Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat cım evet severek evlendim çok şükür çok mutlu bir evliligim var ama bu sene nazar değdi eşim kaza yaptı mayıs ayından beri evde şimdi dahada iyi durumu

evt cnm küçülüyo benim ablamın beli incecik ama göğüsleri kocamandı
emzirince hakkaten küçüldüü

ayy inşallah ya kızlığımdan beri çekiyorum ceremesini hiç istediğim gibi giyinemdim göğüslerimden dolayı inşallah bebeğim sayesinde kurtulurum hiç sevmiyorum çünkü..

canım ben sabah öğle akşam alıyorum folik asiti bende hem iştah hemde ahzımsızlık yapıyo ya anlamadım gitti bi yiyorum görseniz boğazı büyüttüm iyice sonu nasıl olacak çok merak ediyorum canım sen kaç gün arayla ilişkiye giriyorsun gün aşırı derler hep bide 13.14.16.günler çpok önemliymiş kaçırmayın diye yazılar okumuştum idrar testinde regl günün 7 gün geçtikten sonra çıkarmış sen kan tahlili yaptır istersen...

Jaya ve umutluyuz'meryemcim göbüşlü resimlerinizi koysanıza topiğe mrek ediyoruz...

bat cım evet severek evlendim çok şükür çok mutlu bir evliligim var ama bu sene nazar değdi eşim kaza yaptı mayıs ayından beri evde şimdi dahada iyi durumu

AH CANIM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞ VALLA BENDE GEÇTİĞİMİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ KAZA GEÇİRDİM ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY OLMADI O GÜNDE BEBEĞİM MÜJDELEDİ KENDİNİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR CANIM ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN...:teselli:

oooooo bugun herkes burda.
batcım yamanda ıstıyor. ızne ayrılayım gobuslu resmımı koyucam sozzzzzzzz

oooooo bugun herkes burda.
Batcım yamanda ıstıyor. ızne ayrılayım gobuslu resmımı koyucam sozzzzzzzz

evet jayacım herkes burda evet ya koysan ne güğzel olur başka bitopikte gördüm kadınlar ay ay koymuşlar göbüşlerinin nasıl büyüdüğünü...

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çok özledim bat jaya yaman meryem deryaberil ve diğer arkadaşlarım umarım herkes iyidir herşey yolundadır,,,,,
jayacım sinirlenme canım sen şuanda çok hassassın seni anlayabiliyorum çünkü ben de öyleyim haksızlığa gelemiyorum telef ediyorum kendimi ama bebişlere yazık öyle değilmi aslında biraz gamsız olmak lazım ama insanın elinde olmuyor malesef,,,,,
bat canımcım doktora gidip bebişinle tanışacaksın ne güzel umarım 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım
yaman hadi başla artık çalışmalara prensesliği elden kaptırırım diye mi korkuyorsun :) :)

Jaya ve umutluyuz'meryemcim göbüşlü resimlerinizi koysanıza topiğe mrek ediyoruz...

bat ben göbüşlü resmimi koyarım ama korkarsın canım göbeğim şuanda saatli bomba gibi patlamaya hazır sanki :) :) bacaklar çöp gibi önde koca bir füze düşün :)

Son düzenleme:
bat ben göbüşlü resmimi koyarım ama korkarsın canım göbeğim şuanda saatli bomba gibi patlamaya hazır sanki :) :) bacaklar çöp gibi önde koca bir füze düşün :)

EN ÇOK BEĞENDİĞİM HAMİLELİK TİPİ NE GÜZEL CNM YAAA
DOĞUM YAPINCA HEMEN ZAYIFLARSIN İŞTE olumunekankayizsmile

KAÇ HAFTALIKSIN PEKİİ

yaman sen aylin baborosu tanıyordun dimi benim doktorum aylin hanım çok memnunum canım hamile kalırsan tavsiye ederim

EN ÇOK BEĞENDİĞİM HAMİLELİK TİPİ NE GÜZEL CNM YAAA
DOĞUM YAPINCA HEMEN ZAYIFLARSIN İŞTE olumunekankayizsmile

KAÇ HAFTALIKSIN PEKİİ

13 kilo aldım canım ben.... şu anda 28 haftalık bebişim darısı başınıza inşallah,,,,ben 30 kilo almaya razıyım yeterki sağlıklı olsun bebeğim

ayy evt cnm çok tatlı bi kadın dimii
en son ekimde gittim onaaa

evet çok tatlı bir kadın benim daha önce düşüklerim olduğu için bu hamileliğimde biraz pimpirikliyim ama kadın bana katlanıyor vallahi :) delikafadulden çok desteği oldu sağolsun,,,,, bu arada ben seninle tanışmayı isterdim birgün bornovaya yolun düşerse görüşelim yani bebek olmadan bak 2 ayım var ona göre :)

Allah hayırlı doĞumlar versın cnm
normal mı dÜŞÜnÜyosun pekıı

inşallah cnm yaa ben çankayada çalışıyorum istersen bu tarafa gel bi gün
çalışıyomusun senn

Cnm kaÇ haftalık dÜŞtÜ nedenı neydı Çok geÇmıŞ olsun allah kımseye yaŞatmasın zor hakkaten

inşallah cnm yaa ben çankayada çalışıyorum istersen bu tarafa gel bi gün
çalışıyomusun senn

çalışmıyorum canım ben gelemem oraya ama sen boş olduğun zaman gelirsen bu taraflara görüşürüz,,,ben yollarda bayılırım falan diye yalnız çıkmıyorum pek dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…