Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ceylin35

canım ben hamile değilim ama derler ki hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynıdır.başka topicte okumuştum bir arkadaşın da çok karın ağrısı olmuş sonradan hamile olduğunu öğrenmiş.belirtilerinin erken başlamasına çok takılma (adet belirtisi de olabilir) çünkü mevsimler,yağmurlar,stres,beslenme herşey etkileyebilir.dilerim hamilesindir canım.

BAT
canım yaa en başlarda ne güzel kasık ağrılarım vardı,karın şişliklerim vardı ama bu aralar hiçbir belirtim de yok.sanırım olmucak bu ay.daha 4 gün var adet tarihime.bakalım canım heyecanla bekliyorum işte...

ceylincim sonunda yazmışsın toğiğe bu belirtiler bendede vardı ve biliyorsun şimdi hamileyim inş sendede bebiş vardır peki adetine yakın göğüs ağrısı çekiyomuydun...

valla aslında oluyoda ben kaptırmak ıstemıyorum kendımı olmaz fılan

kabızlık var
arada mıdem bulanıo
sıvılcelenme oldu

canım benim benimde başlarda vardı sonra sonra azalmaya başladı sadece arada bi bi sancı vuruyodu o kadar bide benim sol kasığımda hep bi ağırlık hissederdim ay inş vardır ya çok istiyorum sizlerden hamileyim diye duymak....

valla aslında oluyoda ben kaptırmak ıstemıyorum kendımı olmaz fılan

kabızlık var
arada mıdem bulanıo
sıvılcelenme oldu

yta sorma bendede kabızlık var mide bulantısı hatta öğürtü bile var midem kalkıyo resmen çok kötü oluyorum gözlerimden yaşlar geliyo peki adete yakın böyle belirtilerin oluyomuydu birde diğer topiklerin birinde okumuştum yanlış hatırlmıyorsam sen daha önce bi hamilelik geçirdin dimi onda ne gibi belirtilerin vardı..

batcım olmuyordu göğüs ağrım yada ben mi hissetmiyordum şimdi dokununca ağrıyor öyle aman aman bir ağrı değil ama eskiden adet olacağım zaman ağrımazdı bu ay böyle oldum bide hiç bu kadar erken belirtilerim başlamazdı bilmiyorum ya beklemek gerçekten çok zormuş

Etrafta ablalarımızın olurdu anlamazdık. Amannn ne var neden bukadar istiyorlar diye
Şimdi neden o kadar sitresli olduklarını anlaya biliyorum...boshayallersmile

lithium 84 teşekkürler canım dileklerin için bu ay çok farklı adet belirtilerim bilmiyorum artık ne olur hatta dün gece karın ağrısından kaç kere uyandım uyuyamadım bile

Adet te mide de öğürme şeklinde mide bulantısı olmaz ki cnm..
Seninki bebiişşşş olmasııın zemuszemus

benimde hiç olmazdı ben göğsümün acısından umutlandım çünkü ilk gebeliğimdede göğüslerimin ucu çok acıyodu eğer sendede daha önce böyle bi belirti yoksa seni umutlandırmak istemem ama var sende bişey bence ...

Etrafta ablalarımızın olurdu anlamazdık. Amannn ne var neden bukadar istiyorlar diye
Şimdi neden o kadar sitresli olduklarını anlaya biliyorum...boshayallersmile

d_ kupcum hiç selamımı almıyorsun....

canım ben zaten hamileyim adette tabiki olmaz böyle şeyler...

amannnn kusura bakma cnm ya ben sadece bebeiş isteyenler burada sanıyordum
yeni yim sitede ya alışamadım hehehehe kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim bende umutlanıyorum ama bakalım çarşamba günü olmazsam idrar testi yapacam bakalım hayırlısı

hadi bakalım canım bende kaza geçirmeseydim çarşambadan sonra test yapacaktım ama bebeğim gününde müjdeledi kendini...

amannnn kusura bakma cnm ya ben sadece bebeiş isteyenler burada sanıyordum
yeni yim sitede ya alışamadım hehehehe kaydirigubbakcemile3

yok canım ne kusuru okumamış olabilrsin bu tpikte hamilelerde var hamile kalmak isteyende kimse terketmiyo hamile kalsa bile darısı senin başına istiyorsun değilmi sende hiç bahsetmiyorsunda..

Evet bende isityorum
1 mart tan sonra beklemeye başlıyacağım. 8 yaşında bir kızım var
doğum kontrol hapı kullandım o yüzden hemen olmaz diyooorlarrr :sinifsinif:

Evet bende isityorum
1 mart tan sonra beklemeye başlıyacağım. 8 yaşında bir kızım var
doğum kontrol hapı kullandım o yüzden hemen olmaz diyooorlarrr :sinifsinif:

maşallah allah bağışlasın ikinci heycanı yaşamakta güzel bi duygu olsa gerek bu aradakaç yaşındasın canım...

cnm evet bır gebelık yaasadım dustu ondan cok sık kasık agrılarım vardı asırı ve cok sık ıdrara cıkardım en buyuk belırtılerı bunlardı bebek 6 haftasında ogrendım ben oda gene kk cok sevdıgım bır arkadasın ısrarıyla oldu yaptır demıstı

valla ben bu ay olmuyacak dıye dusunuyorum hayırlısı veren alan ALLAH O OL DEDIYSE OLUR BEKLIYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…