Kızlar bu arada dün yumurtlama günümde hileyle de olsa görevi tamamladım hihihi:))Şimdi beklemedeyim...
kızlar merhaba baya olaylar olmuş ya ben yokken beni merak etmişsiniz daha iyiyim ama kolum hala ağrıyo birazda karnım ve kasıklarım bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 436ya çıkmış salı günü tekrar yaptırıp doktoruma göstereceğim MERYEMCİM büyüklerde nedense hep bu kendilerinin isminin koyulması isteği var benimde başıma gelmişti önceki hamileliğimde hemde eşimin halası tarafından söylendi ama çok uzatmadı bence eşinle karar verin koymak istediğin isimde çok güzel emir benim rahmetli kuzenimin adı 9 ay önce kaybettik trafik kazasında neyse senide sıkmayayım şimdi senin tosununmu olacak maşallah ya çok sevindim gerçekten allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli.opuyorumnanaktan..
meryemcim nasılsın..
tsk ederim canim iyiyim senin iyi omanada cok sevindim artik sende hamis bi anne olarak armizdasinn sukurler olsun canimm..iyi dinlen dikkat et kendine..sana demistim dicemm icime doguyordu hamis olmann bu habere cokk sevindimm yaa.allah saglicakla kucagina almak nasip etsin arkadasimm
bat cnm çok sevindim ya hakkaten rahatladı içim yazını görünce
jayacım ve meryemcim taviz vermeyin o sizin evladınız ismini istediğiniz gibi koyun.
deryacım çok fazla kafana takma psikolojik hamilelik belirtileride yaşabilirsin.inşallah tez zamanda seninde olur.
rüzgarım maşallah kalabalık bi aile olacaksınız 3. çocukta istiyonuz allah hayılı zamöanda versin inşallah.
kızlar ya bide benim şu dikkatimi çekiyo yumurtlama zamanlarımda kanlı akıntım oluyo pembeli kahveli bu normal midir sizce
gunaydin canim taviz vermicezde su kocalar bi basimizda bize sahip cikip soz hakki vermese onlara daha makbul olucak ama gelde laf anlat neyseki daha var bebisin dogmasina canim..
canim ya simdi bebegin olucak esine bu sekilde diratsen onlarla rahat olmaz ayri bi eve cikalim felan desen.gercekten allah sana sabir versin.ayri olmamiza ragmen bazi laflari beni deli ederken kaynanmla kalmaya hayatta dayanamazdim valla..gunaydın ıyı haftasonları kızlar.bat ıyı olmana sevındım canım. bebısın de ıyı olması cok guzel. ıyıce dınlen. deryaaaaaaaa varya benım yapmak ısteyıp yapamadıklarım canımı cok sıkıyor. sımdı sen tamda benım evlenınce yapıcam dedıgım seylerı yapmıssın. ben malesef yapamıyorum. malum kaynanayla oturunca.....bu yuzden evlılıgımden bı halt anlamadım. hamıle kalmadan once gızlı gızlı odamda hazırlık yapardım. ama gec saatlere kaldıgımız ıcın hep yorgun ve tedırgın yasandı bunlar. o kadar cok sey kaldıkı ıcımde...... neyse yaaaaa, keyfım kactı yıne. hevesle aldıgım esyaslarımın catıda oyleee beklemesı canımı sıkıyor. herseyden hevesım gecıyor. keske dıyorum ısrar etseydım. esımı bu kadar sevmeseydım de bırlıkte oturmaya razı olmasaydımmmm.
evet canım aynen oyle ama benım umıdım yok artık. yanı ev almak ayrı hayal, alsak da ayrı oturmak baska hayal. zaten cocuk olana kadar hersey. ondan sonra bıde o kısıtlayacak bızı. yanı ben bırcok seyı bıtırdım dıyecek durumdayım ama demıceeeeeem. dogumdan sonra daha cok ozen gosterıcem kendıme. spora gıtmek ıstıyorum. yenı kıyafetler alıp kendımı bakıma sokmak ıstıyorum. esımı paspal bırıyle evlı olarak yasatıp baskalarına kaptırmak ıstemıyorum.
iyii edersin ayni dusunceler bendede var.bebegim bi dogsun zaten spor salonuna gidiyordum ama pek gidemedim esim tekrardan yollmaz ama annemlerle aramiz 25 dk var hergun bebegi alir yururum diye dusunuyorumm insallah yapabilirim
Herkese günaydın.
RUZGARIM aramıza hoşgeldin.Bence sırf eşin annesinin ismini koymak istiyor diye kız çocugunu tatma duygusundan mahrum bırakma kendini.Gene ne olacağını Allah bilir ama...Ya büyüklerin bu işe karışma olayı çok saçma.Hele eşinin bu konuda ısrar etmesine mana veremedim.Onun annesi kıymetli de seninki değil mi?O zaman sen de kendi anneninkini koy iki isimli olsun.
BAT bebeğin ve senin iyi olmana sevindiğimi tekrar belirtmek istedim.Allah hayırlı hamilelikler versin canım.
MERYEM64 amaaannn bırak şu kadının dediklerini mi takacaksın yaa oldu hanımefendi istiyor diye kız doğuracaktın.Kendi ismini koydurtmaya o kadar meraklıysa kendi kız doğuraydı da ona koyaydı (görümcen var mı bilmiyorum) Varsa da onun kızı olursa ona koydurtsun hayret bişey ya bu nasıl bir megolamanıktır anlamadım.Ben doğunca babaannem hastaneye gelmiş annemn yanına kışın kar kıyamet direk demiş ki anneme adını Kadriye koyucaz.Annem de ben gibi değildir hiç laaf söyleyemez ama babam sağolsun hiç ezdirmezdi annemi.Demiş ki anne bu kadar yolu bebek görmeye mi ismine karışmaya mı geldin?Biz anlaştık eşimle.Kız olunca ismini o koycaktı demiş.Sen karışma dmeiş.Babaannem de diretince babam da madem Kadriye (ninemin ismi) ismine o kadar meraklıydı madem anneannemi o kadar seviyodun kendi kızına koysaydın demiş (halamdan için) babaannem de küsmüş gitmiş.nerdeyse 1 sene sevmeye gelmemiş beni.Ama sonra tıpış tıpış...Demem o ki iş aslında kocalarda bitiyor bazen....
canim ya insan takmamak istiyor ama yaninda olan olmayinca mecbur takiyosun esinemi laf anlatcaksin onlarami esim ne zaman onlara bi laf desem ne istiyosun sen benim ailemden diyor ne isteyebilirimki o gormuyor tabi konusulanlari.tek ailesi olsa kafii benim iki tane 36 birisi birisde 40 yasinda gorumcmler var onlar cok karisiyorlar ve ikisinde 2 .tane cocuklari var kimse vermemis ne kaynana ne kayinbaba adi.gorumcem diyorki benim kocam istemedi ee ozaman bana ne karisiyosun ne baski yapiyosun belki bende kocamda istemiyoruz ne diretiyosunuz dimi amaaa cokk sinir bozucu bunlarr yaaa.bende babannemin ismiyim ama annemin tezyesiymis babannem ouzden vermis hem kucuk kiz kardesimde annemin ismi yani bizimkiler her iki tarafi kirmamislar.ben kendi annemin babaminkini versem kiyamet kopar.ama olurda ikincimde erkek olursa babamin adini vericem
Kızlar bu arada dün yumurtlama günümde hileyle de olsa görevi tamamladım hihihi:))Şimdi beklemedeyim...
bat cnm çok sevindim ya hakkaten rahatladı içim yazını görünce
jayacım ve meryemcim taviz vermeyin o sizin evladınız ismini istediğiniz gibi koyun.
deryacım çok fazla kafana takma psikolojik hamilelik belirtileride yaşabilirsin.inşallah tez zamanda seninde olur.
rüzgarım maşallah kalabalık bi aile olacaksınız 3. çocukta istiyonuz allah hayılı zamöanda versin inşallah.
kızlar ya bide benim şu dikkatimi çekiyo yumurtlama zamanlarımda kanlı akıntım oluyo pembeli kahveli bu normal midir sizce
gunaydın ıyı haftasonları kızlar.bat ıyı olmana sevındım canım. bebısın de ıyı olması cok guzel. ıyıce dınlen. deryaaaaaaaa varya benım yapmak ısteyıp yapamadıklarım canımı cok sıkıyor. sımdı sen tamda benım evlenınce yapıcam dedıgım seylerı yapmıssın. ben malesef yapamıyorum. malum kaynanayla oturunca.....bu yuzden evlılıgımden bı halt anlamadım. hamıle kalmadan once gızlı gızlı odamda hazırlık yapardım. ama gec saatlere kaldıgımız ıcın hep yorgun ve tedırgın yasandı bunlar. o kadar cok sey kaldıkı ıcımde...... neyse yaaaaa, keyfım kactı yıne. hevesle aldıgım esyaslarımın catıda oyleee beklemesı canımı sıkıyor. herseyden hevesım gecıyor. keske dıyorum ısrar etseydım. esımı bu kadar sevmeseydım de bırlıkte oturmaya razı olmasaydımmmm.
Selam kizlar bende bu konuya yaziyrodum bira ra ama bilgisayarimda sorun cikiyordu ne zaman siteye girsem.oyuzden korktum giremedim ama dayanamiyorum burasi cok eglencelei konular super.
Simdi kendimi tekraqr tanitmak istiyorum.30 yasima yeni girdim 20 aylik tek yumurta ikizlerim var.Biz yarinda itibaren 3 numara icin calismalara baslicaz.kasim sonunda kontrole girdim pe smear testi fealn ve kasim sonu 20 aydir kulalndigim dogum kontrol haplarimi biratim ve folic asit kulalniyorum ama esimle korunuyorduk cunku lazer epilasyona gidiyorum yarin son gunum ve biz artik guvenli bir sekilde 3 numara icin gun sayicaz.ilk gebeligim ikizlere hemen hamile kaldim ayni ay icinde uamrim ayni sey gene olur.
ikizlerim erkek o yuzden kiz istiyordum ama artik erkek istiyorum.Oglanlardan birnin adi esimin babasinin adi digerine ben koydum.kiz olursa tutturmus annemin ismini koyucam diyor tabi ikinci isim olrak cunku burda annesinin ismini kimse soyleyemez.Amaerikada yasiyoruz.Benim ismini koydugum oglumun 2 ismi var deniz ruzgar digeri tek isimli aslinda ben hep ruzgar sitiyorduma ama okulda ve disarda sorun olmasin diye denizi de basa koyduk.Esimin anensinin adida Rukiye Esime anlatmaya calisiyorum Ruzgari soyleyemenler annsinin ismini nasil soyliycek diye ama illa basa baska isim koyariz diyor.Kafayi yedirecek zaten babasinin ismini koymusuz.Ben kiz olursa Ada Yada Eftal ismini istiyorum ve tek isimli olmali cunku diger oglma haksizlik olmasin diye.onada iki isim koyacaktim ama esim istemedi.simdi isimlerini ogrenen herkes niye ona tek isim koydunuz diyor.
Bende bir basladim cenemi acmaya tam yani neyse bundan sonra umarim sizinle birlkte bebeis gunu sayicam.
Herkese günaydın.
RUZGARIM aramıza hoşgeldin.Bence sırf eşin annesinin ismini koymak istiyor diye kız çocugunu tatma duygusundan mahrum bırakma kendini.Gene ne olacağını Allah bilir ama...Ya büyüklerin bu işe karışma olayı çok saçma.Hele eşinin bu konuda ısrar etmesine mana veremedim.Onun annesi kıymetli de seninki değil mi?O zaman sen de kendi anneninkini koy iki isimli olsun.
BAT bebeğin ve senin iyi olmana sevindiğimi tekrar belirtmek istedim.Allah hayırlı hamilelikler versin canım
MERYEM64 amaaannn bırak şu kadının dediklerini mi takacaksın yaa oldu hanımefendi istiyor diye kız doğuracaktın.Kendi ismini koydurtmaya o kadar meraklıysa kendi kız doğuraydı da ona koyaydı (görümcen var mı bilmiyorum) Varsa da onun kızı olursa ona koydurtsun hayret bişey ya bu nasıl bir megolamanıktır anlamadım.Ben doğunca babaannem hastaneye gelmiş annemn yanına kışın kar kıyamet direk demiş ki anneme adını Kadriye koyucaz.Annem de ben gibi değildir hiç laaf söyleyemez ama babam sağolsun hiç ezdirmezdi annemi.Demiş ki anne bu kadar yolu bebek görmeye mi ismine karışmaya mı geldin?Biz anlaştık eşimle.Kız olunca ismini o koycaktı demiş.Sen karışma dmeiş.Babaannem de diretince babam da madem Kadriye (ninemin ismi) ismine o kadar meraklıydı madem anneannemi o kadar seviyodun kendi kızına koysaydın demiş (halamdan için) babaannem de küsmüş gitmiş.nerdeyse 1 sene sevmeye gelmemiş beni.Ama sonra tıpış tıpış...Demem o ki iş aslında kocalarda bitiyor bazen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?