Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..

acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...

ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....

Son düzenleme:

ya bu doktorları ne yapmalı bilmem ki!! gerizekalılar insan duygularını neden anlayamıyor!!!ya adam gibi otur konuş ya da sus. canını hiç sıkma canım.Allah bilir yine bir yanlış anlaşılma vardır.baksana ilgisizliklerine.bence sen hiç dinleme şunları.ne güzel kesin hamile kalacağım derken şimdi umutsuzluğa falan düşme.önce de dedim ya ablama da tek yumurtalıkla hamile kalman imkansız demişti.sıkma canını çalışmalara devammmmmmm.senin şevkin yeter beee
hiçbirinin kırmasına izin vermee!!!!:hooray:

Son düzenleme:
derya doktorların ne kadar celıskılı konustuklarını ogrenmıs olman gerekırdı canım. canını sıkacagına guvenılır bır doktor bulup ona goster. ben olsam o kadar beklemezdım , hem nıye 25 subat. yarın baksın , obur gun baksın. yaa varya bunları doktor yapanlaramı yazık bunlara mı. dedıgım gıbı canım baska doktora goster.

dogumgunun kutlu olsun meryemcıııııııımmmmm. Allah nıce yıllar mutlu huzurlu bebısınle ve esınle saglıkla yasamayı nasıp etsın.

iyiki doğdun nice yıllara meryem...ne güzel yeni yaşına meleğinle birlikte girdin.umarım bu yaşın sana bebişinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur hepsini fazlasıyla getirirr

tsk ederim arkadaslarr iyi dilekleriniz icin insallah topikteki herkezde bu mutlulugu tadarr allahh isteyen herkeze yasatsin insallahhh.;ptum hepinizi

DERYA canimm oyle doktorlar varkii sirf para kazanmak icin yapmadiklari soylemedikleri kalmiyor herseyide kafana takip morelini bozma bencee nolduuu hemen umidini kestin ne guzel umitliydin istekliydinn bak bu isleri gercekten gonulden istemen lazimm yilmak yokk yola devam allah buyukturr ve her gecenin bi sabahii vardirr canimmm bak gor hamis kalcaksnn ve bu dert ettiklerine guleceksinnn

mrb jayacım nasılsın hepiniz burdasınız ne güzel bir yaman ve derya yok benim günüme daha var canım bir hafta haftaya çarşamba günü ama inşallah olmam çok umutluyum bu sefer dualarını eksik etme olurmu bu arada bende nişanlanana kadar örgü bilmiyordum dantelibiliyordum fakat o zamanlar çalışıyordum sen istersen öğrenirsin jayacım hep kafanda dağılır örgü ören kadınların psikolojilerinde büyük ölçüde değişiklik oluyormuş gerçektende öyle kafan çok rahat oluyo tavsiye ederim.....

Son düzenleme:
meryem.minoz nasılsınız minoz tatilinin tadını çıkar meryemcim sen neden raporluydun cnm ciddi birşey yok dimi...

Batcım, dualarım sızınle , sen , derya, burcu, hannem, syavuzz, lithıum, mınoz ve adı aklıma gelmeyen butun arkadaslarım ıcın. Ben yurekten ınanıyorum hepınızden bır gun hamıle haberını alıcam . yamanı saymadım ama kendısı ıstemedıgı ıcın yapmıyor .

slm kızlar ben yine uğradım buraya:)))çok sağol jayacım inşallah seninkine biran önce gelir kardeşler.
batcım sağol valla 2 hafta iyi dinlenmem lazım.senle adet vakitlerimiz yakın merakla beklemedeyim ikimizin sonucunu da:)))
ama benim kasıklarım aşırı gergin noluyo bilmiyorum ya. soğuktan mıdır nedir davul gibi hissediyorum kendimi.hadi hayırlısııı

Son düzenleme:

evet minozcum bir gün var arada önce derya duyuracak güzel haberi sonra sen en sonda ben inşallah üçümüzde güzel haberler veririz benimde aynı valla göğüs uçlerım çok acıyo karnım kasıklarım ağrıyo bende senin gibi merakla günümün gelmesini bekliyorum inş hayırlı haberler alırım...

ya inş psikolojik değildir baksana ikimiz de aynı şeyleri yaşıyoruz. ay inşallah tutmuştur hepimizin de yaaaa

meryem.minoz nasılsınız minoz tatilinin tadını çıkar meryemcim sen neden raporluydun cnm ciddi birşey yok dimi...

tsk ederim canim 24 oldum artik.bendede annemler vardi pasta felan yedikk sanada yolluyorum burdann...yok canim rahatsizligim yoktu ama rapor almistim 2 hafta benim calistigim is yeri biraz soguk karnima sancilar giriyor oyuzden raporluydumm.bebis iyi teysezi buyuyr allahin izniyle.insallah sende en kisa zamanda annelik duygusunu tekrar tadarsin canim...ben bugun cok yoruldummm yatip dinlenicemmm yazarim yine kendine iyii bak..bu arada esinle barismana sevindim canimm hadii optuk teyzesiii

allah daha uzun ömürler versin çoluğunla çocuğunla bir ömür mutlu yaşa canım benim pasta için sağol yemiş kadar oldum rapor işini iyi yapmışsın keşke biraz daha uzun alsaydın yat dinlen canım sen konuşuruz yine evet barıştık canım sağol küs duramıyoruzki hiç hadi iyi geceler canım opuyorumnanaktan...

HERKESE İYİ GECELER KIZLAR TATLI RÜYALAR ÖPÜLDÜNÜZ MUCUK ŞEKLİNDE..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa tesadüfe bak.benim de 20 ekim:))))))))83lüsün o zaman ha.iyi geceler yatıyorsan cnm.yarın devam ederizzzz.byee

MıNOZCUM BEN ÇIKIYORUM KOCAM ÇAĞIRIYO SEN YAZ BEN YARIN OKURUM OLURMU HADı ıYı GECELER opuyorumnanaktan

Aaa ne gÜzel sende 84lÜsÜn o zaman tamam canım yarın nede olsa evdesın konuŞuruz yıne by by..

saol güzelim ya...walla pek de öyle umudum kalmadı..bakalım bu hafta yie doktorlarla gececek gibi görüüyor walla bualdım. her doktor bir para. bir de işe yara şey yapsalar .. yok filmi illa başa aldırıyorlar. bakalım kısmetttt

bakcaz tatlım yarından itibarennnnnnnnn

devlet hastanesi doktoru canım . özel olsa ok de... o 25 şubatta geli o görsün dediği doktoru interetteb ulduk yarın eşim ondan randevu alcak . verelim parayı da rahatlayalım bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…