gunaydın kızlar. yaman cok guzel bır hıkaye. ben de arkadasın dıleklerıne katılıyorum. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın, herseyın hayırlısını versın.
bugun mıdem bulanıyor. ellerım yanıyor. kendımı ıyı hıssetmıyorum. dun esımın eskı odasına bakıp bebıs ıcın neler alabılecegımızı konustuk. ama kaynanam ve kayınpederım sınırımı bozmaya yettı yıne. ona gerek yok buna gerek yok. benı apatopar evlendırıp herseyde hevesımı bıraktıkları yetmıyormus gıbı sımdı de dogmamıs ogluma mudahale edıyolar. esımle de tartıstım o yuzden. gercı onun sucu yok ve ne ıstersem yapacagını bılıyorum ama yıne de ınsanın sınırlerı yıpranıyor. sabah sabah agladım. esıme kahvaltı hazırlamadım. hatta sevgılıler gunu ıcın ozel bısey hazırlamaktan bıle vazgectım. acısını ondan cıkarmak hosuma gıtmıyor ama ne yapacagımı sasırdım artık. sızı de sıkttım sabah sabah.
ınsallah sızın gununuz ıyı baslamıstır ve guzel bır gun gecırırsınız
Herkese günaydın kızlarrr
YAMAN
Burda da hava kapalı canım ben bir de okulda nöbetçiyim bugün teneffüslerde üfff...Gerçi şimdi 2 saat dersim var sonra eve gelicem öğleden sonra gene 2 saatdersim var sonra biticek.keşke evde olsam çayımı yapsam net karşısında zaman geçirsem hihihi
BAT
Dediğin gibi çok erken yaptık ve dün tüm gün suratım asıktı evde.
MERYEM64
Geçmiş olsun sana da canım.
UMUTLUYUZ
Arkadaşım sana da hayırlı hamilelikler diliyorum BATla birlikte.İzinizdyiz:)
DERYABERİL
Kız nerelerdesin sen cidden???Hasta falan mı oldun yoksa
Selam kizlar adetim dun bitti bugun baslycam artik calismlara bakalim ne olucak.
iyi geceler bayanlar. batcım beni sormuşsun da giriyorum buraya sizi takip ediyorum açıkçası bişi yazasım gelmiyo.adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorum o yüzden şimdi sıkıcı bi dönemdeyim. burda hava çok fena kasvetli içim sıkılıyo o yüzden.ben de deryayı merak ettim ya.bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı.
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.hepiniz kendinize iyi bakın. bebiş haberlerinizi çabuk çabuk verin de moral olsun bize.kocaman öpücükler
GÜnaydın kızlar napıyonuz bakalım
İzmİrde hava berbat Çok yaĞıyo ve kapalı Şİmdİ evde yatıyo olmak vardı ne gÜzel olurduu
baaaaaaaaaatt cnm sen Şİmdİ anne oluyosun ne gÜzel yaa
allah herkese nasİp etsİn dİmİ
dİĞer koca gÖbÜŞlÜ annecİklerİmİz sİz napıyonuz
ve anne adayları allah herkese evlat versİn İnŞallahh
bulantıların baŞlamamıŞtır daha
herŞeyden ye bİ sÜre sona İÇİn almamaya baŞlıcak
Günaydınlar güzel anne adayları, hoşgeldin dilekleriniz için çok saolun..
Bende folik asite başladım bugün,
aslında Allah kısmet ederse bu benim 3. çocuğum olucak 8 yaşında bi kızım 5 yaşındada bir oğlum var teyzeleri, o yüzden ben biraz kararsızım bebek konusunda, ama eşim çok istiyor ve aşırı ısrarcı, Hayırlısıysa verir inşallah rabbim ve tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli versin inşallah...
Herkese günaydın kızlarrr
YAMAN
Burda da hava kapalı canım ben bir de okulda nöbetçiyim bugün teneffüslerde üfff...Gerçi şimdi 2 saat dersim var sonra eve gelicem öğleden sonra gene 2 saatdersim var sonra biticek.keşke evde olsam çayımı yapsam net karşısında zaman geçirsem hihihi
BAT
Dediğin gibi çok erken yaptık ve dün tüm gün suratım asıktı evde.
MERYEM64
Geçmiş olsun sana da canım.
UMUTLUYUZ
Arkadaşım sana da hayırlı hamilelikler diliyorum BATla birlikte.İzinizdyiz:)
DERYABERİL
Kız nerelerdesin sen cidden???Hasta falan mı oldun yoksa
jayacım ya sen böyle üzgün olunca gerçekten çok kötü oluyorum boşver kaynananla kayınpederini bak eşin herşeyi yaparım diyormuş sen onlara inat yap bütün istediklerini neden aklında kalsınki yani eşinide üzme bence bak sonra sende üzülüyorsun yapma canım benim..:teselli:gunaydın kızlar. yaman cok guzel bır hıkaye. ben de arkadasın dıleklerıne katılıyorum. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın, herseyın hayırlısını versın.
bugun mıdem bulanıyor. ellerım yanıyor. kendımı ıyı hıssetmıyorum. dun esımın eskı odasına bakıp bebıs ıcın neler alabılecegımızı konustuk. ama kaynanam ve kayınpederım sınırımı bozmaya yettı yıne. ona gerek yok buna gerek yok. benı apatopar evlendırıp herseyde hevesımı bıraktıkları yetmıyormus gıbı sımdı de dogmamıs ogluma mudahale edıyolar. esımle de tartıstım o yuzden. gercı onun sucu yok ve ne ıstersem yapacagını bılıyorum ama yıne de ınsanın sınırlerı yıpranıyor. sabah sabah agladım. esıme kahvaltı hazırlamadım. hatta sevgılıler gunu ıcın ozel bısey hazırlamaktan bıle vazgectım. acısını ondan cıkarmak hosuma gıtmıyor ama ne yapacagımı sasırdım artık. sızı de sıkttım sabah sabah.
ınsallah sızın gununuz ıyı baslamıstır ve guzel bır gun gecırırsınız
günaydın kızlar.
yaman çok güzrl bir hikaye gayet güzel anlatılmış teşekkür ederim.
Jaya sıkma kendini sen 2 canlısın üzülme ama onların yaptığı da çok ayıp. ne diyelim ALLAH akıl fikir versin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende adaçayı yani elma yağını kullanmaya başladım bakalım hayırlısını artık.
Görelim MEVLA neyler neylerse güzel eyler.
kesinlikle bu anların tadını çıkar.geriye dönüp baktığında keşke hiçkimseyi takmayıp;doyasıya yaşayıp dilediğimi yapsaydım diyor insan..sonra tüm yapamadıklarını başka bir bebeğe biriktirmeye başlıyor...tavsiyem kalbine bir zırh giydirip;ne diliyorsan bebeğinle ilgili ona odaklan..
Kızlar farkındamısınız ne kadar baĞlandık bırbırımıze
dıl dın ırk memleket farkı yok
dedı kodu yok Çekememe yok
ne gÜzel
sanalda bu dostluĞu yakalamak harıkaaa
ıyı kı varsınızzzzzzzzzzz
Amİn meryemcİm
zaten tanısak bİrbİrİmİzİ bu kadar fazla anlaŞamazdık sanırım
kİlolu burnu uzuzn yok gÖbeklİ yok saÇı Çİrkİn vs Çok fazla takıntılı olabİlİyoz bazen bİz İnsanoĞlu en gÜzelİde buuu bİİzmkİ benceee
Kızlar farkındamısınız ne kadar baĞlandık bİrbİrİmİze
dİl dİn ırk memleket farkı yok
dedİ kodu yok Çekememe yok
ne gÜzel
sanalda bu dostluĞu yakalamak harİkaaa
İyİ kİ varsınızzzzzzzzzzz
slm kizlarrr nasilsinizz bende iyiyimm bas agrim gecti allah sukur hava burdada cok soguk kar yagiyorr eve hasip kaldim yine kociste ise gitti yanlizim evde.............
jaya canimm sana cok uzuldummmmm salla su koca kariyla koca adami sen esinle iyii ol yeterr o cahiller hep ne gerek var derlerrrr eskiden omu varmis bumu varmis derlerr eskiye kalsakkkk ooo yandikk vallaa...bak benimde sinirlerim bozuldu simdi allahhh sana peygamber sabri versinn canimm yaa cok zorr gercekten cahile bisey anlatmak yanlarinda kalmasamda kendi kaynanamdan cok iyii biliyorumm..insallah su izin gunun bir an once gelirde bebesinle ilgilenir ona guzel guzel seyler alirsin canimmm uzme tatli canini...
diger kizlar sizler nasilsinizzz tek tek isim sayamiycam cunki bi kisinin ismi hep aklima gelmiyor oyuzden yanii optumm herkezii
evet yamancım katılıyorum sana çok güzel dostluklar kurduk dertlerimizi sevinçlerimizi heyacanlarımızı payşaıyoruz hep birlikte dediğin gibi belki tanısaydık bu kadar olamazdık rahat davranamazdık allah muhabbetimizi bozmasın hiç bir topik bizimki gibi sıcak değil valla...
geçmiş olsun meryemcim benimde öksürdükçe karnıma sancı giriyo çok acıyo ya burda hava şimdi açtı dışarı çıkacaktık fakat benim koçiş hastalandı yatıyo şimdi canım benim ya onun hasta olmasına hiç dayanamıyorum çok ağır geçiriyo çünkü o hasta olunca hiç bişeyden tat almıyorum neyse seninde canını sıkmayayım eee ne yapıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?