slm jayacigim doktordan geldimm simdi annemdeyimm bebegimi gordummm kocaman olmuss yaaa hopp hop hopluyorduu yerinde durmuyorrduu cinsiyetine gelince oncelikle kiz yada erkek olmasi benim icin hic fark etmez di....ama doktorumun dedigine gore erkekk dedii bidahki gitmeye kesin belli olur dedii.neyse canim optumm kendine iyi bakk senin oglana bi kardes geliyor
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
canım yaa , varya suanda ısyerındeyım ve akan gozyaslarımı sılerek okuyorum yazdıklarını. cok gecmıs olsun tatlım. o psıkolojıyı bılırım. esımle cıktıgımız donemlerde bana da oyle araba carptı . sadece yere dustum. sonra kalktım ve gayet rahattım ama sonra sınırlerım bosaldı ve cok agladım. hatta esım o zamanlar ılıskımıze fazla deger vermedıgı ıcın cok umursamadı. hatta laf dokundurdum ona. aradan 3-5 gun gecmeden annesıne bos yolda motorsıklet carptı. kafasına darbe almıs ve benı arayıp bunu soyledı. neyse bunun konuyla alakası yok tabı ama aklıma geldı anlattım ıste. cok gecmıs olsun canım. ama ben hep derım herseyde bır hayır vardır dıye . sımdı dıyeceksınkı hayır bunun neresınde.?? belkı bu kaza olmasa hamılelıgını bu kadar erken ogrenemeyecektın. erken gebelık rıskınden de haberın olmayacaktı. bence vakıt kaybetmeden kendı doktoruna gorun canım. moralını de bozma sakın. hersey yolunda gıdecek. melegın sana degısık bır sekılde merhaba demıs.
hannemmmm canım benım. nerelerdesın sen yaa. valla ozlettın kendını. canım ızne ayrılmama tam 30 gun kaldı. oglumun gelmesıne de sadece 87 gun kaldı. belkı 10 gun erken yada 10 gun gec olur tabı. Hayırlısıyla gelsın de . artık ruyalarıma gırıyor prensım.
meryemcım doktordan gelınce yaz hemen. artık cınsıyetı de bellıdır. hayırlısı olsun tabıkı saglıklı dogması onemlı ama ınsan merak edıyor ıste. ona gore hazırlık yapmak ve bıran once bıseyler almak ıstıyor
slmm bizde 2. çocuk için ugrasıyoz 2 aydır ilk ki 1.5 yıl sonra olduu allah aratmadan verir inşalah isteyen herkese
liste yapalım bence
gerçi ben subat ayındada adet oldum ümitler mart a kaldı
MERYEMCİM çok sevindim ...allah analı babalı büyütmek nasip etsin
umutluyuz iysinizdir inşallah:)senin şafak kaçççç:)öpüyorum senide tatlım...
QUOTE]
sağol canım iyi sayılırım benim şuanda 27 haftalık canım iki buçuk ay var işte günler geçsin diyorum hayırlısıyla,,,bu arada tekrar geçmiş olsun canım doktora gitmeyi ihmal etme öptüm.....
kısslarrrrrrrrrrrr hepinize güzel günler diliyorum:)
umutluyuz iysinizdir inşallah:)senin şafak kaçççç:)öpüyorum senide tatlım...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. Dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . Bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... Telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....
Yamanım o senin güzelliğin tatlım...testler paso tek çizgi çıkıyor...
Meryem nasılsın???
Lithium çalışmalar nasıl ???kocişinle konuştunmu??
Jaya sen halaaaa içiyormusunnnnnnnnnnn????????????
Bat ca nım iyimisinn gel bize durumunu haber et...
Kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... Dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? Neden___?
Meryemcim sen nasılsın kaç ay oldu bellimi artık cinsiyett
gunaydın herkese.... guzel bır gun dılıyorum. meryemcım tabıkı cınsıyetı hıııc onemlı degıl. ben onun ıcın demedım ama bılıyorusun kızın ve erkegın hazırlıkları farklı oluyor. kıyafet secımı fılan. hanı o hazırlıga bır an once baslamak ıcın ınsan bılmek ısyıyor. bu sene erkek senesı galıba. hayırlısı olsun canım. saglıkla dogsun bebıslerımız.
umutluyuz canım kendını sakınlestırecek bıseyler bul, guzel seyler dusun. ben de bundan 1--1,5 ay once aynı durumdaydım. herkesden nefret edıyordum. kavga cıkarmaya yer arıyordum. evdekılerın her lafı batıyordu. kendımı ınanılmaz kotu hıssedıyordum. Allahıma sukur gectı sımdı. senın de gececek. kotu dusunme canım. ben o kadar uzmusumkı kendımı, doktora gıttıgımızde bebısım hareket etmedı, kendını gostermedı. sımdı ıyıyım ve bebısım ıcın ıyı olucam
battt taze anne nasıl oldun bakayım. agrın sızın yoktur ınsallah.
yaman kız hadı artık yaa. bayramlar da gectı, bırdahakı bayramımı beklıyorsun. basla artık........
lıthıum sen ne yaptın. kocanla aran nasıl tatlım. bence onu bır sekılde ıkna et. en azından bunun guzellıklerınden bahset. sana katılmasa bıle aklının bır kosesıne yer edecek ve zamanı gelınce ıse yarayacak merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?