slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
slm miz mizzz:teytey:
iyidir nolsun topici okuyordum..senden nbr sekerim
aman ne olsun eccık morelım bozukmafoldumben
:çok üzgünüm: hayir olsun insllah ?
Kiz erkek fark etmez saglikli hayirli olsun yeter cnm..
dinledim canım güzel.. :)
TEBRİKLERRRRRRRRRRRR CEYLİNNNNNNNNNNN SÜPERRRRRRRRRRRRR
canımmmm hep aklımdasın ben de epeydir yoktum... beni de soran olmamış :) iyisin demi güzelim ... nasıl gidiyo r?? ben hala şu preseed işini halledemedim.. klomen verdi doktor 3 x1 .. yumurta takibi yapcakmış 150 tl imiş sinirlerim bozuldu..galiba yine doktoru değiştircem... enayi parası gibi sinir oldummmmm...
fasulyene doya doya baktınmı??*canım bol bol ceviz ye...beynininn geliştiği dönemler zeka gelişiminde ceviz tam da bu sıralar çok önemliymiş . bol bol ceviz badem ye.. yemeklerin içinne koy salata üzerine süsle..eline al ye.. ama muhakak tüket..lahana , borkoli ye.. haftada 2*3 defa baklagillerdenn yap ye... tavuk ve balık eti tüket muhakkak . yumurta peynir süt ye..folik asit kullan..ilaç olarak almam dersen bol bol pazı yap ye..engüzel folik asit kaynağı..
dikkat et kendine
eklersen bende sevinirim canim..
basindan beri okudum, ve okurken isindim sizlere.ins bende hamile haberlerimi verrim buradan allahim kismet etsin..
muhtemel gelecek regl tariihim 3 mart..ama ins kirmizilar gelmez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
aman ne olsun eccık morelım bozukmafoldumben
aman esım sorun ya delı edıo benı bebek bebek dıo kıcını donuo uyuo yaaa
ay canim üzme kendini erkekler hep öyle..benimkide iki aydir regl olmusum diyince neyyyy yinemi hamiley deilsin diyokötükedihüso
hamile kalmam icin gün asiri sex lazimmiis diyorum..öyle sey olurmu diyo , ben calisiyom yorgunum diyo kaciyor..
amannnn hepsi ayni..
cnm ya daha bır bucuk seneyı doldurmadık bıle ya ayda hıc 3 kez olurmu
ya hayat sartlari bazen yapio..stress, i$ güc derken..
ama iste gel gelelimki bu bebekde rahata gelmiyo..ille arayi acmadan ugrasciksinki tam gününü tutturcaksin..zor biraz yanimafoldumben
benımkı cok zor benden umıdı kesın derım ben bu gısıle olaagıda yok
ya sankı bana ınsaatta calıso masa basında oturuo pc karsısında teklıf verıo
ya vallaha insan düsününce umudu kalmiyo ..
ben 3 .5 senelik evliyim yeni karar verdik bebek yapmaya..
ama saniyordumki istiyoruz diyince olcak..bilmiyorumkismile
yok yumurtlama yok catlama yok onu tutturma ay ne zor seylermis böylee:1shok:.
bunlari ögrenmekde gec kalmisim
amann ne bilim okadar nenelerimiz annenleremiz hamile kalmis , sanki ozaman ovulasyon testlerimi vardi..allah istedigine veriyor..
sende kafana takma hakkinizda nezaman hayirliysa ozaman olur bebisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?