günaydınn hanımlarr napıyonuzz
ben güne gergin başladım iş hayatı malum sıkıcıolabiliyor.
bu günlerde çok sinirliyim regl yaklaştıkca bomba gibi oluyorum
gunaydın kızlar. candy bugun doguma gıdıyor. darısı basımıza. hayırlı dogumlar arkadasım.
umutluyuz aslında fırsat oldukca gırıyorum ama bu aralar bıraz yogunluk var. tek kısıden alıntı yapıyorum da bırkac kısıden nasıl yaptıgınızı bılmıyorum
yaa benım esımın de ayakkabı ve gomlege ıhtıyacı var ama pazar gunu koca gun kendısı bıle bısey bulamadı ben nasıl bulup alıcam bılmıyorum. esım ctesı gece 12 den sonra eve gelıyor. o aksam romantık bırseyler yapmak ıstıyorum. ama yorgun gelıyor. bıde kımseye caktırmamak zor olacak. ayrı ev ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
Batcım , h.buldum canım
benim regl tarihim 23 ocak, doğuma giren arkadaşımızında Allah yardımcısı olsun..
bat çok sevindim bebişin sağlıklı olmasına. inşaALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın.
bende sevgililer günü için deri mont alacaktım neyse gittik mağazaya eşim giydi tam üzerine göre. benim planım almıcaktım 13 şubat c.tesi günü gidip alıp süpriz yapacaktım ama baktım monttan sadece bir tane var :) eşimde gözüme bakıyo canım benim hadi alalım dedim. aldık mağazadan çıktık ben söyleniyorum olmadı olmadı diye :) eşim diyo ne olmadı ne olmadı. dedim ben sana bunu süpriz yapacaktım ama baktım bir tane satılır diye aldık dedim. sorun değil aşkım dedi ben bunu dolaba koyarım sen pazar günü bana verirsin dedi :) :) :)
biraz uzun oldu kusura bakmayın
Yyyyyyaaaaaaaaaaaa ben ne alsamm kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Canım muhtemelen şubat 20 felan, spralim olduğu için düzensizdi adetlerim ama bu ay çıkarttım.
yani tam da emin değilim aslında..
ferhatınsırınıyım ben nerelerdesin ya ismini yazdıran kaçıyo ya bi haber et kendinden durumun nedir kırmızılar geldimi yoksa müjdeli haberin varmı bize bian önce haberdar etmen dileğiyle...haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..
Inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
20 şubat 2010 çiğdem83
01 mart 2010 mızmız
02 mart 2010 minoz
o8 mart 2010 saliha27
27 mart 2010 burcu
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
herkese mrblar arkadaşlar..
Hepinize güzel günler diliyorum...
Ya benim de adetime daha var ama ben de çok sabırsızım alsam çıkar mı acaba üff:))ben 34 günde bir olduğum için daha 19unda adet olucam 22 ocak bir de 5 şubatta oldu korunmasız varsa birşey çıkar mı acaba idrarda sizce
gunaydin kizlar nasilsiniz.benim morelimm cokkkk bozukkk esimm beni sinir etti...esim benimle ugrasmayi cok seviyor geliyor gidikliyor vs.ama bende suan hamile oldugum icin bunlari yapmamasini defalarca soyledim cunki ani bi hareket yaparim ve bisey olur diye cok korkuyorum neyse bu sabahin korunde uyanmis geldi yanima benle ugrascakk bide sabah sabah kola ictigini gordum sinir oldum ve ittimm gelme ustume diyee sonra birazz zorladim galiba karnima birden bi sanci girdiii baya surdu cok korktumm yaaa ve arada agrim yine oluyorr bu erkekler niye anlayissiz anlamiyorumm ben bebegime bisey olucak diyee elimden geleni yapiyorumm ama onun umrunda bilee degilll
Meryemcim seni çok iyi anlıyorum, eşin seni sevdiğinden yapıyor, takılmadan duramıyor sanırım, ama şimdi senin ağladığını çok üzüldüğğünü görünce bir daha yapmaz tahminimce.
Sende üzme kendini, çocuk rahme tam yerleşene kadar oluyor bu tip ağrılar diye hatırlıyorum, 4 kez gebelik geçirdim hepsinde oldu..Ama yinede dikkatli olcanım
bat canimm iliski felan degill sonucta bunu oda istemiyor sorun onun benimle cok ugrasmasi...cunki esim benimle ugrasmayi cok seviyorr.ben daha once demistim kadin doktorum yasak dedigi icin biz hic iliskide bulunmadik ve zaten bende oda korkuyorzzki oda istemiyorr.....konuu biraz farklii yani kanamam olmadi allaha sukur ama cokk uzuldumm ve saatlarce agladimm onun yzunden
salıha ıyı yapmıssın montu almakla. ıcınde kalmasından ıyıdır. ben hala bısey bulamadım, bakacak fırsat da yok.
batcım dalga gecmedıgını bılıyorum ama ınan kaynanamın baska yerde kalması dalga gecmek gıbı saka gıbı. o ve kocası. hayatta baska yerde kalmazlar. kalsa da esım annesını baska yerde bırakmaz. aslaaaa. yanı oyle bır sansımız yok malesef.
meryemcım hamılelıkte ınsan daha sabırsız, tahammulsuz oluyor ama malesef erkekler bunu da zamanla anlıyor. vakıt gectıkce ve karnın buyudukce esın bebek olayının daha cok farkına varacak ve davranıslarına ozen gosterecektır ama sen de bu kadar pımpırıklı davranma bence.
derya nıye yok yaa. kotu bısey yoktur umarım ama merak ettım artık kac gundur.
salıha ıyı yapmıssın montu almakla. ıcınde kalmasından ıyıdır. ben hala bısey bulamadım, bakacak fırsat da yok.
batcım dalga gecmedıgını bılıyorum ama ınan kaynanamın baska yerde kalması dalga gecmek gıbı saka gıbı. o ve kocası. hayatta baska yerde kalmazlar. kalsa da esım annesını baska yerde bırakmaz. aslaaaa. yanı oyle bır sansımız yok malesef.
meryemcım hamılelıkte ınsan daha sabırsız, tahammulsuz oluyor ama malesef erkekler bunu da zamanla anlıyor. vakıt gectıkce ve karnın buyudukce esın bebek olayının daha cok farkına varacak ve davranıslarına ozen gosterecektır ama sen de bu kadar pımpırıklı davranma bence.
derya nıye yok yaa. kotu bısey yoktur umarım ama merak ettım artık kac gundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?