ben çok sabırsızım özelliklede bu bebiş konusunda ayyyy çok istiyorum yaaa neyapayım :Saruboceq:
hoşgeldin yusney ben klomenle hamile kaldım diğer arkadaşlarım normal yolla anlatırlar sana liste yapıyoruz katılmak istermisin...
canım benim şuan düşük tehlikem yokki çok şükür herşey yolunda yaz ayında bi düşüğüm oldu neden öyle dedin kafama takıldı şimdi ya cevap yazarsan sevinirim...
hoşgeldin topiğimize ebrucan senin adına sevindim hadi bakalım inş ilk denemede tutturursun ama neden 2 ay bekliyorsun merak ettim doğrusu....
yamancım günaydın geceleri baya koyu sohbet oluyo bazen ama sen olmuyosun keşke olsan sohbet dahada güzel olurdu eminim yoğunmuşsun allah kolaylık versin elin işinde çalışmak çok zor canın sıkılmasın kız biz varız seni neşelendiririz...bayanssulusmile
sanada hayırlı cumalar salihacım kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim onu kabul eylesin bu mübarek cuma gününde amin...
günaydın d-kupcum hoşgeldin nasılsın...
Sizlerede Gunaydin kizlaaarr.. Gerci ogle olmak uzerede :))
sonuclardan haberdar et cnm olur mu ?? nasilsin mrk ediyorum..
cok haklisin sagolasin..
[
Haftaya bi gun ayarlayip gidicem, nasil kontrol ediyolar..?? ben utaniyorum bu durumda cok defa kapidan dondum de
cnm gøzun aydin..nasilsin ?
hosgeldin hadi hayirlisi hihoyyyt
selam kızlar, nasılsınız. herkes burda. olgay nerelerdeydın canım. ozlettın kendını
baya yazmıssınız, demınden beı okumaya calısıyorum. valla topık bebek topıgı olmaktan cıkıp kaynana topıgı olacakmıs nerdeyse. hep benım yuzumden. lıthıum Allah sana daha cok sabır versın valla. bu kadarını benım kaynanam yapmaz,zaten oylesıne esım razı olmaz. ama cok ılgınc eltıne oyle sana boyle davranması. meryemcım sana da sabır dılıyorum.
umutluyuz gozun aydın canım. annenle ve babanla guzel zaman gecırırsın ınsallah
ben bugun kotuyum dıye baslamaktan sıkıldım ama, aksam esımı kırdım. gece de yanında calısan sofor (esım taksıcı) karakolluk olmus, aradı. gecenın 3unde esım karakola gıttı, 5 de geldı. arabada bıcak varmıs dıye ıfade almıslar ve mahkemeye cıkacaklarmıs. moralın sıfır, uykusuzum ve mıdem bulanıyor. gasp olaylarına karsı taksıcılere hıc destek olan yok ama ıs kendını korumak ıcın arabada bıcak bulundurmaya gelınce ortalık karısıyor, uff yaaaa.
off yaa ben bebegime orgu yapmak istiyorumm ama bi internetlerde anlatmiyorr dogru duzdunn yaaaaa
neden kimse slm almıo((
slm kızlar
bi kişilik yer var mı
Sln kızlar bugÜn bİ sessİzlİk var burda
yenİ arkadaŞlar hoŞgeldnİİzzzz
benİm cnm Çok sıkkın bugÜn mÜdÜrle tartıŞtık aĞlattı benİ
sormayın streslİyİm brz
ama pazartesİ ve salı olmayacaĞım İzİn aldım
brz Özleyeceksİnİz benİ
yada ohh be rahatladık gİttİde dİyeceksİnİzzzz
hoşgeldin topiğimize ebrucan senin adına sevindim hadi bakalım inş ilk denemede tutturursun ama neden 2 ay bekliyorsun merak ettim doğrusu....
nedeni sigarayı bırakıp bedenim,in birazda olsa temizlenmesi için...
yokkk bee acimiyorrr sende haa her duyduguna inanmaaa doktorada bagli birazz baksana ben hamile kaldigimdan beri kac kere doktora gittim ve 5.ayima kadarda alttan kontrol edicekk ama inan bana hic bisey olmuyor sen hele bide hamile kalll bebegii orada gordukcee ne kadar mutluu oluyosunn hic biseyde hissetmiyosunn bence korkularini yen canimm belki bilmedigin bisey varr ve okadarda onemlii degill inan bana doktr kontrolu en guzeli git bi kan tahlili yaptir guatir felan varmi baktir canimm folik asite basla bebegin icin en iyisini yapmak istemezmisinn....
AH BE GÜZELıM DÜŞÜNME BU KADAR BEN KAÇ DEFA OLDUM ACIMIYO
AMA EĞER O ALETı SOKUNCA SIKARSAN KENDıNı AĞRI OLUR
AYNI ıLıŞKı gibi kendini sıkarsan acır rahat olursan anlamazsın
zaten kolay girsin diye bi jel sürüyolar merak etme
slm kızlar
bi kişilik yer var mı
olur mu oyle sey øzletme kendini bayanssulusmileSln kızlar bugÜn bı sessızlık var burda
yenı arkadaŞlar hoŞgeldnıızzzz
benım cnm Çok sıkkın bugÜn mÜdÜrle tartıŞtık aĞlattı benı
sormayın streslıyım brz
ama pazartesı ve salı olmayacaĞım ızın aldım
brz Özleyeceksınız benı
yada ohh be rahatladık gıttıde dıyeceksınızzzz
Tamam cnm sagol rahatlattiniz yaa : :teselli:
millet nasil korkutuyo anlamiyorum bunlari :mymeka:
bu arada folik asite baslaya 3 ay oldu hemen hemen ..
sagolun yaa rahatladim gercekten kaydirigubbakcemile3
olmaz mii gel hele kaydirigubbakcemile
olur mu oyle sey øzletme kendini bayanssulusmile
JAYA nasilsin cnm, bocugun nasil..Sevgililer gunu planlarin guzelmis, kopye mi ceksem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?