Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

arkadaşlar bende yeni üye oldumm... ve size katılmak istiyorumm bende yeni başladım çalışmalara 4 gün geçti bakalımm bekliyoruzzzboshayallersmileboshayallersmile:uhm::uhm:

arkadaşlar bende yeni üye oldumm... Ve size katılmak istiyorumm bende yeni başladım çalışmalara 4 gün geçti bakalımm bekliyoruzzzboshayallersmileboshayallersmile:uhm::uhm:

hayırlı olsun cnm 4 gün geçti derken regl mi gecikti
ozaman hemen test yap cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar ben ne hediye alcam hala karar veremedim
ama standart bi hediye veririm gece onaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar: Şeniz
YETER DİİİİMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :roflol:

evet canım biliyorum ama yumurtlama gününde olmuş ilişki belki tutturmuşsundur bide test yaptım demişsin çok erken yapmışsın demiştim sana üzülürsün diye ama dur bakalım belki geç döllenmedir hemen umutsuzluğa kapılma bi günün geçsin bakalım...

arkadaşlar bende yeni üye oldumm... ve size katılmak istiyorumm bende yeni başladım çalışmalara 4 gün geçti bakalımm bekliyoruzzzboshayallersmileboshayallersmile:uhm::uhm:

hoşgeldin aramıza tokser inşallah ilk denemede hamiş kalırsın topiğimiz çok uğurlu sanada uğurlu gelir inş istersen gelecek olan regl tarihini ver listeye ekleyeyim..

kız sen çok yaşa emi seb beni güldürdün allahta senigüldürsün kaydirigubbakcemile3 zaten kaçışın yok o hediyeden neyse aklında hiçmi seçenek yok erkeklere öyle fazla seçenekte yokki daima kullanabileceğibişey alabilirsin...

batcım canım yanlıs anlama sakın. ben sadece durumun ımkansızlıgını anlatmak ıcın o kelımeyı kullandım. yoksa ne demek ıstedıgını anladım.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.
lıthıum valla bırak oyle bısey yapmayı, dısarı cıksak kendımı sanslı hıssedıyorum
meryemcım senı cok ıyı anlıyorum. ben sıgara kullandıgım halde kokusu benı tıksındırmıstı

Bat cım o hedıye standart evde olsam sabah akŞam ıster kesın

ama ıŞın Şakası hedıye kolay ya bakma sen bana takılıyorum ıŞteeee

TOO-BE
Hadi yaa( biraz daha sabredelim bakalım adet günümüz gelsin.biz ne zaman görücez bu iki çizgiyi.silik de olsa razıyımm:)

Mrb kizlar nasilsiniz?

bende kara kara dusunuyorum pazar gunune ne alcam diye :S

ne dusunsem almistim almistim diyorum... yardim.. :))

TOO-BEE daha erken deilmi, bide adet gununde test yap..Ins.. tutunmustur :)

Son düzenleme:

canimm gecti artik esimle iyiyiz oda cok uzulmus benim agrim olmasina ve aglamama bende korktum dedii inaniyorumki daha ayni sekilde davranmiycak daha dikkatli olucakk...beraber disari cikip bebisime biseyler aldik esimle o daha erken diyor ama benn dayanamiyorumm valllaaa...ama bide ya erkek degilse diyorumm amaa ben biliyorumm bebisim erkekkkk ultroson resminde bile belli pipisi hehehe

kizlarrr ben hasta oldummm yaaa.grip oldumm tiknadim resmen burnum felan bas agrim varrr.bugun bi disari ciktikk esimle kar yagiyorduu hastaa oldumm hemen yaaa

evet canım şimdiden nazlılar doğunca yandık :) sağlıkla gelsinlerde önemli değil,,,,yeğenin iyi ama çok hareketli değil sakin olacak sanırım,,,,sen de benim yeğenime iyi bak kendine de çok dikkat et yorulma sakın ilk 3 ay çok önemlidir beslenmene falan da çok dikkat et folik asiti almayı unutma sakın yeşilliği eksik etme sofrandan haftada bir mutlaka balık ye,,,,sebze ve meyveyi bol tüket ilk 3 ay çok önemli dediğim gibi,,,,,

evet yaptım ama koca bi tek çizgi çıktııı:gitme:5 gün var daaa gerçi adetime ama sanırım yok bişiiii:1no2:

TOO-BE
Hadi yaa( biraz daha sabredelim bakalım adet günümüz gelsin.biz ne zaman görücez bu iki çizgiyi.silik de olsa razıyımm:)

too_be ve lithium kızlar bu ne acele ya bakın testi erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz yapmayın am alüfen bi gününüz gelsin geçsin bakalım öyle yaparsınız tesitinizi...

Mrb kizlar nasilsiniz?

bende kara kara dusunuyorum pazar gunune ne alcam diye :S

ne dusunsem almistim almistim diyorum... yardim.. :))

TOO-BEE daha erken deilmi, bide adet gununde test yap..Ins.. tutunmustur :)

burcucum erkeklere hediye seçeneği pek yok alabileceğin şeyler sınırlı o yüzden senin kafana en uygun hangisi geliyorsa onu al derim...

kizlarrr ben hasta oldummm yaaa.grip oldumm tiknadim resmen burnum felan bas agrim varrr.bugun bi disari ciktikk esimle kar yagiyorduu hastaa oldumm hemen yaaa

canım çok sevindim eşinle iyi olmana ve eşinin hatasını anlamasına dışarı çıkıp alışveriş yapmışsınız oh ne güzel birde hastalanmışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine sıkı giyin daha fazla ilerlemeden al önlemini umarım bi an önce iyileşirsin canım arkadaşım..

yyaaaa kızlar bu derya nerekerde ya kayboldu bu aralar minozdanda ses seda çıkmıyo ikisnide merak etmeye başladım kızlar bi kendinizi gösterin yahufisfisfis

evet canım sağlıkla olsunlarda varsın nazlı olsunlar benim bebişimde iyidir herhalde teyzesi keseyi ve kalp atışlarını duyana dek pek rahat değilim açıkçası kendime dikkat ediyorum sağolsun eşim evde o yapıyor bütün işimi yardım ediyor bana folik asiti kullanıyorum da sebze ve yeşilliği pek sevmiyorum balıkta midemi bulandırıyo meyveyi severim ama bu arada ben çok yemeye başladım ya şimdiden bu normalmi acaba çok merak ediyorum sen nasıldın ilk zamanları..:icecream:

herşeyden yemeye çalış canım ben ilk 4 ay pek iştahlı değildim 7. 8. haftalarda bulantılarım vardı o yüzden herşeyi yiyemiyordum ama 4. aydan sonra düzeldi çok şükür,,,,,kilo alıcam diye korkma ekmeği çok yeme hamurişini yeme onun haricinden herşeyden ye canım bebişin beslensin inşallah şu keseyi de biran önce görürsün canım

inşallah canım ya söylediklerine dikkat edicem ama benin boğazım büyük nasıl olacak bilmiyorum ama kontrol etmeye çalışıcam bendede mide bulantısı var tatlı şeyleri hiç yiyemiyorum ya hep tuzlu istiyor canım nedense...cokacimcoook

iyi geceler bayanlar. batcım beni sormuşsun da giriyorum buraya sizi takip ediyorum açıkçası bişi yazasım gelmiyo.adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorum o yüzden şimdi sıkıcı bi dönemdeyim. burda hava çok fena kasvetli içim sıkılıyo o yüzden.ben de deryayı merak ettim ya.bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı.
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.hepiniz kendinize iyi bakın. bebiş haberlerinizi çabuk çabuk verin de moral olsun bize.kocaman öpücükler

GÜnaydın kızlar napıyonuz bakalım
ızmırde hava berbat Çok yaĞıyo ve kapalı Şımdı evde yatıyo olmak vardı ne gÜzel olurduu

baaaaaaaaaatt cnm sen Şımdı anne oluyosun ne gÜzel yaa
allah herkese nasıp etsın dımı
dıĞer koca gÖbÜŞlÜ annecıklerımız sız napıyonuz
ve anne adayları allah herkese evlat versın ınŞallahh
bulantıların baŞlamamıŞtır daha
herŞeyden ye bı sÜre sona ıÇın almamaya baŞlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…