Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ay ınsallah ınsallah cnm hamıs olurum ya

ekle ekle

1 mart adetım vereliniortak

esımde cok ıstıo bu ay olcak olcak dıyıp duuro ınsallah ıcıne dogmustur yaaaaaaa

İNŞALLAH CANIM LİSTEYE EKLEDİM HADİ HAYIRLISI DİYELİM ARTIK BENİM EŞİMDE HEP OLCAK OLCAK DİYODU OCAK AYI İÇİN ÇOK ŞÜKÜR KABUL OLDU DUALARIMIZ DARISI SİZLERE CANIM BEN ÇIKIYORUM YARIN DEVAM EDERİZ OLURMU ÇOK UYKUM GELDİ İYİ GECELER opuyorumnanaktan

tatlı uykular cnmm gorurus yarınzemuszemus

GÜnaydın kızlar sızlerı okudukÇa benımde hamıle kalasım gelıyor
cuma gÜnÜ hamıleyım dıye gÖrdÜm rÜyamda elımı karnıma koyuyorum pıt pıt atıyo ıÇımde bebeĞım Çok gÜzel bır duyguydu
ancak henÜz bekleme nedenın
1,5 yıllık evlıyım daha
yaŞım 2 ay sona 24 olucak eŞımde 27
ve bıraz daha hayatı yaŞama fıkrım.
EŞım 1 sene beklesek yeter dıyodu ama onu da caydırdım.sanırım ben artık yaza dÜŞÜneceĞım.allah her ısteyene versın ınŞallah

hepınıze gÜzel hayırlı haftalar dılıyorum.

günaydın bayanlar. deryacım nasılsın. gecmıs olsun. bak kac gundur benı soran da olmamıs battan baska. telefonun hayırlı olsun canım. ben de dun esımle annemlere gıttım. koca umranıye carsısını talan ettık. bı ayakkabıyla gomlek begendıremedım.. sımdı sevgılıler gunu ıcın ne alıcam dıye kara kara dusunuyorum.
lıthıum canım gozum aydın. esının verdıgı karara coook sevındım. ınsallah tutturmussunuzdur da fazla bekletmez bebısın senı.
bat yegenımız nasıl. sen nasıl oldun. agrın fılan yoktur umarım
meryemcım bana doktorum 12.haftada erkek dedı. suanda 28 haftam bıttı. 29a gırdım hala erkek. doktor ıyı olunca tahmını de erkenden tutturabılıyor. erkek deyıpde kızı olacagını ogrenen tanıdıklarım da oldu ama sonucta onemlı olan saglıgı. kımseye kulak asma. kan degerım kac cıkmıstı ınan hatırlamıyorum canım.
ben bu sabah bıraz asabıyım kızlar. dun babam canımı sıktı. nısan sonunda dogumum var ve o 10 nısanda yazlıga gıdecegım dıye tutturdu. doguma yakın annemı gonderecekmıs ama kendısı gelmeyecekmıs. ben bebegı alıp yazlıga gıdermısım. varmı boyle bısey yaaa...... altında arabası, beyfendı baskasına gelınce 10 kere gıder gelır. dugunumdede aynı seyı yaptı. mısafır gıbı geldı gıttı. o yuzden cok kırgınım. sabah sabah da otobus soforu olacak salak, daha ınerken kapıyı kapattı. Allahdan farkettım de serı davrandım. bıde on kapıya gıdıp neyapıyorsun sen deyınce demesınmı bısey olmaz kapı tekrar acılır carpsada bısey yapmaz dıye. adamı olduresım geldı yaa.

Merhaba canım,

babanın öyle demesine üzüldüm.Kimi babalar daha hassas ve duygusal davranırken kimi babalar bizim çok önem veridğimiz özel gün ve durumlarda böyle davranamıyor.Senin doğumunu da sanırım çok biyolojik normal bir durum gbi gördü herhalde.Bi laf vardı aklıma gelmedi bilmem ne olur ama huy dğeişmezmiş.Demek huyu böyle.Kendini çok üzmemeye çalış.Otobüste de ufk kaza atlatmışsın geçmiş olsun.Toplumda oluyor böyle şeyler yaaa herkes ince ve dikkatli olsa hayat güllük gülistanlık olurdu.

Herkese günaydın bu arada,

Ben de kızlar bikaç gün önce kendimi çok güzel kıpkırmızı gelincik tarlasında koşarken gördüm.Sonra öğrencileirmin bana beyaz üzerinde pembe kalpleri olan bir bebek beşiği getirdiklerini gördüm.Sonra da hamile gördüm kendimi:))ayyy rüyası bile güzeldi.aLLAHIM kucağımı boş bırakma yarabbim.

günaydın yamancım nerelerdesin sen ya girmiyorsun eskisi gibi nedenini merak ettim bak şimsi rüyan çok güzel canım inşallah gerçeğide olsun hayatı evliliği yaşama isteğin çok doğal bi istek ama bi düşünsene bebeğin sen ve eşin üçünüzde hayatı yaşabilirsiniz genç bi anne olabilirsin ne güzel bi duygu bu neyse yaza ne kaldı şurda hakkındahayırlısı canım benim...

günaydın jayacım dün ümraniyedeymişsin mağaza mağaza dolaştın ha ne güzel ben kaç gündür evde hapisim valla korkumdan bi yere çıkamıyorum ama yarın çıkacağım doktora gitmek için sabırsızlanıyorum babana canın sıkılmış lithiuma katılıyorum bazı babalar vardır umursamaz sevgisini belli etmez bazılarıda evlatları için deli divane olurlar senin babanın neden böyle bi tavır yaptığını anlayamadım hele otobüs şöforüne çok gıcık oldum ya adama bak özrü kabahatinden büyük özür dileyeceğine yağ gibi üste çıkmaya çalışıyo bide ne kadar duyarsız insanlar var ya....

lithiumcum seninde rüyan çok güzel ya hayırlara vesile olur inşallah rüyanda gördüğün hamilelik geçek olur inşallah seninde günün yaklaşıyo kırmızılar gelmesin müjdeli haber vermen dileğiyle.....opuyorumnanaktan

Jayacım hııııııÇÇÇ Üzme kendını yaŞlılıĞına ver bebıŞın daha Önemlı Üzme knd

bat cım yoĞunuz pek sık gıremıyorum ama hep kalbımdesınız

lıthıum hadı bakalım sıkı ÇalıŞında bıdahakı aya baya kalabalık olsun burası annelı bebeklı fln

deryacım nserdesınnnn

jaya bat ve dıĞer arkadaŞlar bebıŞ ÇalıŞmaları tamam da folık asıt alıyomusunuz

Meryem - umutluyuz - olgay - mız mız - ve dıĞer kıslaaarr nerdesınız

YAMANcım ben yaklaşık 20gündür alıyorum folik asit.Folicplus aldım araştırma yaptım çok onun daha iyi olduguna kanaat getirdim zaten ben süt de içmediğim için içindeki d vitamini ve kalsiyum da işime yarar diye düşündüm günde 3 tane içiyorum.

BATcım sağol canım bakalım inşallah adet olmam yaa:)siftahı sen yaptın biz de arkandan geliriz inşallah.nasıl gidiyor hamilelik canım bulantılar başladı mı

hoşgeldin esrb.yalnız liste yapan arkadaşımıza son adetin ilk günü değil beklenen adetin ilk günü lazım.

selam kızlar bende yeni karar verdim son adetim 15 ocak

hoşgeldin cnm. biran önce hamiş kalırsın inşallah.yalnız listeye olacağın adet gününü ver de gecikmeni bekleyelim hepberaber.

kızlar aşkolsun madem herkes birbirine küsüyo ben de hepinize küseyim. 1 hafta kaybolduk adımızı anan yok. hıhhh ben de girmiyorum di daha öyle olsunnn :gitme:

CNM YA DEME ÖYLE KÜSME SAKIN UNUTURMUYUZ HİÇ eyvahedigeldismile
AMA İSİMLER GİT GİDE KALABALIKLAŞIYO UNUTUYOZ SANIRIM BAZILARIMIZI KUSURA BAKMA NASILSIN BAKALIM

CNM YA DEME ÖYLE KÜSME SAKIN UNUTURMUYUZ HİÇ eyvahedigeldismile
AMA İSİMLER GİT GİDE KALABALIKLAŞIYO UNUTUYOZ SANIRIM BAZILARIMIZI KUSURA BAKMA NASILSIN BAKALIM

evet topiğimiz baya kalabalıklaşıyo. işin şaka kısmı tabi canım küsmece darılmaca yok. işiniz gücünüz yok tek tek isim mi sayacaksınız. hepimizi hedef alarak konuşuyoruz burda. kim varsa o cevap verir o an için. ben bugün okula başlayacaktım antalyada duymuşsunuzdur fırtına tatili olunca yine başlayamadım:)) tatil uzadı 1 gün daha sırnaşık şey

canım tahminim 16 şubat ve ben merakımdan 2 gün önce test yaptım sonuç neğatif

daha çok ama çokkk erken test için. benim ablam doktor idrardan yapılan teste göre adetin geçtikten 10 gün sonrasına kadar bile yanıltıcı sonuçlar verebilir diyo. sen aceleci çıkmışsın. bekle biraz sabret o nasılsa kendini belli eder.

canım tahminim 16 şubat ve ben merakımdan 2 gün önce test yaptım sonuç neğatif

ben 34 günde bir gördüğüm için benim 19 şubat benden önce sen varsın hadi bakalım hayırlısı:))ben de perş günü yapmıştım negatif çıkmıştı belki bugun bir daha yaparım zaten eczanelerde idrar testi patlaması yaşatıcaz hihih:)Sen ne kadardır deniyorsun?Ne kadarlık evlisin canım?

MİNOZ benim de bugun boş günümdü.yarın okul var ne güzel alışmıştım yaww:)ben de temizliğimi yaptım tozumu aldım viledaladım.az sonra komşuya inicem kahve içmeye sonra da yemek falan işte.

YAMANcım sen de çalışıosun galiba haftasonu yoktun pek

şansa bak ki benim de yarın boş günüm:))15 günün üstüne 2 gün ekstra. aman temizliği falan yarına bıraktım.bugün yol yorgunuyum hava da çok fena içim sıkılıyo. boş günün olduğuna göre branş öğretmenisin.branşın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…