Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb kizlar herkese günaaydin

bende 3 aydir hamis olmak isteyenlerdenim :)

gelecek adetim 3 mart..bakalim ins olmamda hamile oldugum haberini verrim sizlere.

lithuim yasdiklarini takip ediyorum , kendime yakin hissettim..ins hamile haberlerini alirimda banada ümit olur boshayallersmile

dr tavsiyesiyle adet bitimi iliski oldu..kismet iyi haberleri vermek dilegiyleee :ecrin_bebek:

canım benim idrarım aynı yağ zeytin yağı gibi koyuydu özellikle sabahları ama şimdi yok göğüslerim hala acıyo peki senin adet olman gereken tarih ne zaman...

hoşgelidn aramıza esragg üç aydır deniyoruz diyosun hiç doktora göründünmü listeye senide ekleyelimmiii

kızlar şimdi doktora gidiyorum bana dua edin ne olursunuz bebeğimi ve kesesini göreyim dualrınızı bekliyorum...

benimde bulanık sabahları koyu daha sonrada sarımsı yeşilimsi gibi bulanık açıkcası.
regl olmam gereken gün 18-19 arası çok merak ediyorum.

canım benim idrarım aynı yağ zeytin yağı gibi koyuydu özellikle sabahları ama şimdi yok göğüslerim hala acıyo peki senin adet olman gereken tarih ne zaman...

kızlar ben dayanamadım şimdi test yaptım çift çizgi hemde çok belirgin elim ayağım titriyor şu anda hamileyimmmmmmmmmm kızlar

kızlar ben dayanamadım şimdi test yaptım çift çizgi hemde çok belirgin elim ayağım titriyor şu anda hamileyimmmmmmmmmm kızlar

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey: hadı kızlar devaaaaaaammmm. ceylinn35 gozun aydın canımmmmm. hadı kızlar hadı halay cekmeyı ozlemısız. devamını beklıyoruz

selam kizlar nasilsinizzz ask olsun kimse beni sormamis bakiyomdaaaa..alicaginiz olsunn bakalim..yenii hamile arkadas ceylindii galibaa tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallahhh canimm..herkezii optummm hepinize iyii gunlerr

teşekkürler kızlar bizim 4.ayımızdı korunmasız iki yıllık evliyim bu ay ovulasyon dönemini takip ettik ve bu ay farklı bişey denedim ben 6 gün boyunca soğan suyu içtim hatta o zamanlar bat arkadaşıma söylemiştim içtiğimi belkide o sebep oldu bilmiyorum ama inanın kızlar insanın içine doğuyor hamile olduğunu

eevett katiliyorum canim zaten insana vucudu anlatiyorrr.adet belirtileri oldugu soylensede hamileysen belirtiler cok erken basliyor....yinede sabirliymissinn hemen test yapmadinn valla benim adetime 1 hafta vardi yapmistimm silikte olsa cift cizgi cikmistiii...darisi kucagimiza almayaa ve olmayan arkadaslara insallahhh

teşekkürler kızlar allah olmayana da nasip etsin bende 3 ay boyunca nerdeyse hergün test yapmıştım ama tek çizgi çıkmıştı artık geçsin diye bekliyordum ama belirtilerim o kadar kuvvetliydiki yapmak istedim ve çift çizgi bide geçen ay ben doktora gittim bende çok minik kistlerim vardı onun kontorlü için ve 4.ayımıza girdik korunmuyoruz neden olmuyor dedim o da dediki uzun süre korunduğunuz için 3 ay vücudun alışamaz ama ondan sonra her an olabilir hatta içine doğdu heralde bir iki ay sonra seni hamile olarak görecem diye kısmet mişş canlarım inşallah allah herkese nasip eder çok güzel bir duygu bugün sadece dairemdeki arkadaşlarıma söyledim onlarda çok sevindi ama insan korkuyor kalp atışlarını duyana kadar kaynanamlara da söylemiyecem bakalım herkese süpriz olacakk

benimde bulanık sabahları koyu daha sonrada sarımsı yeşilimsi gibi bulanık açıkcası.
regl olmam gereken gün 18-19 arası çok merak ediyorum.

canım az kalmış inş hamişsindir çok merak ediyosan kan tesit yaptırabilirsin onda çıkar diyolar ama sen bilirsin tabiki..

okuyunca aaaaaaaaa delikafaduldendiye bağırdım ceylincim ya çok ama çok sevindim ne güzel bu ayın 3. hamişi sensin allah sağlıklı sıhhatli kucağınada almak nasip etsin ama benim içime doğmuştu senin hamile olacağın ya çok mutlu oldum gerçekten tekrar tebrik ederim canım.....

selam kizlar nasilsinizzz ask olsun kimse beni sormamis bakiyomdaaaa..alicaginiz olsunn bakalim..yenii hamile arkadas ceylindii galibaa tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallahhh canimm..herkezii optummm hepinize iyii gunlerr

meryemcim nasılsın nasıl gidiyo yiğenim nasıl üzmüyor seni dimi bize küsme valla benim bugün aklım başımda değildi yoksa unuturmuyum seni barıştık dimi...olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim batcım ben demiştim zaten sen hamile kalırsan bende kalırım diye bir şeyim vardı içimde sen hamileyim deyince tamam dedim benimkide oldu batcım sen nasılsın kesen göründü mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…