Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bızımkı de 6.5 oldu ama tık yok valla. bu arada senı heveslendırmenın yolunu buldum sanırım. adresını ver de geleyım. senın hamıle gorup heveslenmeye ıhtıyacın var. yoksa bebek yapacagın yok senın.

cnm yaa saol yerim o göbeği ben
çok güzel oluyo hakkaten allah hepimize nasip etsin ama daha 1,5 sene oldu evleneli yani çokta geç değil hem yaşım daha 15 nisanda 24 olucak

canım benim çok saol güzel dileklerin için ..inşallah hepimiz ANNE haberlerimizi veririz... eşim iş bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrr başlayacak ay başında :)
spermiogram testini de verdi 6 da sonuç alıcazzzzzz.....

sende süpersin şekerim..... ama jaya çok halklı kotum sana gülmekten...hamile görüncemi değreştin kıssssssssssss .... burda sana o kadar git çalışşşş pırtla diye baskı yapıyoruzzz ...hamiş görünce mi eridin...jayaaa git yawrum se iki görün de gel...

walla gitt kızzzzz olmuyo bu hatunun hisleri kabarmıyorrrrr....

nerde oturuyorsun istanbulda sen..ben maltepedeyim....buluşalım kızz şu havalar güzelleşsinde ..toplaşalım istanbullu kimler varsa olurmu ..bebişin tekmlerini izlerizz...

cnm yaa saol yerim o göbeği ben
çok güzel oluyo hakkaten allah hepimize nasip etsin ama daha 1,5 sene oldu evleneli yani çokta geç değil hem yaşım daha 15 nisanda 24 olucak

anaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzzz sen çıtır çıtır mışsınnn..... oyy oyyyy 24 diyor yaaa..kardeşimle yaşıtsınnnnn..... :) ayy doğruu daha erkenn beee beklee bekleeee

Hayirlisi, bir hafta gecti :) test yaptim negatif ti ama bekliyorum bakalim..
hoşgeldin güzelim...hadi bakalım inşallah güzel haber gelir...

deryacım gozun aydın bak gordunmu uzulmene gerek kalmadan neler oldu. sana demıstım her seyde bır hayır vardır dıye. esın ısınden olmasa o kadın yuzunden yıne kavga ederdınız. etmesen de ıcın ıcını yerdı. ben karsıda oturuyorum canım. aılem camlıcada oturuyor. ben buyuk armutlu dıye bıryerdeyım. etılerın cıkısında hemen ama kerbela gıbı bıryer. evımı cok ozluyorum o yuzden. hem camlıca tepesıne hem carsıya cok yakın. burda yuruyus yapacak yol bıle yok.
burcucum ınsallah bu sefer tutar canım yaa. ben haberını almadan sevınmek, senı de heveslendırmek ıstemıyorum. daha once de oldu ya. cok ınanmıstım o zaman. ama kısmet. ınsallah bu ay canımmm. guzel haberını beklıyorum.

yamancım ızmırde olsa gelırım. esımın dayısı var orda. neresı tam bılmıyorum ama olakı gelırsem haber verırım. derya aksam sonucu bıldır bıze

derya sen kac yasındasın. aslında yamanın yası tam zamanı suanda. ben 34 yasındayım. zaten 32 ydım evlendım. bebedım bana anneanne dıyecek dıye korkuyorum. hamılelıkte kendımı de saldım ıyıce. ısın sakası bıryana gercekten bıran once dogurup bakıma gırmek ıstıyorum.

Sanırım topiğin çıtırı benim hihoyyyt
şaka bi yana allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin hepimizeee :CüvCüv:

KIZLAR EŞıMıN TEST SONUÇLARI ÇIKTIIIIIIIIIII.......

MıKTAR :5,3 ML
PH:8,5
SIVILAŞMA SÜRESı : 30DK
1ML DEKı SPERMATOZOON SAYISI : 14.400,00
TOPLAM SPERMATOZOON SAYISI : 76.320,00

HIZLI HAREKETLı : %5 -- 720,00
YAVAŞ ıLERı HAREKETLı : %3 --- 432,00
YERıNDE HAREKETLı : %2 --- 288,00
HAREKETSıZ : %90 -- 12.960,00

MORFOLOJıK ıNCELEME :
NORMAL : %49
BAŞ ANAMOLıSı %11 (büyük başlı %4 ;küçük başlı%4;çift başlı%2;mekik başlı %1 )
BoyUN ANAMOLıSı &6
KUYRUK ANAMOLıSı %34( kuyruksuz %2,çift kuyruk%22,dag defek%10,coiled tail%20 )

deryacım adımı sordun galiba adım gülbeyaz ama gül diyebilirsin benimde kasıklarımda batmalar var karın ağrısı idrara sık gitme çok çabuk açıkma bide göğüs uçlarım acıyo valla ben göbekten birşey anlayamıyorum çünkü evlendikten sonra baya bi göbek yaptım görsen üç aylıkmı dersin evet deryacım inşallah ikimizde haykıracağız burda AAAANNNNEEE oluyorum diye inşallah göreceğiz o günleride rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın eşinin durumunada sevindim hem sağlığı iyi hemde iş bulmuş demiştim sana her şerde vardır bi hayır hem o kadındanda kurtulmuş oldun huzurunu bozamayacak bir daha kendini strese sokma herşeyin hayırlısı....

sağol cnm benim doktora gittim yine bir sürü ilaç verdi ablama sordum kullanabilirmiyim diye oda internetten araştırıp kullanabileceğimi söyledi doktor sinüzütimin ilerlediğini söyledi ondan düzlemiyormuşum cnm ben kaynanamla oturmuyorum ama hergün iç içeyim eşimin dayısı ve ananesiyle aynı kattayım kaynanamda bi alt katta oturuyor yani hiç gizlimiz saklımız yok istesekte yapamıyoruz hemen duyuluyor benim durumumda böyle ama allah razı olsun çok iyi bir kayınvalidem var kızından ayırmıyor beni benim için kaynana değil öz annem gibi allah herkese böyle kaynana nasip etsin sanada allah yardımcın olsun sana birşey anlatayım benim kaynanamın bi kaynanası varmış aynı senin kaynanan gibi diktatörlük konusunda çok sinirlibi kadınmış evin geçimi ondan sorulurmuş
ama kansere yakalanmış 4 veya 5 sene önce kaybetmişler kaynanam ben kocamla hiç yalnız kalamadım diye anlatıyor şimdi senin annenler çamlıcadaymışha bende ümraniyedeyim yakınız yani gelirsen bu taraflara beklerim bi çay içmeye valla...

sağol yamancım darısı senin başına inşalllahhhhh sende bi hamiş kalsan ne güzel olur o zaman dersinkiniye daha önce yapmamışım hem ne güzel gencecik bi anne olursun çocuğunla arkadaş gibiolursun bunlarıda düşün ertelerken....

Slm kizlar, gunum gecti beklemedeyim..

ooooooo burcum ya nerelerdesin sen öldük meraktan ya çok güzel inşallah bebiş vardır bi kan tahlili yaptırsana canım...

Sanırım topiğin çıtırı benim hihoyyyt
şaka bi yana allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin hepimizeee :CüvCüv:

evet canım çıtır yamanımızsın sen amin cümlemize şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine bütün bebiş isteyenlerin duası kabul olur inşallah....

bu arada kızlar sohbet koyu bakıyorumda yaaaa ben girince hiçbiriniz yoksunuz ben olmayınca hepiniz burdasınız keşke belirli bi saatte hepimiz topikte toplansak ne güzel olurdu güzel sohbetler ederdik....:1hug:a.s

deryacım pek anlamam ben sonuçlardan ama iyi gibi gördüm iyi değilmi bu sonuçlar...

Kızlar bu sonuÇlar harıka yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

76.320,00 sayıda....

Acayıp sevındık ıkımızde..ve o aptal sonuÇları Çıkartan labaratuvara yazılar yazıp Şıkayet edıcem ...

SÜperrrr kızlar ve klomenım ıŞe yararsa been hamıŞ olabılırımmmmmmmmmmmm

ve eŞım ııŞı kabul ettı. Ay baŞında karakÖyde ıŞe baŞlıcak...

bugÜn gÜzel haber aldıkkkk ...........

AkŞama kutlama var ........

hadi gözünüz aydın deryacım allah kalbinize göre verir inşallah akşama bizim yerimizede eğlen olurmu ama çok kendini sarsma belki bebiş varsa bişey olmasın dikkat et olurmu...:CüvCüv:

herkese iyiakşamlar kızlar..

Gündeydim arkadaşta sabahtan beri girmedim hemen çoşmş ortalık:)) deryaberil testler süper tbrkler arkadaşım mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum.kek tarifi için tşkrler bu arada tatilde deniycem bakalım

JAYA aynı dertten bende müzdaripim gerçi benim eşim öyle aman aman düşkün değil ama annesine karşı pek savunamıyor beni çünkü kayınvalidem psikolojik olarak normal bir insan değil.Çokçektim hala da çekiyorum.takmamaya çalış arkadaşım.

bat aslında babamların oturdugu yer umranıye ama uskudara baglı. beledıye bınasına yakın. sız nerdesınız. yolum duserse gorusuruz. (pek dusemıyor ama) valla sohbet ıyı olur da ben gelınce herkes kacıyor. aynı anda mı ısınız cıkıyor kızlar.....
derya gozun aydın canımmmm.. Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah. bak gordunmu 2 gun once ne kadar moralsızsen, sımdı de kutlama yapacak kadar mutlusun. Allah nazarlardan korusun tatlımm.
cıtır yaman nıye kactın kız .

canım benım Allah sana da sabır versın. benım kayınvalıdem de buyuk oglunu kaybetmıs. sınır ılacları kullanmıs. ustune cok gıdınce kendını baygınlıga verıyor. oglunun mezarı bıle bellı degıl. o yuzden kadına cok ses cıkaramıyorlar. yaa benım bıle psıkolojım bozuldu bu evde. Allah sonumuzu hayır etsın. kocası da ılgılenmıyor. butun yuk esımın dolayısıyla benım uzerımde. cok sıkıldım. aslında uzuluyorum. bazen kendıme kızıyorum ama durup dururken ortalıgı karıstırdıgında da herseyden esımden bıle vazgecmeyı goze alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…