Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

jayacımmmmm hangi alışveriş merkezi bu ... geldiğim bir yerse bir ziyaret edeyim seni???

canım içmemee gayret et tatlım bitki çayı iç...

walla diyorlar ya 10 dk sonrasında testlere bakmayın diye.. o yüzden aldırış etmiyorum...söktürücü kullancam şimdi adet olayım diye... adet olayım klomen kullanayım rahim filmi çektireyimmmm şansım artsın ayolll :) tüp falan olmıcak benim bebeğim...baayaaa kendim yapcam en normalin den yaa..vermicem o parayı doktorlara hastanelere..bebeğim için harcıcam ona ciciler alcammmm

canım ben okmeydanı ssk dıs hastanesının yakınında calısıyorum. damat gıyım var. onun ılerısınde afsar dıye bıryer. beklerım canım. bence de ınsallah normal olacak senın bebısın. meryemcım bızde de kaynanam ve annem kız ıstıyordu. kaynanamın kızından ık ıerkek torunu varya , annemlerınde abımın oglu var dıye kız dıyorlardı. ne yalan soyleyeyım benımde gonlumden kız gecıyordu. ama esım erkek dıye tutturdu. o kadar kı bıran kız olacak dıye korkmaya basladım. tabı aslında esım cınsıyet konusunda bu kadar ısrarcı olmazdı ama nıye oyle davrandı anlamadım dedıgın gıbı erkekler erkek cocuk ıstıyor.ıstedıgı oldu ıste.

Deryaberil adlı üyenizin kitabım "bebek deyip de geçme" ile ilgili yorumunu okudum. Kendisine çok teşekkür ederim. Sizlere ve tüm annelere saygılarımı sunarım

Mehmet Murat Döğüşgen

hiiiiiiiiiiiçççç sinirini bozma... bebişine güzel bir isim seç...doğursun adını vermeye çok meraklısa kendisi....kendilerini sevmioruz adlarını napalım allah aşkınaa_????

yawrucum bırak sinirlenmeeee... o çok meraklıysa adını vermeye kendi doğursun :) adını koysun... kendilerinden hoşlaşmıyoruz adlarını ne yaşatcaz yaaaa..görümcene ne oluyosaaaa......

kızlar size hani bir kitap önermiştim yaaaaa yazarı okumuş bana teşekkür etmiş ...şimdi kazen gönderdi çok sevindim yaa... süper :)

Deryaberil adlı üyenizin kitabım "bebek deyip de geçme" ile ilgili yorumunu okudum. Kendisine çok teşekkür ederim. Sizlere ve tüm annelere saygılarımı sunarım

Mehmet Murat Döğüşgen

bende gördüm cnm çok sevi,ndim
merak ettim kitabı bende alıcam bi ara

benimkiside aynii ama allah kalbine gore verdii esiminn..ama erkekte olsa suan cok iyi biliyorum bizim isim kavgamiz cok olucakk...size sacma gelebilir ama ben ogluma kocamin ismini vermek istiyorumm iki isim vermek ve kayin babamin ismini verilcek yoksa esimin ismi ahmet ikinci isminide emir ismini seviyorum ahmet emir cokmu sacma bi fikir veirin yoka kayinbabminkisi olucakk cokk morelimi bozuyolar.dun kendi babamda madem kendi kizlari verseydi kendiniz ne istiyorsaniz onu verin dedi banaa...

haklisin canimmm ya amaa cok zor bu insanlarla ugrasmakk gorumcemler kendileri ne kaynanalrinki nede kendi anne babalarininkini vermemisler simdi bizden bekliyolar tek oglan ya benim esimm...bende babamin ilk cocuguyum ve ilk torunu olucak ben niye benim babamin ismi olsun diye tutturmuyorumm ama dedigim gibii tek carem var esimin ismini vermek cunki ben esimi cok seviyorumm ve bebegimin ismi kayinbabminki olacagina kendi kocaminki olsunnn sacmamii lutfenn fikrinizii yazinn kizlarr

canimm bu arada adina sevimdinn tebrik almissinnn.ha bu arada preseedi naptinn nasil almayi dusunuyorsun.benden bi istegin varmi bu konu icin canimm elimden geleni yapmak isterimmm optumm

Bat cnm nerdesın merak edıyorum senı yaaaa

ne saÇma bı dÜŞÜnce cnm ya onlara ne ıstedıĞınızı koyun Çocuk sıızn
baba adı neden olacak kı ıstedıĞınızı koyun
gerı kafalılık ıŞtee

valla cok sacma ama kafami bozuyolar esim dedesinin ismini istiyor..kayinbabaminki suleyman dedisininkisi ismail ikisinden birini vermek istiyor ben emir ismini istiyorummm

canimm bu arada adina sevimdinn tebrik almissinnn.ha bu arada preseedi naptinn nasil almayi dusunuyorsun.benden bi istegin varmi bu konu icin canimm elimden geleni yapmak isterimmm optumm

valla cok sacma ama kafami bozuyolar esim dedesinin ismini istiyor..kayinbabaminki suleyman dedisininkisi ismail ikisinden birini vermek istiyor ben emir ismini istiyorummm

tatlım yazdıklarına toptan cvp vercem... güzelim o bebek ikinizin ama bütün sıkıntıyı derdi acıyı üzüntüyü sen çektin devam da ediyorsun hala... o bebeğe adını vermek senin hakkın..nasıl bize anlatıyorsan eşine de onun ailesine de anlat. ben bebeğime dede büyük dede adı vermek istemiyorum bu adı vermek istiyorum . benim ailem de ilk kez torun sahibi olacak . onlar böyle bir talepte bulunmadılar bende sormadım . adil olmak ve bebeğime emir adını vermek istiyorum . lütfen bu konuda kimse beni üzmesin de kapat...
çok merak ediyorlarsa kızları yada kendileri bir daha doğursun... walla gelirim oraya delirtmesinler beni... kalmadı öyle dede adı vermeler falan..eşini de az sıkıştır çek kulağını..daha doğcak büyücek adı ismail olursa gör bakkk başına gelceklerii o kaynanan oluumm diye diye sevcekkk üzmeyin şunu alın bunu getirin dicek büyütmene de müdehale edecek ve disiplinsiz arada şimaran huysuz yaramaz bir çocuğun olcak...baştan işi sıkı tut..adına kendin karar vereceğini kendi doğrularınla yetiştireceğini bariz belirt....

benden tavsiye sana...

preseed alcam ebaydan epey araştırdım gümrüğe takılma derdi olmuyormuş...halledecem . şu rahim filmini halleedeyim de bir...

şimdi evimi temizledim çamaşırlarım çıkcak makinadan onları sereyim . banyo yaptım giyineyim şimdi bornozlayım :) yemek yapcam şöyle güzel bir sofra kurayım kocişime :)

öperim hepinizi

tamam canimm dedilerini yapicam.ohhh valla yemege bende gelimmm hadii canimm kolayy gelsinn sana optumm saatler olsun bu aradaaa

Deryacım o kadar iş yapmışsın sofrayıda kur ama bence o bornozu çıkarma eşin daha çok mutlu olacaktırkaydirigubbakcemile3 delikafadulden :jeyyar:

meryem sana bısey dıyeyımmı hersey sende bıter canım. benım kaynanam da ısmını ben koyucam dıye tutturdu ama ben onun ısmı hazır dedım. kendı dedemın ısmını verıcem. ama sadece kımlıkte olacak o ısım , kullanacagı ısmı kocamla secıcem dedım. ılk torunun degılkı onlara ısım verseydın dedım. aslında emır cooooook sevdıgım bır ısım ama esımden once cok sevdıgım ve aynı zamanda saygı duydugum bırının ısmı. esım bu yuzden o ısmı onaylamaz ben de fıkrıne saygı duymak zorundayım. ama senın yerınde olsam kesınlıkle emır ısmını koyardım. ben dedemın ısmını taa bekarken esımı tanımadan once koymayı dusunuyordum cunku ahtım vardı. huseyın emır olacaktı ama dedıgım gıbı emır ısmı yasakkkkk
o yuzden yusuf huseyın olacak. ama yusufu kullanıcaz. o da aslında yusuf olmak zorunda degıl ama baska ısım bulamadımmm. sımdı kaynanamda alıstı. ben ısmıyle hıtap edemıyorum ama kaynanam yusuf dıye sevıyor bebısımı. o yuzden kımseye kulak asma....

keske benimde oyle olsa bakalimm artik daha var baya belki ozamana dek ikna ederim.esime kalsa ok sorun olmucak ama bizde kendilerinde soz hakki goren cok var herkez bi fikir yaniiii.ama art damarimi hoplatcaklar ipleri koparcam saygimdan kimseye gik demiyorumm saniyolarkii hep dedikleri olucakkk...yeter ama yanii bu benimm cocugumm kimse umrumda degil.ben esimin dedesinin ismine karsi degilimm ismail emir olmasini istiyorum ama buna bile karisiyolarr yaa ne istiyolar daha bilmiyorumm...ufff delii olcamm valla

kızlar merhaba baya olaylar olmuş ya ben yokken beni merak etmişsiniz daha iyiyim ama kolum hala ağrıyo birazda karnım ve kasıklarım bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 436ya çıkmış salı günü tekrar yaptırıp doktoruma göstereceğim MERYEMCıM büyüklerde nedense hep bu kendilerinin isminin koyulması isteği var benimde başıma gelmişti önceki hamileliğimde hemde eşimin halası tarafından söylendi ama çok uzatmadı bence eşinle karar verin koymak istediğin isimde çok güzel emir benim rahmetli kuzenimin adı 9 ay önce kaybettik trafik kazasında neyse senide sıkmayayım şimdi senin tosununmu olacak maşallah ya çok sevindim gerçekten allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli.opuyorumnanaktan..

DERYACIM ya hani sen test yapıp tek çizgi çıktı diye atmışsınya sonra çift çizgi çıkmıç dedin ablam onda vardır bişey diyo dikkat etsin dedi sen bi daha test yaptırsana ne olur ne olmaz daha regl olmadın bildiğim kadarıyla tabi geç oluyosan onu bilemem ama baktırmakta yarar var bence ...olumunekankayizsmile

YAMANCIM beni merak etmişsin iyiyim merak etme bebeğimde iyi görünüyo şimdilik çok sağol darısı başına artık sende başla çalışmalara sendende duymak istiyorum artık çocuk yapmaya başladık kelimesini hadi ama..opuyorumnanaktan..

JAYACIM sen nasılsın yiğenim nasıl iznine bir ay kalmış çabucak geçer günler inşallah bi an önce çıkarsın iznine ben iyiyim bugün kan testi yaptırdım değer,m 436ya yükselmiş iyi dediler ama dinlen dediler bende sürekli yatıyorum korkumdan size yazmak için kalktım şimdi tekrar yatıcam sık giremicem beni özleyin bana dua edin olurmu sende kendine ve yiğenime iyi bak

hannem'umutluyuz' saliha've diğer arkadaşlar sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir hepinize sağlıklı ve hamişli bol hafta sonları diliyorumbayanssulusmile

tamam canimm dedilerini yapicam.ohhh valla yemege bende gelimmm hadii canimm kolayy gelsinn sana optumm saatler olsun bu aradaaa

gel gel güzelim ne zaman dilersennnnn kapım açık :) Allah ne verdiyse yeriz gönlü bizle olanla..

Deryacım o kadar iş yapmışsın sofrayıda kur ama bence o bornozu çıkarma eşin daha çok mutlu olacaktırkaydirigubbakcemile3 delikafadulden :jeyyar:

şimarık çıtrı seni...:) walla herşeyi hazırladım . harika bir de tatlı yaptım masayı da odaya götürdüm sakladım yemekleri fırına sofrayı kurdum ... kendimde mini etek ve siyah ince çorap giydim makyajımı da yaptım bekledim kocişi... bayıldı herşeyi görünce çok sevindi:)

[canım ben 28.günde kan testi yaptırmıştım . ultrasonda çektirdim doktor gebelik zor dedi . kalınlaşmamış rahim duvarı dedi . 6 tane test yaptım o günden beri hepsi tek çizgi . çift olanlar saatlerceee sonra çıkıyor bence ya su damlıyor ya yeri belirleşiyor 2.çizginin falan . zaten 10 dk sonrası ihmal edilir diyorlar ya..farlutalımı aldım ilk tableti . 2 x 1 kullancam . adet olup doktoruma gidicem nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…