Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

DERYABERİL arkadaşım,
tatlı yorumların için sağol:)bakalım bir-iki gün sonra tekrar konuşucam eşimle.cadıya gelince özel bir durumdan ötürü (kayınpeder kanser) eşimin görüşme sıklığını azaltamıyorum.detayları müsait zamanda anlatırım sıkılmazsanız:)şu an eşim yanımda.hepinize güzel sabahlar diliyorummm.Bu arada demek tek yol tüpbebek dediler haçok üzüldüm canım herşeyin çaresi var tabi ama işte maddiyat adamı zorluyor.siz birkaç doktor daha dolaşın emin olmak için bence.detayları bekliyoruz.

günaydıın deryacım coşmuşsun maşallah herkese bi yorum yapmışın
ee key,fler nasıl kızlar
bizim dün nette sorun vardı giremedim sinir oldum

ee napıyım bir gün ara verince döktürmüşünüz bende herkese cevap yazayım dedim. keyifli oluyor tek tek konuşuyor gibi yazmak :)

gunaydın arkadaslarrrrrrrrr. hepınıze guzel bır gun dılıyorum. eslerınızle mutlu huzurlu ve saglıklı ınsallah.
deryacım yorumun ıcın cok haklısın ama elımden gelenı yapıyorum
aferim arkadaşımmm...ama şu sigara işini bırakkk..ya bak gene konuştumsenele..kızım küsümm sanaaaaaaaaaaaaaaaaa...sigarayı bırak...9 şubat bak sigarayı bırakma günü....delirtme beni gelkir alırım yeğenimi haaaa...lülülülülülü kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile

ohh ohhh biz burda donuyoruzzzz yağmurr şarıl şarıl sanırımkara döncek bu gecede buz ibi ..ben de hapşuuuuuuuuuuuuu kıvamındayım....tatlım yaa bişey sorcam sana...preseed var ya şu kayganlaştırıcı ama spermleri öldürmeyen jel..türkiyede 130 tl . oralarda ne kadar ir sorsana yada internet sitelerinde falan varsa almanların?? uygunsa yurt dışından aldırcam çok pahalı ve 5 tane var içinde de...
sorar mısın benim için ??? tşk.

canım ne demek herşeyi dinleriz .sen paylaşmak iste yeterki...hiçbir şey için canını sıkma..bende de vardı o dert cadının kocası kalp hastası gitti gidecek duruyordu numara gibi oldu valla senden benden diri... o yüzden sallaaa.... ana -baba kıymet verirse değer görür hürmet görür...azarla laf sokmalarla saygı da sevgi de kazanılmaz..bırak o tek gitsin.. yada dediğim gibi yap program yap... adam 10 sene yaşarsa 1 0 sene her hafta orayamı aşıncaksınız..? eşinin başka kardeşi yokmu az da onlar baksın .... sende evine bak ailenle görüş olmaz ama böyle???nerdesin izmirde???? onlar nerde??ailen nerde??? ev hanımısın demi ???
anlat tatlım rahatla dök içini bize...

derya canim bakiyomda dokturuyosun yineee alemsin haaa .adamii illaki oldurcen yaniii bellimi olur belki 20 sene yasarr tovbe tovbe.canimm dedigine bakarimm sorarimm yani ben hic kullanmadimmm bi arastirimmm

derya baktim canim burada 6 tanesi 20 euro diyor ama tamm bilemiyorum markasini felan verirsen daha ne bakarimm

deryacım valla gunde 12 saat calıs, evde kocanla basbasa kalma, bır suru sıkıntı ıcınde, valla ben gunde 1 paket bıtırıyordum dıyorum ya, sımdı 1-2 tane bana yok gıbı gelıyor. bıde butun gun oturarak calısıyorum. o yuzden cok kılo aldım. sıgara da etkılıyor. hem stres hem kılo yapıyor. ama elımden gelenı yapıyorum ıste. ıcıme cekmemeye calısıyorum. sımdı meyve yedırdım bebısıme. vıtamını de eksık kalmasın dımı. valla onun ıcın herseyın en ıyısını en guzelını ıstıyorum. Allah nasıp ederde ınsallah. yapmak ısteyıp yapamadıgım herseyı ogluma yapmak ıstıyorum. yabancı dıl kursundan, spora, guzel sanatlardan, yuksel okula, sosyal tum aktıvıtelere katılsın herseyden bır bılgısı olsun, hangısıne ılgı duyarsa orda devam etsın ıstıyorum. ınsallah ımkanlarım elverır.
meryem orda hava guzel galıba. burası yamanın dedıgı gıbı kıs havası. son 32 gun. ondan sonra ben de evımde oglumu beklıcem kısmetse.

canim sabahtan guzeldi ama simdi biraz kapandi kar var burda kac haftalardir hergun yaggiyor kiz kardesim geldi bana disari cikicaz birazdan.az kalmis canimm 1 ayin var tez zamanda biter insallah optum canimm

selam kızlar ne yaptınız bakiim bugün hava ço sıkıcı dışarı çıkmak istiyorum ama yağmur var eve kapandım kociş işten eve geldi uyuyor zaman geçmiyor yani,,,,,

JAYA milupaya üye oldum canım ben tavsiye ederim az da olsa numune falan gönderiyorlar ben hamileliğimin başında üye olmuştum nasıl oldum hatırlamıyorum ama formu dolduruyorsun internetten mail adresini yazıyorsun öyle oluyordu sanırım bu arada ben hazırlıklara başladım bebişin havlusunu kıyafetlerini beşiğini falan aldım biberonu konusunda karasızım cam alın diyor herkes yeni doğan için plastik olmazmış,,,bu arada chikonun hediye setini aldım bir de onu tavsiye ederim çanta hediyeli içinde pudrası,pişik kremi,bebe yağı,ıslak mendili,şampuanı sabunu var zaten bunları hesapladığımızda 49 tutuyor çanta hariç,,,ama benim ödediğim fiyat 39 tl ve çantası da hediye çanta küçük ama kısa mesafede iş görür bence düşün canım.

super yaa sen hazırlıkları yarılamıssın valla. ben ızne ayrılınca bol bol alırım herhalde. sampuan, ıslak mendıl fılan aldım aslında. cok heyecanlı yaa. onun esyalarını hazırlamak ıcın sabırsızlanıyorum valla. yaa ben cok denedım de nerde sorun varsa bırturlu uye olamadım mılupaya. ıslak mendıl nıveanın parfumsuz olanı ıyıymıs canım. molfıxın yenıdogan bezını almıstım 2 paket. her pakette 98 tane var. dolap ve besık ıcın kararsızım.
yegenıme cılek takım almıslardı. 8-9 senedır kullanıyorlar. cok kalıtelı. ama baya pahalı. ınternetten baktım da. bır besıkle bır dolap 1600 e gelıyor. bacaksızlar sımdıden batırdı bızı :::--:):) canları sagolsun. saglıkla dogsunlarda

bu arada ellerım uyusuyor, gozlerım kapanıyor. benım kocam da evde. sımdı ben de evde olsam, sarılır yatardım ne guzel.

kizlar nerdsinizz batt cnaimm bugun hic girmedinn nerelerdesinn bakimm sen kayboldunn son 1 gun kaldiii ne durumdasinn girde bi haberimiz olsunn be yaaa

kizlar nerdsinizz batt cnaimm bugun hic girmedinn nerelerdesinn bakimm sen kayboldunn son 1 gun kaldiii ne durumdasinn girde bi haberimiz olsunn be yaaa

mrb meryemcim ben girmeyince kimse aramıyor beni nedense ama sen hatırladın beni sağol bak adımı söyledin geldim bugün giremedim misafirliğe gitmiştik kaynanamlarla neyse evet son 1 gün kaldı ama nedense içime bi umutsuzluk düştü kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor bugün karnımda çok şişti bi görseniz 3 aylık hamile zannedersiniz yarın test yapmayacağım bi iki gün geçtikten sonra yapacağım sabredemiyorum ama dayanmaya çalışıcam eeee sen nasılsın nasıl gidiyo tatil eşinle barıştınmı..

canim valla aradim seni yaa ben evde olunca kimse takilmiyor nete sende grirmedin bugun.hayirlisi olsun canimm yaa insallahhh tersi olur hamis olursunn....testi yapma sen bilirsin canim yarinda bi gecsin bakarsin .benim gunum biraz sikiciydi sonra disari ciktim bebise biseyler aldimm ama cinsiyeti belli olsada alsam daha guzel olucakk hep ayni seyler almak istemiyorum.esimle biz kus kalamayiz hic suanda iyiyz allaha sukur canimm...

Selamm kızlarr

Yok ben izmirli değilim deryaberil'cim.ama nedense profilde öyle olmuş yanlışlıkla seçtim herhalde anlamadım.Balıkesir deyiz biz ama merkzde değil ilçesindeyiz.Kayınvalidemler de bursanın bir ilçesinde yani aramız 2 saat.Kendi annemler ise gene balıkesir in başka ilçesinde onla aramızda 1.15 dk falan.Neticede benim kendi babamda kanser ama benim ne annem ne babam hiçbir kere isyan etmedi hep allaha şükrediyolar ve bizim evde hiç kanser lafı geçmiyor.Oysa eşimin annesi kendi stresinin acısı bizden çıkartıyor bizi de bunalıma sokuyor.sürekli eşimi arayıp ağlıyor baban ölücek diye.oraya her gittiğimizde adamın gözü önünde ağlıyor.baban bir deri bir kemik kaldı diyor(halbuki adam 1.60 cme 75 kg ki eski kilosu da 80kg) o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki anlatamam.Benim kendi babam ise 1.65e 47 kg uçacak adam zayıflıktan ama hep şükreder.Bugün öğrendik ki kayınpederimin hiçbir şeyi kalmamıştı şimdi içimden o cadıyı arayıp hani ölüyordu kocan diye bagırmak geliyor tövbe yaa 8 ayımı mahvetti sanki adamı ben kanser yaptım! balayına gideriz baban hastayken balayı sizin neyinize deyip surat yapar.Balayında günde 2 kez ararız onları pişmiş pişmiş günde 2 kez yetmez 4 kez arıcaksınız diye bağırır.Hayatınızda tanıyabileceğiniz en nankör insan.Benim kızdıgım da bu zaten.amannn boşverin böylelerini anlatmak bile deger vermek demektir.Bu arada ben çalışıyorum canım öğretmenim.Sormuşsun o yüzden yazdım.

Bu arada bat harbiden bu aralar etrafta yok test zamanı yaklaştıkça heyecan bastı herhalde hihih:)

meryemcim inşallah hamileyimdir sağol güzel dileklerin için evet bugün çok sıkıcı bi hava vardı yağmurluydu ama şimdi burda kar yağıyo inşallah bebeğin kız olur kız çocuklarının kıyafetleriçok tatlı oluyo tabiki önce hayırlısı erkek kız farketmez yeterki eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin eşinle barışmana sevindim küslük iyi değil zaten karı koca arasında...

Bu arada bat harbiden bu aralar etrafta yok test zamanı yaklaştıkça heyecan bastı herhalde hihih:)

lithiumcum cumartesiden beri pek müsait olamıyorum o yüzden sık giremiyorum birde dediğin gibi heyecan hat safada yarın büyük gün ama bi kaç gün daha bekleyeceğim test yapmak için dua et olurmu hamile olmuşolayım bu arada sen ikna çabalarına başladınmı canım bide kaynanan yanında değilmiş ama maşallah uzaktanda yetişiyo size neden bu kadar çok sıkıyor sizi ya insan evladının mutluluğu için biraz susmalı uzak durmalı peki merak ettim eşin ne diyor kaynanın bu hareketlerine..

kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya

ya kızlar ya ismini yazdıran kaçıyor topikten ne oluyor anlamadım burcudan haber yok mgokçeden haber yok nerde bu listedeki kızlar ya...lmaz:[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya

denizdeni hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın istersen regl tarihini ver senide ekleyelim listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…