günaydıın deryacım coşmuşsun maşallah herkese bi yorum yapmışın
ee key,fler nasıl kızlar
bizim dün nette sorun vardı giremedim sinir oldum
aferim arkadaşımmm...ama şu sigara işini bırakkk..ya bak gene konuştumsenele..kızım küsümm sanaaaaaaaaaaaaaaaaa...sigarayı bırak...9 şubat bak sigarayı bırakma günü....delirtme beni gelkir alırım yeğenimi haaaa...lülülülülülü kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemilegunaydın arkadaslarrrrrrrrr. hepınıze guzel bır gun dılıyorum. eslerınızle mutlu huzurlu ve saglıklı ınsallah.
deryacım yorumun ıcın cok haklısın ama elımden gelenı yapıyorum
gunaydinn hatunlarr nabersinizz bakammm neler yapiyosunuzz bugun..kacc haftalar sonra gunes gorduk allaha sukur ama disarisi soguk sanki babam cagirdi kahvaltiyaa orayamii gitsem diyomm zaten disari cikasimm birazz dolanasimm var..hadii optumm kizcelerrr hepiniziiii
DERYABERİL arkadaşım,
tatlı yorumların için sağol:)bakalım bir-iki gün sonra tekrar konuşucam eşimle.cadıya gelince özel bir durumdan ötürü (kayınpeder kanser) eşimin görüşme sıklığını azaltamıyorum.detayları müsait zamanda anlatırım sıkılmazsanız:)şu an eşim yanımda.hepinize güzel sabahlar diliyorummm.Bu arada demek tek yol tüpbebek dediler haçok üzüldüm canım herşeyin çaresi var tabi ama işte maddiyat adamı zorluyor.siz birkaç doktor daha dolaşın emin olmak için bence.detayları bekliyoruz.
yabangül hoşgeldin aramıza hadi hayırlısı istersen adet tarihini ver senide listeye ekleyelim..
deryacım valla gunde 12 saat calıs, evde kocanla basbasa kalma, bır suru sıkıntı ıcınde, valla ben gunde 1 paket bıtırıyordum dıyorum ya, sımdı 1-2 tane bana yok gıbı gelıyor. bıde butun gun oturarak calısıyorum. o yuzden cok kılo aldım. sıgara da etkılıyor. hem stres hem kılo yapıyor. ama elımden gelenı yapıyorum ıste. ıcıme cekmemeye calısıyorum. sımdı meyve yedırdım bebısıme. vıtamını de eksık kalmasın dımı. valla onun ıcın herseyın en ıyısını en guzelını ıstıyorum. Allah nasıp ederde ınsallah. yapmak ısteyıp yapamadıgım herseyı ogluma yapmak ıstıyorum. yabancı dıl kursundan, spora, guzel sanatlardan, yuksel okula, sosyal tum aktıvıtelere katılsın herseyden bır bılgısı olsun, hangısıne ılgı duyarsa orda devam etsın ıstıyorum. ınsallah ımkanlarım elverır.
meryem orda hava guzel galıba. burası yamanın dedıgı gıbı kıs havası. son 32 gun. ondan sonra ben de evımde oglumu beklıcem kısmetse.
selam kızlar ne yaptınız bakiim bugün hava ço sıkıcı dışarı çıkmak istiyorum ama yağmur var eve kapandım kociş işten eve geldi uyuyor zaman geçmiyor yani,,,,,
JAYA milupaya üye oldum canım ben tavsiye ederim az da olsa numune falan gönderiyorlar ben hamileliğimin başında üye olmuştum nasıl oldum hatırlamıyorum ama formu dolduruyorsun internetten mail adresini yazıyorsun öyle oluyordu sanırım bu arada ben hazırlıklara başladım bebişin havlusunu kıyafetlerini beşiğini falan aldım biberonu konusunda karasızım cam alın diyor herkes yeni doğan için plastik olmazmış,,,bu arada chikonun hediye setini aldım bir de onu tavsiye ederim çanta hediyeli içinde pudrası,pişik kremi,bebe yağı,ıslak mendili,şampuanı sabunu var zaten bunları hesapladığımızda 49 tutuyor çanta hariç,,,ama benim ödediğim fiyat 39 tl ve çantası da hediye çanta küçük ama kısa mesafede iş görür bence düşün canım.
kizlar nerdsinizz batt cnaimm bugun hic girmedinn nerelerdesinn bakimm sen kayboldunn son 1 gun kaldiii ne durumdasinn girde bi haberimiz olsunn be yaaa
mrb meryemcim ben girmeyince kimse aramıyor beni nedense ama sen hatırladın beni sağol bak adımı söyledin geldim bugün giremedim misafirliğe gitmiştik kaynanamlarla neyse evet son 1 gün kaldı ama nedense içime bi umutsuzluk düştü kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor bugün karnımda çok şişti bi görseniz 3 aylık hamile zannedersiniz yarın test yapmayacağım bi iki gün geçtikten sonra yapacağım sabredemiyorum ama dayanmaya çalışıcam eeee sen nasılsın nasıl gidiyo tatil eşinle barıştınmı..
canim valla aradim seni yaa ben evde olunca kimse takilmiyor nete sende grirmedin bugun.hayirlisi olsun canimm yaa insallahhh tersi olur hamis olursunn....testi yapma sen bilirsin canim yarinda bi gecsin bakarsin .benim gunum biraz sikiciydi sonra disari ciktim bebise biseyler aldimm ama cinsiyeti belli olsada alsam daha guzel olucakk hep ayni seyler almak istemiyorum.esimle biz kus kalamayiz hic suanda iyiyz allaha sukur canimm...
Bu arada bat harbiden bu aralar etrafta yok test zamanı yaklaştıkça heyecan bastı herhalde hihih:)
kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya
HAYDı KIZLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO SıZDE GELıN KATILIN LıSTEYE..
14 OCAK 2010 BURCUBURCU KIRMIZILAR GELDı
19 OCAK 2010 MGÖKÇE???? SES SEDA YOK
29 OCAK 2010 DERYABERıL HABER YOK
01 ŞUBAT 2010 MıNOZ TATıLDE
03 ŞUBAT 2010 BAT HAMıLEEEE
06 ŞUBAT 2010 E-BACK
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
08 ŞUBAT 2010 SALıHA27
14_15 ŞUBAT 2010 YABANGÜL
17 ŞUBAT 2010 CEYLıN35
19 ŞUBAT 2010 LıTHıUM84
HADı ARKADAŞLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO YENı ARKADAŞLARI BEKLıYORUZ LıSTEMıZE....
ıNŞALLAH BU LıSTE HEPıMıZE UĞURLU GELıR HANIMLAR DULARIM SıZıNLE BAKALIM ıLK KıM VERECEK MÜJDELı HABERı....
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
MGÖKÇE SENDE KAYIPLARA KARIŞTIN YA Bı CEEE DEDıN SONRA GıTTıN HALA SES SEDA YOK SENDEN Bı HABERDAR ET BıZLERı BURCU ÇIKTI ORTAYA SIRA SENDE HADıııııııııııı AMAAAAAA YAAAAAAA YOKSA BıZı TERKEDıP BAŞKA TOPıKLERıMı GıTTıN...
kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?