Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ben 6 yıllık evliyim bir kızım var 5 vaşında kızım bu sene okula başladı ve bizde ikinciyi istiyoruz ben bu ay karar verdim bide çok sıkıntı çektim belki piskolojik olarak da rahatlatır

yamancım sende bizim kalbimizdesin canım ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama arada unutuyorum almayı oda var...

lithiumcum evet siftahı benden bereketi sizden hadi bakalım peşimden gelmenizi sabırsızlıkla bekliyorum canım bulantılarım ara ara oluyo kasıklarım hala ağrıyo başka bi şikayetim yok sende varmı belirtiler..

selam kızlar bende yeni karar verdim son adetim 15 ocak

esrbcim hoşgeldin topiğimize hayırlı olsun bu arada gelecek olan tarihini verirsen eklerim listeye..

minozcum küsme be benim hep aklımdaydın fakat bi türlü dillendiremedim tam yazacağım günde kaza geçirdim işte eminim diğer arkadaşlarımda seni anmışlardır unutulduğunu sanma yani...

Lıthıum evt cnm haftasonu gıremıyorum evde pc yok ÇÜnkı
haftaıÇı ofısten takıp edıyorum burayı

minozcum küsme be benim hep aklımdaydın fakat bi türlü dillendiremedim tam yazacağım günde kaza geçirdim işte eminim diğer arkadaşlarımda seni anmışlardır unutulduğunu sanma yani...

ay sana küsmem mümkün mü taze anneee.sen hamişliğin tadını çıkar aman hiçbir şeyi takma kafana.hem bize ne kadar güzel olduğunu anlat da yamanı da ikna edelim:)) ben daha önce demiştim ya şubatta çıkmaya başladık, şubatta nişanlandık, şubatta nikahlandık ve şubatta evlendik diye.içimde şubatta hamile kalacağım diye his var:))umarım evliliğimizdeki şubat zincirini kırmayız:))

canım tahminim 16 şubat ve ben merakımdan 2 gün önce test yaptım sonuç neğatif

canım ben 6 yıllık evliyim bir kızım var 5 vaşında kızım bu sene okula başladı ve bizde ikinciyi istiyoruz ben bu ay karar verdim bide çok sıkıntı çektim belki piskolojik olarak da rahatlatır

canım senide ekliyorum hemen listeye maşallah 6 yıllık evlisin demek ikinci tez zamanda gelir inşallah hadi bakalım hakkında hayırlısı yaşkaç canım bu arada..

BAT CIM FOLıK ASıT ÇOK ÖENMLı SENDE DıĞER KIZLARDA ıHMAL ETMESıNLER BENCE
ANCAK BEN DAHA ÖNCE 1 AY KULLANMIŞTIM ıŞTAHIMI FECı AÇTI O YÜZDEN BEBEK DÜŞÜNÜNCE KORKUYORUM WALLA KıLO ALDIRCAK DıYE.ÇÜNKı GERÇEKTEN ÇOK ACIKIYODUM 1 AY SONUNDa bıraktım zaten bebiş yapmayı erteledik

ay kilo korkusuna mı erteledin yoksa???cık cık cık desene azcık daha beklemek istiyorum derken azcık daha manken gibi gezeyim demek istedin sen anlaşılan a.s

hadi hayırlısı cnm ya umarım dediğin gibi olurda bu şubat sana uğur getirir

ay kilo korkusuna mı erteledin yoksa???cık cık cık desene azcık daha beklemek istiyorum derken azcık daha manken gibi gezeyim demek istedin sen anlaşılan a.s

yok be cnm ya kilo için değil
bebğim iyi olsunda önemlisi bu
ama hayatı brz daha yaşamak istediğime kara verdim bu nedenle erteledik. yerimseniben
zaten pek mankenlikte halim yok 1,60 boy 67 kilo pekte manken sayılmam aklinialirimsmile

ayyy canım sağol ya hamişliğimi şuna pek anlamıyorum yarın inşallah bebeğimi ultrasonda görünce anlayacağım ama çok güzel bi duygu allah tüm kalpten isteyen anne adaylarına cocuk nasip etsın senin bütün güzel günlerin şubatta gerçekleşmiş inşallah bebişte kendini şubatta annesinin karnında bulur kendini sevindirir anne babasını..

çok haklısın tabi cnm.ben de 3 yılı doldurdum işte.bu süre içinde bebek yok mu diye soranlara senin cevabını verdim hep.kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yapmak en mantıklısı tabiki.

esrb ne kadar erken evlenmişsin öyle yaa. 6 yaşında çocuğun var.hayatından memnun musun?baya bi erken anne olmuşsun.

sağol iyi dileklerin için.inşallah öyle olur canım.

yamancım içiyorum merak etme folik asit dediğin gibi acayip acıktırıyo benimde midem büyüdü valla ama bebeğim için mecbur içiyorum ...

canım benim yaşım 22 ama hayata çok erken başladım

hımm canım baya erken evlenmişsin severekmi evlendin yaşında daha küçücük ya canım benim...

yamancım senle aynıyız ya benim boyum 1.60 kilom 68 ama ben kızken çok ama çok zayıftım 50 kilunu üstüne çıkmazdım ne zaman eşimle tanıştım kilo almaya başladım hatta eşimde çok zayıftı oda çok kilo aldı kaynanam oğlu için aşk yaradı demişti nişanlıyken...

bat bunu duyduğuma çok sevindim demek tek kilolu ben değilim
şimdi sorun yokta hamile kalığ çok kilo alırım diye korkuyorum walaa
sen kaç haftalık oldun cnm

kızlar listemiz günden güne artıyor allah bereket verisn daha çok olsun inşallah bu listedeki bütün hamiş adayları müjdeli haberler versin çok istiyorum ya hadi hayırlısı bu arada yamanıda bu listede görmeyi çok ama çok istiyorum..

bat bunu duyduğuma çok sevindim demek tek kilolu ben değilim
şimdi sorun yokta hamile kalığ çok kilo alırım diye korkuyorum walaa
sen kaç haftalık oldun cnm

valla yamancım benimde korkum söylemesi ayıp benim göğüsler baya büyük bedenime göre ben onlardan korkuyorum ya hep büyük kalırlarsa diye çoğu kişi emzirdikten sonra küçülür diyo ama inşallah öyle olur canım bugün ta 5+1 gün oldu...

evt cnm küçülüyo benim ablamın beli incecik ama göğüsleri kocamandı
emzirince hakkaten küçüldüü

esrb maşallah canım yaa ne kadar gençsin genç anne olmuşsun.inşallah 2.yi de beklemden kucağına alırsın.allah kızını analı babalı büyütsün.

ya kızlar ben hiç aksatmadan sabah-akşam-gece 1tablet alıyorum ve hiçbir kg da almadım! bence o bünyeden bünyeye değişen bişey veya belki de kilo alıyoruz da vitamin hapına bağlıyor olamayız mı?

bugün idrar testi yapcaktım gene vazeçtim tuttum kendimi.valla canım ben de hiç belirti yok daha sadece kasıklarım da bikaç gün önce çok seyirme,atma oluyordu ağrıyordu.şimdi pek bişey yok açıkçası.zaten bu ay ilk ayım biliyosunuz.bir adetim bitti 2 gün sonra ilişki oldu bir de ayın 5inde sözde tam yumurtlama dönemimdi ama ne akıntım vardı ne bişi.pek tutturamadım herhalde (gene Rabbim bilir ama..)sizce 22 ocakta ilişkiye girdiğimde tutmuşsa kızlar çıkar mı acaba idrar testinde falan artık?

cnm belki bünye meseles,d,r dediğin gibi ama benim feci iştahımı açmıştı
birde rabbim vericekse 1 kezde olsa verir o kadar ayrıntıyı düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…