ay ınsallah ınsallah cnm hamıs olurum ya
ekle ekle
1 mart adetım vereliniortak
esımde cok ıstıo bu ay olcak olcak dıyıp duuro ınsallah ıcıne dogmustur yaaaaaaa
İNŞALLAH CANIM LİSTEYE EKLEDİM HADİ HAYIRLISI DİYELİM ARTIK BENİM EŞİMDE HEP OLCAK OLCAK DİYODU OCAK AYI İÇİN ÇOK ŞÜKÜR KABUL OLDU DUALARIMIZ DARISI SİZLERE CANIM BEN ÇIKIYORUM YARIN DEVAM EDERİZ OLURMU ÇOK UYKUM GELDİ İYİ GECELER opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar. deryacım nasılsın. gecmıs olsun. bak kac gundur benı soran da olmamıs battan baska. telefonun hayırlı olsun canım. ben de dun esımle annemlere gıttım. koca umranıye carsısını talan ettık. bı ayakkabıyla gomlek begendıremedım.. sımdı sevgılıler gunu ıcın ne alıcam dıye kara kara dusunuyorum.
lıthıum canım gozum aydın. esının verdıgı karara coook sevındım. ınsallah tutturmussunuzdur da fazla bekletmez bebısın senı.
bat yegenımız nasıl. sen nasıl oldun. agrın fılan yoktur umarım
meryemcım bana doktorum 12.haftada erkek dedı. suanda 28 haftam bıttı. 29a gırdım hala erkek. doktor ıyı olunca tahmını de erkenden tutturabılıyor. erkek deyıpde kızı olacagını ogrenen tanıdıklarım da oldu ama sonucta onemlı olan saglıgı. kımseye kulak asma. kan degerım kac cıkmıstı ınan hatırlamıyorum canım.
ben bu sabah bıraz asabıyım kızlar. dun babam canımı sıktı. nısan sonunda dogumum var ve o 10 nısanda yazlıga gıdecegım dıye tutturdu. doguma yakın annemı gonderecekmıs ama kendısı gelmeyecekmıs. ben bebegı alıp yazlıga gıdermısım. varmı boyle bısey yaaa...... altında arabası, beyfendı baskasına gelınce 10 kere gıder gelır. dugunumdede aynı seyı yaptı. mısafır gıbı geldı gıttı. o yuzden cok kırgınım. sabah sabah da otobus soforu olacak salak, daha ınerken kapıyı kapattı. Allahdan farkettım de serı davrandım. bıde on kapıya gıdıp neyapıyorsun sen deyınce demesınmı bısey olmaz kapı tekrar acılır carpsada bısey yapmaz dıye. adamı olduresım geldı yaa.
GÜnaydın kızlar sİzlerİ okudukÇa benİmde hamİle kalasım gelİyor
cuma gÜnÜ hamİleyİm dİye gÖrdÜm rÜyamda elİmİ karnıma koyuyorum pıt pıt atıyo İÇİmde bebeĞİm Çok gÜzel bİr duyguydu
ancak henÜz bekleme nedenİn
1,5 yıllık evlİyİm daha
yaŞım 2 ay sona 24 olucak eŞİmde 27
ve bİraz daha hayatı yaŞama fİkrİm.
EŞİm 1 sene beklesek yeter dİyodu ama onu da caydırdım.sanırım ben artık yaza dÜŞÜneceĞİm.allah her İsteyene versİn İnŞallah
hepİnİze gÜzel hayırlı haftalar dİlİyorum.
günaydın bayanlar. deryacım nasılsın. gecmıs olsun. bak kac gundur benı soran da olmamıs battan baska. telefonun hayırlı olsun canım. ben de dun esımle annemlere gıttım. koca umranıye carsısını talan ettık. bı ayakkabıyla gomlek begendıremedım.. sımdı sevgılıler gunu ıcın ne alıcam dıye kara kara dusunuyorum.
lıthıum canım gozum aydın. esının verdıgı karara coook sevındım. ınsallah tutturmussunuzdur da fazla bekletmez bebısın senı.
bat yegenımız nasıl. sen nasıl oldun. agrın fılan yoktur umarım
meryemcım bana doktorum 12.haftada erkek dedı. suanda 28 haftam bıttı. 29a gırdım hala erkek. doktor ıyı olunca tahmını de erkenden tutturabılıyor. erkek deyıpde kızı olacagını ogrenen tanıdıklarım da oldu ama sonucta onemlı olan saglıgı. kımseye kulak asma. kan degerım kac cıkmıstı ınan hatırlamıyorum canım.
ben bu sabah bıraz asabıyım kızlar. dun babam canımı sıktı. nısan sonunda dogumum var ve o 10 nısanda yazlıga gıdecegım dıye tutturdu. doguma yakın annemı gonderecekmıs ama kendısı gelmeyecekmıs. ben bebegı alıp yazlıga gıdermısım. varmı boyle bısey yaaa...... altında arabası, beyfendı baskasına gelınce 10 kere gıder gelır. dugunumdede aynı seyı yaptı. mısafır gıbı geldı gıttı. o yuzden cok kırgınım. sabah sabah da otobus soforu olacak salak, daha ınerken kapıyı kapattı. Allahdan farkettım de serı davrandım. bıde on kapıya gıdıp neyapıyorsun sen deyınce demesınmı bısey olmaz kapı tekrar acılır carpsada bısey yapmaz dıye. adamı olduresım geldı yaa.
Herkese günaydın bu arada,
Ben de kızlar bikaç gün önce kendimi çok güzel kıpkırmızı gelincik tarlasında koşarken gördüm.Sonra öğrencileirmin bana beyaz üzerinde pembe kalpleri olan bir bebek beşiği getirdiklerini gördüm.Sonra da hamile gördüm kendimi:))ayyy rüyası bile güzeldi.aLLAHIM kucağımı boş bırakma yarabbim.
selam kızlar bende yeni karar verdim son adetim 15 ocak
hoşgeldin cnm. biran önce hamiş kalırsın inşallah.yalnız listeye olacağın adet gününü ver de gecikmeni bekleyelim hepberaber.
kızlar aşkolsun madem herkes birbirine küsüyo ben de hepinize küseyim. 1 hafta kaybolduk adımızı anan yok. hıhhh ben de girmiyorum di daha öyle olsunnn :gitme:
CNM YA DEME ÖYLE KÜSME SAKIN UNUTURMUYUZ HİÇ eyvahedigeldismile
AMA İSİMLER GİT GİDE KALABALIKLAŞIYO UNUTUYOZ SANIRIM BAZILARIMIZI KUSURA BAKMA NASILSIN BAKALIM
canım tahminim 16 şubat ve ben merakımdan 2 gün önce test yaptım sonuç neğatif
canım tahminim 16 şubat ve ben merakımdan 2 gün önce test yaptım sonuç neğatif
ben 34 günde bir gördüğüm için benim 19 şubat benden önce sen varsın hadi bakalım hayırlısı:))ben de perş günü yapmıştım negatif çıkmıştı belki bugun bir daha yaparım zaten eczanelerde idrar testi patlaması yaşatıcaz hihih:)Sen ne kadardır deniyorsun?Ne kadarlık evlisin canım?
MİNOZ benim de bugun boş günümdü.yarın okul var ne güzel alışmıştım yaww:)ben de temizliğimi yaptım tozumu aldım viledaladım.az sonra komşuya inicem kahve içmeye sonra da yemek falan işte.
YAMANcım sen de çalışıosun galiba haftasonu yoktun pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?