Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kizlar nasilsinizz bu aralar pek giremedim annemde kaldim bi kac gun kardesimden dolayii bu arada kardesim dun eve geri donduu 10.ayda benm dogumdan sonra dugunu olacak insallahh.....BATT YAMANN DERYAA JAYA NASILSINIZZ biraz yazilanlari okudummm insallah hepiniz iyisinizz DERYACIGIM senin adina cok sevindimm testler super cikmiss hadii bakalimm insallah bebeis haberlerinide alriz yakin zamandaa..BATT CANIM senden naber belirtiler felan varmii insallah canimm sendede bebis vardir hepinizi optukk teyzeleriii gorusuruzz bakalim

meryemcim çok sevindim kardeşinin döndüğüne hadi hayırlı olsun hatasını geçte olsa anlaması güzel bişey ben hastayım ahala ilaç kullanıyorum sen nasılsın yiğenim nasıl umarım ikinizde iyisinizdir bana gelince bazı belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum..
BELİRTİLERİM ŞUNLAR cnm bel ağrısı yeni başladı kasıklarımda ağrı ve batmalar ama sol tarafımda daha çok ve sol tarafımda hep biağırlık hissediyorum neyse göğüs uçlarımda acıma birde sık idrara çıkma ama ben havalara bağlıyorum bu durumu bakalım inş bebiş vardır cnm ya daha koskoca 10 gün var günler hiç geçmiyo ya sabırsızlanıyorum artık bi an önce sonuca ulaşmak istiyorum..... eeee sende neler var anlat bu arada istanbula yıılardır uğramayan kar bugün geldi hemde ne gelme her taraf beyaza büründü kayınvalidemlerle camdan karın yağışını izledik bide karda düşenleri inşalla bikaç gün daha yağar böyle özlemişim karı ....

bende de ağrılar olur ama öyle bir ağrı değl romatizmal bişey olmasın doktora git güzelim yaa...
hoşgeldin cnm
hemşeriyiz ve bende 1,5 yıllık evliyim ancak bu topikte sadece ben bebeiş denemiyorum henüz
hadi hayırlısı bakalım

evet evet topicimizin enn çıtırı ve en tembeli :)

deryaberil bu ay ilk sıra senin haberlerini beklioruz hihihi

tavsiye için sağol bat bir daha olursa denicem hemen bakalım işe yarıcak mı
amin güzelim işallah bende bu dereceyi yapmak isterim ama naisipppp

saol meryemcim çok tşk. inş. sen iyisindir iş. rahatsızlık varmı sıkıntı vs.

kızz ila.ç kullanmasan iyiydii :) ,inşallah beraber vercezzz AMİŞİİZZZZZZZZZZZZ haberii tatlmmmmmmmm

biz de bugün kocişimle patronumun özel bir işi için dışarı çıkmak zorundaydık o ara oynadık kar .. çok güzeldi ama çok soğuktu... yarında paso evdeyiz..ütü yapcam dinlencem evimi keyfini çıkarcammmm

örgü örüyorummm

öptüm kızlar görüşürüz....

deryacım bende ilaç kullanmak isteimyordum fakat bu gribin geçeceğiyoktu hem aldığım ilaçları ablama sordum bi zararı yokmuş sadeceburum spreyini kullanmıyorum inş canım ya ağzından bal damlıyor valla öce sen sonra ben vereceğiz inş güzel haberleri...
ne örüyorsun benimde bugün aklımdan geçtitopikteki kızlara örgü örüyormusunuz diye sormak sen içimden geçeni okumuşsun valla bende örgü dantel örüyorum şuan elimde üçparça örgüm var birinden sıkıldıkça birini yapıyorum benim ördüklerim bebek battaniyesi'pike takımına dantel BİDE koçişime patik sen neler yapıyorsun.....

YA KIZLAR NİYE TOPİKTE AKŞAMLARI KİMSE OLMUYOR HİÇ SOHBET EDEMİYORUZ BELLİBİR SAAT AYARLAYIP TOPLAŞSAK YA BİDE BU MSN OLAYI NASIL OLUYO BİLEN VARSA BANADA ANLATABİLİRMİ ACABA??bilmiyorumkismile

bu arada ben bu akşamüstü veya yarın sabah eşimin ailesigile gidicem.2 veya 3 gece kalıp ordan kendi annemlere geçicem bi 2-3gece de orda kalıp eve dönücez.anlaşılan bir hafta yokum ortalarda.bırakıp gitti demeyin yani:)

tsk ederim canim ben iyiyimm allaha sukur bebiste iyii 4 subatta doktora gidicez yine 12.haftasinda..benimde hamile kaldigim ay belirtierimm 10 gunden fazla zamanda baslamistii ama ben hep psikojik olbilir diye yorumlamistimm ama insan hissediyorr daha once 10 gun onceden bile adet belirtiside olsa baslamiyordu bende insallah sendede bebis vardir canimm ya topige yeni bir anne gelirrr hepinize duaciyimmm

canım aman dikkat et.wala bende de migren var normalde apranax yada majesik almam gerek ama ya hmileysem diye minoset alıyorum doktorlar oa zi veriyorlar hamilelikte de.

canım ben kocişime süveter ördüm bitirdim..göbüş büyük olunca 1 hafta sürdü. şimdi de kendime tunik örüyorum . modeli kendim uyduruyorum. değişik bişey olcak . önünü bitirdim akşam . şimdi arkadayım . bitireyim resmini eklerim burada :) bebek şeyleri örmek bende istiyorum ama bizde bir laf vardır doğmamış bebeğe don biçilmez diye...korkuyorum öyle özenip hazırlanırım sonra olmaz terslik olur falan diye yapamıyorum nasılsa 3-5 aylık olsun örülür örende alanda çok olur ..
patik nasıl ördün kocişine yaa. bende örmek istiyorum kocama bir patik ama erkeklere asıl örülür bilemedim :) versene nasıl örüldüğünü resmini de koy hatta :)

msn olayı derken e demek istedin anlamadım..tatlım hotmailden mail adresi edin.live messenger yükle indir bilgisayarına. tanıdıklarının msn adresini ekle ve konuş. burdan adres vermek yasak ;özelden msj atılabilir sadece .... bugün 27.gün oldu benim... çatlama 16.günde oldu .. üzerine 11 gün geçmiş olodu yani. çarşamba - perşembe test yapcam kırmızıyı görmezsem .. bakalım nasip...

EWET Bu msn layı nası oluyoo :kedi:
msn adresilerimizi veririz özelden konuşuuruz kızlar. facebook ta kk kardeşliği var orada ekleyin kendinizi hangi topicten olduğunuzu yazın resimlerinizi görelim .. çok güzel oluyor öyle :)

walla benim adetimin 27günü bugün meryemcim.. çatlamamı da 16.gün oldu diye düşünüyorum... belimde ağrı kasıklarımda ara ara sancı var bekliyorum testi 32.güde falan yapayım diyorum ne dersinn????
cisiyeti 4 şubattamı öğreeceksin ???allah sağlıkla kurtarsın tatlım

canim benim hamileligimi ogrendigimde adetime vardi ama biraz bekle istersen daha garantili olmasi icin ama insan sabirsiz oluyor normalde adetin kac gun suruyorkii benim 30 gun suruyordu 16 kasimda sat benim ama ben testi 9 aralikta yapmistim ve cok silik cikmisti

kızlar benimde sat 31 aralık. 18i gibi 1er gün arayla birlikte olmaya başladık.şu an kasıklarıma feci sancılar giriyor ve belim ağrıyor.göğüslerimde bi değişme yok.olsa olsa üşütmüşümdür diyorum ben.yumurtlama dönemi geçse de gün aşırı ilişkiye devam etmek gerekiyor mu?????

aynı şeyi bende mrk ediyorum tatlım

e_pack cim kızlar pazar gezmesinde herhalde:))ya da tatili değerlendiriyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3

e_pack cim kızlar pazar gezmesinde herhalde:))ya da tatili değerlendiriyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3

olabilir tatlım heleki pazara denk geldiyse yumurtlamaaalarıı ooooohh :kedi:
seninle günlerimiz aynı bizim
benm sat 6 ocaak .sat biitti ben gün aşırı girdim ilişkiye
ama tuttumu allah bilir
yumurtlama günüm geçti
şimdide girsekmiki aceepp akannehir

valla bütün fırsatları değerlendirmek lazım:lepi:

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor benim bugün karnım çok ağrıyo ya birazda moralim bozuk koçişimle sabah tartıştık çok kötü oldum moral sıfır yani bugün neyse şimdi iyiyiz ama yinede kırgınlık var birbirimize karşı neyse canım senide sıkıntılarımla boğmayayım iyi akşamlr cnm opuyorumnanaktan..

kızlar durmak yok çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz hadişubat ayında patlama yaşayalım...

valla bütün fırsatları değerlendirmek lazım:lepi:

evet cnm hakılsın boş durmak yok çalışmaya devam..

canım sen adetine 1 hafta kala öğrenmişsin waayy.. benim pko olduğu için adetim düzenli değil ama yumurtlamamı 16.gün hissettiğimi düşünüyorum. 28 gün adet olalar 14. gü yumurtladığına göre bende 16.gün yumurtladıysam ; 30 gü sora adet olabilirim düşüncesindeyim. bugün 27.gün. içim gidiyor test alsam baksammı acaba diye. bir test varmış 20 tl falamış o daha evvelden varsa çıkıyormuş ve daa garantiymiş. başka bi topicte okudum..napsam acaba? bir de hamile olalar genelde gün içinde yada akşam falan öğreniyorlar idrar testini. hai deniyo ya sabah ilk idrarla yapmak gerek falan diye.... ayy konuştukca daha da heves ediyorumm

inşallah hamişsindir tatlım yaaa belirtiler var gibi ama :))

BAT ...cannımm senle biz kesin birlikte hamile kalcaz...kızım olmazz böyle bişeyyyy kocişle ne zaman tartışsam sende aynı şeyi yaşıyorsun...ağrılarımız aynı ; örgü eveslerimiz aynı anda kabarıyor :) adetler birbirine çok yakınn...yokyok biz kesinn birlikte hamiş kalcazzz kırkımız karışmış öyle derler bizim oralarda :)

kızlar ben bıcı bıcı yapmaya gidiyorum...yemeğimizi de yedik...misss kokayım örgüme devam edeyimmmmm
öperimm hepiniziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…