Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

şekercim zamanında ben de 3 ay-4 ay gitmedim.eşimi tek başına yolladım.ama sonunda baktım kadın daha da delirdi.evimi bastı sonunda sen kimsin ki bana beni siliyorsun diye bas bas bağırdı.ilk başlarda orda moralim bozuk oldugu için yüzüm asık neşesiz oluyordum.o kadar hoşuna gidiyordu ki kadının şarkı söylüyordu evin içinde şen şakrak.şimdi inanır mısın oraya gittiğimde yiyip içip yatıyorum.kahveyi ayağıma getiriyor.gık da diyemiyor.sadece yattıgım yatağı topluyorum.herkesi kafaya alıyorum.sürekli espriler şen şakrak gülüyoruz eşim kayınpeder ben.bu sefer o kadar sinir oluyor ki (geçti o evini temizleyeyim anne var mı ihtiyacın anne günleri) sana tavsiyem nereye kadar görüşmüceksin ki?mecbursun?eşinle aranı açma sonra canım..dikkatli ol...vicdan azabı da sakın duyma!! ben her gidişimde hediyelerle giderdim,market alışverişi yapar giderdim.yaptıgım market alışverişlerini bana evimi düzerken kendi almış gibi geri getirdi poşetini dahi değiştirmemiş! aldığım hediyeleri de tartışınca geri yolladı! ben deee haaaaaaaa öyle miiiiiiii dedimm büyüğün büyüklüğü bilmediği yerde ben küçüklüğümü hiçten bilmem dedim.öyle ben büyüğüm bana saygı duycaksınız demekle olmuyor bu işler.sen saygı duyulacak bir şahıs ol ki ben de sana saygı duyayım di mi

Tatlım Almanya'da nerdesin?Ben 2006 yılında 8 ay Almanya'da yaşadım.Neuenhaus diye küçük bir kasabada Grafschaft Bentheim'da.Öğretmenlik yapmıştım 8 ay.

Sinemis hoşgeldin

Ozlem ve Sinemis kızlar bahsedin kendinizden biraz.Ne kadarlık evlisiniz?Bebek var mı yoksa düşünüyor musunuz?

Meryemcim

ben stuttgart a gelmeyi çok istemiştim çünkü en yakın arkadaşlarımdan biri orda evli.ama aramızda 8-9 saat vardı trenle ve çok aktarma yapmam gerekiyordu.gidemedim bir türlü.

hosgeldinn ozlemm canimm nailsin yasin kacc kac yillik evlisin bebeginn varmiii canimmm memleket neresiii

hoşbulduk canım yaşım 24 evliyim bebiş yok ama çoook istiyorum 8 aylık evliyim bu ay korunmayı bıraktık inanırmısınız hemen hemen 2 güne bir test yapıyorum biliyoru çok saçma ama tutamıyorum kendimi daha adetime 1 hafta var ama elimde değil inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

hehehe:)ben de 26yım canım ve 8 aylık evliyim.ben de aynen sne gibiyim şu testlere döktüğüm parayı hiçbir yere dökmemişimdir hihihi.benim de adetim daha ayın 19unda.beklenen adet tarihini ver de arkadaşımız seni listeye eklesin liste yapıyoruz.

sinemis sen hamilesin sanırım?

bende 24 yasindayimm canimm agustosta 3 yillik evli olucam insallah bende korunmayi biraktiktan 2.ayimda hamile kalmistim seni cok iyi anliyorumm ve suan 3 aylik hamileyimm canim insalah cok bekletmezz bebisin..adetlerin duzenliysee olur bence stres yapmaa yeter

canım adet tarihim seninkiyle aynı 19 yada 20 şubat

ooo çifte heyecan olucak yani 19unda:)benim adetlerim 34 günde bir oluyor maalesef ama.en son 16 ocakta görmüştüm.4-5 gün sürüyor.hadi bakalım ayın 19u gelsin ve geçsin inşallah hehehe

canım ben de bayadır kasık ağrılar batmalar ve seyirmeler var.Bunun dışında çok sık idrara çıkıyorum.ve 3-4 gündür karnımda özellikle geceleri şişme oluyor,gaz oluyor.hayırlısı artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…