offf kızlar ne yaptınız öyleee.ne kaynatmışsınız ben yokken anam ağladı valla o kadar sayfayı okumaktannn kafamçokkarıştı yahu 1 hafta tatile gittim aklım da sizde kaldı. hadi deryadan öğrendim tek çizgiyi de acaba bat ne yaptı diye düşündüm durdum. çokkkkkkkk sevinim canım yaa.darısı hepimizin başına inşallahhh. ben 2 şubatta gördüm kırmızıları.ama bu ay hiçç kaçarı yok!!! kocişi rahat bırakmicam kararlıyım :kedi:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz!!!hadi bakalım uğurlu gelin hepimiz hamiş kalalım
Herkese merhabalar
BAT aslında doğru diyosun annem de demişti daha hamile değilken bebeğe bişey almak iyi değildir diye ama ben her zamanki gibi batıl inanç diye yorumlamıştım.O gün sevinçten öyle birşey aldık işte ne biliyim:))onu alışveriş arabasında nasıl gururla gezdirdim bilseniz:)Canım ben kan değerlerinden çok anlamam henüz işim düşmediği için ama daha önce okudugum şeylere göre yüksek çıkmış gibime .geldi.hele ki genlerde ikiz ihtimali varmış snein;yani bence olabilir ikiz.ayyy ne güzell yaaa:))
Rüzgarım,meryem,derya sizden nbr??
Yaman,hannem,mız mız pek giremiyor bu günlerde nete galiba sesleri çok çıkmıyor...BAT tan sonra regl sırası kimdeydi??
benimkiler doktorda kaliyor canim sadece bize nasil oldugunu soyluyor sadece bi sorun olup olmadigini bilidiriyolar bize verilmiyorr
A bir de bu ovülasyon testlerini nasıl temin ediyoruz,nasıl kullanıyoruz ve ne kadar kızlar??Olmazsa ben de alayım
hoşbulduk güzelim. yaman işyerinden girdiği için nete pazarları gelmiyor. derya da geziyodur yine bi yerlerde:)))hatunun maşallahı var evde oturmuyo ki nasıl çocuk yapacak:)) ben internetten sipariş ettim canım. adet döngüm 30 günde bir olduğu için adetin ilk gününden başlayarak 14. gün testleri yapmaya başlayacağım.aynı gebelik testi gibi yumurtlamanın olacağı zaman çift çizgi çıkıyor. ve 24-48 saat arasında yumurtlama olacağını haber veriyor. clearblue marka testler güvenilir ama çok pahalı.o yüzden wondfo diye bişi sipariş ettim. burdan reklam olmasın diye verilmiyo sanırım sipariş ettiğim yer. g ile başlıyo adı. sağda solda da reklamı çıkıp duruyo:))
rüzgarcım bi sen varsın birşey sormak istiyorum ben adet günümde kan testi beta hcg değerim 260 çıktı günümde bu kadar çıkması normalmi düşükmü yoksa yüksekmi şunun için soruyorum bazı topiklerde ikiz olabilir diye yazılar okudum ve eşimin ailesinde benim ailemdede ikiz var ikiz annesi olarak beni aydınlatırsan sevinirim....
JAYA'UMUTLUYUZ'MERYEMCİM SİZLERDE YAZARMISINIZ BETA HCG DEĞERLERİNİZİ....
Sağol canım ben araştırırım ya ben de 34 günde bir adet oluyorum.Mesela bu ay 16ocakta adet oldum 20sinde bitti.Nette yaptgım araştırmalarda yumurtlama günüm hep 5 şubat verildi ben de o gece ilişkiye girdim ama o gün ve ondan önceki günlerde ben de yumurtlama zamanında geldiği söylenen akıntı olmadı kupkuruydu hep.Oysa daha önceki günlerde 1-2 gün öyle akıntım oldu acaba diyorum yanlış mı yaptım.Ben bi araştırayım bakalım onları
kızlar bende varım regl tarihim 15 şubat
batcım kazalar hayatımızın her anında var maalesef. allahtan senin kazan müjdecisiyle gelmiş.kendine çok dikkat et sakın canını sıkma canım. hayırlısıyla her şeyle başa çıkabilirsin artık.ne de olsa sen de artık bi annesinnn:))ah canım ya.oldu mu olacak mı derken bak nasıl vakti gelince oluveriyorlar.kısmetten ötesi yokk. yeni adetim 2 mart diyelim tatlım. e sen artık bu liste işlerini devam ettirecek misin bakalım?? yoksa başımızda çobanımız olmak ister misin?:))
Canim ya keske yardim edebilseydim.Ben ikizlere hamile oldugumu adetime 5 gun kala evde yaptigim testle ogrendim.tabi biz ikiz oldugunu bilmiyorduk.Hic kan testi yapilmadi bana.Amerikadayim ve burda 8 haftalik olanala kadar doktora gidemiyorsun bakmiyorlar sana sadece vitamin hapi vermisti bana.7+4 gunlukken ogrendik biz ikiz oldugunu ama ailemde hic ikiz yok supriz oldu bizede.Bu arada benimkielr tek yumurta ikizi herkesin basina gelebilirmis ailende ikiz olmasi sart deilmis.
Bu arada hepinize sacma gelicek banada sacma geliyor hala ama .Eger tek gebelikse ve sorununu yoksa hamileligin boyunca en fazla 3 kez sokuyorlar seni ultrasona.Benim ikiz oldugu halde 6 haftada girmistim.Nedensi ise hastaneler cok pahali oyuzden cok giremiyorsun.kalp atislarini ufak bir makinayla bakiyorlar.
slm bat nasılsın cnm
bende ıyıyım cnm ne olsun hep aynı hayırlıs olsun bebegın oluyormus cok sevındım cnm
sağol canım evet bebeğim olacak inşallah teysezi hayırlısıyla 8 ay sonra daha çok yeni inş en kısa zamanda sende katılırsın hamişlerin arasına ne zamandır deniyosunuz senin yazılarını diğer topiklerdede gördüm kendinden bahsedermisin biraz...
cnm ben bır bucuk senelık evlıyım nerdeyse 24 yasındayım esım 29
hazıran ayında bır dusugum oldu 6 haftalıkken
o zamandan berı denıyoruz olmuyor
trıot cıktı galıba sebep oydu olmamasının
sımdı degerlerım yerınde
sogan kuru yaptım adetım eskı duzenıne gırdı
1 martı beklıyorum ıste hayırlısıyla bende hamıs olmak ıstıyorum cnm ya cok ıstıyoruz
canım küçük yaşta evlenmişsin ama bazen erken evlenmenin avantajları oluyo mesela genç yaşta hamile kalıp doğurunca genç bi anne oluyorsun bende geçtiğimiz temmuz ayında 5 haftalıkken düşük yaptım 3 ay bekledim iki ay denedik olmadı bendede yumurtalıklarımda tembellik var klomen kullandım sonra çatlama tedavisi gördüm ilk ilişkide hamile kaldım bende 1.5 senelik evliyim canım bende 27me girdim ekim ayında inşallah sende mart ayında güzel haberler verirsin bize senide ekliyorum listeye ama sonradan kaçma tamammı bizi bilgisiz bırakma sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?