Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

minoz süpersinn olaya farklı bir bakış açısı getirdin...topicten hamile kalıp gideceğim günü bekliyorum ha?? süperrrrrrr :)

aminnnn tatlımmmmmmm

deryacıum valla beniöyle heveslendiriyorsunki daga sabırsızlanmaya başladım ayyy inşallah allahmı söyletti sana inş önce sen sonrada ben vereceğiz müjdeli haberleri ben hep sol tarafımda bi ağırlık hissediyorum hep sendede oluyomu bu birde ben resmi nerden nasıl yükleyeceğim o kadar bakındım bulamadım yaaa patiğin biri bitti diğerine başladım ben şal örmesinide çok seviyorum varsa sende koy topiğe şöyle anlaşılır bi resim alırım örneğini yada değişik kolay ne biliyorsan ben çok meraklıyımdır örgye dantele boncuk işlerine bekliyorum cnm...:hulya:

ben çok beceriksizim ya.ne dantel bilirim ne örgü.kocişim askerdeyken teee 5 sene önce 2 ters 2 düzden bi atkı ördüydüm o kadar:)))onu da ne ben başladım ne ben kestim sonunu.püsküllerini bile yapmadım:)))çok beceriksizim çokkk

canım bende şiş işinde iyi değilim ama çok hevesliyimşişle ilk yaptığım şey yiğenimin doğumunda ona süeter örmüştüm akıllı ipten çok güzel oldu öğrenmek istersen hiçte zor değil aslında ama ben dantel işinde daha iyiyim şimdipike takımına dantel örüyorum...:hulya:

ne güzel yaaa...hayranım becerikli hatunlara:hulya:

günaydın iyi haftalar kızlar hadi bakalım güzel haberler gelicekmi bu haftaaa

gunaydın kızlar, haftasonu baya yazısmıssınız.ctesı tıpı var dıye kocacıgım ıse gondermedı benı. evde de ınt.e gırmek sıkıyor . butun gun ısyerınde bılg.basında olunca....... ama ctesı kayınvalıdemle bebısımı gormeye gıttık cunku 3-4 gun hareketını hıssetmemıstım. Allahtan sorun yok ama bayaa tıpı yedık ve heryerım tutulmus.
lıthıum84 canım yaa gecmıs olsun. ınsallah cıddı bısey yoktur. e-pack hosgeldın aramıza. meryem gozun aydın. ben sanırım bıryerde bısey kacırdım. kardesın nerdeydı
kızlar gercekten hamıle kalan terkedıyor bızı. bı meryemle ben varız sanırım.

günaydın yamancım sağol sanada iyi haftalar ben bu hafta güzel haber vermicem ancak bi dahaki haftaya bu hafta deryadan duyacağız inşllah eee sen neler yapıyosun nasıl geçtihafta sonu izmirde havalar nasıl....

günaydın jayacım evet baya yazıştık ama sizlerinde olamsını çok istedim hafta sonu sizler olmuyorsunuz topikte eşin iyi yapmış keşke kar yağışı daha çok olsada kimse gitmese işe falan bebişin iyi olamsına çok sevindim ben hamile kalınca sizi terketmeyeceğim söz veriyorum çok seviyorum hepinizi meryem eskisi gibi girmiyor topiğe yamanda öyle özledim onlarla sohbetetmeyi ya kızzzzlllllaaaar nerdesinizzzzz...delikafadulden

günaydın kızlar.ben tatilimin ilk gününün tadını çıkardım öğlene kadar uyudum ama evde duran kadın boş kalır mı hiç??????dağ gibi ütüye başladım hemen. Allah bana kolaylık versin nefret ediyorum ütüden ya... hepimize hayırlı, bebekli bi hafta diliyorummm

inşallah canım inşallah öncesi sonrasında değilim de yeterki sağlıkla olsun.... canım bende tuniğimin önünü tamamladım. dün gecede arkanın tek parçasını bitirmeye az kaldı 1 karış falan onu da akşam bitiri 2. parçaya geçerim. değişik bişey olcak :) uydurmaaa...mangodan bir bluz aldım aynı model onun tarsında bişey yapıcam ama farklılıklar epeyy olcakkk... bakalımmm .abartınca ipim yetmeyecek sanırım. kocişe sipariş verdim bugün alamadı yarın alcak.... tatlım arama btonuna resim ekleme yaz çıkar ordan konu...ben bakıyım snasıl eklendiğini anlatan yeri ordan bakar eklersin olurmu canımcım....

öperimmm

hiç bozma moralini anamızın karnında öğrenmedik ya bizde...herşey sonradan oluyor bak bu ördüğüm örgüde ilik açmam gerekli düğme yapmak istiyorum...nasıl yapılır bilmiyordum internetten okudum baktım anlamadım pek denedim olmadı..sonra aneme sordum telefonda anlattı. ilk yaptım ehh işte oldu. 3. ilikte tam istediğim gbi oldu...herşey zamanla olur güszelim..öyle motfili desenli modeller yapmak zorunda değilsin atkıyı örme işini bcerebildinse kazakda örersin...sen yeterki iste...al ipini tarif ederiz biz sana ...7-8 numara şiş al ona uyanda iplik al...çabuk ürediği için heveslenirsin...güzel bir kazak yada suveter örmene yardımcı oluruz...dimi battt??????

amin şeker şey amin..... bakalım bugün 28deyim ben....bekliyorummmmmm..kıslarrrr bugün benim evliliğimin 15. ayı bitti..

siz terk edemesziniz zaten jayam...bırakmıcazz ki sizi ....bebişlerin resmini görcesssss gelişmelerini dinlicezz sizden..ayrılmak yokkkkk

ohhhh misss walla bugün bende çok zorlandım gelmeye ...herşey gelene kadarmış...şimdi geldim çalışıyorum zevkle ama evden çıkmak ızdıraptı....iyi tatilleri güzelimmmm dinlen tadını çıkartttt..hep özendim geç kalkıp sabahlıkla evde dolaşıppp sabah programları izliyimelimde kahvem dolaşayım falan :) yapcam ama hamiş kalıyım iznimde yapcam :)

senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun

Nice 15 aylara canım.umarım o ayların 15 yıllara dönüştüğünü de görürsün torunlarınla:1hug:
oooo hatuna bak hamilelik izninde elinde kahvenin işi nee?:))) nasılsa bikaç ay sonra o izni kullanacağına göre bak sana tavsiyede bulunayım şimdiden:)))tamam sabahlığını giy geç kalk falan ama kahve içme zararı dokunur bebişineeelmaz: bak moda sokuyorum şimdiden senii.hadi millet nerlerdesiniz??1 gün evde kaldım şuna bak kimsecikler yok

canım öyle saçmalık mı olurmuş yaa??kandırmaca siteler onlar doktor falan da değildir o konuştuğun kişi.sen onun söylediklerini unut biran önce.kistin olduğunu bildiğine göre doktor kontrolündesindir herhalde.kendi doktorun ne derse onu yapman yeterli.hem benim ablamın kocaman kisti vardı evlenir evlenmez hamile kaldı sorun falan çıkmadı.öteki ablama da doktor tek yumurtalığın çalışıyor hamile kalma ihtimalin düşük dedi 2 ayına kalmadan o da hamile kaldı.kısmet bu işler sakın bazı densizler yüzünden canını falan sıkayım deme

canım sen nerden buldun o salak sıteyı, doktor degılım ama kıstlerın tedavısı oldugunu bılıyorum. yıne de doktora danıs bence. boyle cıddı konularda kulaktan dolma bılgıler senı cok yanıltır.
mınozcum valla sımdıkı aklım olsa ogretmen olurdum. 15 gun evdesın ne guzel. ben ctesı ıse gıtmedım. pazar zaten ızınlıyım. valla bugun ıse gelmek cok zor geldı. bu arada ben de her turlu el ısı konusunda yeteneksızım. kocama bekarken atkı ormustum ama onu da yaz basında attım. ama sımdı sızlerı okuyunca heveslendım. bebısıme yelek oreyım barı..
deryacım merak etme ben terketmem sızı.
bat hasta olmadın dımı tatlımmmmmmm

eşim de her tatil günümde keşke öğretmen olsaydım diye söylene söylene gider işe:)))bence de tam bayan mesleği öğretmenlik.Ama Allah sağlık sıhhat versin jayacım da işe git tek.Şimdi hamiş hamiş zor geliyodur soğukla işe gitmek ama Allah sabrını verir umarım

slm kizlar nasilsiniz.bugun ise basladimmm bir hafta daha gicedem yine rapora devam...kizlar bugun benim dogum gunummmm 24 oldummm artikkk yaslar ne cabuk geciyorr yaaa..ben sizi unutmadim ama zamanimm pek olmuyorr ya..genelde okuyorum yazilanlariii ama cvp yazamaiyorumm hepinizi optummmm..

BAT Nasilsin canimm kocisinle tartissmissin umarim simdi araniz iyidir arada oluyor boyle tadsizliklar kari koca arasindaa canimmm ..optum senii

DERYACIGIM Bence bekle bi kac gun daha test yapmak icin bende senin dedigin o testen yeptim clear blue erken hamilelik monitoru diye bisey hem kac haftlaik oldugunu yaziyor hemde hamileysen hamilesiniz yazior canimm biraz beklee yapp ok canimmm

yaa böyle bir şey olurmu bıraakkk onlar seni çaresiz bırakıp abuk subuk otlarla bilmem nelerle kandırmak iin moralini sdip yaptuırmış.... kızm kimler hamile kalıyorrr.rahmi ters olanlar ; kisti olanlar; pko olanlar; şişman olanlar ; hiç spermleri olmayanlar...Allah uygungördüğü sürece olur..sıkma canını doktora git hacıya hocaya değil...

aman tamam yaaa iki dakka keyif hayale edeyim dedim onda bile izin vermediniz..tamam tamam içmem amannnn maksat kahve değil zaten o keyf dakikaları . :) hihoyyyt

dogumgunun kutlu olsun meryemcıııııııımmmmm. Allah nıce yıllar mutlu huzurlu bebısınle ve esınle saglıkla yasamayı nasıp etsın.

iyiki doğdun nice yıllara meryem...ne güzel yeni yaşına meleğinle birlikte girdin.umarım bu yaşın sana bebişinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur hepsini fazlasıyla getirirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…