Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat süper çok sevindim rahatladım walla
demek küçücük daha meleğin olsun büyüyecek elbet sağlıklı olsun inşallahhh

hayırlı olsun batcım.allah doğduğu günü de görmeyi nasip etsin inşallah.ilk buluşmanız daha 3-4 haftalıkken oldu:)) kendine dikkat et

yamancım ve minozcum çok sağolun kızlar darısı size inşallah bütün kalbimle diliyorum çok güzel bi duygu ama bi hafta nasıl geçecek şimdiden çok sabırsızlanıyorum ya çok heyecan dolu bi süreç ama çok tatlı heyecan bu rabbim hepinize nasip eylesin tattırsın bu duyguyu....

batcım
ben kaç haftalık bilmiyorum sat 6 ocaktı yumurtlamada 19 ocak
yarın randevu aldım doktoradan bakalım gidip öğreneceğiz

canım benimde sat tarihim 3 ocak ama benim geç gebelik olmuş yani 3-4 haftalık belki seninde benimle aynıdır yarın artık doktordan sonra gelişmelri yazarsın bize...

JAYACIM EVET GEÇ DÖLLENMEYMİŞ GALİBA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ HEM KESEYİ HEMDE KALP ATIŞLARINI DUYARIM CANIM YA AMA ERKEN OLMUYORMU 6.HAFTADAMI YOKSA 8.HAFTADAMI BELLİ OLUYORDU KALP ATIŞLARI BENİM EŞİMDE TUTTURDU OĞLUMUZ OLACAK DİYE DEDİĞİDE OLUR BİDE AMA HANİ Bİ LAF VARYA YE EKŞİYİ DOĞUR AYŞEYİ YE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI BEN EKŞİ TUZLU ŞEYLERİ CANIM İSTİYO TATLIYI ÇOK SEVMEME RAĞMEN YİYEMİYORUM MİDEM BULANIYO HEDİYEYE GELİNCE BEN SİYAH Bİ KAZAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOK İSTİYORDU EŞİM CANIM YA BEBİŞ NASIL İYİMİ ANNESİNİ ÜZMÜYOR DEĞİLMİ..olumunekankayizsmile

bat canımcım bebişini göreceksin haftaya merak etme canım bizim bu bebişler nazlı oluyor o yüzden stres yapma sakın

CANIM İNŞ GÖRÜRÜM BEBEĞİM ANNESİNİ BİRAZ MERAKTA BIRAKMAK İSTİYOR GALİBA DEDİĞİN GİBİ ŞİMDİDEN NAZLARI GEÇİYO DOĞUNCA NE YAPACAĞIZ BİLMEM VALLA EEE YİĞENİM NASIL HARAKETLERİ NASIL ANNESİ..

haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

03 ŞUBAT 2010 BAT ____ HAAMMMİİİLLLEEEYİİİMM
06 ŞUBAT 2010 E-PACK____ hAAMMMMİİİİİİLLLLLEEE
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN HABER YOK
14 ŞUBAT 2010 YABANGÜL
15 ŞUBAT 2010 TOO-BE
15 ŞUBAT 2010 ESRB
17 ŞUBAT 2010 CEYLİN35
19 ŞUBAT 2010 LİTHİUM84
01 MART 2010 MIZMIZ
02 MART 2010 MİNOZ
O8 MART 2010 SALİHA27
27 MART 2010 BURCU

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

Son düzenleme:
slmm bat canimm merak etme bebsini gorursun bidahakine cunki ben ilk hamile oldugumu ogrendigimde doktorum cok kucuk bisey gormustu cok kucuk tam hamilesin diyemem demisti ama daha sonra gittim yani tam 1 hafta sonra keseyi gordum ve bana kalp atislari icin tam 1 ay sonraya randevu vermistii inan o zaman hic gecmedi benim icin ama allah sukurki gittigimde bebism buyumustuu seninde oyle olucak inann bana nazlii olucakk galiba seninkii birazzz

jaya canim ben esime cuzdan bide tiras makinasi almayi dusunuyorum cunki onlara ihtiyacii var ne kadar inkar etsede pinti kocamm...optumm kizlarr

çok sağolun canlarım darısı başınızı tez zamanda inşallah bugn bana sabahlar olmaz artık heyecan bastı.bu arada jayacım kızım olucak inş. sezeryan oluyo adıda alara olucak.benim pc göçmüştü yenisini anca alabildik o yüzden girememiştim yoksa terkedermiim hiç sizi.
doğumdan sonra gelir paylaşırım sizlerlede öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar bende bebk düşünüyorum,
spralim vardı eşimin baskıları sonucu geçen aylarda çıkarttım ama halen korunuyordum, kendimi hazır hissetmiyordum. .. Bu ay tam anlamıyla bıraktık korunmayı hayırlısı olur , hepimizin gönlündeki bebiş olur inşallah..

allah yardimcin olsun canimm.mis kolulunu saglicakla al kucagina...

hosgeldin canimm insllah en kisa zamanda olursun anne

kızlar benim adet tarihim 15 şubat şimdiden test yapsam çıkar mı bişi varsa yerimde duramıyorum yaa...yapmamak için zor tutuyorum kendimikafamçokkarıştı

hosgeldin canimm insllah en kisa zamanda olursun anne

H.buldum canım benim çok saola.s.

kızlar benim adet tarihim 15 şubat şimdiden test yapsam çıkar mı bişi varsa yerimde duramıyorum yaa...yapmamak için zor tutuyorum kendimikafamçokkarıştı

Sabah aç karnına ilk idrarınla yaparsan çıkar tatlım, ben kızımı ay dolmadan öğrenmiştim, inşallah seninkide pozitif çıkar..

ayy inş. çiğdemcim yaa sabah ilk işim test yapmak olucak inş çıkar yaaa bende buraya güzel haberlerimi yazarım...

benimde hamile kaldigimda son adet tarihim16 kasimdi seninki gibiydi yani 9 kasimda yapmistim cikmisti ama biraz silikti dikkatli bakman lazimm tam net cikmaya bilir

mrb çiğdem83 hoşgeldin topiğimize inşllah bu toipk sanada uğurlu gelir en kısa zamanda hamile kalırısn istersen regl tarihini ver listeye ekleyeyim....

meryemcim inşallah gözükür ya bi haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum gerçi şuda var keseyi görünce bu sefer kalp atışlRINI NE ZAMAN duyucam diye beklemeye başlıcam yani ömrümüz beklemekle geçiyo her daim benim bebek babasına benziyo galiba eşim çok nazlıdır da benim nazlı omama lazım ama o benden daha nazlı neyse hakkımızda hayırlısı sayılı gün çabuk geçer inşallah....

canım çok erken değilmi ya ya çıkmazsa bişey üzülürsün boş yere bence bi kaç gün daha bekle benim regl günümde kan tahlilinde çıkmıştı ben bekle derim ama yinede sen bilirsin....CADIARZU

günaydınn hanımlarr napıyonuzz
ben güne gergin başladım iş hayatı malum sıkıcıolabiliyor.
bu günlerde çok sinirliyim regl yaklaştıkca bomba gibi oluyorum

gunaydın kızlar. candy bugun doguma gıdıyor. darısı basımıza. hayırlı dogumlar arkadasım.

umutluyuz aslında fırsat oldukca gırıyorum ama bu aralar bıraz yogunluk var. tek kısıden alıntı yapıyorum da bırkac kısıden nasıl yaptıgınızı bılmıyorum

yaa benım esımın de ayakkabı ve gomlege ıhtıyacı var ama pazar gunu koca gun kendısı bıle bısey bulamadı ben nasıl bulup alıcam bılmıyorum. esım ctesı gece 12 den sonra eve gelıyor. o aksam romantık bırseyler yapmak ıstıyorum. ama yorgun gelıyor. bıde kımseye caktırmamak zor olacak. ayrı ev ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…