sağol canım hepimizin hakkında rabbim hayırlısı neyse onu versin..
canım idrar tesitinden bahsediyorsun galiba ben ilk gebeliğimde adetim geçtikten 7 gün sonra yaptım çift çizgiyi belirgin şekilde gördüm adetten önce hiç çıkmadı ama bazı arkadaşlarımız erkenden öğreniverdielr hamile olduklarını sen bilirsin ama bence bekle yada adetine 1 yada 2 gün kala kan testi yaptır ama sakın erkenden test yapıpta moralini bozma olurmu..
kızlar ben kaçar yarın görüşüürz
tamam canım en güzeli beklemek zaten şurda 9 gün kaldı
iyi diyelim iyi olsun,
caresizce butun siteleri geziyorum gebelikle, gebe kalma ile ilgili
ama butun konular tanidik
okuya okuya uzmani olduk bu konularin he he
ee bat anlatsana nasil gidiyo hamilelik :)) icin icine sigamiyordur simdi seni n:))
Ne biliyim cok ugrastik gibi geliyo, senin ne kadar zamanda olmustu ilk deneme degil di sanirim ..
doktora gitmedim daha, gidiyim mi ne dersin ??
cevremdekilere kizlara 6 aydir denedigimizi søleyince daha erken anca olur diyolar
ama zaman kaybetmeye ne gerek var bi problem vardir belki
hemen cøzulecektir diye dusunuyorum.
neyse cnm cikmam lazim gørusuruz..iyi geceler.
günaydınlar hayırlı cumalar. RABBİM hepimizin muradını versin bu güzel mübarek cuma günün de inşaALLAH amiin amiin amiin ecmain
heyt be aradığımı sohbet eden gacıların topiğinde buldum ghemen nasıl hamile kaldığınızı anlatın bende 7aylk evliyim bu ayy çalışmamız tutmadı adet olmak üzeriyimmm
BAT canım coraspin 100lük kullan eğer kanında pıhtı varsa düşük ihtimalini en aza indirir doktoruna da sor istersen herhangi bir yan etkisi yok,,,keşke bana da daha önce düşük yapmadan birileri bunu söyleseydi diyorum o yüzden söyleme gereği duydum canım
Merhaba kızlar ben de artık imrenerek baktıüım sitenin bu bölümüne ilk defa yazıyorum. Bizde 2 ay sonra bebek için denemelere başlayacağız. Çok mutluyum. Ne yapacağımı bilmiyoprum doktoruma gidip kan testleri folik asit vs neyse bakacağım artık. Ama gerçekren çok mutluyum. Bu arada bugün arkadaşımın bebeği oldu onu kucağıma aldığımdaki duygu bambaşka ki kendi çocuğum olunca nasıl hissedeceğim kim bilir.
GÜnaydın kızlar maŞallah baya derİn sohbetler var okumaya yetİŞemedİm doĞrusu napıyonuz bakalım
bende bu aralar Çok yoĞunum İŞ İŞ İŞ bıktım yaa
olmamasıda kÖtÜ bİlİyorum ama hep yoĞun sıkıcı
günaydınlar hayırlı cumalar. RABBİM hepimizin muradını versin bu güzel mübarek cuma günün de inşaALLAH amiin amiin amiin ecmain
Günaydııın olumunekankayizsmile
selam kıslar uğurlu topicime gelip dualrınızı istemeyee geldim yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden olurmu öpt hepinizi inş sizde tez zamanda kavuşursunuz bebeişlerinize
cok haklisin sagolasin..bence iyi olur canimm bilmedigin bisey olabilir en iyisi doktor kontrolu canimm adetlerin nasil duzenlimi yaadaa ne bilimm yumurtlama gunlerinmi cok farkli bi gun.gerci gun asiri iliskii diyosunn amaa bence stress buyuk etken canimm
canım onların olmasa 6aydır onlar durumuydu sence bence bekleme git bi sorun varsa halledilir ondan sonra çocuk için tedaviye başlarsın bence ihmal etme bu8 kadar stres yapacağına git bi baştan aşağı muayene ol canım bende çıkıyorum belim ağrıdı hadi sıkma canını doktora gitmeye karar verirsen haberdar et olurmu iyi geceler opuyorumnanaktan
kızlaaaar yarın annemle babam geliyor çok mutluyum,,,onların desteğine ihtiyacım var çok özledim onları,,,,,,,,,,,
hosgeldin hadi hayirlisi hihoyyytMerhaba kızlar ben de artık imrenerek baktıüım sitenin bu bölümüne ilk defa yazıyorum. Bizde 2 ay sonra bebek için denemelere başlayacağız. Çok mutluyum. Ne yapacağımı bilmiyoprum doktoruma gidip kan testleri folik asit vs neyse bakacağım artık. Ama gerçekren çok mutluyum. Bu arada bugün arkadaşımın bebeği oldu onu kucağıma aldığımdaki duygu bambaşka ki kendi çocuğum olunca nasıl hissedeceğim kim bilir.
Sizlerede Gunaydin kizlaaarr.. Gerci ogle olmak uzerede :))
sonuclardan haberdar et cnm olur mu ?? nasilsin mrk ediyorum..
cok haklisin sagolasin..
[
Haftaya bi gun ayarlayip gidicem, nasil kontrol ediyolar..?? ben utaniyorum bu durumda cok defa kapidan dondum de
cnm gøzun aydin..nasilsin ?
hosgeldin hadi hayirlisi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?