Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelddinz.dÜNKÜ yazışmaların hepsini okuyamadım çünkü dün nete hiç giremedim.Şimdi de kursa gidicem vaktim yok.Bir haberdar edeyim sizleri dedim.Bilin bakalım noldu?Ben 14 şubat planları yaparken dün akşam 6dA telefon geldi sayın kaynanacım kayınpedercim eşimin abisi ve eltim bize gelecekmiş haftasonu için!!!Anası eşimle 14 şubat kutlayackmış.Eğer inadına yapmadıysa o kadın 14şubat diye yapmadıysa ben de neyim....Ya eltimin doğumuna 2 hafta var kızı yola çıkartıyor.Neden?çünkü arabayı eltimin eşi kullanıcak...8 aydır ev görmeye gelmediler de bula bula bu haftasonunu mu buldular kaldı ki benim haftasonu da pazar dahil çalıştıgımı ne kadar yoruldugumu biliyolar.dün akşam 6dan 10a kadar temizlik yaptım.10dan sonra da mercimek köftesi,irmik pastası,kadayıf tatlısı yaptım öğleden sonra da 1 saatlik boşlugum var hemen eve gelip poğaca yapıcam.sağolsunlar hepsi kantar ailesi gibi olduğu için ağızları hiç boş durmaz.gece 1de yattım bir sn oturmadım.zaten 4e kadar okulda ayaktaydım of offfff...ben haftasonu da büyük ihtimal giremicemarkadaşlar hepinize güzel ve mutlu 14şubatlar diliyorum bana hariçumarım bu haftasonu yeni hamile haberlerini de alırız.öpüldünüz.
Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelddinz.dÜNKÜ yazışmaların hepsini okuyamadım çünkü dün nete hiç giremedim.Şimdi de kursa gidicem vaktim yok.Bir haberdar edeyim sizleri dedim.Bilin bakalım noldu?Ben 14 şubat planları yaparken dün akşam 6dA telefon geldi sayın kaynanacım kayınpedercim eşimin abisi ve eltim bize gelecekmiş haftasonu için!!!Anası eşimle 14 şubat kutlayackmış.Eğer inadına yapmadıysa o kadın 14şubat diye yapmadıysa ben de neyim....Ya eltimin doğumuna 2 hafta var kızı yola çıkartıyor.Neden?çünkü arabayı eltimin eşi kullanıcak...8 aydır ev görmeye gelmediler de bula bula bu haftasonunu mu buldular kaldı ki benim haftasonu da pazar dahil çalıştıgımı ne kadar yoruldugumu biliyolar.dün akşam 6dan 10a kadar temizlik yaptım.10dan sonra da mercimek köftesi,irmik pastası,kadayıf tatlısı yaptım öğleden sonra da 1 saatlik boşlugum var hemen eve gelip poğaca yapıcam.sağolsunlar hepsi kantar ailesi gibi olduğu için ağızları hiç boş durmaz.gece 1de yattım bir sn oturmadım.zaten 4e kadar okulda ayaktaydım of offfff...ben haftasonu da büyük ihtimal giremicemarkadaşlar hepinize güzel ve mutlu 14şubatlar diliyorum bana hariçumarım bu haftasonu yeni hamile haberlerini de alırız.öpüldünüz.
Kızlar merhaba,
jayacım eşinin pazar günleri izni yokmu canım benim bide gün boyumu çalışıyo hani taksilerde belli bi saatten sonra devrediyolar ya o yüzden sordum neyse sen küçük bi pasta al mumlarını yak güzelce hazırlan kocanı bekle seni öyle görünce canlanacaktır eminim...uff yaaaaaaa. canım sen nasıl katlanıyorsun bu kadına. valla bunları okudukca kaynanamın elını ayagını opesım gelıyor. keske deseydın bu haftasonu musaıt degılız gelmeyın dıye.
bız bu sabah uyuyakalmısız. 8de kalktık, aksama ne yapıcam bılmıyorum. kucuk bır pasta alıp yanına da bıseyler ama esım cok gec gelıyor. yorgun da oluyor.
günaydın kızlar artık sayımız o kadar arttı ki hepinizi tektek saymak brz zor oluyo
hemde işte olduğumdan kaçamak yazdığımdan kısa yazabiliyorum kusura bakmayın
lithium boşver gelenin kim olduğu önemli değil sen allah rızası için iyi davran onlara.ne yaparsa yapsınlar sen daha iyi davran bence en iyi başetme yöntemi tabi kendini ezdirmeden
bat cnm salı ben yokum ama meleğinin kesesini görüp güzel haberlerle gel inşallah
ve dier süper haile ve hamile adayı kakalarım sevgililer gününüzü kutlarım
dilerim çooook güzel bi şekilde geçirirsiniz.
çarşamba sabahı hepinizden güzel hamişli haberler istiyorum ona göree
iyi tatiller şimdidenn
merhaba kızlar benım yumurtlama donemım 8_13sı arası ben salı gunu ılişkiye gırdım carsamba gunu cok hafıf kahverengı akıntı gordum daha once hıç olmadı doktora gıdeyım mı nedır acaba bırde yumurtlama gunu hanı dıyorya 8 ıle 13 subat arası bu tarıh arası herhangı bır gun mu yoksa 13 mu yanı adetımın 13. de yumurtlamış olabılır mıyım
ayy cok kotu olmus, aman bu kaynanalar ne istiyo yaa 14 subat kutlacakmis..Allahtan benim annem hic oyle degil yaa, kendi annem gibi yerimseniben
JAYA cim gøremedim ki yazdiklarini simdide aradim ama bilmiyorumkismile
denizdeni, hic bir fikrim yok inan:sm_confused: bil
Bat cnm dİkkat et kendİne emİ
Çok yorma aĞır İŞ fln yapmaaa
merhaba kızlarrrr...
çift çizgiyi yakalayanlara şimdiden tebrikler...darısı herkesin başına inşllhhhh
slmm canimmm yeni bebek dusunuyorsunn sanirim...bende bebek dusunmeye ilk basladigimda hemen ovilasyon testi aldim cunki kendimm bunu tespit edememeden kkorktum ve ilk aldigim ay testten anlamamistimm ve bi cok hata yaptim ustunu tam okumadigim icin.ama ikinci ayimda herseyii harfiyen yaptimm ve tek bi kerelik bi iliskiyle hamile kaldimm allahin izniylee..adetlerin duzenliyse tavsiye ederim ovilasyon testinii sadece tam guununu tesbit ediyosunn sansin cogalirr
merhaba kızlar benım yumurtlama donemım 8_16 sı arası ben salı gunu ılişkiye gırdım carsamba gunu cok hafıf kahverengı akıntı gordum daha once hıç olmadı doktora gıdeyım mı nedır acaba bırde yumurtlama gunu hanı dıyorya 8 ıle 13 subat arası bu tarıh arası herhangı bır gun mu yoksa 13 mu yanı adetımın 13. de yumurtlamış olabılır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?