Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat canım tekekkür ederim tabi katılmak isterim ilk denememiz başarısız olduu adet oldm bugün önce doğal yolları deneyelim olmazsa tıptan faydalanırım eee doğal yolları anlatack yok muuuuuu

Cnm insallah cok beklemezsin, bu konularda bir suru bilgi ler var topiklerde..Biraz dolan sitede..Allah hayirlisiyla nasip eder hoscakal.

slm kızlar ya bende asırı bır yorgunluk halı var anlamadım gıttı sırtım fılan agrıo yumurtlama donemım bu aralar bakalım hayırlısı artık

kızlar ben adet gunumu yanlıs vermısım bakıom bakıom takvıme olmuyor nedne 1 mart dedım onuda bılmıyorum alla alla ondada vardır ınsallah bır hayır bu ayın 25/26sında olmam lazım

26subat

bide ovülasyn dönemini öğreneyim dedm olmadı 21 günden kısa galiba nasıl öğrenecm şimdiii

Cnm bence oculasyon gunune odaklanma, o zaman feci derecede stres yapio insan.. Gun asiri iliski en mantiklisi vede iliski sirasinda herseyi unut. cunku sølemesi ayip islanmamis lazim mis spermlerin kolay gecis yapabilmeleri icin.

Aynen cnm cekiniyorum benimkiside Kadin da ne biliyim iste..

Acikcasi biraz gaza ihtiyacim var :) Cesaretimi toplamali pazartesi gitmeliyim ikna et beni :))

Pazartesi leri izinliyim zaten :))

burcuu canimm stres yapicak cekinilecek biyeyy yokki sonucta doktor senin benim gibi gunde kac hastasi geliyor kim bilirr..ben bi keresinde hastlanip hastaneye yatmistimm kasik agrilarim vardi hic bir sebep bulamadikalri icin beni kadin dokotruna gondermislerdi hastanenin ve doktor erkek cikti hemde ilk kez kadin doktoruna gitmistimm ama napicaksinn sonucta snein icin bebegin olmasi onemlii hicc biseycik olmuyor oyle veya boyle bigun doktora gidiceksin zatenn barii bir an oncee alissmani tavsiye ederimm cekinmeeeeeeeeeeeee

slmm annelerrr topigin citirlarii nasilsinizzzz...bugunn goremediklerim var aramizdaa ben biraz gec kaliyorumdaa jaya yokk nerelere gittiii bu aralar yogun galiba..yaamann canimm sende yogunmussun allah kolaylik versin...batt tazecikk anne nasilsinn bakalimmm bebiss nasill senii uzmuyor insallahh bulanti felan yok galiba sendede amnnn insallah olmazzz benimde olmadii pekk...miz mizzz nasilsinn canimm neyinn varr bakim senindeee...aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz insallah en kisa zamanda sizde hamile kalirsinizz diyorumm allah yardimcinizz olsunn hepinizinn

bide ovülasyn dönemini öğreneyim dedm olmadı 21 günden kısa galiba nasıl öğrenecm şimdiii

slmm canimmm yeni bebek dusunuyorsunn sanirim...bende bebek dusunmeye ilk basladigimda hemen ovilasyon testi aldim cunki kendimm bunu tespit edememeden kkorktum ve ilk aldigim ay testten anlamamistimm ve bi cok hata yaptim ustunu tam okumadigim icin.ama ikinci ayimda herseyii harfiyen yaptimm ve tek bi kerelik bi iliskiyle hamile kaldimm allahin izniylee..adetlerin duzenliyse tavsiye ederim ovilasyon testinii sadece tam guununu tesbit ediyosunn sansin cogalirr

Meryemcim cok korkuyorum da yaa demir gibi birsey le yapiyolarmis..
Acir mi kii kolay olmasi icin birseyde surmuyolarmis
ayy ne o øleeeeyvahedigeldismile

Son düzenleme:

yokkk bee acimiyorrr sende haa her duyduguna inanmaaa doktorada bagli birazz baksana ben hamile kaldigimdan beri kac kere doktora gittim ve 5.ayima kadarda alttan kontrol edicekk ama inan bana hic bisey olmuyor sen hele bide hamile kalll bebegii orada gordukcee ne kadar mutluu oluyosunn hic biseyde hissetmiyosunn bence korkularini yen canimm belki bilmedigin bisey varr ve okadarda onemlii degill inan bana doktr kontrolu en guzeli git bi kan tahlili yaptir guatir felan varmi baktir canimm folik asite basla bebegin icin en iyisini yapmak istemezmisinn....

Son düzenleme:

AH BE GÜZELİM DÜŞÜNME BU KADAR BEN KAÇ DEFA OLDUM ACIMIYO
AMA EĞER O ALETİ SOKUNCA SIKARSAN KENDİNİ AĞRI OLUR
AYNI İLİŞKİ gibi kendini sıkarsan acır rahat olursan anlamazsın
zaten kolay girsin diye bi jel sürüyolar merak etme

selam kızlar, nasılsınız. herkes burda. olgay nerelerdeydın canım. ozlettın kendını
baya yazmıssınız, demınden beı okumaya calısıyorum. valla topık bebek topıgı olmaktan cıkıp kaynana topıgı olacakmıs nerdeyse. hep benım yuzumden. lıthıum Allah sana daha cok sabır versın valla. bu kadarını benım kaynanam yapmaz,zaten oylesıne esım razı olmaz. ama cok ılgınc eltıne oyle sana boyle davranması. meryemcım sana da sabır dılıyorum.
umutluyuz gozun aydın canım. annenle ve babanla guzel zaman gecırırsın ınsallah
ben bugun kotuyum dıye baslamaktan sıkıldım ama, aksam esımı kırdım. gece de yanında calısan sofor (esım taksıcı) karakolluk olmus, aradı. gecenın 3unde esım karakola gıttı, 5 de geldı. arabada bıcak varmıs dıye ıfade almıslar ve mahkemeye cıkacaklarmıs. moralın sıfır, uykusuzum ve mıdem bulanıyor. gasp olaylarına karsı taksıcılere hıc destek olan yok ama ıs kendını korumak ıcın arabada bıcak bulundurmaya gelınce ortalık karısıyor, uff yaaaa.

slm arkadaşlar.görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir umarım.benim moralim çok bozuldu ya.tam bu ay hazırlamıştım kendimi ovülasyon kiti falan da aldım kesin şubatta tuttururuz diye düşünürken sabah bi kalktım boğazım berbat acıyo.doktora gittim antibiyotik verdi hamile falan kalayım deme dedi. artık bir dahaki yumurtlamaya kaldı ümitlerim. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…