bilmiyorum hamilemiyim 24.de regl oldum 1 hafta sonra göğüslerim ağrımaya başladı halada devam ediyor.göğüs uçlarında küçük küçükte sivilce gibi şeyler var yuvarlak kısmındada kahve lekeler var merak ediyorum.senin idrar durumun nasıl pekii benim bulanık gibi böyle yağ gibi değişik
mrb kizlar herkese günaaydin
bende 3 aydir hamis olmak isteyenlerdenim :)
gelecek adetim 3 mart..bakalim ins olmamda hamile oldugum haberini verrim sizlere.
lithuim yasdiklarini takip ediyorum , kendime yakin hissettim..ins hamile haberlerini alirimda banada ümit olur boshayallersmile
dr tavsiyesiyle adet bitimi iliski oldu..kismet iyi haberleri vermek dilegiyleee :ecrin_bebek:
canım benim idrarım aynı yağ zeytin yağı gibi koyuydu özellikle sabahları ama şimdi yok göğüslerim hala acıyo peki senin adet olman gereken tarih ne zaman...
kızlar ben dayanamadım şimdi test yaptım çift çizgi hemde çok belirgin elim ayağım titriyor şu anda hamileyimmmmmmmmmm kızlar
kızlar ben dayanamadım şimdi test yaptım çift çizgi hemde çok belirgin elim ayağım titriyor şu anda hamileyimmmmmmmmmm kızlar
teşekkürler kızlar bizim 4.ayımızdı korunmasız iki yıllık evliyim bu ay ovulasyon dönemini takip ettik ve bu ay farklı bişey denedim ben 6 gün boyunca soğan suyu içtim hatta o zamanlar bat arkadaşıma söylemiştim içtiğimi belkide o sebep oldu bilmiyorum ama inanın kızlar insanın içine doğuyor hamile olduğunu
meryem nasılsın tatlım, bebısın nasıl. kac haftalık oldu sımdı
benimde bulanık sabahları koyu daha sonrada sarımsı yeşilimsi gibi bulanık açıkcası.
regl olmam gereken gün 18-19 arası çok merak ediyorum.
selam kizlar nasilsinizzz ask olsun kimse beni sormamis bakiyomdaaaa..alicaginiz olsunn bakalim..yenii hamile arkadas ceylindii galibaa tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallahhh canimm..herkezii optummm hepinize iyii gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?