Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar ya çok mutluyum şimdi geldim doktordan bebeğimi gördüm kesesinide gördüm bebeğim mercimek büyüklüğündeydi geçen hafta bu hafta fasulye kadar olmuş büyümüş baya ama önce gözükmedi karından baya bi baktı doktorum oda korktu bende çok korktum sonra alttan muayene etti 1 2dakika sonra görünce derin bi ohhh çekti kadın bende çok rahatladım ya bebeğim mercimeğimdi fasulyem oldu ne güzel bi duygu mutluluktan uçuyorum ama şimdi daha önemlisi kalp atışlarını duymak onuda duyunca dünyalar benim olacak 2 hafta sonra duyucağım allahın izniyle kalp atışalrını...

ceylincim seni adına gerçekten çok sevindim bende hep diyodum sana peşimden gel hadi diye bak bebişin kırmadı beni geldi sonunda evet canım kesem gözüktü 2 hafta sonrada kalp atışalrını duyucam inş...

herkese selamlar

CEYLİN arkadaşım tebrikler senin adına çok sevindim.

BAT canım beni bu ayki listenden çıkar çünkü kayınvalidemin sinir stresinden 19unda adet olacakken dün gece uykuda adet oldum.o pembemsi lekeden adettenmiş((((hayallerim başka bahara kaldı maalesef

Ben çıkıyorum canlarım. Herkeze iyi akşamlar... Güzel haberlerle gelin yağrınnn.
İnşalllllahhh .... Öpüldünüzzzzzzzzopuyorumnanaktan

canım ya üzülme bi dahaki aya inş olur hem daha dikkatli olursun hem moralini bozma yeni adet tarihini ver ekleyeyim listeye...

Ben çıkıyorum canlarım. Herkeze iyi akşamlar... Güzel haberlerle gelin yağrınnn.
İnşalllllahhh .... Öpüldünüzzzzzzzzopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım yine uğra..

naber burcu gittnmi doktora ne dediler...

yaman nerdesin ya bugündemi evdesin....
jaya meryem umutlyuz hannem derya nerelerdesiniz..

evet başka ismini listeye yazdıracak kimse yokmu hadi arkadaşlarım bu ay listemiz 3 hamile çıkardı sıra sizde olabilir gel geeeellll uğurlu listeye geeelllkaydirigubbakcemile3

Bat,
gidemedim henuz cnm.. aksilik olcak ya isim cikti ..bu hafta gitmeye caliscam ins..

sen nasilsin diye sormiyim ucuyosun havalarda belli zemuszemus

sence kizmi erkek mi birseyler hissediyomusun cnm?

naber burcu gittnmi doktora ne dediler...

yaman nerdesin ya bugündemi evdesin....
jaya meryem umutlyuz hannem derya nerelerdesiniz..

slm canimm ben bu aralar biseyler ordugum icin sik giremiyorum..bebisini gormene sevindim canimm insallah kalb atislarinida gorursunn.anlmadigim doktor niye karnindan bakiyokii benim 4.ayim dolcak nerdeyse hic karindan bakmadi daha5.aydan sonra dedi doktor...neyseki gormussun onemli olan ooo..neyse kizlarr ben cok kalamiycamm orgumun basina gidiyorumm ve diziler varr hadii optum hepniziii

ne listesi oluyo o hehe kaydirigubbakcemile3..bebek isteyenler listesimi..tabi ekleyebilirsin a.s.

bebek düsünmeye basladigimda gittim dr konusmaya hersey yolunda dedi ve folio verdi ama cok istah acti bu hap bende ..cokacimcoook

ama sanirim yumurtlama günlerini kacirdik biz , daha dogrusu bilgim yoktu hic :) hepohaoldumsmile

bu sefer daha bilincliyim , bakalim kismet insllah hayirli gelir burasi

Bat,
gidemedim henuz cnm.. aksilik olcak ya isim cikti ..bu hafta gitmeye caliscam ins..

sen nasilsin diye sormiyim ucuyosun havalarda belli zemuszemus

sence kizmi erkek mi birseyler hissediyomusun cnm?

anladım canım fazla ihmal etme doktor işini bian önce git valla ben bişey hissetmiyorum sağlıklı olsun öncelikle ama gönlüm kızdan yana eşim erkek diyo bunu öğrenmek için baya bi zaman var ya sabır edip beklicez artık...,,,

sağol canım benim 2 hafta sonraya randevu aldık kalp atışlarını duyucam hayırlısıyla sen ne örüyosun canım battaniyemi ben geçen bi battaniye videsu buldum çokta basit ama arkadaşımda kayıtlı adresi elimdeki iş bitsin hemen başlayacağım bende battaniye yapmaya..

evet canım bebek listesi gelecek olan regl tarihini veriyosun buna göre kimingünü gelmiş veya geçmiş bu listeden takip ediyoruz sende tarihini verirsen eklerim listeye...

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...-sarki-soylemeye-basladi-dinleyin-kizlar.html

slm sekerler nasılsınız

dınleyın bu benım kaynım :) yenı basladı

dinledim canım güzel.. :)

kızlar ben dayanamadım şimdi test yaptım çift çizgi hemde çok belirgin elim ayağım titriyor şu anda hamileyimmmmmmmmmm kızlar

TEBRİKLERRRRRRRRRRRR CEYLİNNNNNNNNNNN SÜPERRRRRRRRRRRRR

selam kizlar nasilsinizzz ask olsun kimse beni sormamis bakiyomdaaaa..alicaginiz olsunn bakalim..yenii hamile arkadas ceylindii galibaa tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallahhh canimm..herkezii optummm hepinize iyii gunlerr

canımmmm hep aklımdasın ben de epeydir yoktum... beni de soran olmamış :) iyisin demi güzelim ... nasıl gidiyo r?? ben hala şu preseed işini halledemedim.. klomen verdi doktor 3 x1 .. yumurta takibi yapcakmış 150 tl imiş sinirlerim bozuldu..galiba yine doktoru değiştircem... enayi parası gibi sinir oldummmmm...

fasulyene doya doya baktınmı??*canım bol bol ceviz ye...beynininn geliştiği dönemler zeka gelişiminde ceviz tam da bu sıralar çok önemliymiş . bol bol ceviz badem ye.. yemeklerin içinne koy salata üzerine süsle..eline al ye.. ama muhakak tüket..lahana , borkoli ye.. haftada 2*3 defa baklagillerdenn yap ye... tavuk ve balık eti tüket muhakkak . yumurta peynir süt ye..folik asit kullan..ilaç olarak almam dersen bol bol pazı yap ye..engüzel folik asit kaynağı..
dikkat et kendine

eklersen bende sevinirim canim..

basindan beri okudum, ve okurken isindim sizlere.ins bende hamile haberlerimi verrim buradan allahim kismet etsin..

muhtemel gelecek regl tariihim 3 mart..ama ins kirmizilar gelmez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…