arkadaşlar bende yeni üye oldumm... Ve size katılmak istiyorumm bende yeni başladım çalışmalara 4 gün geçti bakalımm bekliyoruzzzboshayallersmileboshayallersmile:uhm::uhm:
MERYEM64
Canım bence eşin daha bebek bilincine tam giremediği için fazla dikkatli davranmıyor olabilir.Ama bu davranışları snein cnaını yakmak veya seni üzmek için kasıtlı değildir sen de biliyosundur.Şöyle son dönemlere doğru sendeki hassasiyet ve telaş onu da saracak ve senden daha dikkatli olacaktır bence.şu an çok hassassın.bazı şeylere aşırı tepki vermen çok doğal.ama üzme kendini.ne güzel hamilesin....
BAT
canım eşimin bebek konusundaki isteksizliğini biliyorsun.O yüzden bizim günaşırı olmadı ilişki.2 kere korunmasız oldu biri adetim bitiminden 2 gün sonra biri de yumurtlama günümde.Az önce yaptım test.kocaman tek çizgi.çok üzgünüm.moralim çok bozuk.gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artık.
arkadaşlar bende yeni üye oldumm... ve size katılmak istiyorumm bende yeni başladım çalışmalara 4 gün geçti bakalımm bekliyoruzzzboshayallersmileboshayallersmile:uhm::uhm:
Kızlar ben ne hediye alcam hala karar veremedim
ama standart bi hediye veririm gece onaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar: Şeniz
YETER DİİİİMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :roflol:
jayacım dalga geçtiğimi düşündüysen üzülürüm ben sadece olup olamama ihtimalini merak ettim ama sen cevaplamışsın senin adına çok üzülüyorum canım ya yanlız kalmak istiyorsun ama hiç bişekilde olmuyo inşallah kalbinden geçenleri gerçekleştirirsin...
too-be
sen naptın yaptın mı test
hım anladım canım ne güzel eşin seni sevdiğini belli ediyor bu şekilde ama şu durumda biraz rahat durması lazım benin eşim pek belli edemez sevgisini ama beni çok sevdiğini söyler hep ağlamana çok üzüldüm yapma ama bebeğini düşün bak senin bu hüznünden oda etkileniyor eşinde üzülmüştür ve yapmayacaktır bundan sonra sen moralini yüksek tut bak benimde moralim bozuldu şimdi...senağlama
CANIM İNŞ GÖRÜRÜM BEBEĞİM ANNESİNİ BİRAZ MERAKTA BIRAKMAK İSTİYOR GALİBA DEDİĞİN GİBİ ŞİMDİDEN NAZLARI GEÇİYO DOĞUNCA NE YAPACAĞIZ BİLMEM VALLA EEE YİĞENİM NASIL HARAKETLERİ NASIL ANNESİ..
evet yaptım ama koca bi tek çizgi çıktııı:gitme:5 gün var daaa gerçi adetime ama sanırım yok bişiiii:1no2:
TOO-BE
Hadi yaa( biraz daha sabredelim bakalım adet günümüz gelsin.biz ne zaman görücez bu iki çizgiyi.silik de olsa razıyımm:)
Mrb kizlar nasilsiniz?
bende kara kara dusunuyorum pazar gunune ne alcam diye :S
ne dusunsem almistim almistim diyorum... yardim.. :))
TOO-BEE daha erken deilmi, bide adet gununde test yap..Ins.. tutunmustur :)
canimm gecti artik esimle iyiyiz oda cok uzulmus benim agrim olmasina ve aglamama bende korktum dedii inaniyorumki daha ayni sekilde davranmiycak daha dikkatli olucakk...beraber disari cikip bebisime biseyler aldik esimle o daha erken diyor ama benn dayanamiyorumm valllaaa...ama bide ya erkek degilse diyorumm amaa ben biliyorumm bebisim erkekkkk ultroson resminde bile belli pipisi hehehe
kizlarrr ben hasta oldummm yaaa.grip oldumm tiknadim resmen burnum felan bas agrim varrr.bugun bi disari ciktikk esimle kar yagiyorduu hastaa oldumm hemen yaaa
evet canım şimdiden nazlılar doğunca yandık :) sağlıkla gelsinlerde önemli değil,,,,yeğenin iyi ama çok hareketli değil sakin olacak sanırım,,,,sen de benim yeğenime iyi bak kendine de çok dikkat et yorulma sakın ilk 3 ay çok önemlidir beslenmene falan da çok dikkat et folik asiti almayı unutma sakın yeşilliği eksik etme sofrandan haftada bir mutlaka balık ye,,,,sebze ve meyveyi bol tüket ilk 3 ay çok önemli dediğim gibi,,,,,
evet canım sağlıkla olsunlarda varsın nazlı olsunlar benim bebişimde iyidir herhalde teyzesi keseyi ve kalp atışlarını duyana dek pek rahat değilim açıkçası kendime dikkat ediyorum sağolsun eşim evde o yapıyor bütün işimi yardım ediyor bana folik asiti kullanıyorum da sebze ve yeşilliği pek sevmiyorum balıkta midemi bulandırıyo meyveyi severim ama bu arada ben çok yemeye başladım ya şimdiden bu normalmi acaba çok merak ediyorum sen nasıldın ilk zamanları..:icecream:
herşeyden yemeye çalış canım ben ilk 4 ay pek iştahlı değildim 7. 8. haftalarda bulantılarım vardı o yüzden herşeyi yiyemiyordum ama 4. aydan sonra düzeldi çok şükür,,,,,kilo alıcam diye korkma ekmeği çok yeme hamurişini yeme onun haricinden herşeyden ye canım bebişin beslensin inşallah şu keseyi de biran önce görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?