Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize

allah sagsalimm dogurmak nasip etsin canimm bebegini insllahhh saglicakla alirsin kucagina darisi bizim basimiza insallahhh.........

bence iyi olur canimm bilmedigin bisey olabilir en iyisi doktor kontrolu canimm adetlerin nasil duzenlimi yaadaa ne bilimm yumurtlama gunlerinmi cok farkli bi gun.gerci gun asiri iliskii diyosunn amaa bence stress buyuk etken canimm

canım çok duygulandım inanki,,,,Allahım annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin

E-PACK

Hayırlı olsun tatlım..Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

BAT

Döndün mü canım doktordan?Merak ettim neler diyecek bakalım...

MERYEM64
Canım iyiyim sağol sen de iyisindir inşallah.Bebek üzüyor mu bakayım seni:)

CANDY
Yaaaaa ne güzeelll:)))Canım 2 kişi gidip 3 kişi döneceksin evine.Rabbim yardımcın olsun.Rahat bir doğum geçirirsin inşallah.Dediğin gibi bu topic uğurlu galiba.Yeni hamilemiz de olmuş baksanıza...

MSE
Sen de hoşgeldin arkadaşım.

Kızlar malum okullar açıldı ben eve 2bucuk-3 gibi geliyorum.O yüzden 3e kadar nete giremiyorum.Gelir gelmez hemen KKyı açıp topice giriyorum:)Hepinizi öpüyorum.İnşallah kalan arkadaşlaırmıza ve bana da uğur getirir topicimiz.

kızlar günaydın
bugun test yaptım veee çift çizgiyi gördüm hamileyim
allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:
dualarım siiznleee

canım benim çok sevindim ne güzel liste uğurlu geldi gerçekten

kızlar sıra kimde bakalım çalışmalara tam gaz devam uğurlu topiğimiz bebişlerle şenlensin

selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize

canım açtığın topik çok uğurlu geldi umarım herkes için uğurlu olur kalan zamandada,,,,
demek doğuma giriyorsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın senin için ne büyük bir gün heyecan verici hayatının en anlamlı en duygulu anını yaşayacaksın resimlerini de koy bebişinin görelim mutlaka bizi terketme bebeğin olunca pamucumuzu dama atma haa,,,,,,,,,,canım hayırlı doğumlar tekrardan sana.....

fırsat buldukça giriyorum canım,,,inşallah sorunsuz geçirirsin 9 ayı canım merak etme,,, keseyi göremesende korkma ilk başta göstermiyor veletler kendilerini benim gözükmemişti çünkü resmimi koymayı bilmiyorum canım öğretirseniz koyarım

cnm sezeryanmı olucaksın allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah her işin rasgiderde bi sorun çıkmaz.hayırlı doğumlarrrr

yaman sen neyapıyorsun çıtır,,,,jaya ne alemde gözükmüyor hiç bir de bana diyor hayırsız diye :) :)

:smiley-cool: ÇITIRIM AMA TOMBUL ÇITIR :jeyyar:
İYİM CNM YA SEN NASILSINNNN

BAT DA KONTROLE GİTTİ AMA GELMEDİ HALA MERAKTAYIIZZ

:Saruboceq:[JAYA;11483863]gunaydın kızlar, sonunda seytanın bacagını kırdık galıba ,, hamıle haberlerı gelıyor ne guzel. e_pack gozun aydın canım. Allah tamamına erdırsın
lıthıum bu yazıyı daha once de okuyup duygulanmıstım ama hamıle kaldıktan sonra okumak baska oluyormus. gozumden yaslar akarak okudum. Allah ısteyen herkese yasatsın bu muhtesem duyguyu.
bat bebısını ılk kez gormek heyecanlı oluyor canım. yamancım ıznıme 26 gun kaldı ama bakarsın daha erken hallederım resım ısını.ama benım oyle umutluyuz gıbı bacaklarım ınce kalmadı malesef. 13 kılo ıyı valla. ben 18 kılo fılan aldım sımdıden. ama bence de oglusum saglıkla dogsun da onemlı olan o.
meryemcım valla ızın konusunda sanslıymıssın. burda sancıdan kıvransak degıl ızın vermek, neyın var dıye bıle sormuyorlar.
derya sen nerelerdesın yaaa.[/QUOTE]

slm jayacım geldim bişeyler gördüm ama bebekmiydi kesenin yeni yeni oluşmasımıydı onu bilemiyorum saatlerce doktoru bekledik ameliyattaydı bebeğim 3 veya dört haftalıkmış geç gebelik olmuş işte böyle sen nasılsın iznininede baya az kalmış hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer inşallah...

yaman geldim canım merak etme liste devam edecek durmak yok ama bazen ben yetişemiyorum sizde ara sıra bakıp öne alın olurmu...

Bat sÜper Çok sevındım rahatladım walla
demek kÜÇÜcÜk daha meleĞın olsun bÜyÜyecek elbet saĞlıklı olsun ınŞallahhh

hayırlı olsun batcım.Allah doğduğu günü de görmeyi nasip etsin inşallah.ilk buluşmanız daha 3-4 haftalıkken oldu:)) kendine dikkat et

batcım
ben kaç haftalık bilmiyorum SAT 6 ocaktı yumurtlamada 19 ocak
yarın randevu aldım doktoradan bakalım gidip öğreneceğiz

valla canım bi püf nokta yoktu zaten yumurtlama zamanı 1 kere girdik ilişkiye
sadece bi 15 20 dk yattım işte
rabbim en kısa zamanda sanada verir inşallah

tşk tatlım a.s.
rabbim isteyen herkeze verir inş

canım benim çok sevindim ne güzel liste uğurlu geldi gerçekten

kızlar sıra kimde bakalım çalışmalara tam gaz devam uğurlu topiğimiz bebişlerle şenlensin

tşk tatllım a.s.
darısı isteyen herkeze

CANDYYYYYYYYYYYYYYYY cok sukur yaaaaaa. kac kere sordum senı. sukur haber aldık. ınsallah saglıkla dogum yapıp gelırsın evıne. musaıt zamanında gel de sorularımızı cevapla. daha kızınmı oglunmu olacak bılmıyoruz. ısmı ne. normalmı sezeryanmı. bak bız hamıle kalınca terketmıyoruz topıgı. sen nasıl kurucusun yaaaaaaaaa. nasıl heyecanlsıındır sımdı. ben sımdıden tırsıyorum valla.

e_pack yarın 5 haftan doluyor canım. gebelık son adetının ılk gununden ıtıbaren hesaplanır.
umutluyuz ben burdayım da derya kayıp bu aralar
batcım gec dollenmeyse bırdahakı gıdıste gorursun o mınık pıt pıt kalp atıslarını.
yaman sıkılmadınmı hamılelıgı ertelemekten
valla benım esım bebek lafından bıle tırsıyordu. dun aksam demesınmı bunun pesıne bıde kız yapalım dıye...
yaa cevap yazmadıgım kaldımı. bıde herkesın yazdıgından alıntı nasıl yapıyorsunuz. ben yapamıyorum sonra da cevap yazacaklarımı atlıyorum.
derya, meryem ,lıthıum, burcu, salıha sız nasılsınız .. hannem yıne nerelerdesın yaa

kızlar pazar gunu sevgılıler gunu. esınıze ne almayı dusunuyorsunuz. bıde degısık fıkırlerınız varmı o gun ıcın.

bat canımcım bebişini göreceksin haftaya merak etme canım bizim bu bebişler nazlı oluyor o yüzden stres yapma sakın

jaya canım pek girmiyorsun artık nete işlerin mi yoğun,,,,bu arada alıntı yapmak için sağ alt köşedeki alıntı yapa tıklıyorsun bizim yazdığımız yazının altına yazıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…