Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar niye beni kimse arasına almıyo ben burdayım

hoşgeldin topiğimize özlemcim hemen ekliyorum listeye senide hadi hayırlı olsun şimdiden uğurlu gelsin liste sanada bana uğurlu geldi 4 haftalık hamileyim...

selamlar herkese umarım rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur sizleri :Saruboceq:

sinemis amin canım isteyen herkesi rabbim kucağını boş bırakmasın sen düşünüyorsun değilmi bebek yapmayı senide ekleyelim listeye regl tarihin verirsen eklerim hemen..

lithium ben çıkıyorum canım birazdan yatıcam ee malum sabah iş başı iyi geceler hepinize beni listeye eklemeyi unutmayın olurmuolumunekankayizsmile

bat kullanıcısından alıntı
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..

Inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
01 mart 2010 mızmız
02 mart 2010 minoz
o8 mart 2010 saliha27
27 mart 2010 burcu

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

ferhatınsırınıyım ben nerelerdesin ya ismini yazdıran kaçıyo ya bi haber et kendinden durumun nedir kırmızılar geldimi yoksa müjdeli haberin varmı bize bian önce haberdar etmen dileğiyle...

Son düzenleme:
bu belirtilerin hepsi bndede var inş psikolojk deildir hpimiz güzel haberleri alırız

lithium ben çıkıyorum canım birazdan yatıcam ee malum sabah iş başı iyi geceler hepinize beni listeye eklemeyi unutmayın olurmuolumunekankayizsmile

kızlar inş hamilesinizdir ya çok sevinirim valla özlemcim ekledim senide listeye hadi bakalım güzel haberlerini alırız inş...

ne gibi belirtilerin var özlem...

canım yumurtlama günüm pazar günüydü tutturdum galiba yinede bilemiyorum tabi ama pazar gününden bu güne kadar hatta halen devam eden sağ kasık ağrım karnımın alt kısmında şişkinlik ve sertlik ve gazım var ha birde arada sırada gün içinde adet sancılarına benzer ağrılarım oluyor belim bacaklarım ağrıyo anlamadımki nedir ne değildir

bat çok teşekkür ederim eğer hamileyse ilk buradan duyurucam sizlerle paylaşmayı çok istiyorummm:ecrin_bebek:

inş özlemcim bekliyoruz sabırsızlıkla güzel haberlerini ve tabi listede olan tüm arkadaşlarımında ben kötü bi gün sonucunda öğrendim bebeğimin benimle olduğunu ama çok şükür bişey olmadı allah kimseye yaşatmasın...

canım benimde aynı şikayetlerim vardı değişik olarak göğüs uçlarımda acı daha önce böyle acı çekmediğim için ordan umutluydum anlamıştım bişey olduğunu yazın bidüşük yaşadım ondada göğüs uçları çok acımıştı sancılar bende hala devam ediyo eğer daha önce böyle belirtilerin yoksa adete yakın şüphelenebilirsin özlemcim...

amin canım hepimizin hakkında hayılısı olsun

bat cım sence adete yakın test yapsam etkili olurmu adete kadar bekleyebileceimi sanmıyorum hani adetten bir kaçgün önce yapsam test mesela sence ne yapayım

amin canım hepimizin hakkında hayılısı olsun

bat cım sence adete yakın test yapsam etkili olurmu adete kadar bekleyebileceimi sanmıyorum hani adetten bir kaçgün önce yapsam test mesela sence ne yapayım

sağol canım hepimizin hakkında rabbim hayırlısı neyse onu versin..

canım idrar tesitinden bahsediyorsun galiba ben ilk gebeliğimde adetim geçtikten 7 gün sonra yaptım çift çizgiyi belirgin şekilde gördüm adetten önce hiç çıkmadı ama bazı arkadaşlarımız erkenden öğreniverdielr hamile olduklarını sen bilirsin ama bence bekle yada adetine 1 yada 2 gün kala kan testi yaptır ama sakın erkenden test yapıpta moralini bozma olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…