deryacım süpersin
bu inancını asla kaybetme pozitif olman süper
rabbim hayalleriniz gerçekleştirsin
bat ve derya hadi güzel bi şekilde melek haberi verin hemen bize
ve diğer arkadaşlar inşallah hayırlısıyla gelir melekleriniz
akşam misafirim vardı eşimin kuzenleri
biri 6,5 aylık hamile öyle güzelki anlatamam tekmeler süper oluyoo
bızımkı de 6.5 oldu ama tık yok valla. Bu arada senı heveslendırmenın yolunu buldum sanırım. Adresını ver de geleyım. Senın hamıle gorup heveslenmeye ıhtıyacın var. Yoksa bebek yapacagın yok senın.
Slm kizlar, gunum gecti beklemedeyim..
amın canım yaa ınsallah senınde bat ında ve dıger ısteyen tum arkadasların da gonlune gore olsun hersey. ınan o yazıyı---ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz---okumak ıcın sabırsızlanıyorum. ınsallah esınden de guzel haberler gelır. bızı merakda bırakma. sonucları hemen yaz olurmu. bu arada kek tarıfın ıcın sagol . ızne ayrılınca deneyecegım.....
bat canım sende dıkkat et kendıne . havalar ıyıce sogudu. kendınızı koruyun arkadaslarrr.
canm kayınpederım bısey demıyor cunku adamın hıcbırsey umrunda degıl. evde otorıte kaynanamda. kocasını fazla takan yok. cocuklarını da oyle alıstırmıs zaten. yamaaaannnnnnnnn sen napıyon. nasıl oldun. kocısınle aran nasılllllll
sende süpersin şekerim..... ama jaya çok halklı kotum sana gülmekten...hamile görüncemi değreştin kıssssssssssss .... burda sana o kadar git çalışşşş pırtla diye baskı yapıyoruzzz ...hamiş görünce mi eridin...jayaaa git yawrum se iki görün de gel...deryacım süpersin
walla gitt kızzzzz olmuyo bu hatunun hisleri kabarmıyorrrrr....bızımkı de 6.5 oldu ama tık yok valla. bu arada senı heveslendırmenın yolunu buldum sanırım. adresını ver de geleyım. senın hamıle gorup heveslenmeye ıhtıyacın var. yoksa bebek yapacagın yok senın.
cnm yaa saol yerim o göbeği ben
çok güzel oluyo hakkaten allah hepimize nasip etsin ama daha 1,5 sene oldu evleneli yani çokta geç değil hem yaşım daha 15 nisanda 24 olucak
hoşgeldin güzelim...hadi bakalım inşallah güzel haber gelir...Hayirlisi, bir hafta gecti :) test yaptim negatif ti ama bekliyorum bakalim..
bat canım ; ( ya adıı da söylesene :)
bende belimde derin bir bıçak yarası gibi ağrı var eğildiğimde falan şiddetleniyor... uyku hali eğey var ama havalara yoruyorum onu ... kasıklarımda bir garip ağrı var. dün aşkam da eşim karnın ir gaip oldu dümdüz oldu sanki dedi. yani kilo aldım göbüş var zaten orası okey ama ...gerildi sanki biraz karnım..bir de karımın altı kasıklarımda sağ ve solda batmalar var...walla geçen ayda mitlendim karnımda pıtırtı var kapl atışı gibi demiştim hatırlarmısın o zamanda adet oldum :)
ama şimdiii günleri falan hesaladım yaaa bunca terlik yaşadık yaa sanki diyorummm olcak gbi...ama olmazsa da ümitsiz değilim . en azından bugün eşimin tstinden sonuç aldığımızda daha da rahatlıcam.spermlerimizde bişey yoksaaa klomen bu işi çözcek ben ona inanıyorummmmmm..doktoruma da inanıyorum...
başarıcaaazzzzz ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz; bebişlerimizin resimlerini kıoycaz burayaa; mama tarileri vercezzz; dişleri çıkıtığında diş bulguru yapcazzz toplaşcazzz; mevlüler okutucaaz...inanıyorum kızlarrrrr çok inanıyorummmmm
allah inancımızı kırmasın ; hayallerimizi hüsran etmesin..yüzümüzü güldürsün kollarımızı bebiişlerimizle doldursun inşallah...
sağol cnm benim doktora gittim yine bir sürü ilaç verdi ablama sordum kullanabilirmiyim diye oda internetten araştırıp kullanabileceğimi söyledi doktor sinüzütimin ilerlediğini söyledi ondan düzlemiyormuşum cnm ben kaynanamla oturmuyorum ama hergün iç içeyim eşimin dayısı ve ananesiyle aynı kattayım kaynanamda bi alt katta oturuyor yani hiç gizlimiz saklımız yok istesekte yapamıyoruz hemen duyuluyor benim durumumda böyle ama allah razı olsun çok iyi bir kayınvalidem var kızından ayırmıyor beni benim için kaynana değil öz annem gibi allah herkese böyle kaynana nasip etsin sanada allah yardımcın olsun sana birşey anlatayım benim kaynanamın bi kaynanası varmış aynı senin kaynanan gibi diktatörlük konusunda çok sinirlibi kadınmış evin geçimi ondan sorulurmuşamın canım yaa ınsallah senınde bat ında ve dıger ısteyen tum arkadasların da gonlune gore olsun hersey. ınan o yazıyı---ANNE OLDUMMMM diye yazıcazzz---okumak ıcın sabırsızlanıyorum. ınsallah esınden de guzel haberler gelır. bızı merakda bırakma. sonucları hemen yaz olurmu. bu arada kek tarıfın ıcın sagol . ızne ayrılınca deneyecegım.....
bat canım sende dıkkat et kendıne . havalar ıyıce sogudu. kendınızı koruyun arkadaslarrr.
canm kayınpederım bısey demıyor cunku adamın hıcbırsey umrunda degıl. evde otorıte kaynanamda. kocasını fazla takan yok. cocuklarını da oyle alıstırmıs zaten. yamaaaannnnnnnnn sen napıyon. nasıl oldun. kocısınle aran nasılllllll
deryacım süpersin
Slm kizlar, gunum gecti beklemedeyim..
Sanırım topiğin çıtırı benim hihoyyyt
şaka bi yana allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin hepimizeee :CüvCüv:
KIZLAR EŞİMİN TEST SONUÇLARI ÇIKTIIIIIIIIIII.......
MİKTAR :5,3 ML
PH:8,5
SIVILAŞMA SÜRESİ : 30DK
1ML DEKİ SPERMATOZOON SAYISI : 14.400,00
TOPLAM SPERMATOZOON SAYISI : 76.320,00
HIZLI HAREKETLİ : %5 -- 720,00
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ : %3 --- 432,00
YERİNDE HAREKETLİ : %2 --- 288,00
HAREKETSİZ : %90 -- 12.960,00
MORFOLOJİK İNCELEME :
NORMAL : %49
BAŞ ANAMOLİSİ %11 (büyük başlı %4 ;küçük başlı%4;çift başlı%2;mekik başlı %1 )
BoyUN ANAMOLİSİ &6
KUYRUK ANAMOLİSİ %34( kuyruksuz %2,çift kuyruk%22,dag defek%10,coiled tail%20 )
Kızlar bu sonuÇlar harİka yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
76.320,00 sayıda....
Acayİp sevİndİk İkİmİzde..ve o aptal sonuÇları Çıkartan labaratuvara yazılar yazıp Şİkayet edİcem ...
SÜperrrr kızlar ve klomenİm İŞe yararsa been hamİŞ olabİlİrİmmmmmmmmmmmm
ve eŞİm İİŞİ kabul ettİ. Ay baŞında karakÖyde İŞe baŞlıcak...
bugÜn gÜzel haber aldıkkkk ...........
AkŞama kutlama var ........
herkese iyiakşamlar kızlar..
Gündeydim arkadaşta sabahtan beri girmedim hemen çoşmş ortalık:)) deryaberil testler süper tbrkler arkadaşım mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum.kek tarifi için tşkrler bu arada tatilde deniycem bakalım
JAYA aynı dertten bende müzdaripim gerçi benim eşim öyle aman aman düşkün değil ama annesine karşı pek savunamıyor beni çünkü kayınvalidem psikolojik olarak normal bir insan değil.Çokçektim hala da çekiyorum.takmamaya çalış arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?