Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BAT
kendimle birlikte herkese dua ediyorum sen dahil.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Valla canım eşim bu durumun farkında tabi ki.ışin güzel tarafı annesine laf söyletmeyen erkeklerden değil.Benden çok o da üzülüyor ve halime ağlıyor inan.Kaç kez konuştu annesiyle ama kadın anlamıyor.Annem dengesizmiş,psikopat gibi davranıyor resmen diyor ben napayım diyor.O da çaresiz durumda.Eltim 8 aylık hamile.Eltim kayınvalidemin hemen arka sokagında bakalım o dogurunca torundan belki biraz benle ugrasmaya zaman bulamaz (gerçi o kadar çok sevdiğini iddia ettiği kocası hastayken bile bunları yaptıysa torunun işe yarıcağını sanmıyorum) aman neyse canım boşverrrrr.Dedim yaaa değmez bu gibi şahıslara.her zaman derim Büyüğün büyüklüğünü bilmediği yerde küçük küçüklüğünü hiç bilmez.Eskiden orda popomun üstüne oturmazdım.Herşeye yardım ederdim temizlik yapardım.Bir kez pijamayla gözükmedim.Sabah 8e alarm kurup kalktım hep onlardan sonra kalkmıyım ayıp olmasın diye.Her gittiğimde elim kolum dolu gittim.Bayramda özel günlerde çiçeklerimi paketlerimi eksik etmedim.Ama noldu...banane yapmasaydı madalya mı takcam deyiverdi o şahıs.Ben de artık yemek hazır denilince gidiyorum mutfaga eşofmanla oturuyorum 11den önce kalkmıyorum.Çok da tın valla.

günaydın güzelllerrr

baaaattttaşoklsun ya gelmedin diye seni unuturmuyuz yaaa
pazartesi nbette sorun vardı benim öğleden sona girdim ve direk sana yazdım sonuç noldu diye
senden ses çıkmayınca merak ettim tabiiiiiii umarım meleğin ordadır

kızzzlllaaaar nasılsınız bakalımmmmmm

gunaydın kızlar. bat ınsallallah guzel haberler verırsın bıze. bu arada burcu gecen gun yazmıstı ya bu ay da reglı olmus canım. lıhtıum Allah sana sabır versın valla. senınkının yanında benım kaynanam melekmıs. meryem bebısının cınsıyetı ne zaman bellı olacak.

bu arada lıthıum balıkesırın neresındesın. ben her sene gıdıyorum. ama Altınoluga. babamlar butun yaz orda.

günaydınlar hatunlar. nasılsınız. sizinle pek sohbet etme fırsatım olmadı ama takipteyim. bat canım RABBıM inşaALLAH hayırlısıyla sana ve isteyen herkese verir...

gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha yeni uyandimm uyumak istiyorumm ama uykumm yokkkk ise gitsemmm butun gun uyuklardimm...jaya canimm benimm bebisin cinsiyeti daha bellid egill yarin doktora gidicem bakalimm ama daha kucuk sanirim bunda tam belli olmazz ama 4 hafta sonrakinde belli olurr diye dusunuyorumm yani insallahhhh dun arkadasim doktora gitmisti oda benden 2 hafta once hamile kalmisti ilkte kiz demis sonra erkege benziyor demis ama sonra daha net olur demiss bu sene erkek senesi galibaa...

valla kizlarr ne kaynanlar varmis dicemmm yatip kalkip dua etsekkk az bileee benimm kaynanam melek vallaa.sok oldum kadinin ettiklerini okuyuncaaaa allahh kimseye vermesinn arkadaslarr

aşımı yedim geldim kızlar,,ben şu 2 ayı ders çalışmakla geçirmek istiyorum çünkü kafamı en iyi dağıtan şey ders çalışmak kpssye hazırlanayım diyorum doğuma kadar olan zamanda,,,yoksa boş yere herşeyi takıyorum

canım calısmıyorsun galıba.

bat varmı bır gelısme

selam kizlarrrr benim aybasima 12 gun var daha, ama bu sabah kalktigimda basim dönüyordu, felaket migdem bulaniyordu... baska hiç bir belirtim yok ama, acaba bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilirmi??? Yedigim biseymi dokundu falan diyorum ama bilmiyorum...

Ilk hamileligim olacagi için hiç deneyimlide degilim, aybasimada daha 12 gun var :s

hadi hayırlısı cnm yaaa

ya kızlar birde ben bir şey sorucam biz hiç korunmadık 2 aydan beri de yumurtlama günümü takip ediyorum olmuyo acaba doktora gitsem mi kontrol amaçlı herhangi bir problem var mı gibisinden ALLAH korusun belki yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. bu arada daha 3 aylık evliyim :) :) benim koca ilk günden bebek diye tutturdu :) halen de öyle

yaaa ne güzellll..benimkinde de keçi inadı var adamı ikna edemiyorum yaaa bu gidişle bi katakülleye getiricem olcak biticek hihihi

iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...

iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...

Canımm yaaa( korkuttun bizi umarım önemli bişey değildir! Çok büyük geçmiş olsun.müsait zamanında bizi de bilgilendir.Umarım sana ve bebeğe bişey olmamıştır.

batttttttttt cok gecmıs olsun canım yaa. korkma bebısıne bısey olmamıstır. gozun aydınnnnnnnnnnn. nıhayet aramıza bır hamıs daha katıldı. ohh bee. canım hadı haberlerını beklıyoruz. umarım kotu bır kaza gecırmemıssındır.

salıhacım bu ne acele yaa. hem ılk denemede tutacak dıye bısey yok. ılkınde tutma ıhtımalı%25. o yuzden panık yapma Allah gonlune gore versın.

yaaa ne güzellll..benimkinde de keçi inadı var adamı ikna edemiyorum yaaa bu gidişle bi katakülleye getiricem olcak biticek hihihi

erkeklerdekı ınat degıl canım korku. dedım ya benım esım benı cok uzmustu tavrıyla. dun aksam da gel artık oglum senı cok merak edıyorum dıye karnımı sevıyor.

deryaaaa nerelerdesın yaa.. kac gundur yoksun. varmı gelısme. nasıl gıdıyor.

umutluyuz, hannem, meryem, yaman, burcu sız nasılsınız kızlar. olgay da yok uzun zamandır. bu arada eskıler tanır nıllıe vardı ya selamı var hepınıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…