günaydın güzelllerrr
baaaattttaşoklsun ya gelmedin diye seni unuturmuyuz yaaa
pazartesi nbette sorun vardı benim öğleden sona girdim ve direk sana yazdım sonuç noldu diye
senden ses çıkmayınca merak ettim tabiiiiiii umarım meleğin ordadır
kızzzlllaaaar nasılsınız bakalımmmmmm[/QUOTE
günaydın yamancım sonucu sormuştun evt bende yaptırmadığımı yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam sen bana bakma biraz sitemciyimdir yoksa beni unuttuğunuzu düşünmedim inşallah dediğin gibi meleğim benimledir bugünü hayırlısıyla atlatırsam bi iki gün içinde test yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm dua et olur mu
g
unaydın kızlar. bat ınsallallah guzel haberler verırsın bıze. bu arada burcu gecen gun yazmıstı ya bu ay da reglı olmus canım. lıhtıum Allah sana sabır versın valla. senınkının yanında benım kaynanam melekmıs. meryem bebısının cınsıyetı ne zaman bellı olacak.
günaydın jayacım bende sizlere güzel heber vermeyi çok istiyorum eğer regl olmazsam bi kaç gün içinde test yapacağım burcunun regl olduğunu biliyorum düzelteceğim bu arada kaynana gelince sen öyle bi anlattınki bende böyle bi insanın gestepo olduğunu düşünmüştüm ama lithıumun kaynanası daha acımasızmış yazık kadına neler etmiş Allah ıslah etsin inşallah en kısa zamanda her ikinizinde kaynanası değerlerinizi çok iyi anlar...
günaydınlar hatunlar. nasılsınız. sizinle pek sohbet etme fırsatım olmadı ama takipteyim. bat canım RABBİM inşaALLAH hayırlısıyla sana ve isteyen herkese verir...
günaydın salihacım iyiyim sen nasılsın takip etmekle kalma sende sohbete katıl bu arada güzel dileklerin için çok sağol inşallah rabbim sanada en kısa zamanda bi bebeiş verir ve tüm isteyen anne adaylarına inşallah benimde bebeğim benimledir..
aşımı yedim geldim kızlar,,ben şu 2 ayı ders çalışmakla geçirmek istiyorum çünkü kafamı en iyi dağıtan şey ders çalışmak kpssye hazırlanayım diyorum doğuma kadar olan zamanda,,,yoksa boş yere herşeyi takıyorum
[ı]selam kizlarrrr benim aybasima 12 gun var daha, ama bu sabah kalktigimda basim dönüyordu, felaket migdem bulaniyordu... Baska hiç bir belirtim yok ama, acaba bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilirmi??? Yedigim biseymi dokundu falan diyorum ama bilmiyorum...
ılk hamileligim olacagi için hiç deneyimlide degilim, aybasimada daha 12 gun var :s[/ı]
ya kızlar birde ben bir şey sorucam biz hiç korunmadık 2 aydan beri de yumurtlama günümü takip ediyorum olmuyo acaba doktora gitsem mi kontrol amaçlı herhangi bir problem var mı gibisinden ALLAH korusun belki yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. bu arada daha 3 aylık evliyim :) :) benim koca ilk günden bebek diye tutturdu :) halen de öyle
iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...
iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...
yaaa ne güzellll..benimkinde de keçi inadı var adamı ikna edemiyorum yaaa bu gidişle bi katakülleye getiricem olcak biticek hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?