Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kiz erkek fark etmez saglikli hayirli olsun yeter cnm..

evet sağlıklı olsunda kızı erkeği farketmiyo ...

aşk olsun derya sen yokken hepimiz seniçok merak ettik kimse sormadı demişsin önceki sayfaları okursan görürsün neyse evet fasulyeme doya doya baktım baktıkça mutluluğum bi kat daha artıyo darısı sana canım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum süt içiyorum ceviz yiyorum tavuk et baklagil sebzeden sadece lahana ve karnabahar brokoli sevmem ama bellimi olur onuda canım çeker çok yiyorum ya ne olacak benim halim böyle..

tamam canım yarın ekleyeceğim senide listeye inş kırmızıları görmezsin...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr

aman ne olsun eccık morelım bozukmafoldumben

slm canım neden moralin bozuk önemli bişey değildir umarım...

aman esım sorun ya delı edıo benı bebek bebek dıo kıcını donuo uyuo yaaa

ay canim üzme kendini erkekler hep öyle..benimkide iki aydir regl olmusum diyince neyyyy yinemi hamiley deilsin diyokötükedihüso

hamile kalmam icin gün asiri sex lazimmiis diyorum..öyle sey olurmu diyo , ben calisiyom yorgunum diyo kaciyor..

amannnn hepsi ayni..

bu ay olmasın dıger ay zaten gorcek

tamam canım yarın ekleyeceğim senide listeye inş kırmızıları görmezsin...

Insalah görmem..sizin gibi darisi bizlere artik

ya hayat sartlari bazen yapio..stress, i$ güc derken..

ama iste gel gelelimki bu bebekde rahata gelmiyo..ille arayi acmadan ugrasciksinki tam gününü tutturcaksin..zor biraz yanimafoldumben

benımkı cok zor benden umıdı kesın derım ben bu gısıle olaagıda yok

ya sankı bana ınsaatta calıso masa basında oturuo pc karsısında teklıf verıo

benımkı cok zor benden umıdı kesın derım ben bu gısıle olaagıda yok

ya sankı bana ınsaatta calıso masa basında oturuo pc karsısında teklıf verıo

ya vallaha insan düsününce umudu kalmiyo ..

ben 3 .5 senelik evliyim yeni karar verdik bebek yapmaya..

ama saniyordumki istiyoruz diyince olcak..bilmiyorumkismile

yok yumurtlama yok catlama yok onu tutturma ay ne zor seylermis böylee:1shok:.
bunlari ögrenmekde gec kalmisim

amann ne bilim okadar nenelerimiz annenleremiz hamile kalmis , sanki ozaman ovulasyon testlerimi vardi..allah istedigine veriyor..

sende kafana takma hakkinizda nezaman hayirliysa ozaman olur bebisiniz..

ole zaten cnm taktıgım yokda ama bolede olmazkı yanı o sadece ıstıyınce bırseyle olmamalı sınırlendıgım konu bu beyımız ısteyecekde olcak ama gorur o ruyasında goruru dıom ahanda buraaya yazıyorum:umursamaz:

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

canlarım hepinize teşekkürler ve herkese günaydın kızlar batcım kesenin göründüğüne çok sevimdim canım darısı benim başıma canım ben hala inanamıyorum ya çok farklı bir duyguymuş içimde oluşmaya başlayan bir bebek var ben bunun bir farkındayım ve bir değilim bugün ağrılarım azaldı biraz hafif hafif kasıklarıma ağrı saplanıyor bide kızlar ben bir ara kabız oldu şimdi ishale çevirdi söylemisi ayıp vücudum da ne yapacağını şaşırdı bu durum sizce ne zamana kadar sürer

GÜnaydın kızlar. Oh ne gÜzel hamıle haberlerı artıyo ınŞaallah hayırlısıyla bebıŞlerımıze kavuŞuruz
hamıle hatunlar yıĞenlerımıze ıyı bakın :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…