Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

MİNOZCUM BEN ÇIKIYORUM KOCAM ÇAĞIRIYO SEN YAZ BEN YARIN OKURUM OLURMU HADİ İYİ GECELER opuyorumnanaktan

ooooo hayırlı işler güzelimmm :asigim: kolay gelsin sizeeee. anne olma vaktimiz gelmiş artık valla bu ay olmasa da bikaç ay içinde bitirmemiz lazım bu işi:))))))))

KIZLAR bugü haberlerde bir şey izledim kafayı yicektim . tam test yaptım NEGATıFFFFFFFFFFFFFFF
sonuca ağlarken duydum haberi ... 2 farklı kadın. bir tanesinin 3 çocuğu var evli . gizli aşkından hamile kalıyor ve tuvalette doğuruyor çocuğu torbaya koyup adamın kapısına bırakmış .çocuk soğukta donarak ölmüş...

diğer haberde üniversiteli bir kız evli bir erkekle birlikte olup hamile kalıyor okuluna giderken şehirlerarası otobüste sancısı tutuyor mola yerinde tuvalete girip kendi kendine doğuruyor ve orda çöğe atıyor. arkasından biri buluyor ve hastaneye götürüyorlar bebeği bebek yaşıyor üzezrine sahipsiz bebek yazıyorlar. kız otobüse biip kaçıyor...

biz burda eler neler yaşıyor ..ne tedaviler ne üzütüler çekiyor bebek bekliyoruz. her ay ayrı bir ümitle bekliyoruz ayrı bir heycala dualar ediyoruz...ama millet gayri meşru şekilde hamile kalabiliyorrr ve sokaklara atıyor...isyan etmek istemiyorum ama Yücce Rabbim onlara nede doğurma yeteneği veriyor ; kıymet mi biliyorlar ki sokaklara atıyorlar doğurduklarını da...

yada bakmaya bile gücü olmayıp 7-8 tane doğuranlar..Pko nedir bilmezler? varikosel nedir duymmamışlardır? hormon,ovulasyon,yumurta ,çatlama ,klomen bulardan habersiz hamile kalırr doğururular ama bakamazlar aç bırakırlar... biz de arı sütünden poleie keçiboynuzunda soğan kürüe herşeyleri yapar her ilacı içeri aşılamasını tüp bebeğini raim filminni herşeyi deneriz... ama sabredip dua etmekten başka dermanımız olmaz....

Allah aşkına bana bir şey söyleyin ? bu nedir??isyan etmek istemiyorum ; Allahımın gücüne gitmesin ama üzülüyorum..bu kadar çok isterken nede istemeyenlere bakamıcak olalara "ol" diyor ????

HEPıMıZ ıÇıN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN....

iyi geceler...

canım kendi kendini yiyip bitireceksin böyle yapma yaa.inan ki kafaya taktıkça sorun çıkıyor gibi geliyo bana.aynı şey benim de başımda var gerçekten.haşimato tiroidi diye bi illet var bende de gebelik şansını düşürüyor diyorlar ama.umrumda bile değil inan.Allaha inancın tamsa kısmet olduğu vakitte olacak. ben buna inanıyorum.sen de aynı şekilde inanıyorsan sorun kalmaz.tamam doktor takviyesi olmak zorunda ama bu kadar umutsuzluğa kapılma. bu tamamen Allahın insanları sınaması. onlar kendilerine verilen şansı bu şekilde değerlendirmişler ve cezasını çekeceklerdir.sen de sabret biraz ki sabrının mükafatını çokkkk tatlı yumuş yumuş minnacıkkk bişiyle al .
bu arada çoğu hamilenin yaptığı ilk testi de negatif çıkıyor hep unutmaaa

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız özledim sizi benim yine gelen gidenim oldu 1 haftadır giremedim bu ara depresyondayım ben herşeye üzülüyorum o yüzden de uyuyamadım

merhaba arkadaşlar nasılsınız özledim sizi benim yine gelen gidenim oldu 1 haftadır giremedim bu ara depresyondayım ben herşeye üzülüyorum o yüzden de uyuyamadım

sukur kavusturana yaa. ben de sevınıyordum bebısımle aynı anda kankısı olacak. belırtı ve gelısmelerı bırlıkte takıp ederız dıye ama nerdeeeee... canım benım, ben de cok asabı oldum , hem hamılelık hem sıgarayı bırakma derecesınde azaltma benı cok etkıledı. depresyona gırmen normal. bozma moralını.

deryacım o ıkı haberı ıkı gundur okuyorum ve ınan cıldırıyorum. hadı okullu kız cahıl, obur serefsıze ne demelı, 3 cocuk annesı yaa. nasıl kıymıs o bebege lanet kadın. esıme anlattım dun aksam o bıle ıgrendı. Allahın taktırı ıste.

Kızlaaarrrrrr gÜnaydın Çok mutlu bı gÜn dılıyorum hepınızee

kızlarrrrrrrrr hepinizee günaydın:)

özledim kısssslar sisi yaaa:)

şuan evimdeyim:)çok şükü:)yarın ailemin yanına kırıkkaleye gdecem inşşşşşşş:)

dünde il emri eylemi için ankaradaydım:)kanal d de izlediniz mi:) ankara da öle bi soğuk vardıki şifayıda kaptım tabi:)boğazlarım çok kötü bağır bağır stres attım:)hemde şişti bağdemvciklerim

olsun inş iyi sonuç alırız eşim için değer:)

öpüldünüz bayanlar:)))hamişler dualarını eksik etmesinler...

deryacım haberi izlemedim ama sen anlatınca izlemiş kadar oldum ve hem kızdım hem üzüldüm kızdım madem çocuk yapmak istemiyolar ne diye korunmasız ilişkiye giriyolar üzüldüm o günahsız yavrular annelerin yaptığı suçun cezasını acımasızca çekiyolar rabbim o iki kadınıda islah etsin elbet yaptıkları yanına kalmayacak çıkacak acısı yazdıklarının hepsi a'dan z'ye doğru biz bebek için tedaviler ilaçlar kürler herşeyi denerken başkaları doğurup doğurup sokağa atıyorlar neyse bunları düşünüpte strese sokma kendini inşallah bulduğunuz doktor alanında iyi bir doktordurda değiştirmeye gerek kalmaz bidaha birde testin negatif çıkmışüzülme benim ablam 1 aylık hamileyken test yapmış negatif çıkmış çıkabiliyo ona aldanıpta üzme kendini hem daha günün gelmedi canım benim sabırlı ol güçlü ol biraz olurmu..:1hug:

umutluyuz nerelerdesin ya özlettin kendini iyiyim işte günümü bekliyorum sabırla sen pek iyi değilmişsin kendini bırakma güzelim ne yapıyorlarda sana üzülüyorsun hamilelik döneminde kadınlar çok alıngan olurmuş belki ondan böyle hassassın üzülüyorsun ama yiğenimi düşün mutlu olacaksınopuyorumnanaktan

Kızlaaarrrrrr gÜnaydın Çok mutlu bİ gÜn dİlİyorum hepİnİzee

günaydın yamancım onlionsın ne güzel sanada mutlu bir gün diliyorum nasılsın..

oooo hannem hoşgeldin sende yoktun uzun zamandır evinde olmana sevindim inşallah eyleminiz işe yararda eşine yuvana kavuşursun hastalanmışsın geçmiş olsun dikkat et kendine tatilinide iyi değerlendir koçişinle....:kedi:

ıyım bat sen nasılsın neler yapıyosun
hannem keyfın ıyıdır ınŞallah
jaya bı gÖbek resmı koymadın Şuraya
deryacım sen nasılsın
mınoz sende ıyısındır umarım

canım herzaman giremiyorum gelen gidenim eksik olmuyor sağolsunlar iyi de oluyor yalnız kalmıyorum bu ara yalnızım sanıırım o yüzden depresyona girdim apartmanda eski ortamımız yok eskiden çok eğlenceliydi hiçkimse hiçbirşeyi sorun yapmazdı ama şimdi herşey değişti ona moralim bozuk biraz eski günlerimizi özlüyorum ,,,bebişle ilgili gelişmeleri takip edelim tabiki arkadaşım ben dün bebek için alışverişe çıktım bebeğin havlusunu emziğini iç dış zıbınını altına pantolonunu falan aldım yani doğum çantasını yavaş yavaş hazırlamaya başladım ben az kaldı bu arada doktorum bana doğum için gün verdi benim sezaryen olacak 25 nisana gün aldık sabah saat 6 gibi muhtemelen,,,,özel hastanede olacak doğum ücreti biraz tuzlu ama bebişim için kredi falan çekip halldicez artık yeterki sağlıkla gelsin,,,,,

bu arada dün akşam ben de izledim bebek cinayetiyle ilgili haberleri bunları yapan insan olamaz anne hiç olamaz şerefsizliktir bu ,,,biz binbir zorlukla iğnelerle bebeklerimizi karnımızda yaşatmaya çalışırken ve bebek sahibi olmayı bekleyen uğraşan birçok insan varken onlar bulup da kıymetini bilemediler yavruların ,,,yazık çok yazık

canım benim ben de çok özledim sizi sen de gününü bekliyormuşsun inşallah bize mutlu haberlerini verirsin çok sevinirim gerçekten,,,,arkadaşım dediğin gibi çok alınganım kendimi yıpratıyorum aslında hiçkimse için üzülmeye değmez ama benim de yapım bu hamilelikten öncede hassastım şimdi dahada hassasım bebişim gelse bunları düşünmeye vaktim olmaz zaman geçsin diyorum biran önce yoksa benim gözlerimde yaş kalmıcak çünkü herşeye ağlar oldum bu ara :)

BATTTT Canım benim sağol hayatım:)iyiyim hamdolsun işte biraz hastalandım ama iyiyim çok şükür:)inşallah işe yarar eylem:) inşallah senind en tez güzl haberlerini alırım.bekliyorum yumoşun haberini inş:))öptm canımmmm:)

YAMANCIĞIM tatlım iyiyim çok şükür biraz boğzım ağrıyo o da eylemden işte.inşallah sende iysindir.eeeeeeeeee hadi bi baskı da ben yapayım sana:)gelsin bir yumurcak haberi atık yaw:)bak ben ikinciye geçecem ona göre arkadaş arıyoum :)şaka bi ana bend eşimdilik düşünmüyorum takılıyorum sana öpüyorum tatlımmmm:)

JAYAAAAA NRDESİNNNNNNNNN:)

UMUTLUYUZ ende benim gibi yalnızlıktan hoşlanmıyosun anlaşılan.neyse bak sana bi kaç ay sonra en güzel arkadaş gelcek inşallah:)o zaman hiiiiiiiiiiiç sıkılmassın şekerim:)öpüldün canımmmm:)

hannem naber nasıl gidiyor sende yoktun sanırım uzun zamandır

umutluyuz kalplerimiz karşı karşıyaymış:)tatlım ne olsun işte uğraşıyoz.hamdolsun iyiyim.evimdeyim.yarın annemlere gidiyorum inş:)öpüyorum canım benim bebişine kendine ve eşine iyi bak inş.ALLAHA emanetsiniz:)

İyİm bat sen nasılsın neler yapıyosun
hannem keyfİn İyİdİr İnŞallah
jaya bİ gÖbek resmİ koymadın Şuraya
deryacım sen nasılsın
mİnoz sende İyİsİndİr umarım

bende iyiyim yamancım evde hapis kaldım ya bi yere giemiyorum dün bi çıktım arkadaşıma gittim oda yakın olduğu için eşim izin verdi yoksa düşerim diye izin vermezdi işte böyke evde zaman lödürüyorum örgü örüyorum sen biliyorumsun örgü örmeyi..

umutluyuz sen hangi burçtansın canım ya bende çok alınganımdır çabuk kırılırım ama çabuk geçer kırgınlığım o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım kendine bi meşgale bul ne bileyim bak bizler örgü örüyoruz sende ör bilmiyorsan öğren inan çok iyi gelecek sana kafan dağılacak en azından bir dene birde ağlayıpta bebişide üzme oda çok etkileniyor senin bu durumunda farkındasın değilmi...

saol tatlım ama inan berbat haldeyim dehşet moral bozukluğu yaşıyorum...umudum var yine test yapıcam 1-2 gün daha bekleyip ama kırılıyorum böyle hberleri duydukcada sinirleniyorum.. çok kötü yaaa parası pulu olmayıp çatır çatır hamile kalanlar doğuruyor bakamadıkları çocukları... biz 10bin lira vercez doktorlara tüp bebek için ya tutarsaaa dicezz belki de boşa gidicek.. anlammıyorum yanii bende orta hali bir insanım para mı basıyorum sanki... walla sinir oluyorum yaaa ... 3yılı doldurursam devlet yardım edecekmiş . ulen kocam 35 ben 30 oldum daha ne beklicemmm??

gerçekten insanın sıtkı sıyrılıyor tiksiniyor...

canımcım sabırlı olmaya geyret ediyorum dayanmaya umudumu kırmamaya çalışıyorum ama öyle şeyler oluyor ki umudum kırılıyor sinirlendiyorum. az sonra anlatıcam hepinize ... canı benim ben sıramı sana verdim . bu ay seni sabırsızlıkla beklicem... hatta özelden tlf nunu ver arıcam seni HAMİLEYİM yazdığın anda ...

İyİm bat sen nasılsın neler yapıyosun
hannem keyfİn İyİdİr İnŞallah
jaya bİ gÖbek resmİ koymadın Şuraya
deryacım sen nasılsın
mİnoz sende İyİsİndİr umarım

yamanım ben iyi değilim.şimdi hepinizi tek tek cevapladıktan sonra kısa bir özet geçicem hepinize canlarım... sen iyisindir ama umarım...bak gör hamile kalmaya çalışanlar neler yaşıyor..inş sen yaşamazsınnn...

umutluyuz sen beni hatırlamadın belki ama ben eskilerden hatırlıyorum seni canım . umarım iyisindir. bencede şerefsizlik evli barklı 9 ay nasıl gizledin nasıl gezdin öyle ben anlamadım valla. kocasımı saftirikmiş..kadın zaten yorumsuz yaniii..ne olduğu belli de... madem böyle halt yicen ne korunmuyon demi...hani böylelerine derler ya ceket atsan hamile kalıyor diyee walla öyleler...

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım.
bizde artık bebiş istiyoruz.
doktor bana klonomen ve progesteron verdi. ilk ay.
bu ay da ikinci ayım bu ilaçlara artı olarak çatlatma iğnesi de verdi.
gerçi bu ay da ümitli değilim çünkü yumurtam 15mm olmuş

kızlar dün doktorun öyle ilgisiz ve şuğursuzca konuşması üzerine bir doktordan randevu aldım tüüp bebek merkezi yeditepe üniversitesinde. yarın 11de oraya gidicez. eşim göztepe ssk üroloji ve kadın doğumdan da bana randevu aldı. sabah ben kadın doğuma görncem ; 11 de tüp bebek merkezine ; 2.30 da üroloğa görüncek eşim.. doktor doktor gezcez yani.... kendi doktorumu aradım ona anlattım durumu ve 1 ay sonra gel diyen doktorun yorumunu söyledim . 1 ay ne demekmiş öyle yaa başkasına gidin dedi. ilaçla hareketsiz sperm sayısı arttırılmaz mı çözüm tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu dedim. hareketsiz sayısı bu kadar yoğunsa ilaç tedavisi işe yaramaz. tüp bebek ve mikroenjeksiyon ayrılmıyor tüp bebek diye geçer herkees öyle bildiği için dedi. büyük olasılıkla öyle diceklerdir. eşin de bir üroloğa görünsün gelin bana 5 dk gösterin sonuçlarınızı ben sizi tüp bebek konusunda uzman bir doktora göndereyim dedi.

iş ilaçla klomenle falan olmuyor anlaşılan... tüplü yada mikrolu bebek denicez ama ben asıl orda umutsuzum . sanki o yöntemle olması daha düşük gibi geliyor bana..sanki klomen daha kuvvetli bir yol gibi ....

başka bir topikte bir arkadaş var tüp bebek merkezindeki doktorun bilgilerini o verdi . aradım randevu aldım. kendisi de tüp bebek için gitmişti testler vs yaptılar. adet olma günün bekliyorlardı . doktor gün vermek için aradığında hamileyim dedi kaldı..tüp derken ALLAH VERDı..
şimdi bana öyle şeyler söyledi ki sabah moralimi ( -) yaptı.... bana orası pahalı bir yer biz gittiğimizde tek seferde 2000 tl sadece testler için verdik. sen çok ayakların havadasın. ayakların biraz yere değsin. çok pozitif bakıyorsun herşeye. bu kadar kolay değil . sen bu sonuçlarla nasıl gidip test yaptın ki ; hamile olma şansın çok düşük. sorun var sizde ... elinizdeki testler ne ki daha bir ton test isteyecek sizden . bunlarla bi sonuç alamazsınız . o testler sadece o hastanede yapılıyor ...vsvsvs öyle şeyler söyleyip moralimi acayip bozdu.... sen çok umutlu bakıyorsun rehavete kapıldın kaybedecek zamanın yok . gibi şeyler söyledi. acayip gerildim ve moralim bozuldu. neden bana güc vermiyorsun dedim . bak diğer kızlar nasıl moral veriyor bu defa olmadıysa bir dahakine olur umudunu tuketme diyorlar... tek spermle hamile kalanlar var deyip moral veriyorlar senneden elimi tutmuyorsun moral vermiyorsun dedim . onlar öyle dicek tabi ne diyebilirlerki . diye konuşuyor...biz bu arkadaşla ailece görüştü k bir de kk da tanışıp.....

sabah o nedenle girmedim moralim bozuk diye....

böyle işteee benden haberler..şimdi tüp bebek merkezi ve fiyatları vs araştırıcam ...sevgiler.

DERYA BERıL,canım benim seni anlıyorum hani ben hep derim kimse yaşamadan bilmez senin ne yaşadığını senin kadar bilmesemde endimi senin yerine koyunca az birazda olsa anlıyorum ve hak vriyoum üzülyorum kimbilir sen bunu yaşayan biri olarak ne kadar üzülüyorsundur

canım benim sakın yıpratma kendini.o kadınlar da o şekilde imtihan oldular ve kaybettilerama biz yaşadıklarımıza sabredicez inş.isyan etmiyecez ya bu dünyada kayettiklerimiin daha iysini alcaz ya da öbür dünyaya bırakacağız.bak bende eşimden ayrıyım bebeğim olsun yalnızlığım gitsin dedim kaybettim ve düşük yaptığımda eşim 21 günlüğüne yurt dışına çıkmak zorundaydı işinden dolayı yine yalnızdım.kadınlığımın en zayıf olduğu anda yalnızdım.ama şunu biliyorum RABBıM daha iysini verecek o yüzden aldı benden:)

ben düşündüklerimi paylaşmak istedim.inşallah RABBıM en tez zamanda hayırlı bir evlat verir sana bana ve tüm isteyenler...sağlıklı huzurlu bir hayat nasip eder inş.öptüm canımcığım...

saol canım ..eşinden neden ayrısın iş icabı bir ayrılık olsa gerek....evet dediğin gibi Allah isteyen herkese en doğru zamnda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah... kucaklarımızı boş umutlarımızı kırık bırakmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…