oh ne güzel valla, zaten eşin sana bu şekilde davranıyorsa gerisini boş vericeksin tatlım...
Bende 5 aydır küsüm k.valideme çok kırdı beni o kadar kırıldımki bayramda bile gitmedim evine, şimdi vicdan azabı duyuyorum tabi sonuçta bayram keşke gitseydim diyorum.. Ama ozaman öyle bi kırgınlık yaşadımki hiç ayağım gitmedi, eşimde hiç diretmedi, ama ne bilim yinede üzülüyorum ne var iyi olsak samimi olmayı istemiyorum, sadece beni üzmesin yarama basmasın laf sokmasın yeter.
Benim morelim bozuksa kayınvalidem benimle çok iyi, ama azcık yüzüm gülsün mutlu olayım hemen bi olay of offf bu konu hiç bitmez...
aynennn katiliyorumm sinir olmaya ne gerekk varr dimi amaa onun yuzunden basimaa agrii girdii sinir oldumm bugundee yaaa..zaten hamile oldugum icin ilac icemiyorumm ve bi tuttumu agri gecmiyorr sabaha kadarr.benim kociste gelmedi daha isten ve burda sabahtan beri kar yagiyorr cokk gicik bu sogukk havlarr evde kilo alcam diye korkuyorumm yaaa.karnimda aciktii valla kociste gelsee yemek yesekkkk
Tatlım Almanya'da nerdesin?Ben 2006 yılında 8 ay Almanya'da yaşadım.Neuenhaus diye küçük bir kasabada Grafschaft Bentheim'da.Öğretmenlik yapmıştım 8 ay.
Hoşgeldin ÖZLEM
Yenisin herhalde canım bu topicte ben görmedim daha önce seni
kızlar niye beni kimse arasına almıyo ben burdayım
selamlar herkese umarım rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur sizleri :Saruboceq:
selamlar herkese umarım rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur sizleri :Saruboceq:
hosgeldinn ozlemm canimm nailsin yasin kacc kac yillik evlisin bebeginn varmiii canimmm memleket neresiii
hoşbulduk canım yaşım 24 evliyim bebiş yok ama çoook istiyorum 8 aylık evliyim bu ay korunmayı bıraktık inanırmısınız hemen hemen 2 güne bir test yapıyorum biliyoru çok saçma ama tutamıyorum kendimi daha adetime 1 hafta var ama elimde değil inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
hoşbulduk canım yaşım 24 evliyim bebiş yok ama çoook istiyorum 8 aylık evliyim bu ay korunmayı bıraktık inanırmısınız hemen hemen 2 güne bir test yapıyorum biliyoru çok saçma ama tutamıyorum kendimi daha adetime 1 hafta var ama elimde değil inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
hehehe:)ben de 26yım canım ve 8 aylık evliyim.ben de aynen sne gibiyim şu testlere döktüğüm parayı hiçbir yere dökmemişimdir hihihi.benim de adetim daha ayın 19unda.beklenen adet tarihini ver de arkadaşımız seni listeye eklesin liste yapıyoruz.
sinemis sen hamilesin sanırım?
ooo çifte heyecan olucak yani 19unda:)benim adetlerim 34 günde bir oluyor maalesef ama.en son 16 ocakta görmüştüm.4-5 gün sürüyor.hadi bakalım ayın 19u gelsin ve geçsin inşallah hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?