Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hepinize küstüm... beni hiç soran olmamış....kstüm...........

bugün kocamla birlikte kadıköye gittik... Ezel'in çekimlerine denk geldik onu izledik biraz. sonra kocişim bana sevgililer günü hediyemi erken tarihli olarak aldı. harika bir telefon tam istediğim özelliklere sahip..
sonra da yemek ısmarladı :) evimize geldik . hastayım yatıyorum ...

hepinize de küstüm

naber deryacım bende beni soran olmayınca küsüyorum yazmıyorum sen girmiyosun eskisi gibi...

anaamm deryayla bat küsmüş:))hihihih özür kızlarrr kendi sevincimden unuttum valla sizi..ohh telefon haa güle güle kullan canım.iyi günlerde...ee burnu çiçeğinde hamile bat napıo bakalım:)

slm kızlar kecı boynuzu aldım esıme ıcırmeye basladım bır yumurtlama donemı baslasın calısmalar baslıyack neyse o gelmeden depolarız :)

Selam kizlar gece gece yaziyorum bende bugun adet gordum zaten bekliyordum bugun yarin olmayi.Zaten calismalarada bugunlerde basliycaktik artik adet bitimini bekliycez artik.Ikizllerime hamile kaldigim ay son adetim ilk gunu 5 ekimdi.Bundada 6 subat olucak bakalim artik mart basini bekliycez.

derya canim hayirli olsun yeni telefonun.ohhh ne guzel kocisinle gezip dolasmissinn ..kus oldugunu okumamis sayiyorum kendimii iyisindir insallah canim.valla dun bende arkadaslarimiz vardi 3 aile giremedim zatenn..saat 2 de gittiler hemen yattim canimm..kib optumm

jayacım seni çok anlıyorum ama burda hatayı eşinde görüyorum aslında kayınvalidendede hata var biraz şöyle açıklayayım eşin belki nezaketen soruyordur annesine annede oğlunu kırmamak adına kabul ediyodur ama her seferindede olmazki eşin düşünemiyorsa senin yanlız gezmeye gitmek istediğini kaynananın bunu anlaması lazım hatta oğlunu onun teşvik etmesi lazım gelinimi gezdir kız hep çalışıyo bunalıyodur diyerek onun oğlu ana kuzusuda sen değilmisin sende bi annenin evladısın böyle düşünmesi lazım ama işte herkes bir olmuyor canım ya ama sen sıkma canını bak bebeğine kavuşmana az kaldı belki bebişolunca rahat edersin biraz inşallah öyle olur bişeyi merak ettim canım ne kadar oldu kaynanan oğlunu kaybedeli ....:CüvCüv:

iyiyim meryemcim evet büyüyo teyzesi bugün 5 hafta oldu sen ansılsın benim yiğen nasıl bakıyım...

kizlar ya dun arkadaslarim vardi dedim ya onlara doktrumun bebegi erkek dedigini soyledim.bana verdikleri tepki suydu bazi doktorlar cok tecrubesiz vee kordon bagiyla karistirirlar felan dediler,cokmu erken cinsiyet icin yarin13.haftamiza giricez insallahh..ama benim doktorum cok yaslii yillarin doktoru yanii emekli olcak artik..kadin ilk baktiginda dediki bellki dedi ikncide bebegim tam dondu bize ve benim bas ucumda erkek beegin anne karnindaki resmi vardi dediki bak ayni bu sekilde duruyor dedii..yuzde yuz demedi tabikide doktorum ama suan oyle dedii.ama arkadaslarida morelimi bozdularrr....

iyiyim meryemcim evet büyüyo teyzesi bugün 5 hafta oldu sen ansılsın benim yiğen nasıl bakıyım...

ohh masalllah bende iyiyim canimm.yigeninde iyi allaha sukurr artik bi sikintim yok.insallah senin hamileliginde rahat gecer yaa benim bi kac gun bulantilarim oldu o bile beni maf etti insallah sendede hic olmaz canimm folik asiti unutma hemen al canimm

meryemcim cinsiyetin tam olarak 4.ayda belli olduğunu söylüyorlar çevremdekiler benim ablamda doktor oda öyle diyor benim arkadaşımda 14 haftalık hamile ama henüz cinsiyet belli değil canım ama inşallah senin doktorun yanılmamıştır hayırlısı olsun benimde mide bulantılarım var canım ya çok kötü oluyorum bulantı olduğu zaman folik asit iki aydır kuulanıyordum zaten devam ediyorum sağol cnm...

Yok canim uzulmuyorum zaten calismlara baslamadikki bizdaha.Dun lazer epilasyonu bitiridm bikini bolgesine gidiyordum oyuzden kounuyorduk.Reglim biince basliycaz.ikizlerimde ayni ay hamile kalmistim bunu cok merak ediyorum acaba gene olucakmi diye.Gerci dogumdan sonra ben 18 ay dogum kontrol hapi kullandim.Kasim sonu biraktim subata kadar korunduk lazerede bebege birsey olmasin diye hamile kalirsam.Birde erken biraktim cunku bir yerde haplari biraktigin ay hamile kalirsan ikiz olma olasiligi yuksekmis.Ben ikizlrden nasibimi aldim cok guzel birsey ama bir o kadarda yorucu.Tek bebek nasil bakilir merak ediyorum ve kismet olursa bu sefr normal dogum istiyorum.herhangi bir komplikasyon olmassa burda normal dogum yapabiliyorsun tabi ekibi hazirliyorlar sezeyan odasinda yaptiriyorlar her hangi bir sey olursa sezeryana alirlar diye.

rüzgarcım bi sen varsın birşey sormak istiyorum ben adet günümde kan testi beta hcg değerim 260 çıktı günümde bu kadar çıkması normalmi düşükmü yoksa yüksekmi şunun için soruyorum bazı topiklerde ikiz olabilir diye yazılar okudum ve eşimin ailesinde benim ailemdede ikiz var ikiz annesi olarak beni aydınlatırsan sevinirim....

JAYA'UMUTLUYUZ'MERYEMCıM SıZLERDE YAZARMISINIZ BETA HCG DEĞERLERıNıZı....

Herkese merhabalar

BAT aslında doğru diyosun annem de demişti daha hamile değilken bebeğe bişey almak iyi değildir diye ama ben her zamanki gibi batıl inanç diye yorumlamıştım.O gün sevinçten öyle birşey aldık işte ne biliyim:))onu alışveriş arabasında nasıl gururla gezdirdim bilseniz:)Canım ben kan değerlerinden çok anlamam henüz işim düşmediği için ama daha önce okudugum şeylere göre yüksek çıkmış gibime .geldi.hele ki genlerde ikiz ihtimali varmış snein;yani bence olabilir ikiz.ayyy ne güzell yaaa:))

Rüzgarım,meryem,derya sizden nbr??

Yaman,hannem,mız mız pek giremiyor bu günlerde nete galiba sesleri çok çıkmıyor...BAT tan sonra regl sırası kimdeydi??

offf kızlar ne yaptınız öyleee.ne kaynatmışsınız ben yokken anam ağladı valla o kadar sayfayı okumaktannn kafamçokkarıştı yahu 1 hafta tatile gittim aklım da sizde kaldı. hadi deryadan öğrendim tek çizgiyi de acaba bat ne yaptı diye düşündüm durdum. çokkkkkkkk sevinim canım yaa.darısı hepimizin başına inşallahhh. ben 2 şubatta gördüm kırmızıları.ama bu ay hiçç kaçarı yok!!! kocişi rahat bırakmicam kararlıyım :kedi:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz!!!hadi bakalım uğurlu gelin hepimiz hamiş kalalım

benimkiler doktorda kaliyor canim sadece bize nasil oldugunu soyluyor sadece bi sorun olup olmadigini bilidiriyolar bize verilmiyorr

hosgledin canim nasil gecti tatilin neler yaptin anlat.batta hamis artik.benimde bebisime erkek dedi doktorumm ama daha erken tabiki bidahaki kontrolde 4.aylik olucak ozaman kesin olur tabiki

hosgledin canim nasil gecti tatilin neler yaptin anlat.batta hamis artik.benimde bebisime erkek dedi doktorumm ama daha erken tabiki bidahaki kontrolde 4.aylik olucak ozaman kesin olur tabiki

ah canım sorma gider gitmez adet oldum havuza falan giremedim.sadece duş alabildim. ama şifalı suymuş hamile kalmaya birebirmiş yani:)))umarım bi faydası olmuştur. neyse ben senin gibi ovülasyon sipariş ediyorum hemen şimdi.bu ay olur artık inşallah.geçen ay kıl payı kaçırdım bebişi. senin paşan da hayırlı olsun. inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olur. bat hamileymiş duyunca çok sevindim ya.meraktaydım zaten 1 haftadır. hepinizi öpüyorum kızlar. çok özlemişim sizi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…