cnm evet bır gebelık yaasadım dustu ondan cok sık kasık agrılarım vardı asırı ve cok sık ıdrara cıkardım en buyuk belırtılerı bunlardı bebek 6 haftasında ogrendım ben oda gene kk cok sevdıgım bır arkadasın ısrarıyla oldu yaptır demıstı
valla ben bu ay olmuyacak dıye dusunuyorum hayırlısı veren alan ALLAH O OL DEDIYSE OLUR BEKLIYORUZ
maşallah allah bağışlasın ikinci heycanı yaşamakta güzel bi duygu olsa gerek bu aradakaç yaşındasın canım...
eğer düzenli adet görüyosan günün geçtikten sonra test yap olurmu bizide bilgilendir durumundan...
1982 doğumluyum.
NORMAL HAYATIMDA ADETIM COK DUZGUNDU AMA SON 3/4 AY DUZENSIZLESTI AMA GECEN AY TAM VAKTINDE GELDI BAKALIM EGER GEBELIK YOKSA BU AYDA TAM ZAMANINDA GELIRSE INAN SEVINCEM DUZENE GIRDIM DIYEopuyorumnanaktan
benden bir yaş büyüksün erken evlenmişsin severekmi evlendin..
ne kadar oldu düşük yapalı benimde bi düşüğüm oldu ağustoa ayında ondan sonra bi kere adet oldum sonra iki ay olmadım farlutal kullandım adet oldum sonra tedavi gördüm şimdiçok şükür yeniden hamileyim yarın kontrolüm var keseyi görücezinş..
d-kupcu Allah bozmasın mutlulugunuzu canım
Aslında bu benim 2. evliliğim eşiminde öle.
İlkler bir şekilde bitti.
Benim ilk eşimden 8 yaşında kızım
Onun 10 yaşında oğlu var ( Annede kalıyor oğlan)
3 yıldır evliyiz. Ve ben ortak bir bebek istiyorum
hem 2 kardeşi bir birene bağlıcak
hem evliliğimi pekiştirecekkkkk boshayallersmile
Görücü usulü oldu 2. evliliğim ama sevgili olsak
böle olmazdı hala çifte kumrular gibiyiz
bize sinir oluyor insanlar
Rabbim bozmasın güzel bir evliliğim varopuyorumnanaktan
BAT nasılsın sekercım. bebıs nasıl, ne zaman gıdeceksın kontrole
cnm hazıranda dusuk yaptım ben baya oluyor cnm
ekımden ıtıbaren adetım sastı takı ocak ayına kadar allaha sukur tama zamanında geldı bakalım
allah bozmasın canım mutluluğunuz daim olsun kıskananlar çatlasın size neden sinir oluyorlar onu anlamadım mutluluğunuzumu çekemiyolar ...
Biz kadınlar bir birimize verdiğimiz zararı bu erkekler veremez valla
Herkez bebek istiyeceğim diye kendilerine dert ettiler
Çevremdeki herkez kayınvaldem hariççç
Sanki onlara fikir soran var. Kötü olan eşimide ikna ettiler
bu devirde yapılmaz çocuk diye...
Ama ben istiyorum mafoldumben
oyle valla batcım. ınsana dakıkalar bıle gun gıbı gelıyor. benım son 3 haftam. 6 mart son. sonra 4 ay evdeyım. kocama yemekler yapıcam, ogluma alısverıs ve hazırlık yapıcam, sabırsızlanıyorum valla. yarın keseyı gor bak kalp atıslarını ılk gordugun ankı heyecan cok farklı
allah bozmasın canım mutluluğunuz daim olsun kıskananlar çatlasın size neden sinir oluyorlar onu anlamadım mutluluğunuzumu çekemiyolar ...
Biz kadınlar bir birimize verdiğimiz zararı bu erkekler veremez valla
Herkez bebek istiyeceğim diye kendilerine dert ettiler
Çevremdeki herkez kayınvaldem hariççç
Sanki onlara fikir soran var. Kötü olan eşimide ikna ettiler
bu devirde yapılmaz çocuk diye...
Ama ben istiyorum mafoldumben
allah allah millete neki senin çocuk istemenden olacak tabi eşin neden istemiyor onu anlayamadım canım...
allah allah millete neki senin çocuk istemenden olacak tabi eşin neden istemiyor onu anlayamadım canım...
herkese gunaydın,,
hannem canım dualaraım senınle, ınsallah bu sefer esıne tamamen kavusursun
lıthıum valla ben senın yerınde olsam o dolapları kurcalarken odaya baskın yapardım. cok sınır bozucu.
deryacım nerelerdesın sen yaa. cok gecmıs olsun. valla esın cok dusuncelı. ben de ctesı eve gıttım. eltım de bızdeydı. yemekten sonra kocama mantı yapmaya basladım. o sırada eltım kaynanamın bebege ayrı oda ıstememız yuzunden soylendıgını soyledı. ben de esıme soyledım. o da annesıne soyledı. sonra ben annesıne kımse benım bebegıme karısmasın ayrı odası olacak, kımsenın fıkrı umrumda degıl tarzında konustum. zaten o da ınkar ettı soyledıgını
neyse gece 1 e dogru mantı hazırdı. esım de ısten geldı. hep beraber mantı yedık. sonra ben banyoya gırdım. cıktıgımda zaten o tartısma yasandı. neyse sonra esım banyoya gırdı. eltımler gıtmıstı. annesı de yatmaya gıttı. ben de bılgısayardan sevgılıler gunu sarkısını ayarladım. sarap kadehlerımıze meyve suyu doldurdum, 2 kısılık pastayı da ortaya koydum. esım odadan gırınce sarkıyı baslattım. pastanın uzerındekı 3 ad mumu (esım ben ve oglum) yakayım derken meyvesuyunu yatagın arkasına doktum........
evet o sakarlıgı yaptım ve esım de yatagı cekıp heryerı sıldı.
dun de ev temızlıgı ve pazara gıtmemın ardından belım tutuldu. esım de butun gunu catı tamırıyle gecırdı. sımdı ıkımızde hastayız. basım catlıyor ve bır sevgılıler gununu daha kalas gıbı gıb kocayla aglayarak gecırmıs oldum
bugun 30.haftamızın ılk gunu. oglummmmm cabuk gel.
tünaydın canım ben ve bebişim iyiyiz yarın görücem inşallah keseyi ve bebişimi sen nasılsın baya yoğunmuşsun hafta sonu tamda gelecek zamanı bulmuşlar kaynanan sana neden düşman gibi davranıyorda eltine kızı gibi yaklaşıyor oda gelin sende gelinisin neyse sen evine güzelce ağırlamışsın üstüne düşen görevi yapmılsın o isteği kadar konuşsun sen kocanla iyisin ya gerisi boş canım bu arada hamile olan jaya kız ama inşallah yamandanda duyarız sana allahmı söyletti ne ayy inşallah ya bi o kaldı aramızda...
mrb denizcim biz bebişle iyiyiz hamilelikte biraz ağrı biraz bulantıyla geçip gidiyo işte sen nasılsın çok geçmiş olsun hastalığını yenmiş olmana çok sevindim eşinide tebrik ederim sana destek olduğu için yalnız bırakmadığı için bundan sonra sıkı çalış ara vermek yok en kısa zamanda duymak isteriz sendende hamileyim müjdesini...
hannemcim nasılsın hala regl olmamışsın bi doktora göründünmü canım benimde düşükten sonra bi iki ay olmamıştım kesin hamileyim dedim doktora gittim meğer sıkıntı ve stresten olmamışım sende bekletmeden bi güt bence bu arada tayin durumun varmış inşallah eşine kavuşursun bu sefer ve ardından aşkınız meyveside gelir peşinden sende katılırsın aramıza güzel haberlerini bekliyoruz canım...
sağol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun....
burcucum bisorun olmadığına çok sevindim ve doktora gitme kararı almana hadi bakalım haberlerini bekliyoruz doktorda sonra mutlaka yaz olurmu ...
derya ya sen nerelerdesin özlettin merak ettirdin bizi canım çok geçmiş olsun ya hastalıkların ard arda gelmiş umarım şimdi iyisindir bu arada eşinin yaptığı incelik çok hoşuma gitti çok şanlısın allah daim etsin bir ömür boyu böyle gitsin inş kırmızılarıda görmüşsün umarım mart ayında alırız müjdeli haberini sıkı çalış olurmukaydirigubbakcemile3
tünaydın mızmızcım başka belirtilerin varmı merak ettim yazarsan sevinirim inş hamilesindir...
sağol d_kupcum sanada güzel hayırlı bi hafta diliyorum sende listeye dahil olmak istemezmisin...
tamam canım msnden silip tekrar ekleyeceğim seni bende bu kız niye hiç açmıyo diyorum...
canım üzülme ya bak sakarlığında tutsa yapmışsın sen hazırlığını karnın burnundayken bide mantı açmışsın kocana valla eşin gerçekten çok sanşlı senin gibi bikarısı olduğu için kıymetini biliyodur umarım kendini bu kadar yorma kaynananada iyi demişsin tavrını koyman iyi olmuş belki bundan sonra sesini çıkarmaz oğlunun odası hakkında hastalanmışsınız çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize veee 30. hafta ya ne güzel bizlerde varırız o haftalara inş yiğenime ve kendine çok çok iyi bakopuyorumnanaktan
canım seninde günün çok güzel geçmiş allah bozmasın biz bebişle iyiyiz sen ansılsın belirtilerin varmı anlat biraz ...
kızlar hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun ....
yamancık bugün evde inş bu tatil ona iyi gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?