kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
dogumgunun kutlu olsun meryemcıııııııımmmmm. Allah nıce yıllar mutlu huzurlu bebısınle ve esınle saglıkla yasamayı nasıp etsın.
iyiki doğdun nice yıllara meryem...ne güzel yeni yaşına meleğinle birlikte girdin.umarım bu yaşın sana bebişinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur hepsini fazlasıyla getirirr
mrb jayacım nasılsın hepiniz burdasınız ne güzel bir yaman ve derya yok benim günüme daha var canım bir hafta haftaya çarşamba günü ama inşallah olmam çok umutluyum bu sefer dualarını eksik etme olurmu bu arada bende nişanlanana kadar örgü bilmiyordum dantelibiliyordum fakat o zamanlar çalışıyordum sen istersen öğrenirsin jayacım hep kafanda dağılır örgü ören kadınların psikolojilerinde büyük ölçüde değişiklik oluyormuş gerçektende öyle kafan çok rahat oluyo tavsiye ederim.....canım sen nerden buldun o salak sıteyı, doktor degılım ama kıstlerın tedavısı oldugunu bılıyorum. yıne de doktora danıs bence. boyle cıddı konularda kulaktan dolma bılgıler senı cok yanıltır.
mınozcum valla sımdıkı aklım olsa ogretmen olurdum. 15 gun evdesın ne guzel. ben ctesı ıse gıtmedım. pazar zaten ızınlıyım. valla bugun ıse gelmek cok zor geldı. bu arada ben de her turlu el ısı konusunda yeteneksızım. kocama bekarken atkı ormustum ama onu da yaz basında attım. ama sımdı sızlerı okuyunca heveslendım. bebısıme yelek oreyım barı..
deryacım merak etme ben terketmem sızı.
bat hasta olmadın dımı tatlımmmmmmm
slm kizlar nasilsiniz.bugun ise basladimmm bir hafta daha gicedem yine rapora devam...kizlar bugun benim dogum gunummmm 24 oldummm artikkk yaslar ne cabuk geciyorr yaaa..ben sizi unutmadim ama zamanimm pek olmuyorr ya..genelde okuyorum yazilanlariii ama cvp yazamaiyorumm hepinizi optummmm..
canım ya nerelerdesin özlettin kendini arayı çok açma bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün istediğin güzellikleride hayallerinide beraberinde getirsin nice mutlu yıllaara kocanla çocuğunla beraber sende daha çıtırmışsın ne güzel gencecik anne olacaksın yiğenim nasıl üzmüyor seni dimi...
BAT Nasilsin canimm kocisinle tartissmissin umarim simdi araniz iyidir arada oluyor boyle tadsizliklar kari koca arasindaa canimmm ..optum senii
evet tartıştık hiç yoktan sebepten ama akşamına barıştık biz hiç kavga etmeyiz bu ilk oluyr çok kötü oldum o yüzden neyseki iyiyiz şimdi sağol cnm..
senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
syavuz h.g aramıza cnm bencede inanma öyle şeylere bazı insan müsvetteleri artık o kadar alışmışki iyi insanların duygularını insanlıklarını sömürmeye meslek haline getirmeyi
yanlış bulmuyorlar arkadaşım sakın kendini üzme o kadar çok insan varki seninle aynı rahatsızlığı yaşayan ben çok okudum hepside hamile kalabilmişler bence doktorunun dediğinden dışarı çıkma doktoruna güven...
kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
deryacım sendede ne şans varmış ya nerde gıcık doktor var seni buluyo bence eşine bakamam diyen o doktor işine gelmediği için bakmamıştır kendi yapacağı işi başkasına yüklemesi çok yanlış sen hiçç bozma moralini biz senle beraber vereceğiz müjdeli haberi lütfen arkadaşım başkaları yüzünden kendini üzmeye değmez...:teselli:
slm kızlar ben yine uğradım buraya:)))çok sağol jayacım inşallah seninkine biran önce gelir kardeşler.
batcım sağol valla 2 hafta iyi dinlenmem lazım.senle adet vakitlerimiz yakın merakla beklemedeyim ikimizin sonucunu da:)))
ama benim kasıklarım aşırı gergin noluyo bilmiyorum ya. soğuktan mıdır nedir davul gibi hissediyorum kendimi.hadi hayırlısııı
evet minozcum bir gün var arada önce derya duyuracak güzel haberi sonra sen en sonda ben inşallah üçümüzde güzel haberler veririz benimde aynı valla göğüs uçlerım çok acıyo karnım kasıklarım ağrıyo bende senin gibi merakla günümün gelmesini bekliyorum inş hayırlı haberler alırım...
meryem.minoz nasılsınız minoz tatilinin tadını çıkar meryemcim sen neden raporluydun cnm ciddi birşey yok dimi...
ya inş psikolojik değildir baksana ikimiz de aynı şeyleri yaşıyoruz. ay inşallah tutmuştur hepimizin de yaaaa
tsk ederim canim 24 oldum artik.bendede annemler vardi pasta felan yedikk sanada yolluyorum burdann...yok canim rahatsizligim yoktu ama rapor almistim 2 hafta benim calistigim is yeri biraz soguk karnima sancilar giriyor oyuzden raporluydumm.bebis iyi teysezi buyuyr allahin izniyle.insallah sende en kisa zamanda annelik duygusunu tekrar tadarsin canim...ben bugun cok yoruldummm yatip dinlenicemmm yazarim yine kendine iyii bak..bu arada esinle barismana sevindim canimm hadii optuk teyzesiii
ben 26ya girdim cnm.sen kaçtın?
ya bu doktorları ne yapmalı bilmem ki!! gerizekalılar insan duygularını neden anlayamıyor!!!ya adam gibi otur konuş ya da sus. canını hiç sıkma canım.Allah bilir yine bir yanlış anlaşılma vardır.baksana ilgisizliklerine.bence sen hiç dinleme şunları.ne güzel kesin hamile kalacağım derken şimdi umutsuzluğa falan düşme.önce de dedim ya ablama da tek yumurtalıkla hamile kalman imkansız demişti.sıkma canını çalışmalara devammmmmmm.senin şevkin yeter beee
hiçbirinin kırmasına izin vermee!!!!:hooray:
bakcaz tatlım yarından itibarennnnnnnnnderya doktorların ne kadar celıskılı konustuklarını ogrenmıs olman gerekırdı canım. canını sıkacagına guvenılır bır doktor bulup ona goster. ben olsam o kadar beklemezdım , hem nıye 25 subat. yarın baksın , obur gun baksın. yaa varya bunları doktor yapanlaramı yazık bunlara mı. dedıgım gıbı canım baska doktora goster.
devlet hastanesi doktoru canım . özel olsa ok de... o 25 şubatta geli o görsün dediği doktoru interetteb ulduk yarın eşim ondan randevu alcak . verelim parayı da rahatlayalım bakalımmmDERYA canimm oyle doktorlar varkii sirf para kazanmak icin yapmadiklari soylemedikleri kalmiyor herseyide kafana takip morelini bozma bencee nolduuu hemen umidini kestin ne guzel umitliydin istekliydinn bak bu isleri gercekten gonulden istemen lazimm yilmak yokk yola devam allah buyukturr ve her gecenin bi sabahii vardirr canimmm bak gor hamis kalcaksnn ve bu dert ettiklerine guleceksinnn
mrb jayacım nasılsın hepiniz burdasınız ne güzel bir yaman ve derya yok benim günüme daha var canım bir hafta haftaya çarşamba günü ama inşallah olmam çok umutluyum bu sefer dualarını eksik etme olurmu bu arada bende nişanlanana kadar örgü bilmiyordum dantelibiliyordum fakat o zamanlar çalışıyordum sen istersen öğrenirsin jayacım hep kafanda dağılır örgü ören kadınların psikolojilerinde büyük ölçüde değişiklik oluyormuş gerçektende öyle kafan çok rahat oluyo tavsiye ederim.....
slm kizlar nasilsiniz.bugun ise basladimmm bir hafta daha gicedem yine rapora devam...kizlar bugun benim dogum gunummmm 24 oldummm artikkk yaslar ne cabuk geciyorr yaaa..ben sizi unutmadim ama zamanimm pek olmuyorr ya..genelde okuyorum yazilanlariii ama cvp yazamaiyorumm hepinizi optummmm..
canım ya nerelerdesin özlettin kendini arayı çok açma bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün istediğin güzellikleride hayallerinide beraberinde getirsin nice mutlu yıllaara kocanla çocuğunla beraber sende daha çıtırmışsın ne güzel gencecik anne olacaksın yiğenim nasıl üzmüyor seni dimi...
BAT Nasilsin canimm kocisinle tartissmissin umarim simdi araniz iyidir arada oluyor boyle tadsizliklar kari koca arasindaa canimmm ..optum senii
evet tartıştık hiç yoktan sebepten ama akşamına barıştık biz hiç kavga etmeyiz bu ilk oluyr çok kötü oldum o yüzden neyseki iyiyiz şimdi sağol cnm..
syavuz h.g aramıza cnm bencede inanma öyle şeylere bazı insan müsvetteleri artık o kadar alışmışki iyi insanların duygularını insanlıklarını sömürmeye meslek haline getirmeyi
yanlış bulmuyorlar arkadaşım sakın kendini üzme o kadar çok insan varki seninle aynı rahatsızlığı yaşayan ben çok okudum hepside hamile kalabilmişler bence doktorunun dediğinden dışarı çıkma doktoruna güven...
deryacım sendede ne şans varmış ya nerde gıcık doktor var seni buluyo bence eşine bakamam diyen o doktor işine gelmediği için bakmamıştır kendi yapacağı işi başkasına yüklemesi çok yanlış sen hiçç bozma moralini biz senle beraber vereceğiz müjdeli haberi lütfen arkadaşım başkaları yüzünden kendini üzmeye değmez...:teselli:
saol güzelim ama biraz umudum kırıldı benim sei tek başıa bırakıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?