kızlar dün doktorun öyle ilgisiz ve şuğursuzca konuşması üzerine bir doktordan randevu aldım tüüp bebek merkezi yeditepe üniversitesinde. yarın 11de oraya gidicez. eşim göztepe ssk üroloji ve kadın doğumdan da bana randevu aldı. sabah ben kadın doğuma görncem ; 11 de tüp bebek merkezine ; 2.30 da üroloğa görüncek eşim.. doktor doktor gezcez yani.... kendi doktorumu aradım ona anlattım durumu ve 1 ay sonra gel diyen doktorun yorumunu söyledim . 1 ay ne demekmiş öyle yaa başkasına gidin dedi. ilaçla hareketsiz sperm sayısı arttırılmaz mı çözüm tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu dedim. hareketsiz sayısı bu kadar yoğunsa ilaç tedavisi işe yaramaz. tüp bebek ve mikroenjeksiyon ayrılmıyor tüp bebek diye geçer herkees öyle bildiği için dedi. büyük olasılıkla öyle diceklerdir. eşin de bir üroloğa görünsün gelin bana 5 dk gösterin sonuçlarınızı ben sizi tüp bebek konusunda uzman bir doktora göndereyim dedi.
iş ilaçla klomenle falan olmuyor anlaşılan... tüplü yada mikrolu bebek denicez ama ben asıl orda umutsuzum . sanki o yöntemle olması daha düşük gibi geliyor bana..sanki klomen daha kuvvetli bir yol gibi ....
başka bir topikte bir arkadaş var tüp bebek merkezindeki doktorun bilgilerini o verdi . aradım randevu aldım. kendisi de tüp bebek için gitmişti testler vs yaptılar. adet olma günün bekliyorlardı . doktor gün vermek için aradığında hamileyim dedi kaldı..tüp derken ALLAH VERDİ..
şimdi bana öyle şeyler söyledi ki sabah moralimi ( -) yaptı.... bana orası pahalı bir yer biz gittiğimizde tek seferde 2000 tl sadece testler için verdik. sen çok ayakların havadasın. ayakların biraz yere değsin. çok pozitif bakıyorsun herşeye. bu kadar kolay değil . sen bu sonuçlarla nasıl gidip test yaptın ki ; hamile olma şansın çok düşük. sorun var sizde ... elinizdeki testler ne ki daha bir ton test isteyecek sizden . bunlarla bi sonuç alamazsınız . o testler sadece o hastanede yapılıyor ...vsvsvs öyle şeyler söyleyip moralimi acayip bozdu.... sen çok umutlu bakıyorsun rehavete kapıldın kaybedecek zamanın yok . gibi şeyler söyledi. acayip gerildim ve moralim bozuldu. neden bana güc vermiyorsun dedim . bak diğer kızlar nasıl moral veriyor bu defa olmadıysa bir dahakine olur umudunu tuketme diyorlar... tek spermle hamile kalanlar var deyip moral veriyorlar senneden elimi tutmuyorsun moral vermiyorsun dedim . onlar öyle dicek tabi ne diyebilirlerki . diye konuşuyor...biz bu arkadaşla ailece görüştü k bir de kk da tanışıp.....
sabah o nedenle girmedim moralim bozuk diye....
böyle işteee benden haberler..şimdi tüp bebek merkezi ve fiyatları vs araştırıcam ...sevgiler.
arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım.
bizde artık bebiş istiyoruz.
doktor bana klonomen ve progesteron verdi. ilk ay.
bu ay da ikinci ayım bu ilaçlara artı olarak çatlatma iğnesi de verdi.
gerçi bu ay da ümitli değilim çünkü yumurtam 15mm olmuş
kızlar dün doktorun öyle ilgisiz ve şuğursuzca konuşması üzerine bir doktordan randevu aldım tüüp bebek merkezi yeditepe üniversitesinde. yarın 11de oraya gidicez. eşim göztepe ssk üroloji ve kadın doğumdan da bana randevu aldı. sabah ben kadın doğuma görncem ; 11 de tüp bebek merkezine ; 2.30 da üroloğa görüncek eşim.. doktor doktor gezcez yani.... kendi doktorumu aradım ona anlattım durumu ve 1 ay sonra gel diyen doktorun yorumunu söyledim . 1 ay ne demekmiş öyle yaa başkasına gidin dedi. ilaçla hareketsiz sperm sayısı arttırılmaz mı çözüm tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu dedim. hareketsiz sayısı bu kadar yoğunsa ilaç tedavisi işe yaramaz. tüp bebek ve mikroenjeksiyon ayrılmıyor tüp bebek diye geçer herkees öyle bildiği için dedi. büyük olasılıkla öyle diceklerdir. eşin de bir üroloğa görünsün gelin bana 5 dk gösterin sonuçlarınızı ben sizi tüp bebek konusunda uzman bir doktora göndereyim dedi.
iş ilaçla klomenle falan olmuyor anlaşılan... tüplü yada mikrolu bebek denicez ama ben asıl orda umutsuzum . sanki o yöntemle olması daha düşük gibi geliyor bana..sanki klomen daha kuvvetli bir yol gibi ....
başka bir topikte bir arkadaş var tüp bebek merkezindeki doktorun bilgilerini o verdi . aradım randevu aldım. kendisi de tüp bebek için gitmişti testler vs yaptılar. adet olma günün bekliyorlardı . doktor gün vermek için aradığında hamileyim dedi kaldı..tüp derken ALLAH VERDİ..
şimdi bana öyle şeyler söyledi ki sabah moralimi ( -) yaptı.... bana orası pahalı bir yer biz gittiğimizde tek seferde 2000 tl sadece testler için verdik. sen çok ayakların havadasın. ayakların biraz yere değsin. çok pozitif bakıyorsun herşeye. bu kadar kolay değil . sen bu sonuçlarla nasıl gidip test yaptın ki ; hamile olma şansın çok düşük. sorun var sizde ... elinizdeki testler ne ki daha bir ton test isteyecek sizden . bunlarla bi sonuç alamazsınız . o testler sadece o hastanede yapılıyor ...vsvsvs öyle şeyler söyleyip moralimi acayip bozdu.... sen çok umutlu bakıyorsun rehavete kapıldın kaybedecek zamanın yok . gibi şeyler söyledi. acayip gerildim ve moralim bozuldu. neden bana güc vermiyorsun dedim . bak diğer kızlar nasıl moral veriyor bu defa olmadıysa bir dahakine olur umudunu tuketme diyorlar... tek spermle hamile kalanlar var deyip moral veriyorlar senneden elimi tutmuyorsun moral vermiyorsun dedim . onlar öyle dicek tabi ne diyebilirlerki . diye konuşuyor...biz bu arkadaşla ailece görüştü k bir de kk da tanışıp.....
sabah o nedenle girmedim moralim bozuk diye....
böyle işteee benden haberler..şimdi tüp bebek merkezi ve fiyatları vs araştırıcam ...sevgiler.
DERYABERİL canım spermiyogram topiğinden bu yana seni izliyorum. ilk sonucun maalesef eşimin ilk durumunu andırdı -hatta bizde 0 dı.- ikinci sonuç ise bizim şimdiki durmumuzu. seni çok çok iyi anlıyorum canım. arkadaşın dediklerine kulak asma. nedense bu tüp bebek yolunda aklı havada olanlar daha kolay hamile kalıyor. benden tavsiye ayakların yere basmasıın yerimseniben demin bir yazını okudum. doğan çocuklarını oraya buraya atanlar hakkında. nasıl insanlar böyle hamile kalıyorlar diye. bi arkadaşın kişisel rütbesinde "cahillik mutluluktur" diye yazıyordu. hakikaten de öyle. ben daha evlenmeden hormon kontrollerimi yapıp yumurtlama takibi yaptırmıştım. nedense hep bir korku vardı bebiş sahibi olamayacam diye. maalesef kuruntularım başıma iş açtı. tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım ama bebişimi kaybettim. çünkü hep bi şey olacak diye kendimi yedim. bu nedenle benden sana tavsiye rahat ol. kim ne derse desin moralini bozma. eşinin sonuçları da gayet iyi. ben senden güzel haberi alacağımı umuyorum. kaç aydır bebiş deniyorsun bilmiyorum ama bir kaç ay daha doğal yoldan deneyebilirsin gibime geliyor. ben senden doğal yoldan hamilelik bekliyorum :smiley-cool: senin gibi ben de uzun yazıcam - lülülülülülü- bir de yazında bebiş sahibi olmadaığın için isyan etmişsin. dini duyguların ne kadar güçlü bilmiyorum. ama hz. zekeriya yı, hz. ibrahimi yıllarca evlat hasreti ile sınayan -hz. muhammed (s.a.v.) 5 kez evlat acısı yaşatan ve onu annesiz babasız bırakan rabbim aynı rab. kimseye kıyak çekmiyor. hepimizi bir şekilde sınıyor. sakın moralini bozma. ben artık çok rahatım doğal yolla bile hamiş kalabileceğimi sanıyorum salakcinni en yakın tedavimi 1,5 yıl sonra düşünüyorum. parasından değil zahmetinden çünkü stresli bir iş. 1,5 yıla kadar bizim sıpa kendi uğramazsa ben gidip alıcam. sana kolay gelsin canım.
meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beni aranıza kabul edermisiniz .bende iki aydan beri korunmayı bıraktım heyecanla bekliyorum ne zaman hamile kalırım diye yardımlarınızı bekliyorum hepinizden
derya beril bence o şuursuz insanı kafaya takma.
bence söyledikleri bile anlamsız.
insan umudu için yaşar.
bence negatif insanları da hayatımızdan çıkarmalıyız.
öyle mucizevi bir olay ki anne olmak, ne şekilde olacağı belli olmaz.
çok yakın bir arkadaşımın %100 çocuğu olmayacağını söylemişti doktor.
tedavi olması gerekiyordu ve 1 sene tedavi sürecek dedi doktor.
ama yemin ederim sana doktor o lafı söylerken meğer arkadaşım hamileymiş.
tam oturmadığı için görememiş doktor.
yani hamiş olmak hem çok kolay hem çok zor.
ben o arkadaştan sonra şunu anladım ki %50den başka seçenek yokmuş.
bende şuan bekliyorum.allah hepimize hayırlsıyla verir inşallah
DERYABERİL canım spermiyogram topiğinden bu yana seni izliyorum. ilk sonucun maalesef eşimin ilk durumunu andırdı -hatta bizde 0 dı.- ikinci sonuç ise bizim şimdiki durmumuzu. seni çok çok iyi anlıyorum canım. arkadaşın dediklerine kulak asma. nedense bu tüp bebek yolunda aklı havada olanlar daha kolay hamile kalıyor. benden tavsiye ayakların yere basmasıın yerimseniben demin bir yazını okudum. doğan çocuklarını oraya buraya atanlar hakkında. nasıl insanlar böyle hamile kalıyorlar diye. bi arkadaşın kişisel rütbesinde "cahillik mutluluktur" diye yazıyordu. hakikaten de öyle. ben daha evlenmeden hormon kontrollerimi yapıp yumurtlama takibi yaptırmıştım. nedense hep bir korku vardı bebiş sahibi olamayacam diye. maalesef kuruntularım başıma iş açtı. tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım ama bebişimi kaybettim. çünkü hep bi şey olacak diye kendimi yedim. bu nedenle benden sana tavsiye rahat ol. kim ne derse desin moralini bozma. eşinin sonuçları da gayet iyi. ben senden güzel haberi alacağımı umuyorum. kaç aydır bebiş deniyorsun bilmiyorum ama bir kaç ay daha doğal yoldan deneyebilirsin gibime geliyor. ben senden doğal yoldan hamilelik bekliyorum :smiley-cool: senin gibi ben de uzun yazıcam - lülülülülülü- bir de yazında bebiş sahibi olmadaığın için isyan etmişsin. dini duyguların ne kadar güçlü bilmiyorum. ama hz. zekeriya yı, hz. ibrahimi yıllarca evlat hasreti ile sınayan -hz. muhammed (s.a.v.) 5 kez evlat acısı yaşatan ve onu annesiz babasız bırakan rabbim aynı rab. kimseye kıyak çekmiyor. hepimizi bir şekilde sınıyor. sakın moralini bozma. ben artık çok rahatım doğal yolla bile hamiş kalabileceğimi sanıyorum salakcinni en yakın tedavimi 1,5 yıl sonra düşünüyorum. parasından değil zahmetinden çünkü stresli bir iş. 1,5 yıla kadar bizim sıpa kendi uğramazsa ben gidip alıcam. sana kolay gelsin canım.
meryemim tamam sözzz BEN ANNE OLUCAM bu hayat felsefem olcak bebeeğimi kucağıma alana dek... söz umutsuzluğu bırakıyorum zaten o arkadaşın da derdi buydu ben neden pozitifim diye kastı kendii . daha 12 hafftalık hamile ne olcağı belli değil..so bir hafta kala bebeğii karnında kaybede arkadaşlar var burada. o bunları düşünmüyor beni dibe döndürmeye çalışıyor ama boşaaa pozitif kalmayı sürdürcem ona inat..ANNE OLCAMMMMMM BEBİŞİM GELCEK BANAAuffff bu yaziyii okurken morelimm bozuldu vallaaa cok kizdim sana deryacigimmm.yaa o konusan insan allahtandami iyi biliyor kendi olumsuzluk yasadi diye sanada bunun olacagini kabullendirmesii cok sacmaa..allah buyuktur ve her kulu icin bi yazgisi vardir herkez ayni seyi yasicak diye biseymi varrr bak morelini bozma luftennn,icinden ben anne olucamm de bunu kabullen ve oyle yap biseylerii.baskalarini dinleyerek degil heleki seni umutsuzluga surukleyen insanlari muhattap bile almaaa..uzme tatli caniniii ben hep dua edicem senin icin yuce rabbimmmm sanaa ve tum topikteki arkadaslarima en hayirli zamanda BEBIS verir INSALLAHHHH uzulme lutfennn...
canımcım sabırlı olmaya geyret ediyorum dayanmaya umudumu kırmamaya çalışıyorum ama öyle şeyler oluyor ki umudum kırılıyor sinirlendiyorum. az sonra anlatıcam hepinize ... canı benim ben sıramı sana verdim . bu ay seni sabırsızlıkla beklicem... hatta özelden tlf nunu ver arıcam seni HAMİLEYİM yazdığın anda ...
deryacım ne olur ama ya bak sen böyle yaptıkça benimde umudum kırılıyo ben o kadar inandımki beraber hamile kalacağımıza sen şimdi diyorsun ya umudum kırılıyor diye ben kötü oluyorum sanki benim başıma gelmiş gibi lütfen kendini bırakma tabi tlfunumu veririm arada msjlaşır dertleşiriz mutlu olurum bende ama üzmek yık tamammı:teselli:
nusacım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun inşallah ilk denemede hamiş kalırsın biz kaç aydır uğraşıyoruz topikçe neyse adet tarihini ver senide ekleyelim listeye istersen....
deryacım yazdıklarına inanamadım ya hala şoktayım nasıl bir insandır ya sana bunları söyleyen biinsanın şevki bu kadarmı kırılır ya tamam bazı gerçekler acıdır ama insanın yüzüne tokat gibi vurulmazki ama dimi o kadın bence kendi çekmiş başkalarınında acı çekmesini istiyor nasıl bir mantıktır bu hem senin bir sorunun yokki ortada olan neden tüp bebeğe direkt geçiş yapma gereği duyuyorsun anlamadım daha senin günün gelmemiş seni bu hale getiren işini doğru yapamayan doktorlar tabi onlara bişey olmuyor moral çöküklüğünü sen yaşıyorsun bak canım benim umudunu sakın ama sakın yitirme yüce rabbim büyük o herşeyin hayırlısını verir her şerde bir hayır vardır ben şuna çok inanırım bazı acıları çekmeden mutluluğa erişemezsin ben inanıyorum ikimiz beraber vereceğiz güzel haberi şimdi o moralsiz halinden sıyrılıyorsun kendine geliyorsun bol bol dua et hayırlısını dile bu ay olmadı bir dahaki aya sen böyle yapınca benimde umudum kırılıyo lütfen amamafoldumben
sirenas aramıza hoşgeldin dilerim rabbimden sende en kısa zamanda hamiş kalırsın sende zor günler geçirmişsin bu zor günlerin karşılığı bir çocukla mükafatlandırılısn inşallah dualarım hepinize kızlar....:Saruboceq:
Standart Evde para kazanmak isteyenler
Mesaj Linki
ARKADAŞLAR MERHABA BİR TANIDIĞIN TAVSİYESİYLE KATOLOGDAN SATIŞ YAPMAYA BAŞLADIM HERŞEY VAR İÇİNDE İÇ ÇAMAŞIRI TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ TAKI SETLERİ MİKROFİBER BEZLER YANİ BİR İNSANIN EVİNDE GEREKİCEK BÜTÜN İHTİYAÇLAR VE HER BÜTÇEYEDE UYGUN FİYATLAR VAR SİZLEREDE TAVSİYE ETMEK İSTEDİM %30 ile % 50 ARASI KAR VERİYOR VE GÜVENİLİR BİR SİTE HEM KAFANIZI DAĞITMAK HEMDE PARA KAZANMAK İSTİYOSANIZ RAHATLIKLA YAPABİLECEĞİNİZ BİR İŞ AYNI ZMANDA OCAK AYI BİTMEDEN HEMEN KAYIT OLURSANIZ ŞÖLE BİR KAMPANYASI VAR NORMALDE SİSTEME KAYIT OLURKEN 60 TL ÜYELİK ÜCRETİ VERİLİYO KARGO PARASI CD KATOLOG VS GÖNDERİYOLAR VE 20 TL LİK ALIŞVERİŞTE BEĞENDİĞİNİZ ÜRÜNÜ ALABİLİYOSUNUZ AMA ŞİMDİ OCAK AYI KAMPANYASINDA 60 TL ÜYELİK ÜCRETİ ÖDEMEDEN 60 TL YE SADECE ALIŞVERİŞ YAPABİLİYOSUNUZ BENCE BU KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN AYNI ZMANDA 100 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE TAM ALTINDAN YARIM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞİNE KATILABİLİYOSUNUZ. SİSTEMDE ALT ÜYE ÇOK ÖNEMLİ 3 ALT ÜYEN OLSA VE ONLARIN ALT ÜYESİ OLSA SENEDE KAZANACAĞIMIZ PARA 250.000 A KADAR ÇIKIYOR NEDEN BİZ BUNU BAŞARAMIYALIM KIZLAR BEN BAŞLADIM VE HERKESE TAVSİYE EDİYORUMM SİSTEME REFERANS GÖSTERMEDEN ÜYE OLUNMUYOR SİZDEN RİCAM BİLMEDİĞİNİZ BİRİNİN ÜYESİ OLMAYIN BENİM VERCEĞİM REFERANSLA ÜYE OLUN referans kodum 82752
Erol Marketing Sistem
ADRES BUDUR İNCELEYİN VE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN BEN İLK ALIŞVERİŞİMİ EŞİMİN KREDİ KARTIYLA YAPTIM SİTE GAYET GÜVENİLİR KAFANIZDA BİR SORU OLUŞMASIN OLUŞURSADA TELEFON NUMARALARIDA VAR ARIYABİLİRSİNİZ BİNASIDA ESENLERDE.
Erol Tekstil Online Katalog BU ADRESTENDE KATOLOĞU İNCELEYEBİLİRSİNİZ
meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beni aranıza kabul edermisiniz .bende iki aydan beri korunmayı bıraktım heyecanla bekliyorum ne zaman hamile kalırım diye yardımlarınızı bekliyorum hepinizden
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım. umarım benide aranıza almak istersiniz.bizde geçen ay bebiş yapmaya karar verdik 1.5 senelik evliyiz fakat ben pko hastasıyım yaklaşık 7-8 senedir. adetlerim düzensizdir hep. bu ayda günüm tam 15 gün geçti test yaptım 2 defa evde ama sonuç negatif umarım Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler verir.
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım. umarım benide aranıza almak istersiniz.bizde geçen ay bebiş yapmaya karar verdik 1.5 senelik evliyiz fakat ben pko hastasıyım yaklaşık 7-8 senedir. adetlerim düzensizdir hep. bu ayda günüm tam 15 gün geçti test yaptım 2 defa evde ama sonuç negatif umarım Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler verir.
canlarım teşekkür ederim 15 gün geçti ama hala bir tık yok umarım dediğiniz gibidir. gerçi bu ay daha ilk denememizdi hayırlısı olsun sevgili meryem64 ve minoz 15 gün geçmesine rağmen çıkmadı testte demiştim ya olsaydı çıkardı değil mi bu zamana kadar
derya aferim canimm hep bu sekilde oll tamammmi.bundan sonra seni hep bu sekilde gormek istiyorumm cok cokk dua ediyorum senin ve tum hamis kalmak isteyenler icinn umutsuzluk yok bu topikte umudumuzu kayberdesek elimizde hic bisey kalmazz optuk bebisimle seni teyzesii insallahh hayirli bi zamanda seninde icinde minnacik bi bebis buyucekkk dogsa artik su diceksinn canimm benimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adetlerin duzensizmiydi canim daha oncesinden dert etme bende ilk ayda hamile kalamamistim ama ikinci ayimda allahin izniyle hamile kaldimm kafanii hep ona yorma dusunmemeye calis.adet duzensizligin yoksaa olur zaten canimm
evet canım adetlerim düzensiz pko dan dolayı Allahta sana bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol canım benim... teyzesi yesin onu... oyyyy :) canım umudumu kırmaya çalışa arkadaşın olduğu topikte baa destek olan arkadaşlarda birine yazdım . hai kızım saa diyom gelinim sen anla misali... umudumu kimse kıramaz dedim . .çekim yasası dedim negatif düşünce kötü olayları çeker dedim... canım çok teşekkür ederim.... öptüm tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?