Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

şeker arkadaşlarım yaaaaa

benim beklenen adetim 19 şubat ama az önce tuvalete gittim çok açık pembe kan geldi tuvalet kağıdına???? daha 4 günüm var adete erken mi oldum desem hiç belirtim de yok ama?? acaba dün çok sinir stres yaptım diye erken mi olucam? aklıma şey geldi hani bir kanama olurmuş gebeliğin erken belirtisinde tutunma kanaması gibi bişey acaba ondan mı ola ki:)) var mı bilgisi olan kızlar onun hakkında?

slm kızlar ay işler çok yoğun her tarafım ağrıyo. ömür biter bu işler bitmez ya

slm canım sende kayboluyosun arada işlerin yoğunmuş allah kolaylık versin..

kimseyi ilgilendirme zbu konu sadece seni ve eşiniilgilendiren bi konu oda istiyosa başkalarına laf düzmez canım bide her evde oturan kadın cahilmi oluyo ne saçma bi düşünce bu..

deryacım ekleyeyim ama nasıl oluyo bilmiyorumki bide telefonlarımız güzel çekmiyo ama halletmeye çalışırım senindemiyarın randevun var bende kontrole gidicem inş sendende güzel haber alırız ...

selam kızlar ben dün adet oldum

hadiya canım üzülme bi dahaki aya olur inş istersen yeniadet tarihini ver ekleyeyim listeye...

Bende 18:00 olsada eve gitsem iki aşkımıda özledim
Babasıyla takılacaklarmış hanfendi öle dedi telefonda
sen git yemek yap biz babişle gelecez dedi..
Ohhhhhh tabi anneler ne işe yarar başka zaten :CüvCüv:

oh ne güzel baba kız geziyolar beraber annesi kızma kızına ve kocana belki baba kz başbaşa gezmek istiyolardır...

canım dikkat et belki senin kanaman yerleşme kanamasıdır yada ağır bi işmi yaptın dikkat et aman bi kan testi yaptırsana...

BAT canım az önce google dan araştırdım döllenmeden sonra 10 ile 14.günler arasında görünür bazı kadınlarda diyor biz de 5 şubatta ilişkiye girmiştik bugun 10.gün ne biliyim ki canımm yaaa korktum bak şimdi neden korktun diceksin bu ay çok fazla iş yaptım (temizlik) kendime dikkat edemedim çok yordum. ama ağır kaldırmadım. bir de canım çok sigara istedi bu ay aslında sigara içmem eşimden bir iki aldım toplamda 6-7 içmişimdir bu ay.belki kaynana stresinden adetim erken olacaktır.biraz daha araştırayım bakalım canım.kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü kan alınırken canım çok acıyor dayanamıyorum.bir de tekrar hayallerim suya düşerse diye korkuyorum.sen de olmadı mı böyle bir kanama canım?

bat kullanıcısından alıntı
bat kullanıcısından alıntı
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..

ınşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül haber yok
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
17 şubat 2010 ceylin35
19 şubat 2010 lithium84
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 d_kupcu
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
27 mart 2010 burcu

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

ferhatınsırınıyım ben nerelerdesin ya ismini yazdıran kaçıyo ya bi haber et kendinden durumun nedir kırmızılar geldimi yoksa müjdeli haberin varmı bize bian önce haberdar etmen dileğiyle...

yeni gelen arkadaşlar ismini listeye yazmak isterseniz sizlerde yazabilirsiniz ben bazen yetişemiyorum ama sizlerden ricam isminizi ekledikten sonra topiği teketmemeniz biçok arkadaşımız yazdırdı kayıplara karıştı haber alamıyoruz sizler yapmayın olurmu bu arada bugün yabangülün günü umarım kırmızıları görmemiştir bizi bilgilendirirse çok seviniriz...

canım bende temizlik yaptım hemde ağır temizlik yapmıştım ama çok şükür kanamam olmadı sadece çok akıntım oldu aferdersin çamaşırım hiç kuru kalmıyodu benim 7 veya 8 kere ilişki oldu adetime iki hafta kala olmadı korktum bebek varsa zarar vermesin diye inş senin yerleşme kanamasıdır kendine her zamankinden çok daha fazla dikkat et ağır bişey yapma yat dinlen devam ediyomu kanaman yoksa kesildimi kan aldırmaktan korkma canım benim ya hiç bişey yok onda ama yinede sen bilirsin tabi üzülmek istemiyorum diyosun haklısın...

Dikkat edin canlarım kendinizeee.... Temizlik yap yap bitmiyor kiii lmaz:

d-kup sorma şeker temizlik hiç bitmez:))

TOO-BE deme kızzzzz:))) hadi inşallahhhhhh...bence sen dayanamazsın yarın yaparsın hehehe:))

BAT yaa şu an sağ kasığımda ağrı hissi var tokluk gibi bişey.daha girmedim tuvalete iç çamaşırımda da yok.allahım inşallah hamileyimdir.sana bişey sorucam canım tahminen bir 3-4 gündür benden de akıntı geldi çok normal akıntı krem rengi halbuki ondan önce kupkuruydu.senin adetten ne kadar önce başlamıştı akıntıların hatırlayabilir misin

canım benim akıntılarım iki hafta önceden başladı önceleri kahverengimsi bi akıntım oldu sonra yumurta akı gibi oldu o kasık ağrısı aynısı bendede oluyodu ama sol tarafımda benimki kanaman yoksa korkma çok az gelmesi kötübişey değil ama dikkat et yinede sen olurmu canım...

arkadaşalr yumurtlama günü falan hikaye....ben 5 ay yumurtlama günlerine dikkat ettim olmadı...sonra doğum yaza rastlamasın diye dikkkat etmedim..normal ilişki yaşadık o ay oldu..yani kısmet meselesi
benim ilk hamileliğimde kafayı yiyodum çok takıyodum..5-6 ay sonra olsun sağlıklı olsun bebişdi kızım
şimdi kızım 1.5 yaşında kardeşi olsun istiyorum..Allah ne zaman verirse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…