canım yaa cok buyuk gecmıs olsun. Allah korumus valla. ınsallah esının hıslerı kuvvetlıdır ve hamılesındır. baksana bu sene bereketsız cıktı , kımseden ses yok.
mıonozcum bebısım nısan sonu gelıyor. tabıkı bellı cınsıyetı, tabı Allah bılır ama doktorumuz en basından berı erkek dıyor.
bak yaman herkes tarafından topıgın prensesı secıldın. bebek yapmaya karar ver, sana kralıcelık vadedıyorummmmmmmm. hadı ama yaaaaaaaaa
umutluyuz ben coraspırını bıraktım canım. folbıole ve kan ılacına devam edıyorum. o da unutmazsam ıcıyorum ıste. aslında kalsıyum tabletı kullanmam lazım ama mıdemı bulandırıyor. canım yaa bence kendını sakınlestırıp normal doguma yonel. hıcbır doktor sezeryanı mecbur kalmadıkca tercıh etmez. ben suda doguma takmıstım bırara. arastırdım bıraz. ınternettekı goruntuler mıdemı kaldırdı acıkcası. doktorum da kesınlıkle onermedı ve adı ustunde normal dogumu tercıh ettıgını soyledı. yurtdısında zorakı olmadıgı surece sezeryanda yapmıyorlar zaten. benım sımdılık aksı bır durumum yok. kesınlıkle normal ıstıyorum ama olakı aksılık cıkar da sezeryan olmam gerekırse kesınlıkle 23 nısanda dogum yapmak ıstıyorum. yada bıraz daha bekleyıp anneler gunune denk getırmek. ama hakkımızda hayırlısı tabı. elı ayagı zekası heryerı saglıklı ve saglam olsun da onemlı olan bunlar
mınozcum ıs bıraz sana dusuyor canım. kocan madem yorgun gelıyor onu kendıne getır. pazar gunu esım de cok yorgundu. sagolsun koca odayı temızledı. dolapları cektı duvarı sıldı. canım yaa. ıste aksam heryerı aghrımıs. bende de masaj yagı vardı. ylang yagı dıye ıstersen aktar verır. ısıgı kapat, 3-4 tanen mum yak, bızım tv acıktı ama sen sakin dinlendırıcı bır muzık koy ve guzel bır masaj yap esıne. sonrası zaten sen ıstemesende gelır hıııııııc merak etme, valla o ortamda ıkız bıle yaparsın:kedi: o yagın kokusu da cok guzel, 2-3 gun cıkmıyor odadan. valla masaj, arkasından calısma, banyo ve uyku.. daha ne olsun. Sen daha fazlasını da yapabılırsın. oncesınde guzel romantık bır yemek yada ıstedıgı yemeklerı hazırlamak gıbı. ben kaynanamla oturdugum ıcın boyle bır fırsatım malesef olmuyor. ama senın yerınde olsam cooooook sey yapardım. benı bu gobekle dusunsene. sen daha rahat seyler de gıyebılırsın. neyse bu kadar tavsıye yeter sanırım. gerısı sana kalmıs
yamancım gobusumun resmını ıstemıssın. unutuyorum canım yaa. ama esımın yapması lazım ben bılmıyorum. ona da ızın vernez kı. neyse bebısım gelsın onun gobusunu koyarım ekrana teyzesı......
ahh canım tavsiyelerin için çok sağol amaaaaaaa benim kocam erkeklerin yüzkarası maalesef:)))ben bu tür şeyleri kaç senedir uygulamaya çalışırım hiç sökmez. her erkeği dize getirken benimki tınnnn.maalesef eşim yorgunluğun en kötüsü kafa yorgunu olarak geliyor eve.vücut olsa dinlenirsin geçer ama kafası başka yerde ya da bu kadar dolu olan adam hiçbir şeyi umursamıyor.düşünsene bu kadar hazırlık yapacaksın kocanın aklı başka yerlerde olacak.sonu daha çok hüsran oluyor:gitme: tecrübeyle sabit
minozcum çok üzüldüm çok özel olmazsa merak ettim ne iş yapıyorda eşin kafası hep dolu oluyor...
yok cnm neden özel olsun ki.maalesef bankacı eşim.kurumsal pazarlamada.şirketlere görüşmeye gidiyo akşama kadar.ikna ettiklerine kredi açmaya çalıyo gerekli evrakları kağıtları toplayacam diye kafa darmandağan oluyo.dışarıda olmadığı vakitler şubede bilgisayar başında birsürü sayılarla uğraşıp duruyo işte.bikaç kere eve iş getirdiğinde gördüm gerçekten kafası allak bullak oluyo insanın
allah yardımcısı olsun gerçekten yorucu bir işi varmış ama bankalarında şöyle güzel bir yönü var erken bırakıyolar ve özel günlerdede tatilleri oluyor severekmi evlendiniz canım....
haklısın resmi günler tatil yapıyorlar ama akşamları geç çıkıyorlar.en erken 7de geliyo kış günü.genellikle 8e doğru gelir.canım biz 2001 şubatta çıkmaya başladık 2006 şubatta nişanlandık 2007 şubatta evlendik:)))yani bu şubat ayında ilişkimiz 9 yılını dolduruyor. artık sevgi kalır mı bu kadar yıla yoksa alışkanlığa dönüşeli çok mu oluyor bilemedim
yamaaaaaaaannnnnn napıyorsun sekerrr?? Senın fıkırlerını alalım cıtır bır bayan olarak
ay şekerim ben çıtırım öyle koca göbekli insanlarla muhattab olamam kusura bakma lütfen
şaka bi yana napıyon bakiimmm
delikafadulden
canım benım askınız daım olsun. ben 1,5 yıldır evlıyım ve kocamın benı ılk optugu anda duydugum heyecanı duymasamda suankı hıslerım cok daha kuvvetlı bılıyorum. emın oldugum bısey daha var, gecen hergunde sevgım azalacagına artıyor. onsuz bır hayat dusunemıyorum. eger bu alıskanlıksa bence sevgıden asktan daha guclu bır duygu. hanı bır sarkı varya --alısmak sevmekten daha zor gelıyor, alısmak bır yara bagrımda kanıyor--- dıye , o yuzden emın ol boylesı daha guzel. ama heyecanı bıtırmemek lazım. bızımkıde heyecanı bırakmıs durumda. ıste ben ugrasırsam arada bıseyler oluyor. hele bırde bebek olunca senı kadın olarak sevgılı olarak degıl anne olarak dusunup ona gore davranıyorlar. esım bana bunu ıtıraf ettı. annelıgın kutsallıgı malesef fantazılerıde bıtırıyor. ama yanılıyor. ben sımdı dogumu beklıyorum. ondan sonra gosterıcem ben ona:lepi:
tabıkı saka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm. kızma tamammı. yegenım napıyooo yaa . oglumun kankısı. ısım bulmusmuydun.?? yaa kızlar ben Yusuf Huseyın koymayı dusunuyorum. ne dersınızzzzz.
ilk 3 yıl gözümüz hiçbir şey görmezdi çok fena aşıktık tabi tam gençlik dönemi kanımızın kaynadığı zaman her duyguyu fazlasıyla yaşadık.yaş ilerledikçe durgunlaşıyor insan. amannnnn havadan mıdır nedir içim karardı yaaa.ağlicam bak moralim bozuldu düşündükçee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?