iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...
DERYABERİL sen nerelerdesin bu aralarda
Canımm yaaa( korkuttun bizi umarım önemli bişey değildir! Çok büyük geçmiş olsun.müsait zamanında bizi de bilgilendir.Umarım sana ve bebeğe bişey olmamıştır.
batttttttttt cok gecmıs olsun canım yaa. korkma bebısıne bısey olmamıstır. gozun aydınnnnnnnnnnn. nıhayet aramıza bır hamıs daha katıldı. ohh bee. canım hadı haberlerını beklıyoruz. umarım kotu bır kaza gecırmemıssındır.
salıhacım bu ne acele yaa. hem ılk denemede tutacak dıye bısey yok. ılkınde tutma ıhtımalı%25. o yuzden panık yapma Allah gonlune gore versın.
canım hamile olmana çok sevindim merak etme bebişine birşey olmaz ben de kocaman yemek masasını kaldırmıştım hamile olduğumu bilmeden çekyatları falan kaldırıp temizlik yapmıştım meleğinin geleceği varsa Allah onu korur canım hayırlı olsun bebişime 1 arkadaş daha geliyor ne güzel
günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız tebrikleriniz için kaza şöyle oldu dün görümcem ananemle kol kola bende kayınvalidemle kol kola sokak arasında kenardan yürüyorduk tam caddeye yaklaşmıltık bi araba hızla üzerimize doğru gelmeye başladı kaydı sanırım sonra kayınvalidemle bana çarptı kafamı kaldırdığımda 2-3 metre uzağındaydım arabanın kayınvalidem bi tarafta ben bi tarftaydım bi anda insanlar toplandı başımıza ben bi süre kalkamadım yerden kriz geçirdim sonra hastaneye gittik kan verdim beta hcg değeri 260 çıkmış erken gebelik dedi doktor muayene etmedi bir hafta sonra tekrar kan testi yaptırıp gebeliğin sağlıklı olup omadığına bakalım dedi ama ben kendi doktoruma gidicem bana dua edin ne olur bebeğime bişey olmasın bu sefer kaldıramam bişey olursa :sinifsinif:
günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız tebrikleriniz için kaza şöyle oldu dün görümcem ananemle kol kola bende kayınvalidemle kol kola sokak arasında kenardan yürüyorduk tam caddeye yaklaşmıltık bi araba hızla üzerimize doğru gelmeye başladı kaydı sanırım sonra kayınvalidemle bana çarptı kafamı kaldırdığımda 2-3 metre uzağındaydım arabanın kayınvalidem bi tarafta ben bi tarftaydım bi anda insanlar toplandı başımıza ben bi süre kalkamadım yerden kriz geçirdim sonra hastaneye gittik kan verdim beta hcg değeri 260 çıkmış erken gebelik dedi doktor muayene etmedi bir hafta sonra tekrar kan testi yaptırıp gebeliğin sağlıklı olup omadığına bakalım dedi ama ben kendi doktoruma gidicem bana dua edin ne olur bebeğime bişey olmasın bu sefer kaldıramam bişey olursa :sinifsinif:
derya baktim canim burada 6 tanesi 20 euro diyor ama tamm bilemiyorum markasini felan verirsen daha ne bakarimm
deryacım valla gunde 12 saat calıs, evde kocanla basbasa kalma, bır suru sıkıntı ıcınde, valla ben gunde 1 paket bıtırıyordum dıyorum ya, sımdı 1-2 tane bana yok gıbı gelıyor. bıde butun gun oturarak calısıyorum. o yuzden cok kılo aldım. sıgara da etkılıyor. hem stres hem kılo yapıyor. ama elımden gelenı yapıyorum ıste. ıcıme cekmemeye calısıyorum. sımdı meyve yedırdım bebısıme. vıtamını de eksık kalmasın dımı. valla onun ıcın herseyın en ıyısını en guzelını ıstıyorum. Allah nasıp ederde ınsallah. yapmak ısteyıp yapamadıgım herseyı ogluma yapmak ıstıyorum. yabancı dıl kursundan, spora, guzel sanatlardan, yuksel okula, sosyal tum aktıvıtelere katılsın herseyden bır bılgısı olsun, hangısıne ılgı duyarsa orda devam etsın ıstıyorum. ınsallah ımkanlarım elverır.
meryem orda hava guzel galıba. burası yamanın dedıgı gıbı kıs havası. son 32 gun. ondan sonra ben de evımde oglumu beklıcem kısmetse.
iiçmeeeeeeeeeee şunu................. benimde kociş bugün öğleden sorna izinli ..bende eve gidip kocişe saırılmak isityorum.... zaten dünden beri kötüyüm ... giderm bellki dayanamazsambu arada ellerım uyusuyor, gozlerım kapanıyor. benım kocam da evde. sımdı ben de evde olsam, sarılır yatardım ne guzel.
canım benim allah yardımcın olsun.... bendede aynından var canım tek değil seniki..dedim ya kalp diye götürdüler akciğerleri üşütmüş hiçbişeyin yok dedi doktor gözümüzün önünde bular ısrarla ameliyat etesydin anjiyo yapsaydın bi baksaydınız dediler zorla hastaneye yatırttılar kendilerini..sonra hastanede bir ton ilaç vs derken hastayım ölüyorum havalarına girdi idiyarbakırdan kardeşi geldi ölcek die...herlkesi tepesine topladı... ama nolduu hepsi geçti senden benden sağlam şimdi.... boşver tatlı Allah görüyor kime ne eziyetler ettiklerini...sen yıpratma kendini ilişkin..bırak o anasına gitsin sen de annenne babana git. bırak ya o eve sen de para getiriyorsun senin de hakların özlemlerin var ...çık git babanın elini tut..sonra pişman olursun keşke daha fazla zaman ayırsa gelseydim diye..benden sana tavsiye...Selamm kızlarr
Yok ben izmirli değilim deryaberil'cim.ama nedense profilde öyle olmuş yanlışlıkla seçtim herhalde anlamadım.Balıkesir deyiz biz ama merkzde değil ilçesindeyiz.Kayınvalidemler de bursanın bir ilçesinde yani aramız 2 saat.Kendi annemler ise gene balıkesir in başka ilçesinde onla aramızda 1.15 dk falan.Neticede benim kendi babamda kanser ama benim ne annem ne babam hiçbir kere isyan etmedi hep allaha şükrediyolar ve bizim evde hiç kanser lafı geçmiyor.Oysa eşimin annesi kendi stresinin acısı bizden çıkartıyor bizi de bunalıma sokuyor.sürekli eşimi arayıp ağlıyor baban ölücek diye.oraya her gittiğimizde adamın gözü önünde ağlıyor.baban bir deri bir kemik kaldı diyor(halbuki adam 1.60 cme 75 kg ki eski kilosu da 80kg) o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki anlatamam.Benim kendi babam ise 1.65e 47 kg uçacak adam zayıflıktan ama hep şükreder.Bugün öğrendik ki kayınpederimin hiçbir şeyi kalmamıştı şimdi içimden o cadıyı arayıp hani ölüyordu kocan diye bagırmak geliyor tövbe yaa 8 ayımı mahvetti sanki adamı ben kanser yaptım! balayına gideriz baban hastayken balayı sizin neyinize deyip surat yapar.Balayında günde 2 kez ararız onları pişmiş pişmiş günde 2 kez yetmez 4 kez arıcaksınız diye bağırır.Hayatınızda tanıyabileceğiniz en nankör insan.Benim kızdıgım da bu zaten.amannn boşverin böylelerini anlatmak bile deger vermek demektir.Bu arada ben çalışıyorum canım öğretmenim.Sormuşsun o yüzden yazdım.
ya derya ve minoz ne yaptınız ya kırmızılar geldimi durumunuzdan haberdar edin bizi..
evlenir evlenmez git kontrolünü ol ..muayene ol. hatta eşine de spermiogram testi yaptırt bir labaaratuvarda. sonra ne zaman düşünüyorsanız o zaman çalışın ama hemen istiyorsanız muhakak ikinizde kontrole gidin ..bak biz bekledik bekledik şimdi nelerle uğraşıyoruz bir yandan da yaşlarımız ilerliyor...işi baştan sıkı tut.ya kızlar birde ben bir şey sorucam biz hiç korunmadık 2 aydan beri de yumurtlama günümü takip ediyorum olmuyo acaba doktora gitsem mi kontrol amaçlı herhangi bir problem var mı gibisinden ALLAH korusun belki yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. bu arada daha 3 aylık evliyim :) :) benim koca ilk günden bebek diye tutturdu :) halen de öyle
iyi geceler kızlar duymak istediğiniz şeyi söyleyeyim hamileyim ama pek sevinemedim çünkü bugün bana ve kayınvalideme araba çarptı korkuyorum neyse daha sonra anlatırım detayları iyi geceler...
Herkese günaydın,
BAT inşallah iyisindir.Dün kaza lafını okuyunca gözünaydın dilemeyi unutmuşum.Gözünaydın canım.Çok mutlu oldum.Darısı bizlerin başına.Ya kızlar bişey dicem kendimi yatıştırmaya çalışıyorum pskolojiktir diyorum ama paylaşmak istedi sizle.Ben eşimle korunmasız olarak adetimin bitiminin 2.günü girdim.Şu an tam yumurtlama dönemim ama eşim istemiyorum deyip duruyor.Benim baya sivilcelerim vardı ve 2 gündür cildim çok pürüzsüz hiç böyle olmamıştı.Bunun dışında özellikle geceleri yoğunlaşan kasık ağrısı,kasık seyirmesi dünden beri kuyruksokumumdan popoma doğru bir ağrı var.Acaba hamile miyim dicem ama ilişkiye girdiğim zaman çok alakasız bir zaman biliyorum.ee ne demişler umut fakirin ekmeği:))
DERYABERİL sen nerelerdesin bu aralarda
Bat şu anda iyi evde dinleniyor. Merak edenlere
gunaydin kizlar nasilsinizz jaya canim nasilsinnn bugun doktora gidicem testler var bugun sonunda babasida gelebilecek benimlee saat 4 te donuste yazarim size... gununuz insallah gozelllll gecerr optum hepiniz
BAT canimmm nerdesinnn askam yazinii okudum oncee aaaaaaaaaaaa hamileymis diye sevindimm sonrada kaza haberini okudummm oncelikle cokkkk cokk gecmiss olsun canim insallah onemlii biseyy yokturrr.gozunde aydin canimmm sonunda senide hamis gordukk dikkat et insallhhh herseyy iyii olur canimmm yaaa bizi haberdar et merak ettim vallla...
kısslarrrrrrrrrrrr hepinize güzel günler diliyorum:)
BATTt nasılsın tatlım ya ne güzel bir haber RABBİM tamamına erdirsin inş:)çok sevindim.ama amaaa kaza da neyin nesiinşallah iysinizdir tatlım.iyi haberlerini bekliyorum:)
RABBİM tüm isteyenlere versin inş:)banadaaaaaaaaaaaaaaaa
JAYA naber tatlım.iysindir inşallah.şafak kaçççççççççççççç:)öpüyorum tatlım.bu arada nillie yede bizden selam söle görüşüyormusunuz:)
yaman yoksunnnn nerdesiiiiiin:)iysindir inşallah:)öptüm tatlım.
umutluyuz iysinizdir inşallah:)senin şafak kaçççç:)öpüyorum senide tatlım...
hannemcim çok sağol darısı senin başına inşallah önce eşine sonrada bebeğine kavuşursun her zaman duacınım merak etme bende senden dua bekliyorum olurmu canım..
Bat ay Çok sevİndİm rabbİm baĞıŞlasın kucaĞına almakta nasİp olur İnŞaallah. GeÇmİŞ bu arada da İnŞaallah kÖtÜ bİr durum yoktur.
çok sağol salihacım darısı başına iyiyim merak etme sadece kolum ağrıyor bana dua et olurmu bebeğime bişey olamsın bırakmasın annesini..
canimm benimm yaa insallah iyii olucakk herseyy morelinii yuksek tuttki bebisnde sana tutunsunnn dikkat et kendine insallah herseyy yolunda gider canimm ya.ilk haberini okudugumda yanimdaa esimm vardii birden bagirmisim hamileesinn diye esimde nolduu diyeee hemen pc basina geldiii ama kaza haberine uzuldumm canimm yaaa.allah yardimcinn olsunn dua edicemm seninn icinn optumm canimm benimmm
canım ya ben senin kadar heyecanlanamadım çünkü dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim kaza sayesinde bebeğim olduğunu öğrendim şerden hayır çıktı allah beterinden saklasın herkesi..
çok geçmiş olsun canım rabbimin izniyle inşaallah bebişine bir şey olmaz
inaşşalh canımçok sağol..
BAT canım benim bişi olmamıştır merak etme ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH:)sen bunu düşünme keyfini çıkar.bu günler çok güzel oluyor.karnında bir ufaklık paşa paşa yatıyor düşünsene:)dinlen bol bol istirahat et inşallah öptüm tatlım eeeeeeeeeeeee sende hamiş olduğuna göre duas bekliyorum hemde özel olurmu tatlım öptüm aeo grşrz inşallah...
hannemcim şimdilik bişey yok inşallah bundan sonrada olmaz senin için söz özel dua edicem sende benim için et olurmu...
KIZLAR BENİM ŞİMDİ DİNLENMEM LAZIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ OLURMU KENDİNİZE İYİ BAKIN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
canım yaa , varya suanda ısyerındeyım ve akan gozyaslarımı sılerek okuyorum yazdıklarını. cok gecmıs olsun tatlım. o psıkolojıyı bılırım. esımle cıktıgımız donemlerde bana da oyle araba carptı . sadece yere dustum. sonra kalktım ve gayet rahattım ama sonra sınırlerım bosaldı ve cok agladım. hatta esım o zamanlar ılıskımıze fazla deger vermedıgı ıcın cok umursamadı. hatta laf dokundurdum ona. aradan 3-5 gun gecmeden annesıne bos yolda motorsıklet carptı. kafasına darbe almıs ve benı arayıp bunu soyledı. neyse bunun konuyla alakası yok tabı ama aklıma geldı anlattım ıste. cok gecmıs olsun canım. ama ben hep derım herseyde bır hayır vardır dıye . sımdı dıyeceksınkı hayır bunun neresınde.?? belkı bu kaza olmasa hamılelıgını bu kadar erken ogrenemeyecektın. erken gebelık rıskınden de haberın olmayacaktı. bence vakıt kaybetmeden kendı doktoruna gorun canım. moralını de bozma sakın. hersey yolunda gıdecek. melegın sana degısık bır sekılde merhaba demıs.
hannemmmm canım benım. nerelerdesın sen yaa. valla ozlettın kendını. canım ızne ayrılmama tam 30 gun kaldı. oglumun gelmesıne de sadece 87 gun kaldı. belkı 10 gun erken yada 10 gun gec olur tabı. Hayırlısıyla gelsın de . artık ruyalarıma gırıyor prensım.
meryemcım doktordan gelınce yaz hemen. artık cınsıyetı de bellıdır. hayırlısı olsun tabıkı saglıklı dogması onemlı ama ınsan merak edıyor ıste. ona gore hazırlık yapmak ve bıran once bıseyler almak ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?