hepinize küstüm... beni hiç soran olmamış....kstüm...........
bugün kocamla birlikte kadıköye gittik... Ezel'in çekimlerine denk geldik onu izledik biraz. sonra kocişim bana sevgililer günü hediyemi erken tarihli olarak aldı. harika bir telefon tam istediğim özelliklere sahip..
sonra da yemek ısmarladı :) evimize geldik . hastayım yatıyorum ...
hepinize de küstüm
slm kızlar kecı boynuzu aldım esıme ıcırmeye basladım bır yumurtlama donemı baslasın calısmalar baslıyack neyse o gelmeden depolarız :)
naber deryacım bende beni soran olmayınca küsüyorum yazmıyorum sen girmiyosun eskisi gibi...
valla batcım sadece evlendıgımız gun 1 haftalıgına babamların yazlıgına Altınoluga gıdıp balayı yaptık ama her ne kadar severek evlendıysek de ınsan tedırgın oluyor. asıl sımdı yalnız kalmaya ıhtıyacımız var ama anlamıyorlar. esım de sagolsun nereye gıtsek anasını pesımıze takmadan gıtmedı. artık sıkıldım ve yoruldum anlayacagın.
meryem ben senın yerınde olsam sesımı cıkarırım. cıkarmazsan ezerler. ben de dıretmesem , ılk torunun degıl oncekılere ısım takmamıssın buna da karısamazsın demesem o da bıldıgını okurdu. o yuzden sakın kımseyı takma. esını de yola getırecek olan sensın. valla lıthıumun babasını tebrık etmek lazım. en guzelını yapmıs. keske butun erkekler boyle olsa. merak edıyorum bızım cocuklarımız buyuyunce bızde boylemı yapıcaz, yada bızım cocuklarımız da ozellıkle erkek cocukları bıze boyle duskun, annecı olacaklarmı??
Selam kızlarrr,
Size bir güzel haberim daha var bugun eşimle konuştum bebek konusunu aslında kendi açtı.Artık kendini babalığa hazırlamaya başladığını söyledi.Ben de işte gerekçelerimi anlattım hem duygusal hem fizyolojik olarak.Haklısın dedi.Artık çalışmlara başlayalım mı diye sormadım hemen gözünü korkutmayayım diye ama naptık biliyo musunuz alışveriş merkezindeydik ve eşim dedi ki istersen ilerde sıkışmayalım diye şimdiden bebek için ufak tefek şeyler alıp gardropta boş bir göze biriktirelim dedi:)) veeee yenidoğan bebek bezi aldık hihihi bu kadar gelişme bile bana yetti doğrusu.Çünkü dedim ya önceden nuh der peygamber demezdi bebek konusunda.çok eğlendik.Fiyatları görünce çok şaşırdı herşeyi çok pahalı buldu:))emzik fiyatlarını özellikle.
lithiumcum gözün aydın çok sevindim senin adına canım artık sende başlarsın çalışmalara hadi gelin artık peşimden ayağımı sürüdüm ben bekliyorum sizleride seni deryayı'minozu'yamanı'burcuyu' hannemi hepiniz bi an önce hamiş kalmanızı istiyorum canım gönülden bu arada eşin şimdiden başlayalım demiş alışverişe güzel büdüşünce karar sizin ama canım hanibi laf vardır ya doğmamış çocuğa don biçilmez diye iyi değil derler biraz düşün istersen ama tabiki bu benim fikrim sadece karar senin ama eşinin hazır olduğuna senin adına gerçekten çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebeğime kardeş gelir...
.
hepinize küstüm... beni hiç soran olmamış....kstüm...........
bugün kocamla birlikte kadıköye gittik... Ezel'in çekimlerine denk geldik onu izledik biraz. sonra kocişim bana sevgililer günü hediyemi erken tarihli olarak aldı. harika bir telefon tam istediğim özelliklere sahip..
sonra da yemek ısmarladı :) evimize geldik . hastayım yatıyorum ...
hepinize de küstüm
deryacım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir telefonunda hayırlı olsun güzel haberlere açarsın inşallah hep ezelin çekimlerini izlemişsin bende çok görmek isterdim ya çok seviyorum ezel dizsini kenan imirzalıoğluyu çok karizmatik biri neyse küsmüşsün umarım barışmışızdır...mafoldumben
anaamm deryayla bat küsmüş:))hihihih özür kızlarrr kendi sevincimden unuttum valla sizi..ohh telefon haa güle güle kullan canım.iyi günlerde...ee burnu çiçeğinde hamile bat napıo bakalım:)
canım evet sorulmayınca sizler tarafından unutulduğumu hissediyorum bu zamanlarda daha çok ihtiyaç duyuyorum sizlerle dertleşmeyi sorup sorulmayı neyse küsmedim merak etme ne yapayım canım dinleniyorum bol bol iş güç hak getire korkumdan iş falan yapamıyorum bebeğime bişey olur diye neysekieşim bi hafta izne ayrıldı bana bakacak eşim ilk kez benimle doktora gelecek çok mutluyum işi dolayısıyla gelemiyordu salı günü inşallah keseyi görürüm bugün tam 5 haftam doldu kızlar ya denemenin ilk gününde tutturmuşum galiba doğumumuda ablam hesapladı 10 ekime geliyo doğum günümden 8 gün önce işte böyle lithiumcum darısı senin başına inşallah ....:Saruboceq:
hadi bakalım hayırlı olsun inşallah ilk denemede tutturursun canım....slm kızlar kecı boynuzu aldım esıme ıcırmeye basladım bır yumurtlama donemı baslasın calısmalar baslıyack neyse o gelmeden depolarız :)
Selam kizlar gece gece yaziyorum bende bugun adet gordum zaten bekliyordum bugun yarin olmayi.Zaten calismalarada bugunlerde basliycaktik artik adet bitimini bekliycez artik.Ikizllerime hamile kaldigim ay son adetim ilk gunu 5 ekimdi.Bundada 6 subat olucak bakalim artik mart basini bekliycez.
rüzgarım üzülme aylar çok nasılolsa bi dahaki aya inşallah tutturursun...
iyiyim meryemcim evet büyüyo teyzesi bugün 5 hafta oldu sen ansılsın benim yiğen nasıl bakıyım...
kizlar ya dun arkadaslarim vardi dedim ya onlara doktrumun bebegi erkek dedigini soyledim.bana verdikleri tepki suydu bazi doktorlar cok tecrubesiz vee kordon bagiyla karistirirlar felan dediler,cokmu erken cinsiyet icin yarin13.haftamiza giricez insallahh..ama benim doktorum cok yaslii yillarin doktoru yanii emekli olcak artik..kadin ilk baktiginda dediki bellki dedi ikncide bebegim tam dondu bize ve benim bas ucumda erkek beegin anne karnindaki resmi vardi dediki bak ayni bu sekilde duruyor dedii..yuzde yuz demedi tabikide doktorum ama suan oyle dedii.ama arkadaslarida morelimi bozdularrr....
ohh masalllah bende iyiyim canimm.yigeninde iyi allaha sukurr artik bi sikintim yok.insallah senin hamileliginde rahat gecer yaa benim bi kac gun bulantilarim oldu o bile beni maf etti insallah sendede hic olmaz canimm folik asiti unutma hemen al canimm
rüzgarcım bi sen varsın birşey sormak istiyorum ben adet günümde kan testi beta hcg değerim 260 çıktı günümde bu kadar çıkması normalmi düşükmü yoksa yüksekmi şunun için soruyorum bazı topiklerde ikiz olabilir diye yazılar okudum ve eşimin ailesinde benim ailemdede ikiz var ikiz annesi olarak beni aydınlatırsan sevinirim....
JAYA'UMUTLUYUZ'MERYEMCİM SİZLERDE YAZARMISINIZ BETA HCG DEĞERLERİNİZİ....
offf kızlar ne yaptınız öyleee.ne kaynatmışsınız ben yokken anam ağladı valla o kadar sayfayı okumaktannn kafamçokkarıştı yahu 1 hafta tatile gittim aklım da sizde kaldı. hadi deryadan öğrendim tek çizgiyi de acaba bat ne yaptı diye düşündüm durdum. çokkkkkkkk sevinim canım yaa.darısı hepimizin başına inşallahhh. ben 2 şubatta gördüm kırmızıları.ama bu ay hiçç kaçarı yok!!! kocişi rahat bırakmicam kararlıyım :kedi:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz!!!hadi bakalım uğurlu gelin hepimiz hamiş kalalım
hosgledin canim nasil gecti tatilin neler yaptin anlat.batta hamis artik.benimde bebisime erkek dedi doktorumm ama daha erken tabiki bidahaki kontrolde 4.aylik olucak ozaman kesin olur tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?