Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım kan ilacını ihmal etme mutlaka kullan folbiolü bırakman gerekmiyor mu artık elevit vermedi mi doktorun sana canım elevit daha iyi 4. aydan sonra,,,ilk üç aydan sonra folbiol kullanılmıyor benim bildiğim sen bir doktorunla konuş bu durumu canım,,,ben normal doğumu hiç düşünmedim düşünmücem canım korktuğum şey hep başıma gelir çünkü bebişim için böylesi daha iyi ben korkudan doğuramam kız çocuk bağulur içerde Allah korusun :) :)

ahh canım tavsiyelerin için çok sağol amaaaaaaa benim kocam erkeklerin yüzkarası maalesef:)))ben bu tür şeyleri kaç senedir uygulamaya çalışırım hiç sökmez. her erkeği dize getirken benimki tınnnn.maalesef eşim yorgunluğun en kötüsü kafa yorgunu olarak geliyor eve.vücut olsa dinlenirsin geçer ama kafası başka yerde ya da bu kadar dolu olan adam hiçbir şeyi umursamıyor.düşünsene bu kadar hazırlık yapacaksın kocanın aklı başka yerlerde olacak.sonu daha çok hüsran oluyor:gitme: tecrübeyle sabit

minozcum çok üzüldüm çok özel olmazsa merak ettim ne iş yapıyorda eşin kafası hep dolu oluyor...

minozcum çok üzüldüm çok özel olmazsa merak ettim ne iş yapıyorda eşin kafası hep dolu oluyor...

yok cnm neden özel olsun ki.maalesef bankacı eşim.kurumsal pazarlamada.şirketlere görüşmeye gidiyo akşama kadar.ikna ettiklerine kredi açmaya çalıyo gerekli evrakları kağıtları toplayacam diye kafa darmandağan oluyo.dışarıda olmadığı vakitler şubede bilgisayar başında birsürü sayılarla uğraşıp duruyo işte.bikaç kere eve iş getirdiğinde gördüm gerçekten kafası allak bullak oluyo insanın

allah yardımcısı olsun gerçekten yorucu bir işi varmış ama bankalarında şöyle güzel bir yönü var erken bırakıyolar ve özel günlerdede tatilleri oluyor severekmi evlendiniz canım....

allah yardımcısı olsun gerçekten yorucu bir işi varmış ama bankalarında şöyle güzel bir yönü var erken bırakıyolar ve özel günlerdede tatilleri oluyor severekmi evlendiniz canım....

haklısın resmi günler tatil yapıyorlar ama akşamları geç çıkıyorlar.en erken 7de geliyo kış günü.genellikle 8e doğru gelir.canım biz 2001 şubatta çıkmaya başladık 2006 şubatta nişanlandık 2007 şubatta evlendik:)))yani bu şubat ayında ilişkimiz 9 yılını dolduruyor. artık sevgi kalır mı bu kadar yıla yoksa alışkanlığa dönüşeli çok mu oluyor bilemedim

delikafadulden
canım benım askınız daım olsun. ben 1,5 yıldır evlıyım ve kocamın benı ılk optugu anda duydugum heyecanı duymasamda suankı hıslerım cok daha kuvvetlı bılıyorum. emın oldugum bısey daha var, gecen hergunde sevgım azalacagına artıyor. onsuz bır hayat dusunemıyorum. eger bu alıskanlıksa bence sevgıden asktan daha guclu bır duygu. hanı bır sarkı varya --alısmak sevmekten daha zor gelıyor, alısmak bır yara bagrımda kanıyor--- dıye , o yuzden emın ol boylesı daha guzel. ama heyecanı bıtırmemek lazım. bızımkıde heyecanı bırakmıs durumda. ıste ben ugrasırsam arada bıseyler oluyor. hele bırde bebek olunca senı kadın olarak sevgılı olarak degıl anne olarak dusunup ona gore davranıyorlar. esım bana bunu ıtıraf ettı. annelıgın kutsallıgı malesef fantazılerıde bıtırıyor. ama yanılıyor. ben sımdı dogumu beklıyorum. ondan sonra gosterıcem ben ona:lepi:

yamaaaaaaaannnnnn napıyorsun sekerrr?? Senın fıkırlerını alalım cıtır bır bayan olarak

ay şekerim ben çıtırım öyle koca göbekli insanlarla muhattab olamam kusura bakma lütfen

şaka bi yana napıyon bakiimmm

ay şekerim ben çıtırım öyle koca göbekli insanlarla muhattab olamam kusura bakma lütfen

şaka bi yana napıyon bakiimmm

ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh benımkının ıkı katı gobegın olur.
kocama ayakkabı bakıyordum sevgılıler gunu ıcın. desa kalıtelımı bılıyormusun

tabıkı saka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm. kızma tamammı. yegenım napıyooo yaa . oglumun kankısı. ısım bulmusmuydun.?? yaa kızlar ben Yusuf Huseyın koymayı dusunuyorum. ne dersınızzzzz.

ÇOK HAKLISIN CNM YA ANNELİK KUTSAL AMA SEN HALA GENÇ SEKSİ Bİ HATUN OLARAK ONUN EŞİ OLUCAKSIN BU YÜZDEN DURMAK YOK :roflol:
ALLAH MUTLU ETSİN HEP.

HADİ HERKES EVLİLİĞİNİ YORUMLASIN KENDİNCE

AYY DU İLK YORUMU BEN YAPAYIM sempatiksalakcinni
BEN EŞİMLE MUTLU OLACAĞIMI PEK SANMIYORDUM EVLENMEDEN.AMA GERİDE DÖNEMEM ASLA DİYORDUM NİŞAN OLUNCA ohaoldumsmile .ÇOK SOĞUK GİBİYDİ PEK KONUŞMAZDI AMA ÇOKTA DÜZGÜN Bİ İNSANDI SEVİYORDUMDA BIRAKAMAZDIM. FAKAT EVLENİNCE Bİ BAKTIM ÇOK FARKLI BİRİYMİŞ EŞİM.ONA HER GEÇEN GÜN SEVGİM SAYGIM BAĞLILIĞIM ARTIYOR. :asigim: EVLİLİK UMDUĞUM GİBİ Mİ ÇIKTI DERSENİZ.HAYIR...UMDUĞUMDAN DAHA İYİ ÇIKTI BENİM İÇİN. hihoyyyt ŞUAN TAM 17 AYLIK EVLİYİZ.İLERİSİ NE OLUR BİLMEM AMA ŞU SÜRE ZARFINDA ÇOK İYİ GEÇTİ.ALLAH HERKESİ MUTLU ETSİN kaydirigubbakcemile5 EŞİMİ ÇOOOOK SEVİYORUM Şeniz

tabıkı saka yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm. kızma tamammı. yegenım napıyooo yaa . oglumun kankısı. ısım bulmusmuydun.?? yaa kızlar ben Yusuf Huseyın koymayı dusunuyorum. ne dersınızzzzz.

burdayım şeker yeğenin ii benim yeğen nasıl ismi poyraz emre olabilir yusuf çok güzel isim ben beğenirim hep o ismi,,,

yamancım dılerım hep boyle mutlu guzel bır evlılıgın olur.
ben esımle tanıstıgımda hayatında bır kadın vardı. o kadar guvenılmez gelıyordukı bana. ama ask ıste. sımdıkı halıyle kıyaslayamıyorum bıle. bu kadar degısecegıne , bana bu kadar baglanacagına hayatta ınanmazdım. hatta gırgırına arkadasıma fal baktırdıgımda evleneceksınız dedı kız , sacmalama ıyı salladın fılan dedım. yaa o kadar ımkansızdıkı.. 7 ay gorusmedık bıle. sonra nasıl olduysa hersey degıstı. evlılıge bıle ben ıkna ettım. ama sımdı bosanalım desem hayatta kabullenemez. ben de asla dusunmem zaten. bız artık kopamayacak kadar sevıyoruz bıvbırımızı. onun bu kadar aıle kavramına sadık bır ınsan olduguna sahıt oldukca sasırıyorum. babam bıle ılk gordugunde soguk bulmus, ters ters bakmıstı. sımdı cocuklarından bıle degerlı valla. evlılıkten bısey anladımmı kısmına gelınce malesef hayır............. benım en buyuk hatam kaynanamlarla oturmak oldu. sadece ılk hafta bızım yazlıkta balayında basbasa kaldık. sonrası hep aıleyle. annesıne olan duskunlugu, kaynanamın her sanıye yanımızda olma hevesı,, malesef evlılıgımden hıc bısey anlamadım. bazen dıyorum bırak hamıle oldugumu, evlı oldugumu bıle dusunemıyorum. ama herseye ragmen kocamı cooooook sevıyorum

ben de zaten yusufu kullanıcam. huseyın ısmı sadece kımlıkte olacak. onu dedemın ısmı dıye ıstedım ama kullanmayacagım.

kızlar Allah hepimizin mutluluğunu da evliliğimizi de daim etsin.Allah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın inşallahhhh.
kızlar bizim ilişkimizdeki sorun maalesef artık eskimeye başlamamız diye düşünüyorum.gözle görünür hiçbir sorunumuz yok.kocam evden işe işten eve gider.tek bir kotü alışkanlığı yok.bana kötü söz bile söylemez ama duygular eskiyor sanırım.birbirimizi sevdiğimizden de eminiz.eşim işini herşeyden üstün tutuyor maalesef. işyerinde müdürün dediği bi aferin benim kat kat üstümde tatmin ediyor onu. o da öyle bir insan ne yapayım. kendimi 2.planda kalmış hissediyorum bazen çok zoruma gidiyor.

ilk 3 yıl gözümüz hiçbir şey görmezdi çok fena aşıktık tabi tam gençlik dönemi kanımızın kaynadığı zaman her duyguyu fazlasıyla yaşadık.yaş ilerledikçe durgunlaşıyor insan. amannnnn havadan mıdır nedir içim karardı yaaa.ağlicam bak moralim bozuldu düşündükçee mafoldumben

canım yaa. bence o bırbırınıze olan asırı guvenınızden. sen nasılsa onun esısın. o yuzden boyle rahat. kaybetme korkusu yasasın bak herseyden once geldıgını goreceksın. ama erkeklere bunu hep hatırlatmak gerekıyor malesef. ıcını karartma. havaların da ınsan psıkolojısınde etkısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…