Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kizlarr herkezden once ben yazim dedimmm..HEPINIZIN SEVGILILER GUNU KUTLUU OLSUN SAGLIK VE MUTLULUK GETIRSIN INSALLAH..IYII VAKIT GERICIN KOCISLEEE...SAAT12 GECTI VE BEN HEDIYEMII ESIMEE VERDIMMM...HEPINIZIDE OPTUMM GORUSURUZZ KIZLARR

yeni gelen arkadaşlar ismini listeye yazmak isterseniz sizlerde yazabilirsiniz ben bazen yetişemiyorum ama sizlerden ricam isminizi ekledikten sonra topiği teketmemeniz biçok arkadaşımız yazdırdı kayıplara karıştı haber alamıyoruz sizler yapmayın olurmu bu arada bugün yabangülün günü umarım kırmızıları görmemiştir bizi bilgilendirirse çok seviniriz...

Hepinizin sevgililer günü kultu olsun güzel bi gün geçirirsiniz inşallah...

selam kıslarrrrrrrrrr.nasılsınız umarım hepişniz iysinizdir.BANA gelinceeee,ben ne olduğumu bilmez haldeyim çok şükür yinede iyiyim:)KOSKOCA 34 GÜN OLDUben hala regl olmadım.tahlil yaptrdım gebelik YOK zaten hap kullanmıştım bu ilk ay haptan sonra arada bir korunduk arada bir bıraktık bu ay için İSTEMEM YAN CEBİME KOY HESABI:)DR GİTMEM GEREKİYODU GDEMEDİM HALA SANIRIM STRESTEN BÖLE OLDU

BU ARADA PZT GÜNÜ EK ATAMA VAR EŞİMİN YANINA GDEBİLİRİM MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÖLEDİ BU KEZ OLCAK DEDİ AMA ben atandınız yazısını görmeden inanmıyorum kesinliğine...

veeeeeeeeeeeeeee RABBİM hepimizin evliliğini daimi eylesin.hayırlı uzun ömürlü BİRLİKTELİKLER KILSIN VEEEEEEEEEEE bol bol BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ versin.dualarınızı eksik etmeyin nolur bende gdeyim artık evime ve eşime:)

JAYA.UMUTLUYUZ,YAMAN,BATTT,DERYABERİL,LİTHİUM84(me slektaşım)ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar iysinizdir inşallah....

Cok køtu atlattiginia sevindim..Allah dusmanimin basina vermesin--amin..

BAT..cnm aklina kesinlikle birsey getirme senin bana iyliginden baska ne zararin olacak..:1hug:

isyerinde oldugum icin bazi msj lari kaciriyorum ondan...kafamçokkarıştı

Doktora gitmeye karar verdim hayirlisiyla ins. hihoyyyt

caymam kaydirigubbakcemile3

:kedi:

Benim hatlar karismiskafamçokkarıştı
Jaya ile Bat in msj larini karistirmisim kusura bakma cnm yaaa.s.

korkunun ecele faydasi yok demistin gidicem iste BAT cimbayanssulusmile

KIZLAR SELAMLAR

epeydir giremedim kızlar. iş yerimde işler acaip birikmişti ve çok yoğundum vaktim hiç olmadı . evde de bazen yeni telefonuma program yuklemeyle falan uğraştım gelemedim :) ( bu arada kocişin aldığı telefonu değiştirdik daha üst modelini aldık blackbery aldık :) )

kızlar ben bu hafta hep hasta oldum. migrenim ; boyun fıtığım ; boğazım derke...regl oldum dün ve grip te oldum... 2 gündür yatak yorgann yatıyorum... kocam yaptı herşeyimizi saolsun... çok ağrım var: 45 günde oldum adeti ve söktürücü de kullandım ya heralde ondann....

kocam gece rüyasında 1 yaşlarında erkek bebek görmüş , bize sizin olayımmı diyormuş..kucağına almış

wallaa pek rüya görmezz bu beni çok etkiledi..inşallah son adetimdir de bu ay güzel haberler veririm arkadaşlar...

bu arada :) kocam dün ben toplantıdayken ;eve hediyesini getirmiş...gece de benim gözlerimi kapattı odamıza götürdü...içeri bir girdim... harika bir parça çalıyor ve odaya harika bir kırmızı ışık sistemi kurmuş ... ve kırmızı kalperle dolu üzinde "seni daima seveceğim " diye ingilizce yazan bir nevreimi yatağımıza sermiş ..yatağı üzerinde de kırmızı kalp şeklinde bir pasta ve pasta üzerinde "senni seviyorum balım " yazıyordu...
beni çooookkk mutlu etti kocam... paylaşmak istedim :)
sevgiyle :)

KIZLAR geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir...

barıştık tamam hadiii :)

SEVGıLıLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN

gunaydın kızlar ya cok halsızım asırı ınsallaj gebelıktır ya bu sıtımda agrıo bıraz ayakta dursam az kaldıya belkıı ondandır suan yumurtalam donemı yasıyorum bakalım ınsallah tutarda son adetım olur yaaaaaaa

Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar..............

Jaya günaydın....

hepinize iyi haftalar kızlar...bugün de benim baraj kapısı açık şarıl şarıl gidiyor :) grip de fena...iş yerimdeyim .işlerimi toparlayıp bugün erken kaçasım var..bakalım hayırlısı :)

GÜnaydın kızlar ıyı haftalar......

Jaya nasılsın ????kızlar tek etmıŞ topıcı..neredeler...vala ben geÇmıŞı okuyamadım bat nasıl???

Msn adresım olan arkadaŞlara seselenmek ıstıyorum . Msnımde sorun oldu ve bÜtÜn kıŞı lıstem sılındı.eklı olduklarım rıca etsem sılıp benı tekrar eklerlerse yenıden davet gelmıŞ olacak ve eklıcem ...

Sevgıler.

herkese gunaydın,,
hannem canım dualaraım senınle, ınsallah bu sefer esıne tamamen kavusursun
lıthıum valla ben senın yerınde olsam o dolapları kurcalarken odaya baskın yapardım. cok sınır bozucu.
deryacım nerelerdesın sen yaa. cok gecmıs olsun. valla esın cok dusuncelı. ben de ctesı eve gıttım. eltım de bızdeydı. yemekten sonra kocama mantı yapmaya basladım. o sırada eltım kaynanamın bebege ayrı oda ıstememız yuzunden soylendıgını soyledı. ben de esıme soyledım. o da annesıne soyledı. sonra ben annesıne kımse benım bebegıme karısmasın ayrı odası olacak, kımsenın fıkrı umrumda degıl tarzında konustum. zaten o da ınkar ettı soyledıgını
neyse gece 1 e dogru mantı hazırdı. esım de ısten geldı. hep beraber mantı yedık. sonra ben banyoya gırdım. cıktıgımda zaten o tartısma yasandı. neyse sonra esım banyoya gırdı. eltımler gıtmıstı. annesı de yatmaya gıttı. ben de bılgısayardan sevgılıler gunu sarkısını ayarladım. sarap kadehlerımıze meyve suyu doldurdum, 2 kısılık pastayı da ortaya koydum. esım odadan gırınce sarkıyı baslattım. pastanın uzerındekı 3 ad mumu (esım ben ve oglum) yakayım derken meyvesuyunu yatagın arkasına doktum........
evet o sakarlıgı yaptım ve esım de yatagı cekıp heryerı sıldı.
dun de ev temızlıgı ve pazara gıtmemın ardından belım tutuldu. esım de butun gunu catı tamırıyle gecırdı. sımdı ıkımızde hastayız. basım catlıyor ve bır sevgılıler gununu daha kalas gıbı gıb kocayla aglayarak gecırmıs oldum

bugun 30.haftamızın ılk gunu. oglummmmm cabuk gel.

Cnm ne olursa olsun senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı kocan.
İnşallah senin kıymetini bilir. Sevgililer günü kimine eziyet kimine sevinçte getirse
sadece bir gündü geç ti gitti bitti... Boşverrrrrrrr zemuszemus

30 hafta olmuş ooo az kalmış cnm ya.Bebiş gelince herşey yoluna girerrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam kızarr

Geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun!! Benim kocişim de Hakan Altun konserinden yer ayırtmış yemekli bir programdı.Sonra çıkışta da bana bilezik almış:) Ben de ona yılın eşi oscarı hediye ettim hihihi:))

Deryaberil geçmiş olsun şekerim.Nerelerdeydin sen merak ettik seni...

Hannem gözünaydın arkadaşım inşallah gönlüne göre olur atama işi.Branş ne senin?

Bat,Jaya bebeişler nasıl şekerler?

Ve diğer tüm arkadaşlar hepinize güzel günler diiyorum.

Özlemmmmmm adetimize 4-5 gün kaldı inşallah adt olmayızzzzzzzz:))

ya yaman mı hamileydi jaya mı karıştırıorum :))) yaman yazdım ama karıştırdıysam ve yaman hamile değilse allah söyletti herhalde:))

tünaydın canım ben ve bebişim iyiyiz yarın görücem inşallah keseyi ve bebişimi sen nasılsın baya yoğunmuşsun hafta sonu tamda gelecek zamanı bulmuşlar kaynanan sana neden düşman gibi davranıyorda eltine kızı gibi yaklaşıyor oda gelin sende gelinisin neyse sen evine güzelce ağırlamışsın üstüne düşen görevi yapmılsın o isteği kadar konuşsun sen kocanla iyisin ya gerisi boş canım bu arada hamile olan jaya kız ama inşallah yamandanda duyarız sana allahmı söyletti ne ayy inşallah ya bi o kaldı aramızda...

mrb denizcim biz bebişle iyiyiz hamilelikte biraz ağrı biraz bulantıyla geçip gidiyo işte sen nasılsın çok geçmiş olsun hastalığını yenmiş olmana çok sevindim eşinide tebrik ederim sana destek olduğu için yalnız bırakmadığı için bundan sonra sıkı çalış ara vermek yok en kısa zamanda duymak isteriz sendende hamileyim müjdesini...

hannemcim nasılsın hala regl olmamışsın bi doktora göründünmü canım benimde düşükten sonra bi iki ay olmamıştım kesin hamileyim dedim doktora gittim meğer sıkıntı ve stresten olmamışım sende bekletmeden bi güt bence bu arada tayin durumun varmış inşallah eşine kavuşursun bu sefer ve ardından aşkınız meyveside gelir peşinden sende katılırsın aramıza güzel haberlerini bekliyoruz canım...

bat sennde sevgililer günün kutlu olsun

sağol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun....

:kedi:

Benim hatlar karismiskafamçokkarıştı
Jaya ile Bat in msj larini karistirmisim kusura bakma cnm yaaa.s.

korkunun ecele faydasi yok demistin gidicem iste BAT cimbayanssulusmile

burcucum bisorun olmadığına çok sevindim ve doktora gitme kararı almana hadi bakalım haberlerini bekliyoruz doktorda sonra mutlaka yaz olurmu ...

KIZLAR geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir...

barıştık tamam hadiii :)

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN

adet oldum.. 12 şubat... beklenmeyen adet tarihim 12 mart...

derya ya sen nerelerdesin özlettin merak ettirdin bizi canım çok geçmiş olsun ya hastalıkların ard arda gelmiş umarım şimdi iyisindir bu arada eşinin yaptığı incelik çok hoşuma gitti çok şanlısın allah daim etsin bir ömür boyu böyle gitsin inş kırmızılarıda görmüşsün umarım mart ayında alırız müjdeli haberini sıkı çalış olurmukaydirigubbakcemile3

tünaydın mızmızcım başka belirtilerin varmı merak ettim yazarsan sevinirim inş hamilesindir...

Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan

sağol d_kupcum sanada güzel hayırlı bi hafta diliyorum sende listeye dahil olmak istemezmisin...

tamam canım msnden silip tekrar ekleyeceğim seni bende bu kız niye hiç açmıyo diyorum...

canım üzülme ya bak sakarlığında tutsa yapmışsın sen hazırlığını karnın burnundayken bide mantı açmışsın kocana valla eşin gerçekten çok sanşlı senin gibi bikarısı olduğu için kıymetini biliyodur umarım kendini bu kadar yorma kaynananada iyi demişsin tavrını koyman iyi olmuş belki bundan sonra sesini çıkarmaz oğlunun odası hakkında hastalanmışsınız çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize veee 30. hafta ya ne güzel bizlerde varırız o haftalara inş yiğenime ve kendine çok çok iyi bakopuyorumnanaktan

canım seninde günün çok güzel geçmiş allah bozmasın biz bebişle iyiyiz sen ansılsın belirtilerin varmı anlat biraz ...

kızlar hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun ....

yamancık bugün evde inş bu tatil ona iyi gelir....

kızlar meraba uzun zamandan beri yazamadım çok yoğunuz bu aralar internete girmeye bile fırsat kalmıyor kızlar size birşey danışacam benim adetim ayın17 si ile 20 si arasında oluyor genellikle ve belirti başladığı anda akşama adet olurum bu sefer belirtiler ayın 13 itibari ile başladı ve akıntım fazla adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama bişey yok gögüslerim ağrımaya başladı bacaklarım dermansız gibi titriyor ara ara belim karnım birbirine yapıştı sanki her an adet olacakmışım gibi ama ortada hiçbirşey yok sizce hamilemiyim çok merak ediyorum ama adetimin günü geçmeden hiçbir test yapmayacağım kendi kendime söz verdim hiç böyle olmazdı adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı en erken başladığı dönem 16 sıydı o da akşam olurdum bu arada adetlerim çok düzenlidir sizce ne bu şu an bile çok kötü karnım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…