günaydın yamancım ben iyiyim hazırlanıyorum birazdan doktora gideceğiz sen ne yapıyorsun...
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..
03 şubat 2010 bat hamileyimmmmmm
06 şubat 2010 e-back haber yok
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben
14-15şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
01 mart 2010 mızmız
02 mart 2010 minoz
O8 MART 2010 SALİHA27
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi....
Minoz.derya.burcu ve yeni gelen arkadaşlar yeni regl tarihlerinizi verin listeye ekleyeyim..
aaa süper cnm yaaaa kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım meleğinle ilk tanışmanızı yapın hihoyyyt
bi anda içimden kız olucakmış gibi geçti :hulya:
hadi hayırlısı bakalım
umarım keseyide görürsünüz :ecrin_bebek:
kızlar günaydın
bugun test yaptım veee çift çizgiyi gördüm hamileyim
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee
teşekkürler tatlım terketmem cnm girmeye çalışacağım genehadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin bende hamileyim bugün doktora bebeğimi görmeye gidiyorum allah isteyen herkese coçuk nasip etsin eee artık gelişmeleri bize anlatırsın terketmeyeceksin dimi topiği...
gunaydın kızlar, sonunda seytanın bacagını kırdık galıba ,, hamıle haberlerı gelıyor ne guzel. e_pack gozun aydın canım. Allah tamamına erdırsın
lıthıum bu yazıyı daha once de okuyup duygulanmıstım ama hamıle kaldıktan sonra okumak baska oluyormus. gozumden yaslar akarak okudum. Allah ısteyen herkese yasatsın bu muhtesem duyguyu.
bat bebısını ılk kez gormek heyecanlı oluyor canım. yamancım ıznıme 26 gun kaldı ama bakarsın daha erken hallederım resım ısını.ama benım oyle umutluyuz gıbı bacaklarım ınce kalmadı malesef. 13 kılo ıyı valla. ben 18 kılo fılan aldım sımdıden. ama bence de oglusum saglıkla dogsun da onemlı olan o.
meryemcım valla ızın konusunda sanslıymıssın. burda sancıdan kıvransak degıl ızın vermek, neyın var dıye bıle sormuyorlar.
derya sen nerelerdesın yaaa.
kızlar günaydın
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :saruboceq:
Dualarım siiznleee
kızlar günaydın
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee
tşk ederim canım allah sizide nasip etsin inşallahcnm ya ççooooook sevindim senin adına hayırlı olsun
kaç aydır deniyonuz anlat bakalım bize brzz
hayırlı uğurlu olsun meleğinnn.listemizin 2.hamişi oldun:)) darısı hepimizin başına.bu arada günaydın hepinizeee.
Ne gÜzel ya İlk ay hamİlesİn allah her İsteyene versİn
amin canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..
03 şubat 2010 bat hamileyimmmmmm
06 şubat 2010 e-back haber yok
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben
14-15şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
01 mart 2010 mızmız
02 mart 2010 minoz
O8 MART 2010 SALİHA27
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi....
Minoz.derya.burcu ve yeni gelen arkadaşlar yeni regl tarihlerinizi verin listeye ekleyeyim..
Meryemci mrblar, aslinda gercekten øyle hic keyfim yok ..insanin birsey yapasi gelmiyor valla
burcu cnm ya dur stres yapma yaşın da küçük daha olur elbet ama allah tez zamanda verir inşallah
uykucu meryemmmm seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baaaaaaaaaaattt gelemedinmi hala yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?