Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

MERYEMCİM çok sevindim ...allah analı babalı büyütmek nasip etsin

slmm bizde 2. çocuk için ugrasıyoz 2 aydır ilk ki 1.5 yıl sonra olduu allah aratmadan verir inşalah isteyen herkese
liste yapalım bence
gerçi ben subat ayındada adet oldum ümitler mart a kaldı

canım ya kıyamam üzülme ne olur bebeğini düşün bak bende üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için seninde başına gelmiş beni anlıyorsundur o anki psikolojimi dünden beri gelen gidenin haddi hesabı yok sürekli yatıyorum ama çok sıkıldım yatmaktan ya evet kaza bana bebeğimin müjdesini verdi oysa ben bi kaç gün beklemeyi ondan sonra test yapmayı düşünüyordum kaderimde böyle öğrenmek varmış allah kimseye acı yaşatmasın hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyi geceler jayacım..

slmm bizde 2. çocuk için ugrasıyoz 2 aydır ilk ki 1.5 yıl sonra olduu allah aratmadan verir inşalah isteyen herkese
liste yapalım bence
gerçi ben subat ayındada adet oldum ümitler mart a kaldı

hoşgeldin ayşe erkan aramıza ikinci çocuğa uğraşıyormuşsunuz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bu arada liste yapıyoruz söylersen yazarım listeye senide...

kısslarrrrrrrrrrrr hepinize güzel günler diliyorum:)

umutluyuz iysinizdir inşallah:)senin şafak kaçççç:)öpüyorum senide tatlım...

sağol canım iyiyiz az kaldı işte az önce arkadaşta aynı şeyi sormuş iki buçuk ayımız var hamilelik de depresyon çok fazla oluyormuş ve ben şuanda depresyondayım nasıl çıkıcam bu depresyondan bilmiorum arkadaşım... bebeğime zarar verdiğimi düşünüyorum artık doktora mı gitsem acaba belki yardımcı olur bana birşekilde

günaydın kızlar dün izinliydim yoktum neler olmuş böyle

baatt bitanem cnm hani derler ya her şerde hayır vardır diye seninki öyle olmuş
bence çok güzel bi gelişme yoksa daha bekleyecektin.kazaya tabi üzüldüm ama sonucu güzel o yüzden kafanı rahatlat ve stres yapma
allah kucağına da almak nasip etsin hayırlkısıyla çook sevindim cnm çook

deryacım cnm sendede var bi güzellik sanırım umarım hepiniz hamişsinizdir.

jayacım sen nsılsın baya azaldı dimi doğum zamanı

hannem dün yaoktum izinliydim cnm sen nasılsın baklaım

ve diğer arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar bebekli günlerrrr

günaydın yaman sağol sana da hayırlı cumalar. bende dün regl oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kısmet artık gelecek aya kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gunaydın herkese.... guzel bır gun dılıyorum. meryemcım tabıkı cınsıyetı hıııc onemlı degıl. ben onun ıcın demedım ama bılıyorusun kızın ve erkegın hazırlıkları farklı oluyor. kıyafet secımı fılan. hanı o hazırlıga bır an once baslamak ıcın ınsan bılmek ısyıyor. bu sene erkek senesı galıba. hayırlısı olsun canım. saglıkla dogsun bebıslerımız.
umutluyuz canım kendını sakınlestırecek bıseyler bul, guzel seyler dusun. ben de bundan 1--1,5 ay once aynı durumdaydım. herkesden nefret edıyordum. kavga cıkarmaya yer arıyordum. evdekılerın her lafı batıyordu. kendımı ınanılmaz kotu hıssedıyordum. Allahıma sukur gectı sımdı. senın de gececek. kotu dusunme canım. ben o kadar uzmusumkı kendımı, doktora gıttıgımızde bebısım hareket etmedı, kendını gostermedı. sımdı ıyıyım ve bebısım ıcın ıyı olucam
battt taze anne nasıl oldun bakayım. agrın sızın yoktur ınsallah.
yaman kız hadı artık yaa. bayramlar da gectı, bırdahakı bayramımı beklıyorsun. basla artık........
lıthıum sen ne yaptın. kocanla aran nasıl tatlım. bence onu bır sekılde ıkna et. en azından bunun guzellıklerınden bahset. sana katılmasa bıle aklının bır kosesıne yer edecek ve zamanı gelınce ıse yarayacak merak etme.

yamancım dogumu sormussun. benım de umutluyuzla aynı . aramızda 2 gun var. 29 gun sonra ızne ayrılıcam. 86 gun kaldı doguma hayırlısıyla.

allah herkese yrd etsin kızlar yaa,rabbim tüm isteyene verir inşallah
jayacım hklıısn ama napayım brz hayat yaşamak istiyorum okadar yaşımda çok geç değil ondan rahtım anlayacağın

JAYAcım iyiyim sağol.Eşimle konuşmadım sürekli üzerine gidip daha da korkutmak istemiyorum.İşin ilginç tarafı eşim bebekleri çocukları çok seviyor ve eminim çocugumz olsa benden daha güzel bakar.Sadece neden bilmem tırsıyor.Sorumluluk almaktan korkuyor sanırım.Hele bazı arkadaşları işte gece bebek ağlamalarından hastalıklarından uykusuz gecelerden bahsetmişti oturmaya geldiklerinde eşim de herhalde gözü korktu biraz.Bugün benim ovülasyon günüm ve tekrar denicem bakalım.Gelişmeleri yarın bildiririm artık:))Doğumuna az kalmış canım evinde keyif yap son zamanların tadını çıkar.Sen ne iş yapıyorsun?(doğuma 3 ay kala izin almışsın da merak ettim)

MERYEM64 cinsiyet belli gibiymiş.Şimdiden tebrikler canım.Darısı başımıza.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

ben geçen akşam yediğimiz yemekten ( dışardan almıştık ) hafif bir zehirlenme yaşamışım...midem sürekli bulanıyor. dün dayandım ama akşam doktora gittik bir sürü ilaç verdi bende izin aldım . bugün ev deyim ama işler peşimi bırakmadı... telefonlar mailler çayımı bile rahat içemedim... şimdi kızlarımı özledim deyip yazmaa başladım :) iyiyim daha iyiyim yanii hatta birazdan evi temizleyip toplayıp kocişe güzel yemek yapcam :) ev hanımı olsam nasıl olcak göstereyim :) gerçi çalışırken hepsini yapıyorum yemeğimden tatlıma kadar ama ev daha bi rahat yaa....

yamanım o senin güzelliğin tatlım...testler paso tek çizgi çıkıyor...

meryem nasılsın???
lithium çalışmalar nasıl ???kocişinle konuştunmu??
jaya sen halaaaa içiyormusunnnnnnnnnnn????????????
bat ca nım iyimisinn gel bize durumunu haber et...

kızlar test yapıyorum tek çizgi aradan epey geçince bir bakıyoruz 2.çizgi de çkmış.... dün akşam yaptım mesela tekti sabah bi baktım 2.çizgi sırıtıyor panik oldum yine yaptım yine bariz tek çizgi ___??? NEDEN___?

deryacım senin bebek baya esprili olcak sanırım
baksana bi var bi yok ama umarım ordadır
geçmiş olsun bu arada dikkat et knd

lıthıum ben alısverıs merkezının muhasebesındeyım canım. merkezınde. evraklarla bogusuyorum butun gun anlayacagın. daha ızne ayrılmadım canım. 1 ay var ıznıme. yaa erkekler hep aynı kac kere anlattım benım esım daha beterdı. bence bebegı olan ve bu durumdan memnun olan bır tanıdıgın varsa yemege fılan davet et. esın belkı daha sıcak seyler hısseder bebıs gorunce. derya canım elımden geldıgınce ıcmıyorum zaten. gunde 1 tane , kabızlıga ıyı gelıyor napım...... bugun daha ıcmedım. ama senın test ısı ılgınc. gunun gecmısmıydı. doktoru arayıp soylesene bu durumu. bu arada cook gecmıos olsun. kızlara nazar mı degıyor yaa herkeste bı sorun. dıkkat edın kendınıze.

yaman alemsin yaaaaaaaaaa yok yok bu ay yok ...rahim filmini çektireyim ; preseed kullanayım umudum artcak :)

bu arada meryemin bebişi ERKEK dün belli oldu tatlımmmm

Meryemcim sen nasılsın kaç ay oldu bellimi artık cinsiyett

gunaydin kizlarr ben daha yeni uyanabildim nasilsinizz hepinizzz...yanan canim bebisim 3 aylik oldu.allah izin verirse bi tosun pasamiz olucak insallah tabi daha erken ama doktor simdilk oyle gozukuyor dedii bizde gorduk ama tabiki doktor kadar anlayamayiz canimm

jaya canim cok tsk ederimmm bebisimin cinsiyeti pek onemli degil demistim dun ama esim dun iilk defa benimle doktora geldi ve sansindanmidir ne bebgimizin cinsiyetini gorduk ve o hep erkek diyorduu. yani erkekleri bilirsin erkek cocuga daha duskunler eli ayagi duzgun olsunda...ve kaynanam daha hamile kaldigimi soyledigim ilk gun bana dediki insallah bi kizin olur...tabii onun derdi baska kizm olursa kendi isminin verilmesini istiyorduu ve allah kalbimi biliyor sirf o yuzden kiz cocugk istegini soguttu benden,baski yamasii beni deli ediyorrr dun telede arayip erkekmis dedimm yemin ederim ses tonu degistii ve hic sevinmedi tek dedigi siz zaten erkek istiyordunuz demesii nasill morelimm bozullduu..bide gorumcem oda ayni tepkiyii verdi diyorkii kendimi o kadr cok kiz olacak diye hazirlmaistimki sok oldumm dediii.amaa allahimm bana ve onlara kalplerine gore veriyorr yaa sukurler olsunn diyorumm gercekten cinsiyet hic onemli degill ama onlar bunu yapinca sinir oluyorumm yaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…