Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aynen öyle tatlım. havalar herkesi etkiliyor.hadi benim karnımda düşünmem gereken bi bebişim yok, siz sakın kendinizi hiçbir şeye üzmeyin tamam mıı??
öpüldünüzzz

selam kızlar hepinize iyi akşamlar ben bugün sadece yazdıklarınız okuyabildim.bzim işler biraz yoğun arada giriyorum bakıyorumda herkes eşlerini anlatmış.bende 10 yıllık bir beraberlikten sonra evlendimm.ve çok mutluyum allaha şükür 2 yıldır evliyiz.busüre zarfında çocuk hiç düşünmedik bu aylar bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bakalım hayırlısı ha bu arada kızlar ben soğan kürü yapmaya başladım bugün ne olacak bakalım 15 gün deneyim diyorum.sizde başlayın bakalım ne gibi faydası olacak beraber bakarız.kızlar benden bugünlük bu kadar yarın size yine yazmaya çalışırım sizleri kocaman öptümmm.:teytey::teytey::teytey:

minozcum koskoca 9 yıl bence sevginizin daha çok pekişmesi gerekir bence burda kadına bğyğk görevler düşüyo erkekler malesef istisnalar hariç pek romantik olamıyor ama eşin seni seviyor bence böyle düşünme canım benim..

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt Şafak kaÇ Şekerİmmm

yamancım şafak 7 ya hiç geçmiyo bu günler ya...

ben eşimle ilk tanıştığımda onunla yapamayacağımı düşündüm çünkü pek elektrik alamamıştım ama çok düzgün ağırbaşlı bir delikanlıydı tanıdıkça hoşlanmaya onunla daha çok görüştükçede bağlanmaya başladım 7 ay çıktıktan sonra 2007de nişanlandık nişanlıyken hep hayallerinden bahsederdi onunla evleneceğim için ne kadar çok şanslı olduğumu söyler dururdu bu sözleri beni ona daha çok bağlardı biz mesajlaşmadan duramazdık yatana kadar mesajlaşırdık hep halada öyleyiz bazen evin içinde bile mesajlaşırız neyse 2008 de evlendik bana vaad ettiği bütün güzellikler gerçekleştimi diye sorarsanız hayır bunda maddiyatında büyük payı var tabi ama eşimi çok ama çok seviyorum oda beni daha fazla ben onun ilk aşkıyım eşim çok romantik olmasada gezmeyi yemeyi gezdirmeyi yedirmeyiçok sever bi dediğimiiki etmez belki size tuhaf gelebilir ama biz yatağın içinde bile elele tutuşup öyle yatarız birbirimizi sevdiğimizi söyleriz hep işte benimkide böyle bi evlilik allah herkese hakettiği mutluluğu yaşatsın gönlünceŞeniz

ben de zaten yusufu kullanıcam. huseyın ısmı sadece kımlıkte olacak. onu dedemın ısmı dıye ıstedım ama kullanmayacagım.

canım güzel bi isim ben sana isimler yazmıştım yokmu içinden beğendiğin bi isim ...

minozcum eşin belki duygularını belli edemiyordur ben aşkınızın bittiğini sanmıyorum bak sana bir arkadaşımı anlatayım 2003 te tanıştılar önceleri sadece arkadaşlardı çocuk işten çıktı aylar sonra geri girdi işe bunlar yeniden devam ettiler arkadaşlıklarına daha sonraları arkadaşlıkları aşka dönüştü iki sene çıktılar sonra nişanları oldu ama öncesinde kızın ailesi istememişti çocuğu sonra ikna edildiler nişan taktılar 2 senede nişanlı kaldılar şimdi evliler 2 senelik çok mutlular ilk günkigibi aşıklar birbirlerine çok düşkünler sizde öylesinizdir bence belki eşin duyguşlarını belli edemiyorsa seni bu düşünceye sürüklemiş olabilir sen teşvik et onu kafasını dağıtacak bi aktivite bulun yapın ne bileyim ama olumsuz düşünme sakın olurmu...

slm kizlar nasilsinizz bugun cok yoruldum is yerinde neyseki 2 gun kaldi..

oncelikle eslerinizle hepinize daha cokkk mutluluklar dilerim allah bozmasinn...
bende esimle 5 yil oldu 2 sene5 aydirda evliyizz detaya girecek olursan baya uzun bizimkisii oyle kolaydan evlenemedikkk cokkk cektikk.amaa allaha binlerce kez sukurler olsunkii esimleyimm onu cok seviyorummm banada esim yanimda degilken onunla yapamazmisim gibi geliyorduu ama onu daha yakindan tanidikcaaa ne kadar iyi birisi oldugunu anlamdimm ve cevremdede herkez esimi cok seviyolarr.allah hepimizi mesut bahtiyar etsin arkadaslar

merhaba meryemcim nasılsın amin rabbim tüm evlilerin yuvasını mutlu etsin o kadar çok ayrılıklar oluyorki neyse hikayeni çok merak ettim genişbi zamanda yazsana herkes hikayesini anlattı bisen kaldın...

merhaba meryemcim nasılsın amin rabbim tüm evlilerin yuvasını mutlu etsin o kadar çok ayrılıklar oluyorki neyse hikayeni çok merak ettim genişbi zamanda yazsana herkes hikayesini anlattı bisen kaldın...

tsk canim iyiyyim sen sormalii kac gun kaldii merak ediyorumm senin nolucak insallah iyii biseyler olucak...

canimm benim evliligim biz esimle 2005 te tanistik yil basiydii ama 3 ocakta basladik cikmaya.neyse 7 ay sonra beni istemeye geldi ama benim inatci babam olmaz dedii ayni memleketliydik hatta aramizda 23 km oldugu halde tanimiyorum vermicem dedi ve oylede oldu ailesi bi kac kez geldii ama malesef olmadi.neyse aradan bi kac hafta gecti gecmedi eski bi arkadasimdan esimin nisanlandigini duydum tabi dunya basima yikildi zaten o aralar esim hic tel.larima cikmamaya basladi,ben tabi turkiyede izindeydim sonra ben 1 hafta sonra geri dondum.bi gun esimi araadim hesap sorcam guya bu bana msn gel dedi o karsimda hungur hungur aglamasi benim herseyi unutmama neden oldu.sonra bana her ne olursa olsun o kizi isteyerek nisanlanmadigini ve bunun biticeni ve ailesinin zoru ile nisanlandigini benim ailem beni ona vermedigi icin zorla oldgunu felan anlatti gercektende oyle olmustu..biz yine esimle cikmaya basladik o nisanliydi 5 ay nisanli kaldi dugun tarihleri bile belli olmustu kiza beni sevdigini soyledigi halde ailesinin zoruyla nisanlandiginda soylemis ama kiz unutursun bisey olmaz felan demis cunki kiz esiden once 2 kez nisanlanip ayrilmis..biz yine ocak ayinda bi gundu ben esime yter artik bitirceksen bitir ben seni baska bi kizla paylasmak istemiyorum dedimm oda biraz sabret bitcek dedii.kurban bayramiydi gorumcemi aradim esim bana ayrilcam diyo beni bekle diyo dedim.oda oyle bisey yok o nisanlisini cok seviyor sen unut felan dedi bana...zaten gorumcemlerin yuzunden nisanlanmisti bide kaynanam sagolsun..kayinbabma hic lafim yokk ben geri donerken elini opmustum arkama donup baktigimda arkamdan agladigini gordumm cok uzucuydu..neyse bi gun o kizin numarasini buldum tabi cok aradim ama saf gorumcem sagolsun ondan esimin agziyla konustum msnde kizin numarasini aldim. aradim kizi aramizdan cekil dedimm yapmam dedi bana ben daha once nisanlanip ayrildim aileme bidaha ayni seyi diyemem dedii.neyseki sonra eisme hakaretler felan ettii tabi kayin babam zaten istemiyordu arayip benim bi tanecik oglum var cok uzuluyor bu is bitsin dedi...sonra beni ailemden tekrar istediler 1 sene sonra benim cok cok uzuldugumu goren annem ver dedi babama ve olduu suan da esimi cok seviyorlarr annem hergun arayip napiyor diye sorar ama cekilecekmiski cektik alalah sukur bu gunlerdeyiz cokk uzunn olduuu ama anlattim iste optum canimm

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin mutlu olduğuna çok sevindim gerçekten. bu vakitte 2 farklı insanın aynı eve konduktan sonra anlaşması o kadar zor ki. umarım sevginiz aşkınız mutluluğunuz ömür boyu sürer. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

meryemcim ya kusura bakma cevap yazamadım eşim pcdeydide neyse ne kadar çok badire atlatmışsın ama ben hep derim bazı acıları çekmeden mutluluğa erişilmiyor diye bak sende atm benin dediğim gibi yaşamışsın ama helal sana sevdiğinin bir başkasıyla nişanlı olduğunu bile bile onu beklemişsin paylaşmışsın iyi dayanmışsın o kızda ne gurursuzmuş sevilmediğini bildiği halde bırakmammış ama onun açısındanda düşünürsek oda zorluklar çekmiş ama sevenlerin arasına girilmez demekki kendine sağlam ilişkiler kuramamışki eşinden öncede iki nişan atmış insan bunu duyunca neden diyo yani sen mücadeleniçok güzel yapmışsın ve eşinle mutlusun ve birde aşkınızın meyvesi olacak bundan daha güzel mutluluk varmı allah bir ömür mutluluğunuza mutluluk katsın canım ....
meryemcim daha bir hafta var ya şubat 3geçmiyo günler inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur duanı eksşk etme olurmu

tüm topikteki arkadaşlarımın evlilikleri ömür boyu çok güzel geçsin bıcır bıcır çocuklarınız olsun inşallah sonra benimde amiiinnnn...:Saruboceq:

Son düzenleme:

cok tsk ederim canim ismin neydi ona gore dua ettigimde dicem.benimde 4 subatta doktora gidicem insallah seninde iyi haberlerini alicaz canimm optumm

JAYA sana bi sorum olcuak canim haftaya 12.haftamiz ve ultrosalla kontrol edilecek dedi doktorum ve daha oncede ilk hamile kaldigimda 12.haftada tesler var demisti bunu biz istersek yaptiriyoruz parayla yani parasi sorun degil ama yapilmasi lazimmi sen yaptirdinmi canim hamis oldugun icin sana sormak istedim yada bu testler ne icin yapilacak ben yurt disinda oldugum icin turkiyede nasil oldugunu ogrenmek istiyorum

meryemcim bak ben söylemeden ablam ismimi söyledi jeandark benim öz ablam resimdekide yiğenim allah bütün topikteki erkek isteyen anne adaylarına böyle bir çocuk nasip etsin sarışın mavi gözlü sevimli maşallah beni paşama...
meryemcim senin daha önceden hamileliğin olmuşmuydu canım ilk kez duyuyorumda...

inşallah güzelim ... bakalım bugün doktorlara gittik şimdi aşağıya yazıcam tekrar hepinize... kocaman öpüyorum canım benim ...

batcım canımmmm ... o ders olsun dediğin hatun topicte bana fırça kaymış ukalalığa devam etmiş senle konuşmak istemiyorum artık yazmış..eşime okudum benim ve onun yazdıklarını bırak yaaa o sorunlu zaten dedi. çocuğu olmuyoken de sorunluydu çocuğu buldu daha beter oldu problemli zaten muhattap bile olma dedi... canım doktora gittim anlatcam şimdi hepinize...

ben burada olmaktan çok mutluyum kızlarrr... istanbulda olan , bu tarafa gelebilcek olan herkesi evime beklerim... sıcaklığınız samimiyetiniz için teşekkür ederimmmm... yamanım izmirde görüşcezz senlee ailem izmirde :)

canım saol desteğinee... oyyy oyyy tırnak makası alınmışş kızz herşeyini aldınmı da ufak tefek şeylere gçetin???? ayyyy allah huzurla sağlıkla kullanmak nasip etsin herşeyini...

batım allah nazarlardan esirgesin..minoz dediğin gibi işallah batım mide bulantın bebiş habercisidir...bende bugün bulanntıyla uyandım...

ooo deryacım sende burdasın hoşgeldin canım şey sorucam sana bu sorunlu kadın hangi topikte merak ettim ya nasıl bir kadınmış kendi problemli asabi diye herkeside kendi gibimi görüyo ne ne diye kendi negatif elektriğini başkalarına bulaştırmaya çalışıyoki anlamadım sen boşver o kadını biz sana yeteriz deryacım bulantıma gelince sabah bi bulantım oldu ama şimdi iyiyim ama sol kasığımda hep bi ağırlık varya benmi abartıyorum acaba yoksa bebişmi var ya bu günler niye geçmek bilmiyo neyse isyan etmeyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin o bize ne zaman bebek vereceğini iyi bilir ha bu arada derya sana özel mesaj gönderemiyorum sistem gönderemezsin diyo..

HAYDİ KIZLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO SİZDE GELİN KATILIN LİSTEYE..

14 OCAK 2010 BURCUBURCU???BEKLEMEDE
19 OCAK 2010 MGÖKÇE???? SES SEDA YOK
29 OCAK 2010 DERYABERİL
01 ŞUBAT 2010 MİNOZ
03 ŞUBAT 2010 BAT
06 ŞUBAT 2010 E-BACK
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
19 ŞUBAT 2010 LİTHİUM84

HADİ ARKADAŞLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO YENİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ LİSTEMİZE....

İNŞALLAH BU LİSTE HEPİMİZE UĞURLU GELİR HANIMLAR DULARIM SİZİNLE BAKALIM İLK KİM VERECEK MÜJDELİ HABERİ....

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

MGÖKÇE SENDE KAYIPLARA KARIŞTIN YA Bİ CEEE DEDİN SONRA GİTTİN HALA SES SEDA YOK SENDEN Bİ HABERDAR ET BİZLERİ BURCU ÇIKTI ORTAYA SIRA SENDE HADİİİİİİİİİİİİ AMAAAAAA YAAAAAAA YOKSA BİZİ TERKEDİP BAŞKA TOPİKLERİMİ GİTTİN...[/QUOTE]

ya kızlar ya ismini yazdıran kaçıyor topikten ne oluyor anlamadım burcudan haber yok mgokçeden haber yok nerde bu listedeki kızlar ya...lmaz:

arkadaşlar.... güzel kızlar :)

biz bugün eşimle sabah göztepe ssk ya gittik. kadın doğuma görüdüm . doktor salak gibi konnuşmama izin vermedi bile. niye geldin dedi ..gülcemalini görmeye dedim içimden ...klomen kullandım bebeğimiz olmuyor adet de olmadım şu anda varmı bişey bakmanız içi geldim dedim . klome kullanan kişiler düzenli doktora gitmeli nede buraya geldin dedi. düzenli doktora gidiyorum . eşim ürolojiye geldi ounla birlikte bende ultrasona girmek istedim dedim . neyse gir bakalım dedi. içeri girdim vajinal muayene yaptı ama her yerde o aleete prezerfatif takılıyordu bu direk üzerine jel sürdü soktu ben dondum kasıldım kaldım hijyen nereye gitti huuu dedim ama nafile soktu ... baktı gebelik görünmüyor daha adetin gecikmemiş zaten varsada şu an görünmez erken dedi . gebelik testi yazdı postaladı. kan verdik sonucu alamadık geri dönmek gerekiyordu soğukta gidemedik akşam o tarafa kaldı...

sonra yeditepe hastanesine gittik cem fıçıcıoğlu ( sitesi var bakın ) ile görüştük. testlerimizi gösterdik. o diğer topikteki ukala bana senin elindeki testleri yeterli görmez yenisini ister biz 2000 tl verdik ilk gidişimizde o kendi yei testler ister demişti.. ama doktor hormon testimize buna gerek yok bunlar yeterdi dedi :) eşimden tekrar spermiogram istedi. biz burda daa detaylı bakıyoruz burda tekrar yaptırın dedi. şu anda bu sperm sayısı sınırda bir sayı dedi . aşılama için ve tüp bebek için dedi. normal yolla bu sayıda hamile kalanlarda var tbi dedi. spermiogram sonucunuzu getrin ve adeti 2. gün seni muayebne edicem ona göre ve sperm sayısına göre karar vercez dedi. sperm sayısı yeter derecede ise yumurta gelişimi yoluna gidicez ama yine bu değerlere yakın çıkar ise aşılama denerz dedi. sonra sekreteri rakamları söyledi ...

aŞILAMA devlet ödemiyor..cepten... tedavi : 1000TL ; ilaçlar 1200TL TOPLAM : 2200 - 2500 TL

TÜP BEBEK : devlet ancak 3 sene evlilik şartı arıyor. üniversite yada devlet hastanesinden heyet raporu istiyor , ve 3 aşılama denemesinin başarısız olması gerkiyor. aksi türlü direk cepten ödeiyor ki bu rakam da şöyle ;
tedavi : 3100 TL ; ilaçlar : 2500 tl TOPLAM : 5500-6000 TL kredi kartıa 3e bölüyorlarmış....

maltepe üiversitesi hastaesine gittik ordan da .. sadece muhasebesinden rakamları öğrendik...

aşılama : 430 tl ( ilaç +tedavi )
tüp bebek : 3000 tl tedavi ; ilaçlar 2000-2500 tl .

işte rakamlarla bebek saibi olma ihtimali.... ve ilk denemede tutmuyor tabi ...

yarın eşim ürologa gidicek . hızlandırıcı bir ilaç vs verirse onu denicez bakalım bir süre...
sonra cuma günü de maltepe üni. deki prof ile görüşmeye gidicez..bakalım o nedicek...

kafam acayip karıştı...sonra şu kararı aldık eşimle...

yarın doktor eşime hareket arttırıcı bir ilaç verirse 3-5 ay onu kullanırız ben de doktoruma devam eder klomen dozunu arttırarak yumurta takibi yaparız. normal yolla amile kalmak için bir süre böyle devam ederiz. yaz sonu gibi de aşılamayı deneriz. bu arada da hem biraz kilo veririm . hem biraz daha kafam dağılır sıkıntı yapmadan akışına bırakırım . hem de biraz para biriktirme yoluna gideriz.

üstelik yaz tatili yapmadık ikimzide 2 yıldır. tatil yapalım bu sene. sonra çalışmamızı yolunu seçeriz ..hiç değilse şimdi rakamları öğrendik. maltepedeki hoca da ne derse oa göre karar veririz olmadı orda deeriz aşılamayı yaz sonu....

işte böyle bugükü olaylar kızlar..anneme anlatamadım bugün bu kadar rahat..annem ebe - hemşire doktor falan bulsun diye aradım ama paparayı yedim . eymiş bu telaşımmm acele etmeyecekmişim 2-3 yıl bi geçsinmiş bakalım .çocuk diye tutturmuşum falan...

kızlar iyi ki varsınız...

hepinizi öpüyorummm..anlattım şimdi örgüme devam edeyim . tek yarım tarafı kaldı . düğmelerini de aldım bugü . bitsin hafta sonuna resmi eklicem ....

iyi geceler kızlar..........

deryacım bence de akışına bırakmak en mantıklısı görünüyo şimdilik.kafanı dinle rahatla acele etme biran önce olsun diye.o kendi keyfi çatınca gelir nasılsa.iyi gecelerrrr herkese bayanlarr

keyfim yok bugün nedense güzelim, senden nbr??
neden keyfin yok minozcum hayırdır ne oldu...

deryacım hadi hayırlısı canım en azından o kadının dedikleri doğru çıkmadı fiyat öğrendiğiniz iyi olmuş ona göre haraket edersiniz ama benim bir türlü anlayamadığım birşey var sen hiç normal yolla denedinmi yada şöyle sorayım bi rahatsızlığınmı var daha öncede sormuş olabilirim çok unutkanımda kusuruma bakma canım senin daha günün gelmediki belki vardır hamilelik benin bi arkadaşım tam biayı dolduğunda gitmişti gebelik yok olsada şimdi görünmez demiştidoktor ama onun geç döllenme olmuş belkiseninde öyledir belki milyonlarca spermin içinden biri tutunmuştur çatlamış yumurtana ahhh inşallah ya ben senin adına çok umutluyum nedense ama yinede herşeyin hayırlısı sen nasıl rahatsan öyle devam et canım ya bende örgüörmek istiyorum ama yalnız canım istemiyor eşimde şekerleme yapıyo iyice sıkıntı bastı neyse canım seninde canını sıkmayayım iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…