Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın yamancım ben iyiyim hazırlanıyorum birazdan doktora gideceğiz sen ne yapıyorsun...

aaa süper cnm yaaaa kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım meleğinle ilk tanışmanızı yapın hihoyyyt
bi anda içimden kız olucakmış gibi geçti :hulya:
hadi hayırlısı bakalım
umarım keseyide görürsünüz :ecrin_bebek:

kızlar günaydın
bugun test yaptım veee çift çizgiyi gördüm hamileyim
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee

allahmı söyletti yaman ya bende kız istiyorum ama önce eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda kız erkek farketmez benim içimdende ikiz olacakmış gibi geliyo ama yanılabilirimde hayırlısı ne diyelim şimdiçıkıyoruz dua etbenim için inş keseyi görürüm...

kızlar günaydın
dualarım siiznleee

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin bende hamileyim bugün doktora bebeğimi görmeye gidiyorum allah isteyen herkese coçuk nasip etsin eee artık gelişmeleri bize anlatırsın terketmeyeceksin dimi topiği...

gunaydın kızlar, sonunda seytanın bacagını kırdık galıba ,, hamıle haberlerı gelıyor ne guzel. e_pack gozun aydın canım. Allah tamamına erdırsın
lıthıum bu yazıyı daha once de okuyup duygulanmıstım ama hamıle kaldıktan sonra okumak baska oluyormus. gozumden yaslar akarak okudum. Allah ısteyen herkese yasatsın bu muhtesem duyguyu.
bat bebısını ılk kez gormek heyecanlı oluyor canım. yamancım ıznıme 26 gun kaldı ama bakarsın daha erken hallederım resım ısını.ama benım oyle umutluyuz gıbı bacaklarım ınce kalmadı malesef. 13 kılo ıyı valla. ben 18 kılo fılan aldım sımdıden. ama bence de oglusum saglıkla dogsun da onemlı olan o.
meryemcım valla ızın konusunda sanslıymıssın. burda sancıdan kıvransak degıl ızın vermek, neyın var dıye bıle sormuyorlar.
derya sen nerelerdesın yaaa.

teşekkürler tatlım terketmem cnm girmeye çalışacağım gene
sendemi ekim2010 annesisin

tşkler tatlım

kızlar günaydın
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :saruboceq:
Dualarım siiznleee

cnm ya ççooooook sevindim senin adına hayırlı olsun
kaç aydır deniyonuz anlat bakalım bize brzz

kızlar günaydın
dualarım siiznleee

hayırlı uğurlu olsun meleğinnn.listemizin 2.hamişi oldun:)) darısı hepimizin başına.bu arada günaydın hepinizeee.

cnm ya ççooooook sevindim senin adına hayırlı olsun
kaç aydır deniyonuz anlat bakalım bize brzz
tşk ederim canım allah sizide nasip etsin inşallah
bizim bu ay ilk denememizdi tatlım ve oldu
çok şaşkınım bende
yarın doktora gidicem randevu aldım
hamileik belirtisi olarakta size sadece şunu diyorum
kesinlikle adetle aynı ben şuanda bile yumurtalıklarım sızlıyo belim ağrıyo
göğüsler desen çok hassas
bi tek bende değişik israrda koyulaşma ve kötü bi koku vardı :kedi:

hayırlı uğurlu olsun meleğinnn.listemizin 2.hamişi oldun:)) darısı hepimizin başına.bu arada günaydın hepinizeee.

günaydın canımtşk ederim rabbim isteyen herkeze nasip ederi inşallah
dilerim hamileler listesi çoğalır

amin canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin

AYAĞINI SÜRÜ DİĞER ARKADAŞLARDA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR UMARIM :CüvCüv:

BBAAAAAAAAAAAAAAATTT LİSTE YAPILDI HAMİLE HABERLERİ ÇOĞALDII kaydirigubbakcemile2
LİSTEYİ HER GÜN YENİLEYİNNN kaydirigubbakcemile3
PEKİ Bİ PÜF NOKTAN VARMI CNM YADA EKSTRADAN Bİ UYGULAMA YAPTINIZMII

Bat inanamiyorum cnm senin adina o kadar sevindim ki anlatamam. demek hamilesin hayirli ugurlu olsun saglikli bi evlat olsn ins. Allahim anali babali buyutsun.. Senin hayatin bambaska guzellik veren bir melek olsun :) Aminnnnn.. :) :) :) cok sevindim..

27 Mart benimikisi ama bilmiyorum 6. ayi da gectik dah abirsey yok-..Olmayacakmi hic :sm_confused: cok uzuluyorum aslinda yazim da daha genc 21 oldum ama bilmiyorum uff dua edelim kizlar.:Saruboceq:

gunaydin kizlar nasilsiniz...ben okadar cok uyumusumki bugunn sarhos gibiyim...yeni hamile arkadasin gozu aydin allah anali babali buyutsun insallahhhh...yaman sen nasilisn bugun bak hamisler cogaliyor gel inat etmede senide alalim aramiza fenamii olurr yaaa...bat canimm gelince yaz hemen bekliyorz haberlerini canimm insallah iyi gecer...
jaya canimm kadin doktoruma kalsa oda benim calismamdan yana ama ev doktorumda daha once staj yapmistim adami taniyorum oyuzden benimle ilgileniyorr ve galiba 2 haftamin soundada is yasagi vericek ve insallah daha ise hic gitmicem canimm seninde az kalmiss....burcuu sonunda seni buralarda gordukk yaa bayadirr yoktunn bebis yok diye bizi birakip gitme canimmm arada girrr ozletme kendinii...
umutluyuzz sen nasilsinn canimmm bebis nasilll minnoz senden naber lithium84 sen nasilsin senin ismin bi turlu aklimda kalmiyorr benimm
optum hepinizi

Son düzenleme:
burcu cnm ya dur stres yapma yaşın da küçük daha olur elbet ama allah tez zamanda verir inşallah

uykucu meryemmmm seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

baaaaaaaaaaattt gelemedinmi hala yawww

Meryemci mrblar, aslinda gercekten øyle hic keyfim yok ..insanin birsey yapasi gelmiyor valla

canimm yaa dert ettikce daha cok buyur hersey kafanda ve biliyosunki bi cok sey psikolojidende kaynaklaniyor kendini rahatlat biraz canimm cok takarsannn olmazz..sen hic ovilasyon testleri felan kullandinmi

burcu cnm ya dur stres yapma yaşın da küçük daha olur elbet ama allah tez zamanda verir inşallah

uykucu meryemmmm seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

baaaaaaaaaaattt gelemedinmi hala yawww

canim ya napimm esimde evde olunca uyuyoruzz tek olsam bu saate yatmamdaa onun yuzunden ise gitsede duzenli yatsamm yaniii

Yaman sagol cnm ins,

Meryem kullandim aslinda ama pek sevmedim aslinda gerek yok zaten gun asiri iliski oluyo bizdeboshayallersmile .. Bazen her gun iliski de aklima bile gelmez bebek icin oldugu yani aslinda stres yapmiyorum..bilmiyorum bi doktora mi gitsem..

selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…