Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sağol canım sen de kendine ii bak arada uğra buralara

canım örgüye başladım ben de ama yalnızken canım istemiyor boyun kısımlarını bilmiyorum yapamayınca da hırs yapıyorum ona bile sinirleniyorum :) halbuki çok sakin bir insanımdır,,,burcum yay canım,,,bebişimi üzüyorum haklısın canım ama elimde değil işte sıkılınca nette ilgimi dağıtacak birşeyler buluyorum artık komik haberlere falan bakıyorum ii geliyor

umutluyuz sen beni hatırlamadın belki ama ben eskilerden hatırlıyorum seni canım . umarım iyisindir. bencede şerefsizlik evli barklı 9 ay nasıl gizledin nasıl gezdin öyle ben anlamadım valla. kocasımı saftirikmiş..kadın zaten yorumsuz yaniii..ne olduğu belli de... madem böyle halt yicen ne korunmuyon demi...hani böylelerine derler ya ceket atsan hamile kalıyor diyee walla öyleler...[/QUOTE]

hatırladım canımcım iyiyim sağol arkadaşım,,,,valla öyle insanlara dicek kelime bulamıyorum cahillikten de öte bir şey bu yani canım benim de çok moralim bozulmuştu haberi izlerken hayretler içinde kaldım Allah akıl fikir versin öylelerine,,,,,,
bu arada canım sen hamile kalacaksın doğal yollarla ben bunu hissediyorum hislerim de genelde çıkar o yüzden kafana takma ne zaman hamile kalırım falan diye düşünme biliyorsunki psikoloji çok önemli ben 2 kez düşük yaptım 2. düşüğümü yaşamadan önce kesin bu da düşecek diyordum hatta eşime sakın sevinme herşey olabilir diyordum ve onu da kaybetmiştim canım bu hamileliğimde hep pozitif düşündüm çok şükürki maşallah bir sorun olmadı bunları sana neden anlatıyorum daima pozitif ol canım bak göreceksin en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa bir sonraki ay ama elbette olacak merak etme sabreden her zaman mükafatını alır canım bebişin biraz nazlanıyor hepsi bu.....

iyii yapmissin canim anlasinn hatali konustugunu.gicik oluyorum su negatif dusunceli insalara bazilarida kiskancligina yapiyorlarr bosver duyma sen onlari iyi olucak hersey allahin izniylee

OLCAK OLCAKKK... SÜREKLİ ŞEY YAZDIM O TOPİCDE... olumlu pozitif düşün pozitif yaşa... kesinlikle budur arkadaşlarım desteklerim büyük yaaaa. saol tatlımmm .. iyi geceler...

kizlar hepinize iyi geceler ben yatiyorum sabah kalkamiyorum yoksa.zaten cok wc ye gidip gelmekten uykum kaciyorr hepinizi optum...

kıyamam saaaanaaaaa... öperim seni tatlımmm iyi uykular ....bizim uykularımız da senin olsun canımmm

hatırladım canımcım iyiyim sağol arkadaşım,,,,valla öyle insanlara dicek kelime bulamıyorum cahillikten de öte bir şey bu yani canım benim de çok moralim bozulmuştu haberi izlerken hayretler içinde kaldım Allah akıl fikir versin öylelerine,,,,,,
bu arada canım sen hamile kalacaksın doğal yollarla ben bunu hissediyorum hislerim de genelde çıkar o yüzden kafana takma ne zaman hamile kalırım falan diye düşünme biliyorsunki psikoloji çok önemli ben 2 kez düşük yaptım 2. düşüğümü yaşamadan önce kesin bu da düşecek diyordum hatta eşime sakın sevinme herşey olabilir diyordum ve onu da kaybetmiştim canım bu hamileliğimde hep pozitif düşündüm çok şükürki maşallah bir sorun olmadı bunları sana neden anlatıyorum daima pozitif ol canım bak göreceksin en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa bir sonraki ay ama elbette olacak merak etme sabreden her zaman mükafatını alır canım bebişin biraz nazlanıyor hepsi bu.....[/QUOTE]

canımmm yazdıklarını eşimle birlikte okuduk .. çok teşekkürler tatlımmmm ...işallah içindeki hisler seni yanıltmaz... diğer topikdeki benim canımı sıkan kişi de hamile 12.haftası . ama hamileliğin bile tadıını çıkartmıyor yok bu çıkarsa yok şu olursa sürekli evham içinde panikle..herşeyi de çok bildim havasında... ama düşünmüyorki kendi yaşayabileceklerini... allah göstermesi kimseye yaşatmasın ama bak sen yaşamışsın 2 kere düşük yapmışsın. buu düşünmeden bana hava atar gibi tek o hamile kalabilirmiş gibi umudumu kırmaya çalıştı ama gereke cevapları verdim .. görrüşmicem bir daha.. sinirlendim çok... ama güzel arkadaşlarım var burda çıkarsız menfaatasiz dua edenler güzel dilekler dileyenler destek olanlar var burda... çok teşekkürler tatlımmm heycanla içine doğanların olmasını beklicem ... takma adın gibi UMUTLUYUZ :) senin kaç aylık oldu??
jaya canım sen bana bizi bıraktın diyordun şimdi sen yoksun nereye kayboldun

ben yokken yine herkes topikteymiş deryacım pozitif olma kararına çok sevindim hep böyle devam et vazgeçmek yok o kadınada ders olsun bir daha kimsenin moralini bozmaz inşallah destek olacağı yerde köstek oluyo ne biçim bi kadınmış ya ne olursa olsun moral çok önemli neyse yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde umarım tez zamanda hamiş kalırsınız umutluyuz canım nasıl mutlu hissediyorsan kendini öyle devam et ama moral bozmak yok bebişi düşün annesi meryemcim nasılsın canım iyi uykular sana iyi geceler yamancım sen neden yoksum akşamları sende olsaydın ne güzel olurdu ya jayada yok bu gece neyse kızlar ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar bol mesaili geceler diliyorum öpüyorum hepinizi.....

canım benim ne demek tabiki birbirimize destek olucaz umutsuzluğa kapılmak yok,,,,sen dengesiz insanları kafana takma sakın banada neler neler söylediler hep üzüldüm hep ağladım her seferinde ama sabırlı olmaya çalıştım birgün benim de yüzüm gülecek Allahın izniyle dedim en umutsuz olduğum durumda bile hep içimde bir umut vardı canım ve hep dua ettim yürekten.... önce güzel şeylerin olacağına inanmak lazım o yüzden çevreye kulaklarını tıka yakınların ne zaman bebek yapacaksınız derlerse biiz daha düşünmüyoruz gezicez evliliğimizin tadını çıkarıcaz de canım sen de gez toz kafan rahatlasın önce bebişin elbet gelecek canım merak etme,,,,,kaç aylık oldu demişsin 26 hafta canım,,,,bak sonra ben de sana soracam kaç aylık oldu bebişin diye herşeyin bir zamanı var merak etme

günaydın kızlar
deryacım bat jaya umutluyuz demet ve diğer arkadaşlar hepinize güzel mutlu bi gün diliyorum,
deryacım lütfen değmeyecek insanlar için üzme knd rabbim almayıda vermeyide verir ama önemli olan bunlkardan ibret alabilmek
hepimiz burda sıkı dost olduk hakkaten sanalda olsa dürüstüz
allah hep yüzümüzü güldürsün

jaya canım sen bana bizi bıraktın diyordun şimdi sen yoksun nereye kayboldun
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee. yaa nıye ben yokken hepınız burdasınız da ben gelınce kımse yok. sımdı yazılanları okudum ve kıme ne cevap yazacagımı karıstırdım:::--))
atladıgım bısey olursa kusura bakmayın kızlar
umutluyuz once sunu soylemelıyım kı senı coooook ıyı anlıyorum cunku ben de yay burcuyum canım. valla ben de sana soracaktım zaten cunku ben de senın gıbı bayaa degısık duygular ıcındeyım. acaba bana ozgu bıseymı ıdıye merak edıyordum.
hannemmmm canım benım gecmıs olsun. nasıl oldun. annene gıtmıssındır sımdı. ınsallah eylemınız ıse yarar da en kısa zamanda esıne kavusursun.
deryacım abımın bu sabah baldızı oldu.:::---))) abımın kaynanası vefat etmıstı. kocası tekrar evlendı ve kadın tedavıyle hamıle kaldı. bu sabah bır kızı oldu. o da cok ugrastı. ama basardı. yanı sunu soylemek ıstıyorum. Allahtan umıt kesılmez. sen daha yolun basındasın. henuz olumsuz dusunmek ıcın erken. guzel dusun guzel seyler olsun canımm. bugunmu gıdıyorsunuz doktora. olumlu sonucları beklıyoruz canım.
bat, mınoz, meryem ve topıgın prensesı yamaaaannnn nasılsınızzzzzz.
ogluma tırnak makası aldım bugunlaelaelaelaelae yaa umutluyuz alısverıse baslamıssın. ben 1,5 ay sonra ızne ayrılıcam. sen hangı ılacları kullanıyorsun.

tabıkı sensın yamancım.
yaa umutluyuz sormayı unuttum. nıye sezeryan. yanı normal dogumu senmı ıstemedın. daha bunun kararını vermek ıcın erken cunku. bızım 2 mayıs gorunuyor ama 10 gun once yada 10 gun sonra olma ıhtımalı var bılıyorsun. Allahtan bısey cıkmazsa normal dogum ıstıyorum. en saglıklısı o cunku. kılonu da daha rahat verıyorsun. bu arada sen kac kılo aldın canım

slm kızlarr...jaya ne güzel bi duygu o öyle yaa.ne güzel tırnak makasını falan almışsın.Ona alışveriş yapmak ne keyiflidir haa..cinsiyeti belli değil di mi daha??

şştt prenses naber:)))bak aramaızda çocuk istemeyen tek bayan olduğun için ne kadar özelsin:))))

günaydın arkadaşlar yamancım ben de sana güzel bir gün diliyorum ve hepimize ,,,,,
jayacım hangi ilaçları kullanıyorsun demişsin ben coraspin,innohep 0,35lik iğne,ferrum ford,elevit kullanıyorum canım neden sezeryan istiyorum çünkü ben çok korkuyorum normal doğumdan aşırı stres yapıyorum doktorum da bana dediki senin durumundan dolayı bebek için en az riskli olanı sezeryan dedi benim pinpirikli olduğumu anladı tabi kadın :) 25ine gün bile aldık özel hastanede olacak iki milyar maliyeti var ama olsun bebişim sağlıkla gelsin yeterki kendi doktorumdan başkasında doğum yapmak istemiyorum çok çok memnunum maşallah

herkeslere tünaydın umutluyuz'jaya' hannem'meryem'minoZ'derya ve topiğimizin çıtır prensesi yaman nasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisinizdir eee neler yapıyosunuz bakalım benim bugün midem çok bulanıyo ya eşimde tutturdu sen hamilesin diye beni çok umutlandırıyor birde bugün büyük bi tehlike atlattım sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım ben ışık olmadan yatamam o yüzden evimde kullandığım bi ışıldak var her gece onu odama götürürüm neyse o ışıldağın fişini pirize taktım pat diye bi ses bende çığlık attım fişin kablosu görünüyordu ucundan ordan koptu kablo elimde kaldı bırakmasam elektrik çarpmasından ölebilirdim ama ucuz atlattım ama düşündükçe hala elşm ayağım titriyor sizlerle paylaşmak istedim...

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valla.Allah korusun yaa.mide bulantısı inş heyecandan falan değildir cnm, inşallah tutturmuşsunuzdur bu seferrrr.ama geçen hamileliğinde olduğuna göre klomenle bu sefer de olur diye düşünüyorum.
benim ne bu ay ne gelecek aylarda ümidim falan kalmadı ya.hiçbir sağlık problemi olmasa bile(ki var) ben bu kocayla hamile falan kalamam mafoldumben her akşam yorgun geliyo yemekten sonra uyuyup kalıyo yaaaaaaaaaaaaa :gitme:

tünaydın canım geçmiş olsun tehlikeyi atlatmışsın çok şükür Allah korusun dikkat et kendine canım,,,,bu arada günün geçti mi günün geçmeden de hamile olduğun anlaşılabiliyor eczaneden alıp yapabilirsin adet olmana 1 veya 2 gün varsa çıkıyor ama....

canım yaa cok buyuk gecmıs olsun. Allah korumus valla. ınsallah esının hıslerı kuvvetlıdır ve hamılesındır. baksana bu sene bereketsız cıktı , kımseden ses yok.
mıonozcum bebısım nısan sonu gelıyor. tabıkı bellı cınsıyetı, tabı Allah bılır ama doktorumuz en basından berı erkek dıyor.

bak yaman herkes tarafından topıgın prensesı secıldın. bebek yapmaya karar ver, sana kralıcelık vadedıyorummmmmmmm. hadı ama yaaaaaaaaa

umutluyuz ben coraspırını bıraktım canım. folbıole ve kan ılacına devam edıyorum. o da unutmazsam ıcıyorum ıste. aslında kalsıyum tabletı kullanmam lazım ama mıdemı bulandırıyor. canım yaa bence kendını sakınlestırıp normal doguma yonel. hıcbır doktor sezeryanı mecbur kalmadıkca tercıh etmez. ben suda doguma takmıstım bırara. arastırdım bıraz. ınternettekı goruntuler mıdemı kaldırdı acıkcası. doktorum da kesınlıkle onermedı ve adı ustunde normal dogumu tercıh ettıgını soyledı. yurtdısında zorakı olmadıgı surece sezeryanda yapmıyorlar zaten. benım sımdılık aksı bır durumum yok. kesınlıkle normal ıstıyorum ama olakı aksılık cıkar da sezeryan olmam gerekırse kesınlıkle 23 nısanda dogum yapmak ıstıyorum. yada bıraz daha bekleyıp anneler gunune denk getırmek. ama hakkımızda hayırlısı tabı. elı ayagı zekası heryerı saglıklı ve saglam olsun da onemlı olan bunlar

mınozcum ıs bıraz sana dusuyor canım. kocan madem yorgun gelıyor onu kendıne getır. pazar gunu esım de cok yorgundu. sagolsun koca odayı temızledı. dolapları cektı duvarı sıldı. canım yaa. ıste aksam heryerı aghrımıs. bende de masaj yagı vardı. ylang yagı dıye ıstersen aktar verır. ısıgı kapat, 3-4 tanen mum yak, bızım tv acıktı ama sen sakin dinlendırıcı bır muzık koy ve guzel bır masaj yap esıne. sonrası zaten sen ıstemesende gelır hıııııııc merak etme, valla o ortamda ıkız bıle yaparsın:kedi: o yagın kokusu da cok guzel, 2-3 gun cıkmıyor odadan. valla masaj, arkasından calısma, banyo ve uyku.. daha ne olsun. Sen daha fazlasını da yapabılırsın. oncesınde guzel romantık bır yemek yada ıstedıgı yemeklerı hazırlamak gıbı. ben kaynanamla oturdugum ıcın boyle bır fırsatım malesef olmuyor. ama senın yerınde olsam cooooook sey yapardım. benı bu gobekle dusunsene. sen daha rahat seyler de gıyebılırsın. neyse bu kadar tavsıye yeter sanırım. gerısı sana kalmıs

yamancım gobusumun resmını ıstemıssın. unutuyorum canım yaa. ama esımın yapması lazım ben bılmıyorum. ona da ızın vernez kı. neyse bebısım gelsın onun gobusunu koyarım ekrana teyzesı......

sağol canım ya valla yüreğim ağzıma geldi sabah bide karanlıktı ucuz atlattım dediğin gibi bilmiyorumki minozcum ya kotkudan yada yediğim birşeyden dolayı bulanıyor ama kesin olarak şu varki ben hiç göğüs ağrısı acısı çekmedim geçen hamileliğimde göğüs uçlarım çok acımıştı şuan yine aynı belirtim var ve bu beni umutlandırıyor canım benimde yumoşlar çok tembeller bende normal yoldan kalamıyorum ümüdini yitirme sakın yumurtaya can veren allahım elbet sanada verecek bi evlat yeterki inancını yitirme benim kocada hep yorgun geliyo hep uyukluyo ama aklına düşerse hiç affetmiyo valla :kedi: sen onu baştan çıkartacak yöntemler dene bak adamın uykusu geliyomukaydirigubbakcemile3

sağol canım arkadaşım verilmiş sadakam varmış valla yok canım daha var günüme 3 şubat testim var ama günüm gelmeden yapmak istemiyorum yaa üzülürüm diye ama çokta sabırsızlanıyorum bian önce gelsede günüm varmı yokmu öğrensem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…