bat kullanıcısından alıntı
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..
ınşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül
15 şubat 2010 too-be
15 şubat 2010 esrb
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
26 şubat 2010 mızmız
o8 mart 2010 saliha27
27 mart 2010 burcu
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
ferhatınsırınıyım ben nerelerdesin ya ismini yazdıran kaçıyo ya bi haber et kendinden durumun nedir kırmızılar geldimi yoksa müjdeli haberin varmı bize bian önce haberdar etmen dileğiyle...
kızlar nasıl gıdıyor hamiş yokmu ben cok zor zamanlar atlattım vajınusmustum 17 ocakta basardım sımdıde anne olmak ıstıyorum ıınsallah bu ay hamıle olurum yarabbı 18 ay evlı olupta ılişkiye gırmemek ben bılırım allah kımseye yasatmasın
herkese gunaydın,,
.......neyse gece 1 e dogru mantı hazırdı. esım de ısten geldı. hep beraber mantı yedık. sonra ben banyoya gırdım. cıktıgımda zaten o tartısma yasandı. neyse sonra esım banyoya gırdı. eltımler gıtmıstı. annesı de yatmaya gıttı. ben de bılgısayardan sevgılıler gunu sarkısını ayarladım. sarap kadehlerımıze meyve suyu doldurdum, 2 kısılık pastayı da ortaya koydum. esım odadan gırınce sarkıyı baslattım. pastanın uzerındekı 3 ad mumu (esım ben ve oglum) yakayım derken meyvesuyunu yatagın arkasına doktum........
evet o sakarlıgı yaptım ve esım de yatagı cekıp heryerı sıldı.
dun de ev temızlıgı ve pazara gıtmemın ardından belım tutuldu. esım de butun gunu catı tamırıyle gecırdı. sımdı ıkımızde hastayız. basım catlıyor ve bır sevgılıler gununu daha kalas gıbı gıb kocayla aglayarak gecırmıs oldum
bugun 30.haftamızın ılk gunu. oglummmmm cabuk gel.
şeker arkadaşlarıma merhabalar...
ohhh ne güze ya 1 gün nete giremedik bir sürü arkadaş katımış.Ebrucan,Yusnes,Denizdeniz ve diğerleri...Hoşgeldiniz kızlarrr.
ben şu an evdeyim geldi benim misafirler 3te.Çaylarını yaptım, poğaçalarını mercimek köftelerini irmik tatlılarını koydum.her zamanki gibi kayınvalidem teşekkür dahi etmeden yedi.şu an da gitti öbür odaya yattı kapıyı da örttü fakat kapının yarısı cam oldugu için odanın içinde gezinip dolapları karıştırdıgını görebiiyorum:))çok komik yaaaaa....eltimle kocası da gezmeye çıktı ben de kocişle oturuorum :)
kızlar adet tarihime 5-6 gün kaldı çok heyecanlıyım of ya inşallah tutmuştur.bat'tan başka yeni hamilemiz var mı?
özlem adet adaşım sen napıosunn:)
meryem,bat,yaman bebişler nasıl kızlar
jaya sen napıosun?
deryaberil e nolmuş haber alabildiniz mi?
ya yaman mı hamileydi jaya mı karıştırıorum :))) yaman yazdım ama karıştırdıysam ve yaman hamile değilse allah söyletti herhalde:))
kızlar nasıl gıdıyor hamiş yokmu ben cok zor zamanlar atlattım vajınusmustum 17 ocakta basardım sımdıde anne olmak ıstıyorum ıınsallah bu ay hamıle olurum yarabbı 18 ay evlı olupta ılişkiye gırmemek ben bılırım allah kımseye yasatmasın
selam kıslarrrrrrrrrr.nasılsınız umarım hepişniz iysinizdir.BANA gelinceeee,ben ne olduğumu bilmez haldeyim çok şükür yinede iyiyim:)KOSKOCA 34 GÜN OLDUben hala regl olmadım.tahlil yaptrdım gebelik YOK zaten hap kullanmıştım bu ilk ay haptan sonra arada bir korunduk arada bir bıraktık bu ay için İSTEMEM YAN CEBİME KOY HESABI:)DR GİTMEM GEREKİYODU GDEMEDİM HALA SANIRIM STRESTEN BÖLE OLDU
BU ARADA PZT GÜNÜ EK ATAMA VAR EŞİMİN YANINA GDEBİLİRİM MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÖLEDİ BU KEZ OLCAK DEDİ AMA ben atandınız yazısını görmeden inanmıyorum kesinliğine...
veeeeeeeeeeeeeee RABBİM hepimizin evliliğini daimi eylesin.hayırlı uzun ömürlü BİRLİKTELİKLER KILSIN VEEEEEEEEEEE bol bol BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ versin.dualarınızı eksik etmeyin nolur bende gdeyim artık evime ve eşime:)
JAYA.UMUTLUYUZ,YAMAN,BATTT,DERYABERİL,LİTHİUM84(meslektaşım)ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar iysinizdir inşallah....
bat sennde sevgililer günün kutlu olsun
Cok køtu atlattiginia sevindim..Allah dusmanimin basina vermesin--amin..
BAT..cnm aklina kesinlikle birsey getirme senin bana iyliginden baska ne zararin olacak..:1hug:
isyerinde oldugum icin bazi msj lari kaciriyorum ondan...kafamçokkarıştı
Doktora gitmeye karar verdim hayirlisiyla ins. hihoyyyt
caymam kaydirigubbakcemile3
:kedi:
Benim hatlar karismiskafamçokkarıştı
Jaya ile Bat in msj larini karistirmisim kusura bakma cnm yaaa.s.
korkunun ecele faydasi yok demistin gidicem iste BAT cimbayanssulusmile
KIZLAR SELAMLAR
epeydir giremedim kızlar. iş yerimde işler acaip birikmişti ve çok yoğundum vaktim hiç olmadı . evde de bazen yeni telefonuma program yuklemeyle falan uğraştım gelemedim :) ( bu arada kocişin aldığı telefonu değiştirdik daha üst modelini aldık blackbery aldık :) )
kızlar ben bu hafta hep hasta oldum. migrenim ; boyun fıtığım ; boğazım derke...regl oldum dün ve grip te oldum... 2 gündür yatak yorgann yatıyorum... kocam yaptı herşeyimizi saolsun... çok ağrım var: 45 günde oldum adeti ve söktürücü de kullandım ya heralde ondann....
kocam gece rüyasında 1 yaşlarında erkek bebek görmüş , bize sizin olayımmı diyormuş..kucağına almış
wallaa pek rüya görmezz bu beni çok etkiledi..inşallah son adetimdir de bu ay güzel haberler veririm arkadaşlar...
bu arada :) kocam dün ben toplantıdayken ;eve hediyesini getirmiş...gece de benim gözlerimi kapattı odamıza götürdü...içeri bir girdim... harika bir parça çalıyor ve odaya harika bir kırmızı ışık sistemi kurmuş ... ve kırmızı kalperle dolu üzinde "seni daima seveceğim " diye ingilizce yazan bir nevreimi yatağımıza sermiş ..yatağı üzerinde de kırmızı kalp şeklinde bir pasta ve pasta üzerinde "senni seviyorum balım " yazıyordu...
beni çooookkk mutlu etti kocam... paylaşmak istedim :)
sevgiyle :)
KIZLAR geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir...
barıştık tamam hadiii :)
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN
adet oldum.. 12 şubat... beklenmeyen adet tarihim 12 mart...
gunaydın kızlar ya cok halsızım asırı ınsallaj gebelıktır ya bu sıtımda agrıo bıraz ayakta dursam az kaldıya belkıı ondandır suan yumurtalam donemı yasıyorum bakalım ınsallah tutarda son adetım olur yaaaaaaa
Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan
GÜnaydın kızlar İyİ haftalar......
Jaya nasılsın ????kızlar tek etmİŞ topİcİ..neredeler...vala ben geÇmİŞİ okuyamadım bat nasıl???
Msn adresİm olan arkadaŞlara seselenmek İstİyorum . Msnİmde sorun oldu ve bÜtÜn kİŞİ lİstem sİlİndİ.eklİ olduklarım rİca etsem sİlİp benİ tekrar eklerlerse yenİden davet gelmİŞ olacak ve eklİcem ...
Sevgİler.
herkese gunaydın,,
hannem canım dualaraım senınle, ınsallah bu sefer esıne tamamen kavusursun
lıthıum valla ben senın yerınde olsam o dolapları kurcalarken odaya baskın yapardım. cok sınır bozucu.
deryacım nerelerdesın sen yaa. cok gecmıs olsun. valla esın cok dusuncelı. ben de ctesı eve gıttım. eltım de bızdeydı. yemekten sonra kocama mantı yapmaya basladım. o sırada eltım kaynanamın bebege ayrı oda ıstememız yuzunden soylendıgını soyledı. ben de esıme soyledım. o da annesıne soyledı. sonra ben annesıne kımse benım bebegıme karısmasın ayrı odası olacak, kımsenın fıkrı umrumda degıl tarzında konustum. zaten o da ınkar ettı soyledıgını
neyse gece 1 e dogru mantı hazırdı. esım de ısten geldı. hep beraber mantı yedık. sonra ben banyoya gırdım. cıktıgımda zaten o tartısma yasandı. neyse sonra esım banyoya gırdı. eltımler gıtmıstı. annesı de yatmaya gıttı. ben de bılgısayardan sevgılıler gunu sarkısını ayarladım. sarap kadehlerımıze meyve suyu doldurdum, 2 kısılık pastayı da ortaya koydum. esım odadan gırınce sarkıyı baslattım. pastanın uzerındekı 3 ad mumu (esım ben ve oglum) yakayım derken meyvesuyunu yatagın arkasına doktum........
evet o sakarlıgı yaptım ve esım de yatagı cekıp heryerı sıldı.
dun de ev temızlıgı ve pazara gıtmemın ardından belım tutuldu. esım de butun gunu catı tamırıyle gecırdı. sımdı ıkımızde hastayız. basım catlıyor ve bır sevgılıler gununu daha kalas gıbı gıb kocayla aglayarak gecırmıs oldum
bugun 30.haftamızın ılk gunu. oglummmmm cabuk gel.
Selam kızarr
Geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun!! Benim kocişim de Hakan Altun konserinden yer ayırtmış yemekli bir programdı.Sonra çıkışta da bana bilezik almış:) Ben de ona yılın eşi oscarı hediye ettim hihihi:))
Deryaberil geçmiş olsun şekerim.Nerelerdeydin sen merak ettik seni...
Hannem gözünaydın arkadaşım inşallah gönlüne göre olur atama işi.Branş ne senin?
Bat,Jaya bebeişler nasıl şekerler?
Ve diğer tüm arkadaşlar hepinize güzel günler diiyorum.
Özlemmmmmm adetimize 4-5 gün kaldı inşallah adt olmayızzzzzzzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?