Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Cnm kaÇ haftalık dÜŞtÜ nedenİ neydİ Çok geÇmİŞ olsun allah kİmseye yaŞatmasın zor hakkaten

boşver canım ya 2 aylıkken düşmüşlerdi 2 tane oldu öyle hatırlamak bile istemiyorum Allahım inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder sağlıkla ve isteyen herkese versin inşallah,,,,,

çankayada nerdesin yaman ben çok gittim oralara geçen sene dersanem vardı orda kitapların satıldığı sokak varya adı aklıma gelmedi şimdi dersanem ordaydı benim

Amın cnm ınŞallah bak kocaman olmuŞ meleĞın ablamında ılkı dÜŞtÜ Çok ÜzÜcÜ oluyo hakkaten hadı hayırlısı Çok dıkkat et kendınee

çankayada nerdesin yaman ben çok gittim oralara geçen sene dersanem vardı orda kitapların satıldığı sokak varya adı aklıma gelmedi şimdi dersanem ordaydı benim

SEVGİ YOLU CNM ORASI
BENDE ORAYA YAKINIM ZATENN kaydirigubbakcemile2

Amİn cnm İnŞallah bak kocaman olmuŞ meleĞİn ablamında İlkİ dÜŞtÜ Çok ÜzÜcÜ oluyo hakkaten hadİ hayırlısı Çok dİkkat et kendİnee

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum,,,,,demek yakınmışız geçen sene belkide yolda çarpışmışızdır delikafadulden

slm kizlar nasilsiniz hepinizin tek tek ismi aklima gelmedi ama hepinize yaziyorum...hamisler nasilll iyilermi bebislerle..ve hamis olmak isteyenler ve daha dusunmeyeler(YAMAN) nasilsiniz hepiniz......bizde iyiyiz teyzeleri bebisimle.bugun ev doktoruma gidip rapor aldim yine 2 hafta daha.....doktorum is yerimden dolayi 5,ayimdan sonra beni annelik iznine ayircak galiba....cunki 8 saat ayakta durmam gerekiyor bu sakincali 5.aydan sonra dedi bide soguk cabasii yanii.doktorumm sen merak etme ben seni destekliyorum dediii cokk iyii doktorum ya bana hep morel veriyorr.benden bugunluk bu kadar kizcelerrrr...kocusum evde bugun disari cikicaz..... hepinizi optukkkk kendinize iyi bakinn

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum,,,,,demek yakınmışız geçen sene belkide yolda çarpışmışızdır delikafadulden

BENDE ŞÜPHELENİYODUM ZATİİİİ :jeyyar:

İYİZ ŞEKERİM SEN NASILSIN KAÇ HAFTALIK OLDUN SEN BAKİİİMMMM

HER BEBEK DOĞMADAN BıR GÜN ÖNCE ALLAH'LA KONUŞUR

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

B enim ve diğer arkadaşlarımın da o meleklerden olmasını nasip et Rabbim...

AAAAAMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

aminn insallahh canimm

çok güzel bir şey ya...benim bir kızım var 18 aylık ama ,ben bir bebek daha istiyorum..Allahım inşallah verir..hepimize

bat ben göbüşlü resmimi koyarım ama korkarsın canım göbeğim şuanda saatli bomba gibi patlamaya hazır sanki :) :) bacaklar çöp gibi önde koca bir füze düşün :)

selam canım bende seni özledim sık uğra topiğe olurmu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım ya inşallah sorunsuz atlatırım 9 ayı bide yarın 5+2 günlük oluyor keseyi görebilirmiyim acaba canım ya çok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
birde resmini sen koy niye korkalım ne güzel işte ben severim hamilelerin göbeklerini en kısa zamanda bekliyoruz resmini unutma:CüvCüv:

bat canım ben 4 şubatta regl oldum yeni tarihim 8 Mart Kayıt edersin canım

tamam salihacım hemen düzenliyorum inş mart ayında bize güzel haberler verirsin...

merhaba meryemcim bizde iyi gibiyiz teyzesi bugün ağrım çok var ya onun dışında iyiyim yarın doktora gidiyoruz vew ben çok heyecanlıyım anlatamaadelikafadulden sende rapor almışsın en iyisini yapmışsın 8 saat hamile kadın ayakta dururmu hiç birde soğukta izne rapor almakla iyi etmişsin benimde koçişevde bi hafta ama korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz evden dışarı adımı atmadım kazadan beri yarın ilk kez çıkıcam neyse canım görüşmek üzere sana iyi gezmeler benim yerimede gez olurmuopuyorumnanaktan

AMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN CÜMLEMİZEEEEE..

çok güzel bir şey ya...benim bir kızım var 18 aylık ama ,ben bir bebek daha istiyorum..allahım inşallah verir..hepimize

hoşgeldin msecim maşallah allah analı babalı büyütsün ikinciyide isitoyurm demişsin ikisini bir arada büyüteceksin inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın istersen regl tarihini ver liteye ekleyelim..

haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..

03 şubat 2010 bat hamileyimmmmmm
06 şubat 2010 e-back haber yok
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben
14-15şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
01 mart 2010 mızmız
02 mart 2010 minoz
O8 MART 2010 SALİHA27

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi....

Minoz.derya.burcu ve yeni gelen arkadaşlar yeni regl tarihlerinizi verin listeye ekleyeyim..

bat slm canim yarnn doktora gidicekmissin.bende 5t2 de gitmistim keseyi gormustum canim sende gorursun merak etme insallah hersey istedigin gibi gecerr

bat slm canim yarnn doktora gidicekmissin.bende 5t2 de gitmistim keseyi gormustum canim sende gorursun merak etme insallah hersey istedigin gibi gecerr

inşallah canım ya çok heyecanlıyım bugün bideçok ağrım var belim çok feci bi şekilde ağrıyo eee sen neyaptın gezdinmi gönlünce..

inşallah canım ya çok heyecanlıyım bugün bideçok ağrım var belim çok feci bi şekilde ağrıyo eee sen neyaptın gezdinmi gönlünce..

yok ya cikmadik bi ustumuzu giymistik sonra disarsi cok sogukk yaa.su havlar iyii gitsede yuruyuse baslasammm 3,aya dek hic kilo almadim ama su 2 hafta alcam diye korkuyorum valla..havlar isinsa hergun yurumek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…