canım yaa. bence o bırbırınıze olan asırı guvenınızden. sen nasılsa onun esısın. o yuzden boyle rahat. kaybetme korkusu yasasın bak herseyden once geldıgını goreceksın. ama erkeklere bunu hep hatırlatmak gerekıyor malesef. ıcını karartma. havaların da ınsan psıkolojısınde etkısı var.
haklısın resmi günler tatil yapıyorlar ama akşamları geç çıkıyorlar.en erken 7de geliyo kış günü.genellikle 8e doğru gelir.canım biz 2001 şubatta çıkmaya başladık 2006 şubatta nişanlandık 2007 şubatta evlendik:)))yani bu şubat ayında ilişkimiz 9 yılını dolduruyor. artık sevgi kalır mı bu kadar yıla yoksa alışkanlığa dönüşeli çok mu oluyor bilemedim
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt Şafak kaÇ Şekerİmmm
ÇOK HAKLISIN CNM YA ANNELİK KUTSAL AMA SEN HALA GENÇ SEKSİ Bİ HATUN OLARAK ONUN EŞİ OLUCAKSIN BU YÜZDEN DURMAK YOK :roflol:
ALLAH MUTLU ETSİN HEP.
HADİ HERKES EVLİLİĞİNİ YORUMLASIN KENDİNCE
AYY DU İLK YORUMU BEN YAPAYIM sempatiksalakcinni
BEN EŞİMLE MUTLU OLACAĞIMI PEK SANMIYORDUM EVLENMEDEN.AMA GERİDE DÖNEMEM ASLA DİYORDUM NİŞAN OLUNCA ohaoldumsmile .ÇOK SOĞUK GİBİYDİ PEK KONUŞMAZDI AMA ÇOKTA DÜZGÜN Bİ İNSANDI SEVİYORDUMDA BIRAKAMAZDIM. FAKAT EVLENİNCE Bİ BAKTIM ÇOK FARKLI BİRİYMİŞ EŞİM.ONA HER GEÇEN GÜN SEVGİM SAYGIM BAĞLILIĞIM ARTIYOR. :asigim: EVLİLİK UMDUĞUM GİBİ Mİ ÇIKTI DERSENİZ.HAYIR...UMDUĞUMDAN DAHA İYİ ÇIKTI BENİM İÇİN. hihoyyyt ŞUAN TAM 17 AYLIK EVLİYİZ.İLERİSİ NE OLUR BİLMEM AMA ŞU SÜRE ZARFINDA ÇOK İYİ GEÇTİ.ALLAH HERKESİ MUTLU ETSİN kaydirigubbakcemile5 EŞİMİ ÇOOOOK SEVİYORUM Şeniz
ben de zaten yusufu kullanıcam. huseyın ısmı sadece kımlıkte olacak. onu dedemın ısmı dıye ıstedım ama kullanmayacagım.
kızlar Allah hepimizin mutluluğunu da evliliğimizi de daim etsin.Allah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın inşallahhhh.
kızlar bizim ilişkimizdeki sorun maalesef artık eskimeye başlamamız diye düşünüyorum.gözle görünür hiçbir sorunumuz yok.kocam evden işe işten eve gider.tek bir kotü alışkanlığı yok.bana kötü söz bile söylemez ama duygular eskiyor sanırım.birbirimizi sevdiğimizden de eminiz.eşim işini herşeyden üstün tutuyor maalesef. işyerinde müdürün dediği bi aferin benim kat kat üstümde tatmin ediyor onu. o da öyle bir insan ne yapayım. kendimi 2.planda kalmış hissediyorum bazen çok zoruma gidiyor.
ilk 3 yıl gözümüz hiçbir şey görmezdi çok fena aşıktık tabi tam gençlik dönemi kanımızın kaynadığı zaman her duyguyu fazlasıyla yaşadık.yaş ilerledikçe durgunlaşıyor insan. amannnnn havadan mıdır nedir içim karardı yaaa.ağlicam bak moralim bozuldu düşündükçee mafoldumben
slm kizlar nasilsinizz bugun cok yoruldum is yerinde neyseki 2 gun kaldi..
oncelikle eslerinizle hepinize daha cokkk mutluluklar dilerim allah bozmasinn...
bende esimle 5 yil oldu 2 sene5 aydirda evliyizz detaya girecek olursan baya uzun bizimkisii oyle kolaydan evlenemedikkk cokkk cektikk.amaa allaha binlerce kez sukurler olsunkii esimleyimm onu cok seviyorummm banada esim yanimda degilken onunla yapamazmisim gibi geliyorduu ama onu daha yakindan tanidikcaaa ne kadar iyi birisi oldugunu anlamdimm ve cevremdede herkez esimi cok seviyolarr.allah hepimizi mesut bahtiyar etsin arkadaslar
merhaba meryemcim nasılsın amin rabbim tüm evlilerin yuvasını mutlu etsin o kadar çok ayrılıklar oluyorki neyse hikayeni çok merak ettim genişbi zamanda yazsana herkes hikayesini anlattı bisen kaldın...
tsk canim iyiyyim sen sormalii kac gun kaldii merak ediyorumm senin nolucak insallah iyii biseyler olucak...
canimm benim evliligim biz esimle 2005 te tanistik yil basiydii ama 3 ocakta basladik cikmaya.neyse 7 ay sonra beni istemeye geldi ama benim inatci babam olmaz dedii ayni memleketliydik hatta aramizda 23 km oldugu halde tanimiyorum vermicem dedi ve oylede oldu ailesi bi kac kez geldii ama malesef olmadi.neyse aradan bi kac hafta gecti gecmedi eski bi arkadasimdan esimin nisanlandigini duydum tabi dunya basima yikildi zaten o aralar esim hic tel.larima cikmamaya basladi,ben tabi turkiyede izindeydim sonra ben 1 hafta sonra geri dondum.bi gun esimi araadim hesap sorcam guya bu bana msn gel dedi o karsimda hungur hungur aglamasi benim herseyi unutmama neden oldu.sonra bana her ne olursa olsun o kizi isteyerek nisanlanmadigini ve bunun biticeni ve ailesinin zoru ile nisanlandigini benim ailem beni ona vermedigi icin zorla oldgunu felan anlatti gercektende oyle olmustu..biz yine esimle cikmaya basladik o nisanliydi 5 ay nisanli kaldi dugun tarihleri bile belli olmustu kiza beni sevdigini soyledigi halde ailesinin zoruyla nisanlandiginda soylemis ama kiz unutursun bisey olmaz felan demis cunki kiz esiden once 2 kez nisanlanip ayrilmis..biz yine ocak ayinda bi gundu ben esime yter artik bitirceksen bitir ben seni baska bi kizla paylasmak istemiyorum dedimm oda biraz sabret bitcek dedii.kurban bayramiydi gorumcemi aradim esim bana ayrilcam diyo beni bekle diyo dedim.oda oyle bisey yok o nisanlisini cok seviyor sen unut felan dedi bana...zaten gorumcemlerin yuzunden nisanlanmisti bide kaynanam sagolsun..kayinbabma hic lafim yokk ben geri donerken elini opmustum arkama donup baktigimda arkamdan agladigini gordumm cok uzucuydu..neyse bi gun o kizin numarasini buldum tabi cok aradim ama saf gorumcem sagolsun ondan esimin agziyla konustum msnde kizin numarasini aldim. aradim kizi aramizdan cekil dedimm yapmam dedi bana ben daha once nisanlanip ayrildim aileme bidaha ayni seyi diyemem dedii.neyseki sonra eisme hakaretler felan ettii tabi kayin babam zaten istemiyordu arayip benim bi tanecik oglum var cok uzuluyor bu is bitsin dedi...sonra beni ailemden tekrar istediler 1 sene sonra benim cok cok uzuldugumu goren annem ver dedi babama ve olduu suan da esimi cok seviyorlarr annem hergun arayip napiyor diye sorar ama cekilecekmiski cektik alalah sukur bu gunlerdeyiz cokk uzunn olduuu ama anlattim iste optum canimm
meryemcim ya kusura bakma cevap yazamadım eşim pcdeydide neyse ne kadar çok badire atlatmışsın ama ben hep derim bazı acıları çekmeden mutluluğa erişilmiyor diye bak sende atm benin dediğim gibi yaşamışsın ama helal sana sevdiğinin bir başkasıyla nişanlı olduğunu bile bile onu beklemişsin paylaşmışsın iyi dayanmışsın o kızda ne gurursuzmuş sevilmediğini bildiği halde bırakmammış ama onun açısındanda düşünürsek oda zorluklar çekmiş ama sevenlerin arasına girilmez demekki kendine sağlam ilişkiler kuramamışki eşinden öncede iki nişan atmış insan bunu duyunca neden diyo yani sen mücadeleniçok güzel yapmışsın ve eşinle mutlusun ve birde aşkınızın meyvesi olacak bundan daha güzel mutluluk varmı allah bir ömür mutluluğunuza mutluluk katsın canım ....
meryemcim daha bir hafta var ya şubat 3geçmiyo günler inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur duanı eksşk etme olurmu
tüm topikteki arkadaşlarımın evlilikleri ömür boyu çok güzel geçsin bıcır bıcır çocuklarınız olsun inşallah sonra benimde amiiinnnn...:Saruboceq:
cok tsk ederim canim ismin neydi ona gore dua ettigimde dicem.benimde 4 subatta doktora gidicem insallah seninde iyi haberlerini alicaz canimm optumm
canım benim ne demek tabiki birbirimize destek olucaz umutsuzluğa kapılmak yok,,,,sen dengesiz insanları kafana takma sakın banada neler neler söylediler hep üzüldüm hep ağladım her seferinde ama sabırlı olmaya çalıştım birgün benim de yüzüm gülecek Allahın izniyle dedim en umutsuz olduğum durumda bile hep içimde bir umut vardı canım ve hep dua ettim yürekten.... önce güzel şeylerin olacağına inanmak lazım o yüzden çevreye kulaklarını tıka yakınların ne zaman bebek yapacaksınız derlerse biiz daha düşünmüyoruz gezicez evliliğimizin tadını çıkarıcaz de canım sen de gez toz kafan rahatlasın önce bebişin elbet gelecek canım merak etme,,,,,kaç aylık oldu demişsin 26 hafta canım,,,,bak sonra ben de sana soracam kaç aylık oldu bebişin diye herşeyin bir zamanı var merak etme
ben yokken yine herkes topikteymiş deryacım pozitif olma kararına çok sevindim hep böyle devam et vazgeçmek yok o kadınada ders olsun bir daha kimsenin moralini bozmaz inşallah destek olacağı yerde köstek oluyo ne biçim bi kadınmış ya ne olursa olsun moral çok önemli neyse yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde umarım tez zamanda hamiş kalırsınız umutluyuz canım nasıl mutlu hissediyorsan kendini öyle devam et ama moral bozmak yok bebişi düşün annesi meryemcim nasılsın canım iyi uykular sana iyi geceler yamancım sen neden yoksum akşamları sende olsaydın ne güzel olurdu ya jayada yok bu gece neyse kızlar ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar bol mesaili geceler diliyorum öpüyorum hepinizi.....
günaydın kızlar
deryacım bat jaya umutluyuz demet ve diğer arkadaşlar hepinize güzel mutlu bi gün diliyorum,
deryacım lütfen değmeyecek insanlar için üzme knd rabbim almayıda vermeyide verir ama önemli olan bunlkardan ibret alabilmek
hepimiz burda sıkı dost olduk hakkaten sanalda olsa dürüstüz
allah hep yüzümüzü güldürsün
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeee. yaa nıye ben yokken hepınız burdasınız da ben gelınce kımse yok. sımdı yazılanları okudum ve kıme ne cevap yazacagımı karıstırdım:::--))
atladıgım bısey olursa kusura bakmayın kızlar
umutluyuz once sunu soylemelıyım kı senı coooook ıyı anlıyorum cunku ben de yay burcuyum canım. valla ben de sana soracaktım zaten cunku ben de senın gıbı bayaa degısık duygular ıcındeyım. acaba bana ozgu bıseymı ıdıye merak edıyordum.
hannemmmm canım benım gecmıs olsun. nasıl oldun. annene gıtmıssındır sımdı. ınsallah eylemınız ıse yarar da en kısa zamanda esıne kavusursun.
deryacım abımın bu sabah baldızı oldu.:::---))) abımın kaynanası vefat etmıstı. kocası tekrar evlendı ve kadın tedavıyle hamıle kaldı. bu sabah bır kızı oldu. o da cok ugrastı. ama basardı. yanı sunu soylemek ıstıyorum. Allahtan umıt kesılmez. sen daha yolun basındasın. henuz olumsuz dusunmek ıcın erken. guzel dusun guzel seyler olsun canımm. bugunmu gıdıyorsunuz doktora. olumlu sonucları beklıyoruz canım.
bat, mınoz, meryem ve topıgın prensesı yamaaaannnn nasılsınızzzzzz.
ogluma tırnak makası aldım bugunlaelaelaelaelae yaa umutluyuz alısverıse baslamıssın. ben 1,5 ay sonra ızne ayrılıcam. sen hangı ılacları kullanıyorsun.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın valla.Allah korusun yaa.mide bulantısı inş heyecandan falan değildir cnm, inşallah tutturmuşsunuzdur bu seferrrr.ama geçen hamileliğinde olduğuna göre klomenle bu sefer de olur diye düşünüyorum.
benim ne bu ay ne gelecek aylarda ümidim falan kalmadı ya.hiçbir sağlık problemi olmasa bile(ki var) ben bu kocayla hamile falan kalamam mafoldumben her akşam yorgun geliyo yemekten sonra uyuyup kalıyo yaaaaaaaaaaaaa :gitme:
neden keyfin yok minozcum hayırdır ne oldu...keyfim yok bugün nedense güzelim, senden nbr??
arkadaşlar.... güzel kızlar :)
biz bugün eşimle sabah göztepe ssk ya gittik. kadın doğuma görüdüm . doktor salak gibi konnuşmama izin vermedi bile. niye geldin dedi ..gülcemalini görmeye dedim içimden ...klomen kullandım bebeğimiz olmuyor adet de olmadım şu anda varmı bişey bakmanız içi geldim dedim . klome kullanan kişiler düzenli doktora gitmeli nede buraya geldin dedi. düzenli doktora gidiyorum . eşim ürolojiye geldi ounla birlikte bende ultrasona girmek istedim dedim . neyse gir bakalım dedi. içeri girdim vajinal muayene yaptı ama her yerde o aleete prezerfatif takılıyordu bu direk üzerine jel sürdü soktu ben dondum kasıldım kaldım hijyen nereye gitti huuu dedim ama nafile soktu ... baktı gebelik görünmüyor daha adetin gecikmemiş zaten varsada şu an görünmez erken dedi . gebelik testi yazdı postaladı. kan verdik sonucu alamadık geri dönmek gerekiyordu soğukta gidemedik akşam o tarafa kaldı...
sonra yeditepe hastanesine gittik cem fıçıcıoğlu ( sitesi var bakın ) ile görüştük. testlerimizi gösterdik. o diğer topikteki ukala bana senin elindeki testleri yeterli görmez yenisini ister biz 2000 tl verdik ilk gidişimizde o kendi yei testler ister demişti.. ama doktor hormon testimize buna gerek yok bunlar yeterdi dedi :) eşimden tekrar spermiogram istedi. biz burda daa detaylı bakıyoruz burda tekrar yaptırın dedi. şu anda bu sperm sayısı sınırda bir sayı dedi . aşılama için ve tüp bebek için dedi. normal yolla bu sayıda hamile kalanlarda var tbi dedi. spermiogram sonucunuzu getrin ve adeti 2. gün seni muayebne edicem ona göre ve sperm sayısına göre karar vercez dedi. sperm sayısı yeter derecede ise yumurta gelişimi yoluna gidicez ama yine bu değerlere yakın çıkar ise aşılama denerz dedi. sonra sekreteri rakamları söyledi ...
aŞILAMA devlet ödemiyor..cepten... tedavi : 1000TL ; ilaçlar 1200TL TOPLAM : 2200 - 2500 TL
TÜP BEBEK : devlet ancak 3 sene evlilik şartı arıyor. üniversite yada devlet hastanesinden heyet raporu istiyor , ve 3 aşılama denemesinin başarısız olması gerkiyor. aksi türlü direk cepten ödeiyor ki bu rakam da şöyle ;
tedavi : 3100 TL ; ilaçlar : 2500 tl TOPLAM : 5500-6000 TL kredi kartıa 3e bölüyorlarmış....
maltepe üiversitesi hastaesine gittik ordan da .. sadece muhasebesinden rakamları öğrendik...
aşılama : 430 tl ( ilaç +tedavi )
tüp bebek : 3000 tl tedavi ; ilaçlar 2000-2500 tl .
işte rakamlarla bebek saibi olma ihtimali.... ve ilk denemede tutmuyor tabi ...
yarın eşim ürologa gidicek . hızlandırıcı bir ilaç vs verirse onu denicez bakalım bir süre...
sonra cuma günü de maltepe üni. deki prof ile görüşmeye gidicez..bakalım o nedicek...
kafam acayip karıştı...sonra şu kararı aldık eşimle...
yarın doktor eşime hareket arttırıcı bir ilaç verirse 3-5 ay onu kullanırız ben de doktoruma devam eder klomen dozunu arttırarak yumurta takibi yaparız. normal yolla amile kalmak için bir süre böyle devam ederiz. yaz sonu gibi de aşılamayı deneriz. bu arada da hem biraz kilo veririm . hem biraz daha kafam dağılır sıkıntı yapmadan akışına bırakırım . hem de biraz para biriktirme yoluna gideriz.
üstelik yaz tatili yapmadık ikimzide 2 yıldır. tatil yapalım bu sene. sonra çalışmamızı yolunu seçeriz ..hiç değilse şimdi rakamları öğrendik. maltepedeki hoca da ne derse oa göre karar veririz olmadı orda deeriz aşılamayı yaz sonu....
işte böyle bugükü olaylar kızlar..anneme anlatamadım bugün bu kadar rahat..annem ebe - hemşire doktor falan bulsun diye aradım ama paparayı yedim . eymiş bu telaşımmm acele etmeyecekmişim 2-3 yıl bi geçsinmiş bakalım .çocuk diye tutturmuşum falan...
kızlar iyi ki varsınız...
hepinizi öpüyorummm..anlattım şimdi örgüme devam edeyim . tek yarım tarafı kaldı . düğmelerini de aldım bugü . bitsin hafta sonuna resmi eklicem ....
iyi geceler kızlar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?