bat süper çok sevindim rahatladım walla
demek küçücük daha meleğin olsun büyüyecek elbet sağlıklı olsun inşallahhh
hayırlı olsun batcım.allah doğduğu günü de görmeyi nasip etsin inşallah.ilk buluşmanız daha 3-4 haftalıkken oldu:)) kendine dikkat et
batcım
ben kaç haftalık bilmiyorum sat 6 ocaktı yumurtlamada 19 ocak
yarın randevu aldım doktoradan bakalım gidip öğreneceğiz
CANDYYYYYYYYYYYYYYYY cok sukur yaaaaaa. kac kere sordum senı. sukur haber aldık. ınsallah saglıkla dogum yapıp gelırsın evıne. musaıt zamanında gel de sorularımızı cevapla. daha kızınmı oglunmu olacak bılmıyoruz. ısmı ne. normalmı sezeryanmı. bak bız hamıle kalınca terketmıyoruz topıgı. sen nasıl kurucusun yaaaaaaaaa. nasıl heyecanlsıındır sımdı. ben sımdıden tırsıyorum valla.
e_pack yarın 5 haftan doluyor canım. gebelık son adetının ılk gununden ıtıbaren hesaplanır.
umutluyuz ben burdayım da derya kayıp bu aralar
batcım gec dollenmeyse bırdahakı gıdıste gorursun o mınık pıt pıt kalp atıslarını.
yaman sıkılmadınmı hamılelıgı ertelemekten
valla benım esım bebek lafından bıle tırsıyordu. dun aksam demesınmı bunun pesıne bıde kız yapalım dıye...
yaa cevap yazmadıgım kaldımı. bıde herkesın yazdıgından alıntı nasıl yapıyorsunuz. ben yapamıyorum sonra da cevap yazacaklarımı atlıyorum.
derya, meryem ,lıthıum, burcu, salıha sız nasılsınız .. hannem yıne nerelerdesın yaa
kızlar pazar gunu sevgılıler gunu. esınıze ne almayı dusunuyorsunuz. bıde degısık fıkırlerınız varmı o gun ıcın.
bat canımcım bebişini göreceksin haftaya merak etme canım bizim bu bebişler nazlı oluyor o yüzden stres yapma sakın
merhabaaaa
çok sağolun canlarım darısı başınızı tez zamanda inşallah bugn bana sabahlar olmaz artık heyecan bastı.bu arada jayacım kızım olucak inş. sezeryan oluyo adıda alara olucak.benim pc göçmüştü yenisini anca alabildik o yüzden girememiştim yoksa terkedermiim hiç sizi.
doğumdan sonra gelir paylaşırım sizlerlede öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar bende bebk düşünüyorum,
spralim vardı eşimin baskıları sonucu geçen aylarda çıkarttım ama halen korunuyordum, kendimi hazır hissetmiyordum. .. Bu ay tam anlamıyla bıraktık korunmayı hayırlısı olur , hepimizin gönlündeki bebiş olur inşallah..
hosgeldin canimm insllah en kisa zamanda olursun anne
kızlar benim adet tarihim 15 şubat şimdiden test yapsam çıkar mı bişi varsa yerimde duramıyorum yaa...yapmamak için zor tutuyorum kendimikafamçokkarıştı
ayy inş. çiğdemcim yaa sabah ilk işim test yapmak olucak inş çıkar yaaa bende buraya güzel haberlerimi yazarım...
kızlar benim adet tarihim 15 şubat şimdiden test yapsam çıkar mı bişi varsa yerimde duramıyorum yaa...yapmamak için zor tutuyorum kendimikafamçokkarıştı
Merhaba kızlar bende bebk düşünüyorum,
spralim vardı eşimin baskıları sonucu geçen aylarda çıkarttım ama halen korunuyordum, kendimi hazır hissetmiyordum. .. Bu ay tam anlamıyla bıraktık korunmayı hayırlısı olur , hepimizin gönlündeki bebiş olur inşallah..
slmm bat canimm merak etme bebsini gorursun bidahakine cunki ben ilk hamile oldugumu ogrendigimde doktorum cok kucuk bisey gormustu cok kucuk tam hamilesin diyemem demisti ama daha sonra gittim yani tam 1 hafta sonra keseyi gordum ve bana kalp atislari icin tam 1 ay sonraya randevu vermistii inan o zaman hic gecmedi benim icin ama allah sukurki gittigimde bebism buyumustuu seninde oyle olucak inann bana nazlii olucakk galiba seninkii birazzz
jaya canim ben esime cuzdan bide tiras makinasi almayi dusunuyorum cunki onlara ihtiyacii var ne kadar inkar etsede pinti kocamm...optumm kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?