slm kızlar ay işler çok yoğun her tarafım ağrıyo. ömür biter bu işler bitmez ya
Bilmem herkez kendine gelince oluyo bana gelince
çalışmayı bırakacağım diye cahil oluyorum
2 günlük yetmeler bile gerek yok
onunda seninde çocuğu var diyorlar...
Ben kızım hayatta tek kalmasın belki kız kardeşi olur
ne güzel olur bir kızım daha olsa
walla ilginç bir kutlama olmuş....şu ev meselesinde işin harbi zor..allah kolaylık versin....
batcım ... hamilelik nasıl gidiyor??? bebğinin ultrason görüntüsünü paylaşsana bizimle de yarın :) sevgiyle kal.
kızlar doktorumdan randevu aldım . sabah 9 da gidicem..yarın 5.gün bakalım klomeni kaç doz vercek bu defa... gelince yazarım artık ne dediğini..akşam ezel var giremem :)
şimdi de eve gidicem karnım çok ağrıyor..gidiyim kocişe güzel bir yemek hazırlıyım....
öptüümmm
selam kızlar ben dün adet oldum
Bende 18:00 olsada eve gitsem iki aşkımıda özledim
Babasıyla takılacaklarmış hanfendi öle dedi telefonda
sen git yemek yap biz babişle gelecez dedi..
Ohhhhhh tabi anneler ne işe yarar başka zaten :CüvCüv:
şeker arkadaşlarım yaaaaa
benim beklenen adetim 19 şubat ama az önce tuvalete gittim çok açık pembe kan geldi tuvalet kağıdına???? daha 4 günüm var adete erken mi oldum desem hiç belirtim de yok ama?? acaba dün çok sinir stres yaptım diye erken mi olucam? aklıma şey geldi hani bir kanama olurmuş gebeliğin erken belirtisinde tutunma kanaması gibi bişey acaba ondan mı ola ki:)) var mı bilgisi olan kızlar onun hakkında?
BAT canım az önce google dan araştırdım döllenmeden sonra 10 ile 14.günler arasında görünür bazı kadınlarda diyor biz de 5 şubatta ilişkiye girmiştik bugun 10.gün ne biliyim ki canımm yaaa korktum bak şimdi neden korktun diceksin bu ay çok fazla iş yaptım (temizlik) kendime dikkat edemedim çok yordum. ama ağır kaldırmadım. bir de canım çok sigara istedi bu ay aslında sigara içmem eşimden bir iki aldım toplamda 6-7 içmişimdir bu ay.belki kaynana stresinden adetim erken olacaktır.biraz daha araştırayım bakalım canım.kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü kan alınırken canım çok acıyor dayanamıyorum.bir de tekrar hayallerim suya düşerse diye korkuyorum.sen de olmadı mı böyle bir kanama canım?
TOO-BE
Noldu adet oldun mu merak ettim??
d-kup sorma şeker temizlik hiç bitmez:))
TOO-BE deme kızzzzz:))) hadi inşallahhhhhh...bence sen dayanamazsın yarın yaparsın hehehe:))
BAT yaa şu an sağ kasığımda ağrı hissi var tokluk gibi bişey.daha girmedim tuvalete iç çamaşırımda da yok.allahım inşallah hamileyimdir.sana bişey sorucam canım tahminen bir 3-4 gündür benden de akıntı geldi çok normal akıntı krem rengi halbuki ondan önce kupkuruydu.senin adetten ne kadar önce başlamıştı akıntıların hatırlayabilir misin
sağol tatlım biraz bekleyelim bakalım ben gelişmelerden haberdar edicem sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?