Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydınn hanımlarr napıyonuzz
ben güne gergin başladım iş hayatı malum sıkıcıolabiliyor.
bu günlerde çok sinirliyim regl yaklaştıkca bomba gibi oluyorum

günaydın yamancım ben daha yeni kalktım kocam evde geç yatıyoruz geç yatınca tabi sabah kalkmak bilmiyoruz neyse hayırdır işlerinde bi problemmi var nedense regl tarihi yaklaştıkça kadınların stresi gerginliğiçok oluyor bende öyleyim sen bi çocuk yapmaya ah bi karar versen geçecek gerginliğinkötükedihüso

jayacım günaydın evet candy bugün doğuma giriyor nasıl heyecanlıdır şimdi inşsorunsuz geçer doğumu darısı sen ve umutluyuza canım bi kaç kişiden alıntıyı alıntı yap yazısının yanında hg yazısı varya alıntı yapmak istediğin kişilerin hg yazısına tıklıyosun yazıyosun canım birde eşin koskoca ümraniyede hiçmibişey beğenmedi oysa sırf erkeklere özel yenibi mağaza açılmıştı güzel şeylerde vardı bence sen onun sevdiği bi renk gömlek al ayakkabıyıda vardır aelbet beğendiği bi tarz öyle alırsın o gün kaynanandan rica etsen anlayışla karşılamazmı hiçmi etrafınızda gidecek akrabası yok gitseler senin için çok iyi
olurduboshayallersmile

Batcım , h.buldum canım
benim regl tarihim 23 ocak, doğuma giren arkadaşımızında Allah yardımcısı olsun..

çiğdemcim geçen regl tarihini değil gelecek olan regl tarhini istiyorum...

bat çok sevindim bebişin sağlıklı olmasına. inşaALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın.

bende sevgililer günü için deri mont alacaktım neyse gittik mağazaya eşim giydi tam üzerine göre. benim planım almıcaktım 13 şubat c.tesi günü gidip alıp süpriz yapacaktım ama baktım monttan sadece bir tane var :) eşimde gözüme bakıyo canım benim hadi alalım dedim. aldık mağazadan çıktık ben söyleniyorum olmadı olmadı diye :) eşim diyo ne olmadı ne olmadı. dedim ben sana bunu süpriz yapacaktım ama baktım bir tane satılır diye aldık dedim. sorun değil aşkım dedi ben bunu dolaba koyarım sen pazar günü bana verirsin dedi :) :) :)
biraz uzun oldu kusura bakmayın

Yyyyyyaaaaaaaaaaaa ben ne alsamm kıııııııııııııııııııııııı

Canım muhtemelen şubat 20 felan, spralim olduğu için düzensizdi adetlerim ama bu ay çıkarttım.
yani tam da emin değilim aslında..

sağol salihacım darısı başına artık...

Yyyyyyaaaaaaaaaaaa ben ne alsamm kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

canım eşinin beğendiği istediği bişey yokmu....

Canım muhtemelen şubat 20 felan, spralim olduğu için düzensizdi adetlerim ama bu ay çıkarttım.
yani tam da emin değilim aslında..

tamam çiğdemcim ekliyorum hemen listeye senide inşallah tutturursun bu ay ikincimi senin yani çocuğun var galiba bi tane yaş kaç merak ettim..

ferhatınsırınıyım ben nerelerdesin ya ismini yazdıran kaçıyo ya bi haber et kendinden durumun nedir kırmızılar geldimi yoksa müjdeli haberin varmı bize bian önce haberdar etmen dileğiyle...

herkese mrblar arkadaşlar..
hepinize güzel günler diliyorum...
Ya benim de adetime daha var ama ben de çok sabırsızım alsam çıkar mı acaba üff:))ben 34 günde bir olduğum için daha 19unda adet olucam 22 ocak bir de 5 şubatta oldu korunmasız varsa birşey çıkar mı acaba idrarda sizce

gunaydin kizlar nasilsiniz.benim morelimm cokkkk bozukkk esimm beni sinir etti...esim benimle ugrasmayi cok seviyor geliyor gidikliyor vs.ama bende suan hamile oldugum icin bunlari yapmamasini defalarca soyledim cunki ani bi hareket yaparim ve bisey olur diye cok korkuyorum neyse bu sabahin korunde uyanmis geldi yanima benle ugrascakk bide sabah sabah kola ictigini gordum sinir oldum ve ittimm gelme ustume diyee sonra birazz zorladim galiba karnima birden bi sanci girdiii baya surdu cok korktumm yaaa ve arada agrim yine oluyorr bu erkekler niye anlayissiz anlamiyorumm ben bebegime bisey olucak diyee elimden geleni yapiyorumm ama onun umrunda bilee degilll

Son düzenleme:

lithiumcum sanada güzel günler diliyorum arkadaşım senin günün ne zamandı unuttum ama idrar testinde çıkmayabilir sonra üzülürsün sabret bende senin gibi çok sabırsızdım bak kötü bi gün geçirdikten sonra bebeğimin benimle olduğunu öğrendim bide gün aşırı ilişki olmadımı ilişkiye girdiğin günler şüpheli günlerinmiydi..

günaydın meryemcim güne kötü başlamışsın kendini yıpratma bu kadar eşinin halini anlamasını bekleme erkekler hep aynı seninkininyaramazlık yapası tutmuş ama şunu iyi bilmesi lazım bu dönemde ilişki pek sağlıklı olmayabilir o bunu düşünememiştir ama anlar hatasını sen kendini üzme ağrım var diyosun hiçbişey yapma git hemen yat o ağrılar bendede var geçen gece sağ dizimin ağrısı kasığıma vuruyodu çok kötü oldum ağrıdan kıvrana kıvrana uyumuşum kanaman olmadığı sürece içini ferah tut eşinide güzellikle uyar anlayacaktır umarım...

bat canimm iliski felan degill sonucta bunu oda istemiyor sorun onun benimle cok ugrasmasi...cunki esim benimle ugrasmayi cok seviyorr.ben daha once demistim kadin doktorum yasak dedigi icin biz hic iliskide bulunmadik ve zaten bende oda korkuyorzzki oda istemiyorr.....konuu biraz farklii yani kanamam olmadi allaha sukur ama cokk uzuldumm ve saatlarce agladimm onun yzunden

Meryemcim seni çok iyi anlıyorum, eşin seni sevdiğinden yapıyor, takılmadan duramıyor sanırım, ama şimdi senin ağladığını çok üzüldüğğünü görünce bir daha yapmaz tahminimce.
Sende üzme kendini, çocuk rahme tam yerleşene kadar oluyor bu tip ağrılar diye hatırlıyorum, 4 kez gebelik geçirdim hepsinde oldu..Ama yinede dikkatli olcanım

sevdiginden yaptigini biliyorum canimm ama bazenn bu insana bitkinlik veriyorr yanii dozunda olsa bazi seyler cok iyi olucakk ama o bunu hergun ve defalarca yapiyorr.bide ben ona sabah sabah ac karna kola ictigi icin kizmistimm oyuzdende onu itekledimm yoksa ona kiyamamm

hım anladım canım ne güzel eşin seni sevdiğini belli ediyor bu şekilde ama şu durumda biraz rahat durması lazım benin eşim pek belli edemez sevgisini ama beni çok sevdiğini söyler hep ağlamana çok üzüldüm yapma ama bebeğini düşün bak senin bu hüznünden oda etkileniyor eşinde üzülmüştür ve yapmayacaktır bundan sonra sen moralini yüksek tut bak benimde moralim bozuldu şimdi...senağlama

salıha ıyı yapmıssın montu almakla. ıcınde kalmasından ıyıdır. ben hala bısey bulamadım, bakacak fırsat da yok.
batcım dalga gecmedıgını bılıyorum ama ınan kaynanamın baska yerde kalması dalga gecmek gıbı saka gıbı. o ve kocası. hayatta baska yerde kalmazlar. kalsa da esım annesını baska yerde bırakmaz. aslaaaa. yanı oyle bır sansımız yok malesef.
meryemcım hamılelıkte ınsan daha sabırsız, tahammulsuz oluyor ama malesef erkekler bunu da zamanla anlıyor. vakıt gectıkce ve karnın buyudukce esın bebek olayının daha cok farkına varacak ve davranıslarına ozen gosterecektır ama sen de bu kadar pımpırıklı davranma bence.
derya nıye yok yaa. kotu bısey yoktur umarım ama merak ettım artık kac gundur.

Benimde hamilelik dönemlerimde, eşimle hep ufak tarttışmalarımız olurdu hepside bu sebepten, bana yaklaşmak isterdi(öpmek, sarılmak gibi) bende onu iterdim ama refleksle, nedeni ise hamilelikte bulantım çok olurdu, onun parfüm kokusu bile dayanılmaz gelirdi bana, birde sıkıya hiçö gelemezdim..
Of ya hamilelik güzelde bu yönleri zor , neyseki 9 ay sürecek bak hatırlayınca bile kötü oldum..

pimpirikli davranmakla pek alakali degil aslinda cigdeminde dedigi gbi parfumu bile beni rahatsiz ediyor vede sigara ictigi icin o bile benii cokk kotu yapiyor tek sebep bu yanii kokusuna tahamulum yokk yoksa esimin benimle ilgilenemsinden sikayetci degilim

jayacım dalga geçtiğimi düşündüysen üzülürüm ben sadece olup olamama ihtimalini merak ettim ama sen cevaplamışsın senin adına çok üzülüyorum canım ya yanlız kalmak istiyorsun ama hiç bişekilde olmuyo inşallah kalbinden geçenleri gerçekleştirirsin...

MERYEM64

Canım bence eşin daha bebek bilincine tam giremediği için fazla dikkatli davranmıyor olabilir.Ama bu davranışları snein cnaını yakmak veya seni üzmek için kasıtlı değildir sen de biliyosundur.Şöyle son dönemlere doğru sendeki hassasiyet ve telaş onu da saracak ve senden daha dikkatli olacaktır bence.şu an çok hassassın.bazı şeylere aşırı tepki vermen çok doğal.ama üzme kendini.ne güzel hamilesin....

BAT
canım eşimin bebek konusundaki isteksizliğini biliyorsun.O yüzden bizim günaşırı olmadı ilişki.2 kere korunmasız oldu biri adetim bitiminden 2 gün sonra biri de yumurtlama günümde.Az önce yaptım test.kocaman tek çizgi.çok üzgünüm.moralim çok bozuk.gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artık.

JAYA
Allah sana kolaylık versin canım işin çok zor.Eşinin annesine bu kadar düşkün olması da ayrı birşey.Peki sevgililer günü için (maddi durumunuz varsa) bir otelden yer ayırtsanız başbaşa romantik bir gece.Ona ne derler ki kayınvalidengil?Laf ederler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…