Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

minoz nerelerdesin sen ya bi dünden beri nerde kaldı bı kız deyip düşünüyordum regl olup olmadığını merak ediyordum ama olmuşsun inşallah mart ayına yeni regl tarihini verirsen eklemek isterim bende artık hamişim teyzesi kötü bi şekilde öğrendim sevinemedik ama şimdi çok daha iyiyim okumuşsundur kaza geçirdim çarşamba günü neyse geçti artık bebeğim için mücadele edeceğim hadi bakalım darısı sana ve tüm isteyen anne adayları arkadaşlarıma ve diğer tanımadığım anne adaylarına hepiniz için duacıyım...

lithiumcum çoğumuz batıl olduğunu düşünüyoruz ama bi yerdede doğru bir laf aslında bende daha ortada bebek falan yokken battaniye örmeye başlamıştım halada bitiremedim ama şuda varki bebğin yoksa bile olmayan bebeğinede bişeyler almak çok heyecan verici bişey olmalı bende şimdiden başladım hayal kurmaya ama yapmamaya çalışıcam kalp atışlarını duyana ve 3 ayı atlatana dek ya bide ikiz olursa yandım benim başımda bi koca bebek var zaten kocam bide ikizim olursa etti üç hayırlısı diyelim ali ayağı düzgün sağlıklı olsunda varsın ikiz olsun darısı sana artık başladınmı çalışmalara....

benimkiler doktorda kaliyor canim sadece bize nasil oldugunu soyluyor sadece bi sorun olup olmadigini bilidiriyolar bize verilmiyorr

anladım meryemcim peki değerleride söylemiyolarmı....

bat kullanıcısından alıntı
HAYDı KIZLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO SıZDE GELıN KATILIN LıSTEYE..

03 ŞUBAT 2010 BAT HAMıLEYıMMMMMM
06 ŞUBAT 2010 E-BACK HABER YOK
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
08 ŞUBAT 2010 SALıHA27
14_15 ŞUBAT 2010 YABANGÜL
15 ŞUBAT 2010 TOO-BE
17 ŞUBAT 2010 CEYLıN35
19 ŞUBAT 2010 LıTHıUM84
01 MART 2010 MIZMIZ
02 MART 2010 MıNOZ
HADı ARKADAŞLAR LıSTEMıZ ÇOĞALIYO YENı ARKADAŞLARI BEKLıYORUZ LıSTEMıZE....

ıNŞALLAH BU LıSTE HEPıMıZE UĞURLU GELıR HANIMLAR DULARIM SıZıNLE BAKALIM ıLK KıM VERECEK MÜJDELı HABERı....

minoz.derya.burcu ve yeni gelen arkadaşlar yeni regl tarihlerinizi verin listeye ekleyeyim...

Son düzenleme:
batcım kazalar hayatımızın her anında var maalesef. allahtan senin kazan müjdecisiyle gelmiş.kendine çok dikkat et sakın canını sıkma canım. hayırlısıyla her şeyle başa çıkabilirsin artık.ne de olsa sen de artık bi annesinnn:))ah canım ya.oldu mu olacak mı derken bak nasıl vakti gelince oluveriyorlar.kısmetten ötesi yokk. yeni adetim 2 mart diyelim tatlım. e sen artık bu liste işlerini devam ettirecek misin bakalım?? yoksa başımızda çobanımız olmak ister misin?:))

Minoz hoşgeldin...

ya e-back'ten haber yok herhalde.bir de ferhatınsiriniyim ben ve saliha varmış sırada ama onlardan da ses seda yok merak ettim şimdi.

Derya beril nerelerde?Yaman da gözükmüyor..

A bir de bu ovülasyon testlerini nasıl temin ediyoruz,nasıl kullanıyoruz ve ne kadar kızlar??Olmazsa ben de alayım

A bir de bu ovülasyon testlerini nasıl temin ediyoruz,nasıl kullanıyoruz ve ne kadar kızlar??Olmazsa ben de alayım

hoşbulduk güzelim. yaman işyerinden girdiği için nete pazarları gelmiyor. derya da geziyodur yine bi yerlerde:)))hatunun maşallahı var evde oturmuyo ki nasıl çocuk yapacak:)) ben internetten sipariş ettim canım. adet döngüm 30 günde bir olduğu için adetin ilk gününden başlayarak 14. gün testleri yapmaya başlayacağım.aynı gebelik testi gibi yumurtlamanın olacağı zaman çift çizgi çıkıyor. ve 24-48 saat arasında yumurtlama olacağını haber veriyor. clearblue marka testler güvenilir ama çok pahalı.o yüzden wondfo diye bişi sipariş ettim. burdan reklam olmasın diye verilmiyo sanırım sipariş ettiğim yer. g ile başlıyo adı. sağda solda da reklamı çıkıp duruyo:))

Sağol canım ben araştırırım ya ben de 34 günde bir adet oluyorum.Mesela bu ay 16ocakta adet oldum 20sinde bitti.Nette yaptgım araştırmalarda yumurtlama günüm hep 5 şubat verildi ben de o gece ilişkiye girdim ama o gün ve ondan önceki günlerde ben de yumurtlama zamanında geldiği söylenen akıntı olmadı kupkuruydu hep.Oysa daha önceki günlerde 1-2 gün öyle akıntım oldu acaba diyorum yanlış mı yaptım.Ben bi araştırayım bakalım onları

Canim ya keske yardim edebilseydim.Ben ikizlere hamile oldugumu adetime 5 gun kala evde yaptigim testle ogrendim.tabi biz ikiz oldugunu bilmiyorduk.Hic kan testi yapilmadi bana.Amerikadayim ve burda 8 haftalik olanala kadar doktora gidemiyorsun bakmiyorlar sana sadece vitamin hapi vermisti bana.7+4 gunlukken ogrendik biz ikiz oldugunu ama ailemde hic ikiz yok supriz oldu bizede.Bu arada benimkielr tek yumurta ikizi herkesin basina gelebilirmis ailende ikiz olmasi sart deilmis.
Bu arada hepinize sacma gelicek banada sacma geliyor hala ama .Eger tek gebelikse ve sorununu yoksa hamileligin boyunca en fazla 3 kez sokuyorlar seni ultrasona.Benim ikiz oldugu halde 6 haftada girmistim.Nedensi ise hastaneler cok pahali oyuzden cok giremiyorsun.kalp atislarini ufak bir makinayla bakiyorlar.

o zaman ayarından ziyade vücudunun sesini dinlemen gerekiyo.gerçekten akıntı başlıyo yumurtlama zamanı, atşin yükseliyo yarım derece kadar.belirtilere dikkat edince farkedebiliyor insan

kızlar bende varım regl tarihim 15 şubat

HOŞGELDİN TOOBECİM SENİDE AKLEDİM LİSTEYE AMA SENDE ADINI LİSTEYE YAZDIRIP KAÇMA Bİ YERE KAYBOLMA OLURMU Bİ ÇOK ARKADAŞIMIZ YAPIYOR BUNU KAÇMAYIN YA SOHBETLERİMİZE KATILIN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ...

MİNOZCUM EVET HAKLISIN BEBEĞİM ANNESİ KÖTÜ DURUMDAYKEN MÜJDELEDİ KENDİNİ BAŞTA SEVİNEMEDİM ŞİMDİ ŞİMDİ ALIŞIYORUM VARLIĞINA LİSTEYİ TABİKİ DEVAM ETTİRİCEM HEYECANLI OLUYOR SİZİDE BIRAKIP GİTMEYE HİÇ NİYETİM YOK BEBEKLERİMİZ OLANA KADAR HATTA OLDUKTAN SONRA BİLE KAYBETMEYELİM BİRBİRİMİZİ DÜN AKŞAM BİTOPİKTE BAZI HAMİLE ARKADAŞLARIN GÖBÜŞLÜ RESİMLERİNİ KOYDUĞUNU GÖRDÜM AY AY KOYMUŞLAR BİZDE YAPSAKYA MESELA JAYA UMUTLUYUZ MERYEM ONLARIN GÖBÜŞÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM VE KENDİLERİNİ NE GÜZEL OLUR DİMİ MİNOZCUM YAA..

ANLADIM CANIM YİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP YAZDIĞIN İÇİN YURT DIŞINDA 8 HAFTA DOLANA KADAR BAKMAMALARI ÇOK KÖTÜ YA YA O AN ACİL BİŞEY OLSA GİTMEN GEREKSE ÖNCESİNDE ALMAN GEREKEN ÖNLEMLER VARSA NASIL OLACAK BEKLEYECEKLERMİ YANİ 8 HAFTAYI BEN PEK MANTIKLI BULMADIM AÇIKÇASI..:bbo:

bende ıyıyım cnm ne olsun hep aynı hayırlıs olsun bebegın oluyormus cok sevındım cnm

sağol canım evet bebeğim olacak inşallah teysezi hayırlısıyla 8 ay sonra daha çok yeni inş en kısa zamanda sende katılırsın hamişlerin arasına ne zamandır deniyosunuz senin yazılarını diğer topiklerdede gördüm kendinden bahsedermisin biraz...

cnm ben bır bucuk senelık evlıyım nerdeyse 24 yasındayım esım 29

hazıran ayında bır dusugum oldu 6 haftalıkken

o zamandan berı denıyoruz olmuyor

trıot cıktı galıba sebep oydu olmamasının

sımdı degerlerım yerınde

sogan kuru yaptım adetım eskı duzenıne gırdı

1 martı beklıyorum ıste hayırlısıyla bende hamıs olmak ıstıyorum cnm ya cok ıstıyoruz

canım küçük yaşta evlenmişsin ama bazen erken evlenmenin avantajları oluyo mesela genç yaşta hamile kalıp doğurunca genç bi anne oluyorsun bende geçtiğimiz temmuz ayında 5 haftalıkken düşük yaptım 3 ay bekledim iki ay denedik olmadı bendede yumurtalıklarımda tembellik var klomen kullandım sonra çatlama tedavisi gördüm ilk ilişkide hamile kaldım bende 1.5 senelik evliyim canım bende 27me girdim ekim ayında inşallah sende mart ayında güzel haberler verirsin bize senide ekliyorum listeye ama sonradan kaçma tamammı bizi bilgisiz bırakma sakın..

ay ınsallah ınsallah cnm hamıs olurum ya

ekle ekle

1 mart adetım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…