evt cnm küçülüyo benim ablamın beli incecik ama göğüsleri kocamandı
emzirince hakkaten küçüldüü
esrb maşallah canım yaa ne kadar gençsin genç anne olmuşsun.inşallah 2.yi de beklemden kucağına alırsın.allah kızını analı babalı büyütsün.
Ya kızlar ben hiç aksatmadan sabah-akşam-gece 1tablet alıyorum ve hiçbir kg da almadım! Bence o bünyeden bünyeye değişen bişey veya belki de kilo alıyoruz da vitamin hapına bağlıyor olamayız mı?
Bugün idrar testi yapcaktım gene vazeçtim tuttum kendimi.valla canım ben de hiç belirti yok daha sadece kasıklarım da bikaç gün önce çok seyirme,atma oluyordu ağrıyordu.şimdi pek bişey yok açıkçası.zaten bu ay ilk ayım biliyosunuz.bir adetim bitti 2 gün sonra ilişki oldu bir de ayın 5inde sözde tam yumurtlama dönemimdi ama ne akıntım vardı ne bişi.pek tutturamadım herhalde (gene rabbim bilir ama..)sizce 22 ocakta ilişkiye girdiğimde tutmuşsa kızlar çıkar mı acaba idrar testinde falan artık?
bat cım evet severek evlendim çok şükür çok mutlu bir evliligim var ama bu sene nazar değdi eşim kaza yaptı mayıs ayından beri evde şimdi dahada iyi durumu
oooooo bugun herkes burda.
Batcım yamanda ıstıyor. ızne ayrılayım gobuslu resmımı koyucam sozzzzzzzz
Jaya ve umutluyuz'meryemcim göbüşlü resimlerinizi koysanıza topiğe mrek ediyoruz...
bat ben göbüşlü resmimi koyarım ama korkarsın canım göbeğim şuanda saatli bomba gibi patlamaya hazır sanki :) :) bacaklar çöp gibi önde koca bir füze düşün :)
oooooo bugun herkes burda.
batcım yamanda ıstıyor. ızne ayrılayım gobuslu resmımı koyucam sozzzzzzzz
yaman sen aylin baborosu tanıyordun dimi benim doktorum aylin hanım çok memnunum canım hamile kalırsan tavsiye ederim
EN ÇOK BEĞENDİĞİM HAMİLELİK TİPİ NE GÜZEL CNM YAAA
DOĞUM YAPINCA HEMEN ZAYIFLARSIN İŞTE olumunekankayizsmile
KAÇ HAFTALIKSIN PEKİİ
ayy evt cnm çok tatlı bi kadın dimii
en son ekimde gittim onaaa
evet çok tatlı bir kadın benim daha önce düşüklerim olduğu için bu hamileliğimde biraz pimpirikliyim ama kadın bana katlanıyor vallahi :) delikafadulden çok desteği oldu sağolsun,,,,, bu arada ben seninle tanışmayı isterdim birgün bornovaya yolun düşerse görüşelim yani bebek olmadan bak 2 ayım var ona göre :)
Allah hayırlı doĞumlar versın cnm
normal mı dÜŞÜnÜyosun pekıı
inşallah cnm yaa ben çankayada çalışıyorum istersen bu tarafa gel bi gün
çalışıyomusun senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?