hastalık varmış kızlar ben ilk defa duydum belirtiler uydu.aslında babamda da var buna benzer şeyler.zaten genetikmiş ve tek sebebi stresmiş! (hiç şaşırmadım-kayınvalidem sağolsun) neyse belki sebepsiz bacak agrıları yaşayan vardır diye paylaşmak istedim:)
günaydın kızlarrrr
HAYDİ KIZLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO SİZDE GELİN KATILIN LİSTEYE..
14 OCAK 2010 BURCUBURCU???BEKLEMEDE
19 OCAK 2010 MGÖKÇE???? SES SEDA YOK
29 OCAK 2010 DERYABERİL
01 ŞUBAT 2010 MİNOZ
03 ŞUBAT 2010 BAT
06 ŞUBAT 2010 E-BACK
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
19 ŞUBAT 2010 LİTHİUM84
HADİ ARKADAŞLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO YENİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ LİSTEMİZE....
İNŞALLAH BU LİSTE HEPİMİZE UĞURLU GELİR HANIMLAR DULARIM SİZİNLE BAKALIM İLK KİM VERECEK MÜJDELİ HABERİ....
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
MGÖKÇE SENDE KAYIPLARA KARIŞTIN YA Bİ CEEE DEDİN SONRA GİTTİN HALA SES SEDA YOK SENDEN Bİ HABERDAR ET BİZLERİ BURCU ÇIKTI ORTAYA SIRA SENDE HADİİİİİİİİİİİİ AMAAAAAA YAAAAAAA YOKSA BİZİ TERKEDİP BAŞKA TOPİKLERİMİ GİTTİN...
arkadaşlar e-pack i de ekleyelim tarih listesine..Hoşgeldin e-pack.
Herkese günaydn.Sormayın başıma ne geldi.Dün gece biz ilk denemeden sonra (ki aslında 16 ocak sat adetim de 20sinde bitti-ovülasyon dönemim değil ama bu forumda bir yerde okumuştum adet bitiminden sonra gebe kalmayı başarabilenlerin çocuğu erkek olurmuş bir ayette yazıyormuş ben de şansımı denemek istedim) dışarı kartopu oynamaya çıktık eşimle yarım saat durduk.Botlarım da su çekmiş.Çorapları değiştirip aşağı komşuya indim kızının karnesine bakmaya.orda oturduk 1-2 saat aniden iki bacağım da romatizmalı gibi ağrımaya başladı.oturamadım eve geldim.sonra uyudum.gece 4te dayanılmaz bacak agrılarıyla uyandım.eşim masaj yaptı geçmedi agrı kesici aldım ancak hafifletebildi sabah 6bucukta uyumuşum şimdi kalktım.Netten araştırmış eşim huzursuz bacak sendromu diye bir hastalık varmış kızlar ben ilk defa duydum belirtiler uydu.aslında babamda da var buna benzer şeyler.zaten genetikmiş ve tek sebebi stresmiş! (hiç şaşırmadım-kayınvalidem sağolsun) neyse belki sebepsiz bacak agrıları yaşayan vardır diye paylaşmak istedim:)
hoşgeldin cnm
hemşeriyiz ve bende 1,5 yıllık evliyim ancak bu topikte sadece ben bebeiş denemiyorum henüz
hadi hayırlısı bakalım
e_pack hoşgeldin aramıza hadi ahyırlısı umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın listeye ekliyorum hemen senide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?