Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

eğer düzenli adet görüyosan günün geçtikten sonra test yap olurmu bizide bilgilendir durumundan...

eğer düzenli adet görüyosan günün geçtikten sonra test yap olurmu bizide bilgilendir durumundan...

NORMAL HAYATIMDA ADETIM COK DUZGUNDU AMA SON 3/4 AY DUZENSIZLESTI AMA GECEN AY TAM VAKTINDE GELDI BAKALIM EGER GEBELIK YOKSA BU AYDA TAM ZAMANINDA GELIRSE INAN SEVINCEM DUZENE GIRDIM DIYEopuyorumnanaktan

NORMAL HAYATIMDA ADETIM COK DUZGUNDU AMA SON 3/4 AY DUZENSIZLESTI AMA GECEN AY TAM VAKTINDE GELDI BAKALIM EGER GEBELIK YOKSA BU AYDA TAM ZAMANINDA GELIRSE INAN SEVINCEM DUZENE GIRDIM DIYEopuyorumnanaktan

ne kadar oldu düşük yapalı benimde bi düşüğüm oldu ağustoa ayında ondan sonra bi kere adet oldum sonra iki ay olmadım farlutal kullandım adet oldum sonra tedavi gördüm şimdiçok şükür yeniden hamileyim yarın kontrolüm var keseyi görücezinş..

benden bir yaş büyüksün erken evlenmişsin severekmi evlendin..

Aslında bu benim 2. evliliğim eşiminde öle.
İlkler bir şekilde bitti.
Benim ilk eşimden 8 yaşında kızım
Onun 10 yaşında oğlu var ( Annede kalıyor oğlan)

3 yıldır evliyiz. Ve ben ortak bir bebek istiyorum
hem 2 kardeşi bir birene bağlıcak
hem evliliğimi pekiştirecekkkkk boshayallersmile

Görücü usulü oldu 2. evliliğim ama sevgili olsak
böle olmazdı hala çifte kumrular gibiyiz
bize sinir oluyor insanlar
Rabbim bozmasın güzel bir evliliğim varopuyorumnanaktan

cnm hazıranda dusuk yaptım ben baya oluyor cnm

ekımden ıtıbaren adetım sastı takı ocak ayına kadar allaha sukur tama zamanında geldı bakalım

allah bozmasın canım mutluluğunuz daim olsun kıskananlar çatlasın size neden sinir oluyorlar onu anlamadım mutluluğunuzumu çekemiyolar ...

BAT nasılsın sekercım. bebıs nasıl, ne zaman gıdeceksın kontrole

iyiyim canım sen nasılsın bebiş iyi yarın gidicem kontrole çok heyecanlıyım ya bian önce yarın olsada keseyi görsem saatler hiç geçmiyo eee sen neler yapıyosun izne kaç gün kaldı..

oyle valla batcım. ınsana dakıkalar bıle gun gıbı gelıyor. benım son 3 haftam. 6 mart son. sonra 4 ay evdeyım. kocama yemekler yapıcam, ogluma alısverıs ve hazırlık yapıcam, sabırsızlanıyorum valla. yarın keseyı gor bak kalp atıslarını ılk gordugun ankı heyecan cok farklı

az kalmış canım izne izinde bolca dinlen gönlünden ne geçiyosa onu yap örgü ör oğluşuna inan çok zevkli olur senin için ellerinle oğluna bişeyler yapmak canım keseyi gördükten sonra rahatlayacağım ama benim için en önemlisi kalp atışları dediğin gibi onun heyecanı bi başka olur galiba o günleride görücem inş canım dua et benim için olurmu bi sorunla karşılaşmayayım çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye..

allah allah millete neki senin çocuk istemenden olacak tabi eşin neden istemiyor onu anlayamadım canım...

Bilmem herkez kendine gelince oluyo bana gelince
çalışmayı bırakacağım diye cahil oluyorum
2 günlük yetmeler bile gerek yok
onunda seninde çocuğu var diyorlar...

Ben kızım hayatta tek kalmasın belki kız kardeşi olur
ne güzel olur bir kızım daha olsa

walla ilginç bir kutlama olmuş....şu ev meselesinde işin harbi zor..allah kolaylık versin....

batcım ... hamilelik nasıl gidiyor??? bebğinin ultrason görüntüsünü paylaşsana bizimle de yarın :) sevgiyle kal.

kızlar doktorumdan randevu aldım . sabah 9 da gidicem..yarın 5.gün bakalım klomeni kaç doz vercek bu defa... gelince yazarım artık ne dediğini..akşam ezel var giremem :)

şimdi de eve gidicem karnım çok ağrıyor..gidiyim kocişe güzel bir yemek hazırlıyım....

öptüümmm

Bende 18:00 olsada eve gitsem iki aşkımıda özledim
Babasıyla takılacaklarmış hanfendi öle dedi telefonda
sen git yemek yap biz babişle gelecez dedi..
Ohhhhhh tabi anneler ne işe yarar başka zaten :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…