Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben çok sabırsızım özelliklede bu bebiş konusunda ayyyy çok istiyorum yaaa neyapayım :Saruboceq:

Evet cnm bende çok isityorum. Bunun için 5-6 aydır rejim yaptım
kiloda verdim..
Şimdi gelsinnn bebişşşşşş

1 marttan itibaren beklemede olacağım.
Eşime nasıl süpriz yaparım onun hayalini kuruyorum...

Sizler düşündünüzmü hiçççççççççççç ????

canım bazı doktorlar bunu düşük tehliken olmasa bile önceden bir düşük geçmişin varsa önlem amaçlı verebiliyor kafana takılmasın canım herhangi yan etkisi yok yine de doktoruna bir sor istersen ben birçok doktora gittim o yüzden tecrübeliyim bu konuda bilgilendirmek istedim seni de

ben cok kararlıydım. guzel bır sofra kurup yemegın ortasında hedıye vermek. paketın ıcınden de patık yada baskı tısort uzerınde esıme yazılmıs yazı olacaktı. 9 ay sonra yanınızdayıım gıbı bır yazı. ama ıkı hamılelıktede kısmet olmadı. eve kadar bıle dayanamadım tel da soyledım. gecen yaprak dokumunu ızlerken leyla da oguza benzer bır suprız hazırlamıstı. tuhaf hıssettım bırden. sımdı olsa sabreder o sekılde soylerdım. böyle bısey yapabılırsın canım

sağol canımcım ben iyiyim sen nasılsın,? özlettin kendini görünmüyorsun çoktandır

sağol canım,,,,,annemleri çok özledim hasret gidericem onlarla beraber,,,,,sen neler yapıyorsun canını sıkma canım hiçbirşeye ben de senin gibiyim merak etme oluyor zaman zaman duygu dalgalanmaları

Sln kızlar bugÜn bı sessızlık var burda
yenı arkadaŞlar hoŞgeldnıızzzz

benım cnm Çok sıkkın bugÜn mÜdÜrle tartıŞtık aĞlattı benı
sormayın streslıyım brz
ama pazartesı ve salı olmayacaĞım ızın aldım
brz Özleyeceksınız benı
yada ohh be rahatladık gıttıde dıyeceksınızzzz

Ahhh müdürler yokmu oooo müdürler...
Bende de var ama takmıyorum hiçççççççççalsanaalsanasmile

hoşgeldin topiğimize ebrucan senin adına sevindim hadi bakalım inş ilk denemede tutturursun ama neden 2 ay bekliyorsun merak ettim doğrusu....

nedeni sigarayı bırakıp bedenim,in birazda olsa temizlenmesi için...

hoşgeldin topiğimize ebrucan senin adına sevindim hadi bakalım inş ilk denemede tutturursun ama neden 2 ay bekliyorsun merak ettim doğrusu....

nedeni sigarayı bırakıp bedenim,in birazda olsa temizlenmesi için...

Belkide hap kullanmıştır. Bence bilmiyorumkismile

EVETTTTT HERKEZE İYİ AKŞAMLAR GÜZEL HAFTALARRR
PAZARTESİYE GÜZEL HABERLERLE GELİNNNNN

opuyorumnanaktanÖPÜLDÜNÜZZZopuyorumnanaktan

kızlar ya yine unutulmuşum aşk olsun meryemden başka soran merak eden olmamış meryemcim iyiyim bebişte iyi bi sorun yok allaha şükür şu salı günü gelsede rahatlsam diye bekliyorum umutluyuz canım ya çok sağol bende bian için korktum valla bu arada gözün aydın annen baban geliyormuş güzelce hasret giderirsin herhalde burcucum korkacak bişey yok sen kendini sıkmazsan canın acımaz bakarsın alttan bakmaya bile gerek kalmaz korkunun ecele faydası yok hamiel kalınca ne yapacaksın mecbu gideceksin ama dimi jayacım eşine çok üzüldüm canım inş sorun büyümeden çabucak halledilir yamancım müdür sana ne diye bağırıyorki o kimmiş ki sana bağırıyor siniroldum bak şimdi izin almışsın bol bol dinlen stres at seni özlicez valla sen topiğimizin çıtırısın canım benim yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz dyorum inş sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız topiğimiz size uğur geitecek inanın...

Tamam cnm sagol rahatlattiniz yaa : :teselli:

millet nasil korkutuyo anlamiyorum bunlari :mymeka:

bu arada folik asite baslaya 3 ay oldu hemen hemen ..

sagolun yaa rahatladim gercekten kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
bi kişilik yer var mı

olmaz mii gel hele kaydirigubbakcemile

olur mu oyle sey øzletme kendini bayanssulusmile

JAYA nasilsin cnm, bocugun nasil..Sevgililer gunu planlarin guzelmis, kopye mi ceksem :))

aşk olsun burcu ya o kadar yorum yazdım senin için okumamışsın neyse iyi geceler..

herkese iyi hafta sonları kızlar iyi geceler...

Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelddinz.dÜNKÜ yazışmaların hepsini okuyamadım çünkü dün nete hiç giremedim.Şimdi de kursa gidicem vaktim yok.Bir haberdar edeyim sizleri dedim.Bilin bakalım noldu?Ben 14 şubat planları yaparken dün akşam 6dA telefon geldi sayın kaynanacım kayınpedercim eşimin abisi ve eltim bize gelecekmiş haftasonu için!!!Anası eşimle 14 şubat kutlayackmış.Eğer inadına yapmadıysa o kadın 14şubat diye yapmadıysa ben de neyim....Ya eltimin doğumuna 2 hafta var kızı yola çıkartıyor.Neden?çünkü arabayı eltimin eşi kullanıcak...8 aydır ev görmeye gelmediler de bula bula bu haftasonunu mu buldular kaldı ki benim haftasonu da pazar dahil çalıştıgımı ne kadar yoruldugumu biliyolar.dün akşam 6dan 10a kadar temizlik yaptım.10dan sonra da mercimek köftesi,irmik pastası,kadayıf tatlısı yaptım öğleden sonra da 1 saatlik boşlugum var hemen eve gelip poğaca yapıcam.sağolsunlar hepsi kantar ailesi gibi olduğu için ağızları hiç boş durmaz.gece 1de yattım bir sn oturmadım.zaten 4e kadar okulda ayaktaydım of offfff...ben haftasonu da büyük ihtimal giremicemarkadaşlar hepinize güzel ve mutlu 14şubatlar diliyorum bana hariçumarım bu haftasonu yeni hamile haberlerini de alırız.öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…