Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli benim annemler geldi çok mutluyum,,,moralim bozuktu çok iyi geldi bana,,,kendinize iyi bakın mutlu günler diliyorum

günaydın canımcım

Şimdi cnm bir şey soracağım senin bu aşağıdaki thicker aman yazılışı böle heralde kaydirigubbakcemile3 ...ne altatıyo 77 gün diyo ne o cnm bende yapayımmmmm bilmiyorumkismile

Şimdi cnm bir şey soracağım senin bu aşağıdaki thicker aman yazılışı böle heralde kaydirigubbakcemile3 ...ne altatıyo 77 gün diyo ne o cnm bende yapayımmmmm bilmiyorumkismile

canım doğumuma 77 gün kaldığını belirtiyor,,,29 da 29 haftalık hamile olduğumu,,,,inşallah sende bebişine kavuşursun biran önce canım

gunaydın kızlarrrrr. hepınıze mutlu guzel bır gun dılıyorum. umutluyuz goızun aydın seker. annenlerle vakıt guzel gecıyor sanırım. d-kupcu kımsenın lafına bakma tatlım. ben senın yerınde olsam bıran once calısmaya baslardım. tabıkı ortak bebısınız de olacak. kıskananlar catlasın............ derya, bat doktor donusu guzel haberlerınızı beklıyoruz kızlar. ve dıgerlerı hepınızı opuyorum. guzel haberlere ıhtıyacımız var , hadı kızlaaaaaarrrrr

günaydın kızlar nasılsınız jayacım güzel dileklerin için sağol inş güzel haberlerle döneceğim inş deryada güzel haberlerle döner hepinizin duasuna ihtiyacım var kızlar dua edin rüyamda çok hafif kanamam olduğunu gördüm ve sabah bi sancıyla uyandım ama çük şükür bişey yok ama ağrım devam ediyo neyse ben çıkıyorum kızlar dönüşte yazarım gelişmeleri opuyorumnanaktan

kızlar bende bugün de kanama yok ama aynı adet sancısı bir insan 4 gün boyunca adet sancısı çekermi şiddetli birşekilde anlayamıyorum bide kızlar ben öksürürken ve hapşururken çok kötü karnım ağrıyor hamile arkadaşlar bana yardım edin sizce hamilemiyim

kEŞKE TEST YAPSAYDIN CNM YA bilmiyorumkismile

kızlar günaydın hepinize.

doktora gittim. muayenemi oldum. kist vs yok gayet güzel dedi. ilaca başlayalım dedi . 3 x 1 gonophane yazdı fakat ecza depolarında artıkyokmuş o nedenle klomen aldım . onu kullanmaya başlıcam yarı ( yani 5. gün ) bitiminde gel dedi doktor kontrol edelim dedi. bitimi pazar oluyor. pzt sabah giderim artık.
doktrodan çıkınca sekreteri dedi ki yumurta takibimi olucak dedi..bilmiyorum dedim . yumurtam her zqaman oluşmuyor doktora kontrol olarak çağırdı neden dedim ? yumurta takibi olunca 150 tl ücreti var dedi. neden dedim . geçen ay geldiimde kontrol olarak girmiştim 10 günün içinde hiç para vermedim şimdineden böyle dedim . yumurta takibi çok zahmetli ve masraflı bir şey olduğu için 150 tl alınıyor dei . hemde ssk nın katkı payını ödediği rakamın üstüne benim ödeyeceğim rakam . heralde 500-600 falandı bana kalan 150 tl oldu....şok oldummmm ..her zaman yaptığı gibi alttan muayene edicek .ekran görüntüsünden yumurtla yada yumurtaları bulucak ölçüsü zten otomatik görülüyor ona bakıcak...bu mu masraflı zahmetli şey ??? çok sinirlerim bozuldu..daha önce gittiğim hastane de böyle bir rakam talep edilmemişti...
şimdi ne yapayım bilemedim .çok sinir oldum yaa havaya atacak param yok benim...
eski hastanemdeki diğer doktora gideyimmi? kaçıncı günü gideyim ? klomeni bitirip bir doktora gidiyordum takip yapıcaktık dokor rapor almış buraya geldim artık urda devam etmek istiyorum desem testlermez heralde????:)
kızlar sizin gittiğiniz hastanelerde böyle bir ücret istendi mi ???* bana fikir verin lütfen.....

bir de gonophne ve klomen eş değer çıktı eczavının ekrarında sizler kullandınız mı ????

valla canım ben senin tedavini anlamadım kendim yaptırmadığım için ama para konusuna gelince bir yumurta takibi için çok para istemiş 150 TL çok ciddi bir rakam ben derim ki sana başka bir hastane ve doktor araştır doktorların bazıları çok iyi insanlar oluyor ve ne yapıp yapmayacağını anında söylüyor bazıları da çok para göz oluyor her yaptığı tetkik için bir sürü para istiyor ve senin bebek özlemini kullanıyor gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla ben geçen ay özel bir doktora gittim bende kist vardı ama çok küçük ve zararsız sadece ona baktırmak için 150 TL verdim ondan sonra pişman oldu keşke devlete gitseydim diye çünkü muayene yarım saat bile sürmedi ve hiçbir sorunun yok dedi bende bişey anlamadım allah kolaylıklar versin sana

arkadaşlar merhaba,gebelik oluştuğunda göğüslerde ne gibi belirti ve değişiklikler oluyor.bilgisi olan varmı?

d-kupcu bana kalsa test yapacam ama eşim izin vermiyor hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyor 4-5 gün geçsin dediği için bekliyorum

d-kupcu bana kalsa test yapacam ama eşim izin vermiyor hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyor 4-5 gün geçsin dediği için bekliyorum

doğrudur cnm ya bekle bir hafta daha kısmette varsa çıkacak zaten dimi
hayırlısı yaaa

deryacım ne kadar çok para istemişler öyle biliyosun bende klomen kullandım çatlama tedavisi gördüm ama ben sadece muayene parası verdim 22 tl onun haricinde hiç para ödemedim ve gittiğim hastane özel hastane sigortayada bakıyo istersen vereyim adını hastanenin ve doktorumun adını hastanenin adı hospitiolum doktorumun adı bahar besen çok iyi bir doktor bizim ailenin bütün kadınlarını o doğurtmuş bende çok memnunum çok güzel motive ediyo senle üzülüp senle gülüyo birde onu dene istersen canım...

ceylincim bende öksürürken karnım ve kasıklarım çok ağrıyo bugün sorucam doktoruma sanada yazarım nedenini olurmu inş hamilesindir...

arkadaşlar merhaba,gebelik oluştuğunda göğüslerde ne gibi belirti ve değişiklikler oluyor.bilgisi olan varmı?

canım ben hamileyim hamilekalmadan önce göğüs uçlarım acırdı halada acıyo hemde çok el vurulmuyor birde göğüsteki damarlar çok belirginleşti sen hamilemisin...

ceylin haklısın walla acayip sinirlerim bozuldu..üstelik tam da doktora alışmış ve sevmeye başlamıştım. aramıza para girdi...kolayla kazamıyorumki o parayı ben..2 yıldır maaşımda 1 tl artış olmadı... yine de deli gibi çalışmaya devam ediyorum cmt dahil... ama maşşalah dediğin gibi annelik özlemimizi bu kadar kullanmaları da yersiz walla.. çok fena sinir oldum.......

öyle canım doktorlar senden benden alacaklar ki zengin olacaklar niçin doktorlar uzmanlık alanlarında en çok kadın doğumu tercih ediyor dersin çünkü insanlar çocuk özlemi çekiyor doktorlarda bunu çok iyi bildiği için ben bundan nasıl daha fazla para koparırım diye uğraşıyor bide seni paralı gördüyse tamam bak sana bat bir adres vermiş bide ona git istersen bence çok araştır en iyisini bul derim sana

bilmiyorum hamilemiyim 24.de regl oldum 1 hafta sonra göğüslerim ağrımaya başladı halada devam ediyor.göğüs uçlarında küçük küçükte sivilce gibi şeyler var yuvarlak kısmındada kahve lekeler var merak ediyorum.senin idrar durumun nasıl pekii benim bulanık gibi böyle yağ gibi değişik

canım ben hamileyim hamilekalmadan önce göğüs uçlarım acırdı halada acıyo hemde çok el vurulmuyor birde göğüsteki damarlar çok belirginleşti sen hamilemisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…