Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

uff yaaaaaaa. canım sen nasıl katlanıyorsun bu kadına. valla bunları okudukca kaynanamın elını ayagını opesım gelıyor. keske deseydın bu haftasonu musaıt degılız gelmeyın dıye.
bız bu sabah uyuyakalmısız. 8de kalktık, aksama ne yapıcam bılmıyorum. kucuk bır pasta alıp yanına da bıseyler ama esım cok gec gelıyor. yorgun da oluyor.

günaydın kızlar artık sayımız o kadar arttı ki hepinizi tektek saymak brz zor oluyo
hemde işte olduğumdan kaçamak yazdığımdan kısa yazabiliyorum kusura bakmayın

lithium boşver gelenin kim olduğu önemli değil sen allah rızası için iyi davran onlara.ne yaparsa yapsınlar sen daha iyi davran bence en iyi başetme yöntemi tabi kendini ezdirmeden

bat cnm salı ben yokum ama meleğinin kesesini görüp güzel haberlerle gel inşallah

ve dier süper haile ve hamile adayı kakalarım sevgililer gününüzü kutlarım
dilerim çooook güzel bi şekilde geçirirsiniz.

çarşamba sabahı hepinizden güzel hamişli haberler istiyorum ona göree
iyi tatiller şimdidenn

merhaba kızlar benım yumurtlama donemım 8_16 sı arası ben salı gunu ılişkiye gırdım carsamba gunu cok hafıf kahverengı akıntı gordum daha once hıç olmadı doktora gıdeyım mı nedır acaba bırde yumurtlama gunu hanı dıyorya 8 ıle 13 subat arası bu tarıh arası herhangı bır gun mu yoksa 13 mu yanı adetımın 13. de yumurtlamış olabılır mıyım

merhaba kızlar benım yumurtlama donemım 8_13sı arası ben salı gunu ılişkiye gırdım carsamba gunu cok hafıf kahverengı akıntı gordum daha once hıç olmadı doktora gıdeyım mı nedır acaba bırde yumurtlama gunu hanı dıyorya 8 ıle 13 subat arası bu tarıh arası herhangı bır gun mu yoksa 13 mu yanı adetımın 13. de yumurtlamış olabılır mıyım

ayy cok kotu olmus, aman bu kaynanalar ne istiyo yaa 14 subat kutlacakmis..Allahtan benim annem hic oyle degil yaa, kendi annem gibi yerimseniben

JAYA cim gøremedim ki yazdiklarini simdide aradim ama bilmiyorumkismile

denizdeni, hic bir fikrim yok inan:sm_confused: bil

lithiumcum sendede ne şans varmış be güzeli ya kaynananı öyle bi anlattınki valla öyle bi kadından herşey beklenir ama sen yinede saygıda kusur etme sonuçta senin evine geliyolar ağızlarına malzeme verme boşver onlar konuşsun dursunlar eşinle ertesi günü telafi edersiniz canım benim kendini strese sokma sabır güzelim sabır :Saruboceq:

jayacım eşinin pazar günleri izni yokmu canım benim bide gün boyumu çalışıyo hani taksilerde belli bi saatten sonra devrediyolar ya o yüzden sordum neyse sen küçük bi pasta al mumlarını yak güzelce hazırlan kocanı bekle seni öyle görünce canlanacaktır eminim...

günaydın yamancım güzel dileklerin için çok sağol bitanem salı gününü iple çekiyorum bugün biraz karnım ağrıyo ya bizde şuan arkadaşlarımızda kaldık ordan yazıyorum onlar daha kalkmadı biz eşimle ayaklandık canımsanada güzel bi sevgililer günü geçirmen dileğiyle bol bol dinlen çarşamba günü bomba gibi gel olurmu....

canım ben yumurtalama dönemimi pek anlamıyorum ama benim adetten sonra baya bi akıntım olmuştu ilk zamnalr kahverengi idi sonra beyaz yumurta akı gibi uzayan bi akıntım oldu sonra adet tarihime yakın kesildi sonucunda hamileyim çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin inş....

burcu bi sorunmu var yazdıklarıma cevap yazmıyorsun bilmeyerek bişeymi yaptım sana...

merhaba kızlarrrr...
çift çizgiyi yakalayanlara şimdiden tebrikler...darısı herkesin başına inşllhhhh

tşekkür ettim canım sen kaça almıştın testii bide folik asit kullanın diyolar hamile kalmadan öncee o ne için

canım buyuk ıhtımalle yumurtlaman gerceklestı. hadı bakalım hayırlı haberını beklıyoruz.
batcım esım sabah 7 gıbı evden cıkıyor oglen 15.30 da ısı bıtıyor. pazar gunu ızınlı olmak ıcın de ctesı gece 12.ye 1 e kadar calısıyor. bazen sabaha kadar kalıyor.. o zaman da pazar gunumuz heba oluyor zaten. yemek hazıelamak ıstıyorum ama evdekıler yuzunden olmuyor. kendılerı yapmıs oluyor, bunlar varken yapma dıyorlar. delırıyorum. cok sıkıldım artık. ızne ayrılınca yaparım artık. bu aksam dedıgın gıbı kucuk bır pasta alıcam, yanına da bıseyler dusunuruz artık. gec geldıgı ıcın aç ve yorgun oluyor

cumleten selamlar arkadaslarr nasilsinizzzz.ben temmell arkadasiniz uyanmakta baya gucluk cekiyorumm bu aralar kociste evdeydii yatak keyfi ettik accikk...anne adaylari nasilsinizzzz..topigin citiriii nasilll..kaynanasindan cekenlerr nasill bakimm .......kizlar gercekten topik bu aralar kalabaliklasti tek tek isim yazmak zor geliyor birazcikk..ben daha sevgililer gunu icin hic biyeyy almadimda dusunduklerimii bugun alabilirim belkii.ama benim kocisteee hic tikk yokkk sankii siradan gecicek gibi geliyorr..yinede ben biseyler alimde o almasazzaaa kendi bilir artikk...bugun disim agriyorr benimm yaaa nefret ediyorum su agridannn..neyseee hepinzii optummm arkadaslarrr ben bu aradaaa patikk ordumm bebisime netten buldumm tekini ordumm..bugunde batteniyesine baslicam inslallhh optukk teyzeleri oglusumlaaa

şeker arkadaşlarıma merhabalar...

ohhh ne güze ya 1 gün nete giremedik bir sürü arkadaş katımış.Ebrucan,Yusnes,Denizdeniz ve diğerleri...Hoşgeldiniz kızlarrr.

ben şu an evdeyim geldi benim misafirler 3te.Çaylarını yaptım, poğaçalarını mercimek köftelerini irmik tatlılarını koydum.her zamanki gibi kayınvalidem teşekkür dahi etmeden yedi.şu an da gitti öbür odaya yattı kapıyı da örttü fakat kapının yarısı cam oldugu için odanın içinde gezinip dolapları karıştırdıgını görebiiyorum:))çok komik yaaaaa....eltimle kocası da gezmeye çıktı ben de kocişle oturuorum :)

kızlar adet tarihime 5-6 gün kaldı çok heyecanlıyım of ya inşallah tutmuştur.bat'tan başka yeni hamilemiz var mı?

özlem adet adaşım sen napıosunn:)

meryem,bat,yaman bebişler nasıl kızlar

jaya sen napıosun?

deryaberil e nolmuş haber alabildiniz mi?

ya yaman mı hamileydi jaya mı karıştırıorum :))) yaman yazdım ama karıştırdıysam ve yaman hamile değilse allah söyletti herhalde:))

kızlar nasıl gıdıyor hamiş yokmu ben cok zor zamanlar atlattım vajınusmustum 17 ocakta basardım sımdıde anne olmak ıstıyorum ıınsallah bu ay hamıle olurum yarabbı 18 ay evlı olupta ılişkiye gırmemek ben bılırım allah kımseye yasatmasın

selam kıslarrrrrrrrrr.nasılsınız umarım hepişniz iysinizdir.BANA gelinceeee,ben ne olduğumu bilmez haldeyim çok şükür yinede iyiyim:)KOSKOCA 34 GÜN OLDUben hala regl olmadım.tahlil yaptrdım gebelik YOK zaten hap kullanmıştım bu ilk ay haptan sonra arada bir korunduk arada bir bıraktık bu ay için ıSTEMEM YAN CEBıME KOY HESABI:)DR GıTMEM GEREKıYODU GDEMEDıM HALA SANIRIM STRESTEN BÖLE OLDU

BU ARADA PZT GÜNÜ EK ATAMA VAR EŞıMıN YANINA GDEBıLıRıM MıLLı EĞıTıM MÜDÜRÜ SÖLEDı BU KEZ OLCAK DEDı AMA ben atandınız yazısını görmeden inanmıyorum kesinliğine...

veeeeeeeeeeeeeee RABBıM hepimizin evliliğini daimi eylesin.hayırlı uzun ömürlü BıRLıKTELıKLER KILSIN VEEEEEEEEEEE bol bol BEBıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ versin.dualarınızı eksik etmeyin nolur bende gdeyim artık evime ve eşime:)

JAYA.UMUTLUYUZ,YAMAN,BATTT,DERYABERıL,LıTHıUM84(meslektaşım)ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar iysinizdir inşallah....

selam kıslarrrrrrrrrr.nasılsınız umarım hepişniz iysinizdir.BANA gelinceeee,ben ne olduğumu bilmez haldeyim çok şükür yinede iyiyim:)KOSKOCA 34 GÜN OLDUben hala regl olmadım.tahlil yaptrdım gebelik YOK zaten hap kullanmıştım bu ilk ay haptan sonra arada bir korunduk arada bir bıraktık bu ay için ıSTEMEM YAN CEBıME KOY HESABI:)DR GıTMEM GEREKıYODU GDEMEDıM HALA SANIRIM STRESTEN BÖLE OLDU

BU ARADA PZT GÜNÜ EK ATAMA VAR EŞıMıN YANINA GDEBıLıRıM MıLLı EĞıTıM MÜDÜRÜ SÖLEDı BU KEZ OLCAK DEDı AMA ben atandınız yazısını görmeden inanmıyorum kesinliğine...

veeeeeeeeeeeeeee RABBıM hepimizin evliliğini daimi eylesin.hayırlı uzun ömürlü BıRLıKTELıKLER KILSIN VEEEEEEEEEEE bol bol BEBıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ versin.dualarınızı eksik etmeyin nolur bende gdeyim artık evime ve eşime:)

JAYA.UMUTLUYUZ,YAMAN,BATTT,DERYABERıL,LıTHıUM84(me slektaşım)ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar iysinizdir inşallah

JAYA.UMUTLUYUZ,YAMAN,BATTT,DERYABERıL,LıTHıUM84(me slektaşım)ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar iysinizdir inşallah

::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))):::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…