selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize
Yaman sagol cnm ins,
Meryem kullandim aslinda ama pek sevmedim aslinda gerek yok zaten gun asiri iliski oluyo bizdeboshayallersmile .. Bazen her gun iliski de aklima bile gelmez bebek icin oldugu yani aslinda stres yapmiyorum..bilmiyorum bi doktora mi gitsem..
HER BEBEK DOĞMADAN BİR GÜN ÖNCE ALLAH'LA KONUŞUR
Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"
"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"
"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"
"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"
"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"
"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden
koruyacaktir merak etme"
"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"
"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"
Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....
Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.
"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"
"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"
B enim ve diğer arkadaşlarımın da o meleklerden olmasını nasip et Rabbim...
kızlar günaydın
bugun test yaptım veee çift çizgiyi gördüm hamileyim
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee
UMUTLUYUZ
Sağol canım.Amin.Ben bu ay Meryem suresini okudum inşallah faydası olur.
selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize
selam canım bende seni özledim sık uğra topiğe olurmu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım ya inşallah sorunsuz atlatırım 9 ayı bide yarın 5+2 günlük oluyor keseyi görebilirmiyim acaba canım ya çok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile
birde resmini sen koy niye korkalım ne güzel işte ben severim hamilelerin göbeklerini en kısa zamanda bekliyoruz resmini unutma:CüvCüv:
..
yaman sen neyapıyorsun çıtır,,,,jaya ne alemde gözükmüyor hiç bir de bana diyor hayırsız diye :) :)
teşekkürler tatlım terketmem cnm girmeye çalışacağım gene
sendemi ekim2010 annesisin
sağol canım senide tekrar tebrik ederim umarım diğer listedeki arkadaşlarımızda hamiş kalırbir an önce evet bende ekim annesi olacağım senin kaç haftalık biliyormusun...
tşkler tatlım
AYAĞINI SÜRÜ DİĞER ARKADAŞLARDA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR UMARIM :CüvCüv:
BBAAAAAAAAAAAAAAATTT LİSTE YAPILDI HAMİLE HABERLERİ ÇOĞALDII kaydirigubbakcemile2
LİSTEYİ HER GÜN YENİLEYİNNN kaydirigubbakcemile3
PEKİ Bİ PÜF NOKTAN VARMI CNM YADA EKSTRADAN Bİ UYGULAMA YAPTINIZMII
Bat inanamiyorum cnm senin adina o kadar sevindim ki anlatamam. demek hamilesin hayirli ugurlu olsun saglikli bi evlat olsn ins. Allahim anali babali buyutsun.. Senin hayatin bambaska guzellik veren bir melek olsun :) Aminnnnn.. :) :) :) cok sevindim..[/QUOTE
27 Mart benimikisi ama bilmiyorum 6. ayi da gectik dah abirsey yok-..Olmayacakmi hic :sm_confused: cok uzuluyorum aslinda yazim da daha genc 21 oldum ama bilmiyorum uff dua edelim kizlar.:Saruboceq:
çok sağol burcucum darısı sana anne olmak çok farklı ve güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tamam canım hemen ekliyorum listeye canım altı aydır deniyoruz olmuyo diyosun hiç doktora gittinmi genel bi muayene için bence bigörün bi sorun varmı yokmu öğrenirsin en azından moralinide yüksek tut belki stres yaptığın için olmuyo olabilir hem yaşın daha çok küçük olur üzülme ben ayağımı sürüdüm inanıyorum listedeki bütün arkadaşlar gelecek peşimden bak e_pack ilki çekiyo sıra sizlerede gelecek inşallah hepiniz için dua ediyorum :Saruboceq:
gunaydin kizlar nasilsiniz...ben okadar cok uyumusumki bugunn sarhos gibiyim...yeni hamile arkadasin gozu aydin allah anali babali buyutsun insallahhhh...yaman sen nasilisn bugun bak hamisler cogaliyor gel inat etmede senide alalim aramiza fenamii olurr yaaa...bat canimm gelince yaz hemen bekliyorz haberlerini canimm insallah iyi gecer...
jaya canimm kadin doktoruma kalsa oda benim calismamdan yana ama ev doktorumda daha once staj yapmistim adami taniyorum oyuzden benimle ilgileniyorr ve galiba 2 haftamin soundada is yasagi vericek ve insallah daha ise hic gitmicem canimm seninde az kalmiss....burcuu sonunda seni buralarda gordukk yaa bayadirr yoktunn bebis yok diye bizi birakip gitme canimmm arada girrr ozletme kendinii...
umutluyuzz sen nasilsinn canimmm bebis nasilll minnoz senden naber lithium84 sen nasilsin senin ismin bi turlu aklimda kalmiyorr benimm
optum hepinizi
meryemcim geldim canım ben yokken baya yazmışsınız neyse doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi sabah kan testi yaptırdım tekrar bi önceki değerim 436'36 idi bugünki değerim 1161 malesef keseyi göremedim değerin 2000 ve 3000 arası olması gerekiyormuş ama ultrasonda küçücük beyaz bi nokta vardı doktorum işte burda yerleşme olmuş dedi değerlerim çok güzelmiş dış gebelik tehlikem yokmuş herşey yolunda yanihaftaya salı tekrar gidicem inş o zaman keseyi görürüm eee meryemcim sen nasılsın yiğenim nasıl tatilin nasıl geçiyor...
burcu cnm ya dur stres yapma yaşın da küçük daha olur elbet ama allah tez zamanda verir inşallah
uykucu meryemmmm seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baaaaaaaaaaattt gelemedinmi hala yawww
geldim geldim yamancım keseyi göremedik ama beyz nokta kadar bişey göründü onunda ne olduğunu anlayamadım bebekmiyoksa kese yeniyeni oluşmayamı başladı anlayamadım her neyse bebeğim 5 haftalık değil 3 veya 4 haftalıkmış haftaya kontrolüm var inş kese gözükür dua edin ne olur ...
candycim ya çok sevindim demek sonunda bebeğinle buluşma anın geldiha ne güzel doğumun çok rahat çabucak olur biter inş ee artık tecrübelerini paylaşırsın bizimle bırakmazsın açtığın topiği neyse sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
E-PACK
Hayırlı olsun tatlım..Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
BAT
Döndün mü canım doktordan?Merak ettim neler diyecek bakalım...
MERYEM64
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inşallah.Bebek üzüyor mu bakayım seni:)
CANDY
Yaaaaa ne güzeelll:)))Canım 2 kişi gidip 3 kişi döneceksin evine.Rabbim yardımcın olsun.Rahat bir doğum geçirirsin inşallah.Dediğin gibi bu topic uğurlu galiba.Yeni hamilemiz de olmuş baksanıza...
MSE
Sen de hoşgeldin arkadaşım.
Kızlar malum okullar açıldı ben eve 2bucuk-3 gibi geliyorum.O yüzden 3e kadar nete giremiyorum.Gelir gelmez hemen KKyı açıp topice giriyorum:)Hepinizi öpüyorum.İnşallah kalan arkadaşlaırmıza ve bana da uğur getirir topicimiz.
canım geldim doktorum herşeyin yolunda gittiğini söyledi keseyi göremedik haftaya inşallah bebeğimin 3 veya 4 haftalık olduğunu söyledi folik asit verdi günde iki tane işte böyle...
fırsat buldukça giriyorum canım,,,inşallah sorunsuz geçirirsin 9 ayı canım merak etme,,, keseyi göremesende korkma ilk başta göstermiyor veletler kendilerini benim gözükmemişti çünkü resmimi koymayı bilmiyorum canım öğretirseniz koyarım
canım kese gözükmedi ama haftaya kontrolüm var inş o zaman gözükür valla resim koymayı bende bilmiyorum ama derya biliyor sanırım oda kayboldu ya kaçgündür yok...
DDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYAAAAAAAA NERELERDESİN YA KAYIPLARA KARIŞTIN Bİ HABER ET KENDİNDEN MERAK EDİYORUZ...delikafadulden
valla canım bi püf nokta yoktu zaten yumurtlama zamanı 1 kere girdik ilişkiyeAYAĞINI SÜRÜ DİĞER ARKADAŞLARDA TEZ ZAMANDA HAMİLE KALIR UMARIM :CüvCüv:
BBAAAAAAAAAAAAAAATTT LİSTE YAPILDI HAMİLE HABERLERİ ÇOĞALDII kaydirigubbakcemile2
LİSTEYİ HER GÜN YENİLEYİNNN kaydirigubbakcemile3
PEKİ Bİ PÜF NOKTAN VARMI CNM YADA EKSTRADAN Bİ UYGULAMA YAPTINIZMII
tşk tatlım a.s.E-PACK
Hayırlı olsun tatlım..Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
BAT
Döndün mü canım doktordan?Merak ettim neler diyecek bakalım...
MERYEM64
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inşallah.Bebek üzüyor mu bakayım seni:)
CANDY
Yaaaaa ne güzeelll:)))Canım 2 kişi gidip 3 kişi döneceksin evine.Rabbim yardımcın olsun.Rahat bir doğum geçirirsin inşallah.Dediğin gibi bu topic uğurlu galiba.Yeni hamilemiz de olmuş baksanıza...
MSE
Sen de hoşgeldin arkadaşım.
Kızlar malum okullar açıldı ben eve 2bucuk-3 gibi geliyorum.O yüzden 3e kadar nete giremiyorum.Gelir gelmez hemen KKyı açıp topice giriyorum:)Hepinizi öpüyorum.İnşallah kalan arkadaşlaırmıza ve bana da uğur getirir topicimiz.
canım benim çok sevindim ne güzel liste uğurlu geldi gerçekten
kızlar sıra kimde bakalım çalışmalara tam gaz devam uğurlu topiğimiz bebişlerle şenlensin
CANDYYYYYYYYYYYYYYYY cok sukur yaaaaaa. kac kere sordum senı. sukur haber aldık. ınsallah saglıkla dogum yapıp gelırsın evıne. musaıt zamanında gel de sorularımızı cevapla. daha kızınmı oglunmu olacak bılmıyoruz. ısmı ne. normalmı sezeryanmı. bak bız hamıle kalınca terketmıyoruz topıgı. sen nasıl kurucusun yaaaaaaaaa. nasıl heyecanlsıındır sımdı. ben sımdıden tırsıyorum valla.
e_pack yarın 5 haftan doluyor canım. gebelık son adetının ılk gununden ıtıbaren hesaplanır.
umutluyuz ben burdayım da derya kayıp bu aralar
batcım gec dollenmeyse bırdahakı gıdıste gorursun o mınık pıt pıt kalp atıslarını.
yaman sıkılmadınmı hamılelıgı ertelemekten
valla benım esım bebek lafından bıle tırsıyordu. dun aksam demesınmı bunun pesıne bıde kız yapalım dıye...
yaa cevap yazmadıgım kaldımı. bıde herkesın yazdıgından alıntı nasıl yapıyorsunuz. ben yapamıyorum sonra da cevap yazacaklarımı atlıyorum.
derya, meryem ,lıthıum, burcu, salıha sız nasılsınız .. hannem yıne nerelerdesın yaa
kızlar pazar gunu sevgılıler gunu. esınıze ne almayı dusunuyorsunuz. bıde degısık fıkırlerınız varmı o gun ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?