kızlar meraba uzun zamandan beri yazamadım çok yoğunuz bu aralar internete girmeye bile fırsat kalmıyor kızlar size birşey danışacam benim adetim ayın17 si ile 20 si arasında oluyor genellikle ve belirti başladığı anda akşama adet olurum bu sefer belirtiler ayın 13 itibari ile başladı ve akıntım fazla adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama bişey yok gögüslerim ağrımaya başladı bacaklarım dermansız gibi titriyor ara ara belim karnım birbirine yapıştı sanki her an adet olacakmışım gibi ama ortada hiçbirşey yok sizce hamilemiyim çok merak ediyorum ama adetimin günü geçmeden hiçbir test yapmayacağım kendi kendime söz verdim hiç böyle olmazdı adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı en erken başladığı dönem 16 sıydı o da akşam olurdum bu arada adetlerim çok düzenlidir sizce ne bu şu an bile çok kötü karnım ağrıyor
tünaydın canım ben ve bebişim iyiyiz yarın görücem inşallah keseyi ve bebişimi sen nasılsın baya yoğunmuşsun hafta sonu tamda gelecek zamanı bulmuşlar kaynanan sana neden düşman gibi davranıyorda eltine kızı gibi yaklaşıyor oda gelin sende gelinisin neyse sen evine güzelce ağırlamışsın üstüne düşen görevi yapmılsın o isteği kadar konuşsun sen kocanla iyisin ya gerisi boş canım bu arada hamile olan jaya kız ama inşallah yamandanda duyarız sana allahmı söyletti ne ayy inşallah ya bi o kaldı aramızda...
valla aslında oluyoda ben kaptırmak ıstemıyorum kendımı olmaz fılan
kabızlık var
arada mıdem bulanıo
sıvılcelenme oldu
mrb denizcim biz bebişle iyiyiz hamilelikte biraz ağrı biraz bulantıyla geçip gidiyo işte sen nasılsın çok geçmiş olsun hastalığını yenmiş olmana çok sevindim eşinide tebrik ederim sana destek olduğu için yalnız bırakmadığı için bundan sonra sıkı çalış ara vermek yok en kısa zamanda duymak isteriz sendende hamileyim müjdesini...
hannemcim nasılsın hala regl olmamışsın bi doktora göründünmü canım benimde düşükten sonra bi iki ay olmamıştım kesin hamileyim dedim doktora gittim meğer sıkıntı ve stresten olmamışım sende bekletmeden bi güt bence bu arada tayin durumun varmış inşallah eşine kavuşursun bu sefer ve ardından aşkınız meyveside gelir peşinden sende katılırsın aramıza güzel haberlerini bekliyoruz canım...
sağol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun....
burcucum bisorun olmadığına çok sevindim ve doktora gitme kararı almana hadi bakalım haberlerini bekliyoruz doktorda sonra mutlaka yaz olurmu ...
derya ya sen nerelerdesin özlettin merak ettirdin bizi canım çok geçmiş olsun ya hastalıkların ard arda gelmiş umarım şimdi iyisindir bu arada eşinin yaptığı incelik çok hoşuma gitti çok şanlısın allah daim etsin bir ömür boyu böyle gitsin inş kırmızılarıda görmüşsün umarım mart ayında alırız müjdeli haberini sıkı çalış olurmukaydirigubbakcemile3
tünaydın mızmızcım başka belirtilerin varmı merak ettim yazarsan sevinirim inş hamilesindir...
sağol d_kupcum sanada güzel hayırlı bi hafta diliyorum sende listeye dahil olmak istemezmisin...
tamam canım msnden silip tekrar ekleyeceğim seni bende bu kız niye hiç açmıyo diyorum...
canım üzülme ya bak sakarlığında tutsa yapmışsın sen hazırlığını karnın burnundayken bide mantı açmışsın kocana valla eşin gerçekten çok sanşlı senin gibi bikarısı olduğu için kıymetini biliyodur umarım kendini bu kadar yorma kaynananada iyi demişsin tavrını koyman iyi olmuş belki bundan sonra sesini çıkarmaz oğlunun odası hakkında hastalanmışsınız çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize veee 30. hafta ya ne güzel bizlerde varırız o haftalara inş yiğenime ve kendine çok çok iyi bakopuyorumnanaktan
canım seninde günün çok güzel geçmiş allah bozmasın biz bebişle iyiyiz sen ansılsın belirtilerin varmı anlat biraz ...
kızlar hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun ....
yamancık bugün evde inş bu tatil ona iyi gelir....
BAT
canım yaa en başlarda ne güzel kasık ağrılarım vardı,karın şişliklerim vardı ama bu aralar hiçbir belirtim de yok.sanırım olmucak bu ay.daha 4 gün var adet tarihime.bakalım canım heyecanla bekliyorum işte...
valla aslında oluyoda ben kaptırmak ıstemıyorum kendımı olmaz fılan
kabızlık var
arada mıdem bulanıo
sıvılcelenme oldu
batcım olmuyordu göğüs ağrım yada ben mi hissetmiyordum şimdi dokununca ağrıyor öyle aman aman bir ağrı değil ama eskiden adet olacağım zaman ağrımazdı bu ay böyle oldum bide hiç bu kadar erken belirtilerim başlamazdı bilmiyorum ya beklemek gerçekten çok zormuş
yta sorma bendede kabızlık var mide bulantısı hatta öğürtü bile var midem kalkıyo resmen çok kötü oluyorum gözlerimden yaşlar geliyo peki adete yakın böyle belirtilerin oluyomuydu birde diğer topiklerin birinde okumuştum yanlış hatırlmıyorsam sen daha önce bi hamilelik geçirdin dimi onda ne gibi belirtilerin vardı..
batcım olmuyordu göğüs ağrım yada ben mi hissetmiyordum şimdi dokununca ağrıyor öyle aman aman bir ağrı değil ama eskiden adet olacağım zaman ağrımazdı bu ay böyle oldum bide hiç bu kadar erken belirtilerim başlamazdı bilmiyorum ya beklemek gerçekten çok zormuş
Etrafta ablalarımızın olurdu anlamazdık. Amannn ne var neden bukadar istiyorlar diye
Şimdi neden o kadar sitresli olduklarını anlaya biliyorum...boshayallersmile
Adet te mide de öğürme şeklinde mide bulantısı olmaz ki cnm..
Seninki bebiişşşşolmasııın zemuszemus
canım ben zaten hamileyim adette tabiki olmaz böyle şeyler...
inşallah canım benim bende umutlanıyorum ama bakalım çarşamba günü olmazsam idrar testi yapacam bakalım hayırlısı
amannnn kusura bakma cnm ya ben sadece bebeiş isteyenler burada sanıyordum
yeni yim sitede ya alışamadım hehehehe kaydirigubbakcemile3
Evet bende isityorum
1 mart tan sonra beklemeye başlıyacağım. 8 yaşında bir kızım var
doğum kontrol hapı kullandım o yüzden hemen olmaz diyooorlarrr :sinifsinif:
bugün hasta olmam lazımdı ama hala gelen giden yok inş da gelmezz
yta sorma bendede kabızlık var mide bulantısı hatta öğürtü bile var midem kalkıyo resmen çok kötü oluyorum gözlerimden yaşlar geliyo peki adete yakın böyle belirtilerin oluyomuydu birde diğer topiklerin birinde okumuştum yanlış hatırlmıyorsam sen daha önce bi hamilelik geçirdin dimi onda ne gibi belirtilerin vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?