Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Mrb kızlar ben geldım nasılsınız
gerıye dÖnÜp her sayfayı okuyacak zamanın yok
ayrıca moralım Çok bozuk
bırınız bana Özetlermı bı gelıŞme vramıydı ben yokken
kızlar bızede dua edın baŞımızda gbı sorun var
anlatamayacaĞım bı dert olduĞundan yazmıyorum sadece dua edın rabbım hepımıze yrd etsın

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

canım folik asiti direkt olarak eczanelerden alabilirsin ben hamile kalmadan iki ay önce başlamıştım kullanmaya...

canım folik asiti direkt olarak eczanelerden alabilirsin ben hamile kalmadan iki ay önce başlamıştım kullanmaya...

tamam cnm Folic Plus al dediler.
Bunu alacağım bu akşam bilmiyorumkismile

Ben geldiiimmm

Yaman, Allah yardimcin olsun cnm dualarimiz seninle:Saruboceq:

d_kupcu, bende 3 aydir kullaniyorum bazan unutuyorum:kedi: fark etmez insallah:sm_confused:

Günaydın arkadaşlar

Ben de balıkesir de iyi bir doktor buldum nihayet.Özel muayenesine gidicem yarın hem de akşam 8bucukta adam o kadar yoğun ki ama herkes çok övdü.şöyle bir baksın kistler ne alemde vs.memnun kalırsam bir daha ona devam etmek istiyorum.umarım muayene ücreti çok fazla değildir.telefonda sormak ayıp geldi.

kizlar benim doktor banada yazdi 2 aydir aliyorum..ama bir püf noktasi var

bu hapin hep ayni saatte alinmasi lazimmiis..bana doktorum öyle söyledi..tlf hatirlatma yapdim valla hergün öglen 12de iciyorum .yoksa unutuyorum..
istahimi acti bu hapkaydirigubbakcemile2

canım eğer kistin varsa bence doktora gitmekte bu ay bekle ve soğan suyu iç birebir geliyor hatta doktor ibrahim saraçoğlunun kendi sitesinde var tavsiye ediyor kist akıntı ne varsa söküp atıyor ve rahmi temizleyip yumurtalarını canlandırıyor ben sadece 6 gün içitim belki de ondan hamileyimdir bilmiyorum istersen dene canım

folik asit yani :)yazmayi unutmusumzemuszemus

ceylin canım

benim yumurtalık kisti değil mesane üstünde bir kistim var ve sadece cerrahi müdAHELEYE geçebilicek bişeymiş mr a falan girmiştim.ayrıca daha önce yaptırdığım bir hormon testinde prolaktinim yani süt hormonum çok fazla çıkmıştı.bu da gebeliğe engelmiş fakat daha önceden gittiğim doktorum bunu hiç önemsemedi geçiştirdi.soğan suyu yumurtalık ve rahim için diye biliyorum ben yumurtalıklarımda sorunum yok canım.ama tabi denemekte fayda var.teşekkürler.

ceylin folic plus alıyorsan günde en az 2 alman lazım (önerileni 3) hele ki sen hamilesin 3 alman gerek.

merhaba arkadaşlar bana doktorum folik asit hapı verdi hamile kalmaya ne zaman karar verirsen 2 ay önce içmeye başla dedi ben mayıs haziran gibi hamile kalma çalışmalarına başlıcam onun için marttan itibaren içmeye başlıyım diyorum fakat benim doktorum sabah yada aksam tok karnına 1 adet al dedi hergün aynı saatte almana gerek yok dedi 1-2 saatten bişey olmaz dedi.

canım soğan suyu sadece kistlere iyi gelmiyor yumurtalıklarının çatlamasına da iyi geliyor bende de küçük küçük kistler var ama yumurtalıklarda değil doktor da önemsemedi zaten ve yaptırdığım testlerde hem yumurtlama sayım iyi çıktı ve adetlerim düzenliydi hatta doktor seni bir iki ay sonra hamile görecem dedi ve güldü ben ona rağmen soğan suyu içtim ve hamile kaldım sen beni dinle ve iç derim canım sana folic plus için de teşekkürler ben doktora gitmedim henüz o yüzden nasıl kullanacağını da sormadım haftaya gidecem kese görünüyormuş biraz da olsa teşekkürler verdiğin bilgi için bugün üçe çıkarıyım olmazsa

demekki her doktor farkli söylüyobilmiyorumkismile

zaten prospektüsünde 3 yazıo canım ama folibol diye bi hap var o sadece folik asit içerdiği için o daha az alınıyormuş.1 adet günlük önerileni karşılamıyor.istersen gene de doktoruna danış.peki bu soğan suyunu nasıl yaptın canım bana anlatır mısın sana zahmet

ceylincim cevabını özelden atarsan sevinirim çünkü şimdi okula gitmem gerek.bir daha sayfalar çoğalınca bulması zor oluyor.tekrar teşekkürler.

Benim gibi prolaktin yüksekliği yaşayan arkadaş var mı acaba başka burda?

Bat cnm kontrol nasıl geÇtıı
bırsÜrÜ yenı ısımler var hoŞgeldınız arkadaŞlar
gelmeyınce bende unutulmuŞum anlaŞılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…