canım ben de bayadır kasık ağrılar batmalar ve seyirmeler var.Bunun dışında çok sık idrara çıkıyorum.ve 3-4 gündür karnımda özellikle geceleri şişme oluyor,gaz oluyor.hayırlısı artık bakalım
ooo kızlar,kaynana görümce örgü neler kaynatmışsınız gene hihihih...ya tatilde iyiydi okullar açılınca yok okuldu yemekti ortalığı toplaydı derken sık giremiyorum nete.
amaaannn MERYEM salla gitsin canımm yaa.Benim eltimin bu ay sonu doğumu var.bEnim kaynana da tatilde gittim ya ben bunlara toruna ördüğü herşeyi sermiş bütün odalara.güya beni kıskandırıcak.benim yanımda eltime diyor ki ayy işte sana şunu öreyim çocuga şunu öreyim.Eltim diyo anne çok oldu biraz da bebek büyüyünce örersin diyo öteki de yok illa örücem canım sıkılıyor.başka toruna öremeyebilrim (!) değer verdiklerime örerim ben (!) sonracıma bebeğin kusmuklarını kenarı iğne oyalı ipek mendillerle silceklermiş mendil işlemişler.yüzüne örtmeye çocugun uyurken de gene bir çember gibi bişey beyaz kenarları iğne oyası ve pikolu kurdeleli boncuklu aman allahhımmm o kadar abest ki! bir de evin içindeki herkese gösterdi kaynana kılıklı bir bana sormuyor nasıl olmuş diye.dedim ya güya beni kıskandırıcak.Ben onun ördüğü yeleğe kaldım sanki.zaten şimdi eltimin doğumuna hem eltimin kendi annesi hem de kaynana gidicekmiş!!! allah nasip ederse ben çağırmıcam (çünkü benim de çağırmamı beklicek) niye çağırmadın diye laf soktugunda da (beş para etmezin çocugu da beş para etmez olur.gerek yok dicem) çünkü kendisi zamanımda benim evimi akşam 6da basıp gece 2ye kadar evde bana sen beş para etmezsinnnnn terbiyessizzzz diye bağırmıştı.eşime de (kaynanaya cevap veriyorum altında kalmıyorum diye) vur şu karının ağzına 2 şamar da sustur demişti.ben oysa daha önce tüm çirkefkliklerine rağmen 2 saatlik yoldan gelmiş,misafirdir diye terliğini ayagına getirdim,kristallerimi misafir takımları çıkardım 3 çeşit yemek koydum önüne.yatagını yaptım suyunu koydum.akşam çayını pastasını koydum.sabah da uğurlamaya kalktım yptıgım tüm hakaretlere ragmen gene gel buyur anne dedim.Bana ( heeee çok güzel ağırladın ya bir daha b.k gelirim dedi) daha neler nelerrrrrrr...benim kaynana bi fenomen kızlar yani.altınlarımı da aldı.ohhhhhhh.....kınada takılan 1 çeyrek altına gelin oldum anlıcağınız.
MERYEMcim senin kaynanan gene kendi öz kızını kayırıyor. (tabi ki hoş değil ama) benimki istemeye geldiklerinde bol keseden attı da attı yok hak geçirmicez aralarında aynılarını yapıcaz herşeyin.eltim kaynananın 2.evinde kalıyor kocasıyla yalnız.gül gibi ev.yeni yapılmış.kira yok yani.elektrik suyunu kayınpeder ödüyor.şekeri unu balı pirinci köyden çuvalla geliyor.eltim hanımefendisi ilk evlendiklerinde evde tek başına kalmaya korkarmış da yemek yapamazmış.şimdi de hamileymiş de ondan yapamazmış.2 sene kayınvalidede yediler içtiler.eltime 5 hasır bilezik yapılırken bana 2 takıldı.eltime trabzon set artı kelepçe yapıldı.bana da sözde set ve kelepçe yapıldı ama balayı dönüşü altınlarımı yüzsüz yüzsüz geri istedi kayınvalidem.ben de utansınyaptıgından diye altınları attım suratına.zaten ben bunları sana yapmadım deyiverdi.ben burda her ay 400 tl kira yatırıyorum hani hak geçmicekti???bana ne gelen var ne giden...kırk yılın başında saklama kabına tatlı bişey koyar oğluna diye onu da 1 hafta sonra telefon eder benim saklama kabımı getirin gelirken der. (yedim ben onun dandik dondurma kabını sanki)[/QUOT
canimm yaa valla cok guldumm haa yazdiklarinaa sen bendende dertliymissinn yaaa koca karilarr istee nolcakkkkkkkkkkkkkkkk hepsini kaynar kazana atacan kaynanaya o yakisir zatennn...ohhhhhhhhhhhhhh kii onlarla kalmiyoruzzzz kalsak valla ben kafayi yerim 3 hafta iznimde bile esimii kiskanmaktn zehir etmistii banaa...ohh iste ogluu benimle benimle yasiyorr atlasinn ordaaaa yiyom sanki oglunuu..valla ogluu ben ara annenleri demesem hicc akillarina bile gelmiyorr tel.ucretsiz oldugu halddeee bi ariyimm demiyorr valla......s...r ett sunlarii yaa valla bugun ona sinirimden kafam agridiii biraz oncede kayinbabam aradii yatagini alcan dedimm yaa agzimi aricak guya yemek yapiyom dedimm kapattim teliii ....
bu şarkı benden kaynanasından çeken tüm arkadaşlara o zamannn haydi oturmak yok ohh ohhh
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı aman aman aman kaynana dişleri gedik kaynana hahahahahahaha
ben de eskiden hüngür hüngür her gün ağlıodum naptım da hakettim bunları bunlara mı layıktım ben vs vs şimdi dalga geçiyorum valla.ben belki altın kaybettim ama o beni ve oğlunu kaybetti.benim gibi gelini baştacı edemedi.kendi kaybetti diyorum.beni her tanıyan da böyle diyor.boşver tatlım.hesaplaşma gününde hesaplaşıcaz bunlarla.benim kayınvalidem kapalı ve kocası da hoca olmasına rağmen siz benim kul hakkıma girdiniz mehir hakkımı gasp ett,niz hakkımı helal etmiyorum dediğimde bana senin bende ne hakkın var ki de helal etmiyorsun kuranda mehir hakkı diye birşey yok diye bağırdı.nasıl psikopat olduğunu sen düşün artıkkk ohhhhhh kocam yanımda her günümüz gülüş cümbüş her haftasonu gezmelerdeyiz.bir aayy karnım agrıyor desem çorbaları ıhlamurları ayağıma getiriyor kocam.el üstünde tutuyor.o da kudursun kudursun dursun oralarda.
lithiumcum meryemcim allah yardımcınız olsun canım ya şansına nasıl kaynanaya düşmüşsünüz litihumcum aile hacı hoca olduğu halde böyle yapıyorsa diğer insanları düşünemiyorum meryemin başındada dert var görümceler artı kaynana inş yaptıklarını çok geç olmadan anlarlar yarın bi gün kızları bakmam dedikleri zaman düşecekler ama sizin elinize o zaman ne yapacklar çok şükür benim kaynanam çok iyi zamanında çok çekmiş kaynanasının sinirinden yoksa çok iyi kadınmışta sinirlenince dünyayı gözü görmezmiş ama pişman olurmuş hemen eli kolu dolu alış veriş yaparmışgönül almak için bide kaynanam kaynanasının kaynanasınada bakmış asıl ondan çok çekmiş dün anlattıda ağzım açık kaldı o yüzden çok iyi benim kaynanam benimde kızım var diyo kızıma yapılmasını istemediğim bişeyi gelinime asla yapmam oda bi annenin evladı der allahı var 1.5 senelik evliyim hiç tartışmamız olmadı çok severim kaynanamı oda beni çok sever kaza geçirdiğim gün bana bişey oldu diye aklı çıktı kadının ya nasıl ağladı benim için canım annem ya...
oh ne güzel valla, zaten eşin sana bu şekilde davranıyorsa gerisini boş vericeksin tatlım...
Bende 5 aydır küsüm k.valideme çok kırdı beni o kadar kırıldımki bayramda bile gitmedim evine, şimdi vicdan azabı duyuyorum tabi sonuçta bayram keşke gitseydim diyorum.. Ama ozaman öyle bi kırgınlık yaşadımki hiç ayağım gitmedi, eşimde hiç diretmedi, ama ne bilim yinede üzülüyorum ne var iyi olsak samimi olmayı istemiyorum, sadece beni üzmesin yarama basmasın laf sokmasın yeter.
Benim morelim bozuksa kayınvalidem benimle çok iyi, ama azcık yüzüm gülsün mutlu olayım hemen bi olay of offf bu konu hiç bitmez...
çiğdemcim dargınlığının sebebi büyük olmalı yoksa sanmıyorum gitmemezlik yapacağını en azından öyle umuyorum haketmiş kaynanan ama düzelirsiniz inş...
QUOTE=ozlem130609;11541541]bat benide eklermisn canımcım ozlem130609 20 şubat
kızlar niye beni kimse arasına almıyo ben burdayım
selamlar herkese umarım rabbim en yakın zamanda bebişlerinize kavuşturur sizleri :Saruboceq:
aynen bendede aynı durum söz konusu hayırlısı
bu belirtilerin hepsi bndede var inş psikolojk deildir hpimiz güzel haberleri alırız
lithium ben çıkıyorum canım birazdan yatıcam ee malum sabah iş başı iyi geceler hepinize beni listeye eklemeyi unutmayın olurmuolumunekankayizsmile
bu belirtilerin hepsi bndede var inş psikolojk deildir hpimiz güzel haberleri alırız
benimde bazen aklıma gelmiyo değil psikolojik olabileceği ama gerçekten ağrılarım var onlar ne peki offf ne bileyim bekliycez işte ne zormuş ya
kızlar inş hamilesinizdir ya çok sevinirim valla özlemcim ekledim senide listeye hadi bakalım güzel haberlerini alırız inş...
ne gibi belirtilerin var özlem...
bat çok teşekkür ederim eğer hamileyse ilk buradan duyurucam sizlerle paylaşmayı çok istiyorummm:ecrin_bebek:
canım yumurtlama günüm pazar günüydü tutturdum galiba yinede bilemiyorum tabi ama pazar gününden bu güne kadar hatta halen devam eden sağ kasık ağrım karnımın alt kısmında şişkinlik ve sertlik ve gazım var ha birde arada sırada gün içinde adet sancılarına benzer ağrılarım oluyor belim bacaklarım ağrıyo anlamadımki nedir ne değildir
inş özlemcim bekliyoruz sabırsızlıkla güzel haberlerini ve tabi listede olan tüm arkadaşlarımında ben kötü bi gün sonucunda öğrendim bebeğimin benimle olduğunu ama çok şükür bişey olmadı allah kimseye yaşatmasın...
canım benimde aynı şikayetlerim vardı değişik olarak göğüs uçlarımda acı daha önce böyle acı çekmediğim için ordan umutluydum anlamıştım bişey olduğunu yazın bidüşük yaşadım ondada göğüs uçları çok acımıştı sancılar bende hala devam ediyo eğer daha önce böyle belirtilerin yoksa adete yakın şüphelenebilirsin özlemcim...
kIZLAR, SLM NASILSINI? :))
kIZLAR, SLM NASILSINI? :))
amin canım hepimizin hakkında hayılısı olsun
bat cım sence adete yakın test yapsam etkili olurmu adete kadar bekleyebileceimi sanmıyorum hani adetten bir kaçgün önce yapsam test mesela sence ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?