Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat kullanıcısından alıntı
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..

ınşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül haber yok
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
17 şubat 2010 ceylin35 haaaaammmiiiiiiiiilllleeeeeee
19 şubat 2010 lithium84 kırmızıları gördü..
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 mse121282
01 mart 2010 d_kupcu
03 mart 2010 esgr
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
27 mart 2010 burcu

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi

yeni gelen arkadaşlar ismini listeye yazmak isterseniz sizlerde yazabilirsiniz ben bazen yetişemiyorum ama sizlerden ricam isminizi ekledikten sonra topiği teketmemeniz biçok arkadaşımız yazdırdı kayıplara karıştı haber alamıyoruz sizler yapmayın olurmu bu arada bugün yabangülün günü umarım kırmızıları görmemiştir bizi bilgilendirirse çok seviniriz...

yamancım ne oldu ya bak şimdi moralim bozuldu ben kendini toplamışsındır diye düşünüyordum anlatamayacak kadar özelmi merak ettim bak ama inşallah düzelebilir bir sorundur canım ...:teselli:

03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül haber yok
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
17 şubat 2010 ceylin35 haaaaammmiiiiiiiiilllleeeeeee
19 şubat 2010 lithium84 kırmızıları gördü..
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 mse121282
01 mart 2010 d_kupcu
03 mart 2010 esragg
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
27 mart 2010 burcu

Bat cnm kontrol nasıl geÇtİİ
bİrsÜrÜ yenİ İsİmler var hoŞgeldİnİz arkadaŞlar
gelmeyİnce bende unutulmuŞum anlaŞılan

yamancım kontrol iyiy geçti keseyi gördük 3 marttada kalp atışlarını duyucam allahın izniyle seni sordum ama görmedin herhalde önceki sayfalarda senin neyin var ya çok üzüldüm anlatmak istersen özele yazabilirsin canım....

jaya'umutluyuz 'derya'hannem' saliha nerelerdesiniz...

karakız aramıza hoşgeldin canım ben hamile kalmadan önce günde üç defa içiyordum şimdi hamileyim ikiye düşürdü doktorum...

ceylincim doktora gitmeyi ihmal etme bir an önce git bide kese beş haftalık olmadan gözükmüyo canım ya ve beta hcg değerinin 1500ün üstünde olması gerekiyomuş...

yamancım ne oldu ya bak şimdi moralim bozuldu ben kendini toplamışsındır diye düşünüyordum anlatamayacak kadar özelmi merak ettim bak ama inşallah düzelebilir bir sorundur canım ...:teselli:

cnm özel olduğundan yazamadım
ama allh herkese kolaylık versin
akla gelmeyecek şeyler yaşanıyo malesef neysee
beni boşverin benim regl gene gecikti 3 aydır sapıttı benimki 3 gün oldu hala yok
stresten sanırım
kaç haftalık oldun şimdi bakalım

canım ben hesaplara göre 4 hafta 3 günlüklük doktorumu aradım çarşamba günü gel dedi ben testlerimi yaptırdım zaten o yüzden haftaya gidecem canım benim ablamda iki hafta sonra gitmişti doktora testi öğrendikten sonra şimdi ikiz bekliyor 7 aylık hamile bakalım inşallah bizde onun gibi sağlıklı birşekilde hamileliğimizi sürdürürüz

batcım 1500 üstü diyorsun hcg değerin yani bu değerde mi kese görülüyor onu söyledin ne demek istedin anlamadım canım

Ayyy ne güzel tane bebişşşş bir seferde ohhhhopuyorumnanaktan

slm canlarr nasilsinizz insallah iyisinizz...bat canimm sen nasilsin..yamann ne oldu bilmiyorumm ama allah yardimcin olsun canimm insallah hersey duzelir neyse konun tez zamanda insallahh..deryacigimm sen nasilsinnn sorma ya topik kalabalik oldu kimse daha birbirini hatirlamiyorr insallah canimm bu ayy seninde bebisin olur doktor gercekten pahaliymis canimm degistir bence parayii sokakta bulmuyoruzkiii.jayaaa nerelerdesinn canim sende yoksun galiba bugunnn az kaliyor seninde artikkk...battt canimm ben battaniye oruyorumm ornek cok baktim ama vidiolu bi turlu bulamadimm oyuzden kafamdan bi ornek yapiyorumm bide kirpi iple oruyorumm iki renk yapicam ama bakalimm simdilik kremle oruyorumm canimm..hem zaten 2 batteniye aldim yenii bebise 2 tanede kendim orucem yeter yaa...hannemde yok aramizda umutluyuzda gozukmuyorr nerelerdesiniz kizlarr....neysee bacilarr hepnizii optumm yeni gelenlerde hosgelmisler insallah topigimiz onlarada ugurlu gelirr...boll hamislii gunlerrr hepinizeee

saol cnm allah hepimize yrd olsun inşallah
sen nasılsın bakalım inaşşalh iyisindirrr

selam canımcım ben buralardayım arada giriyorum sadece sen nasılsın nerelerdesin

anladım canım inş en kısa zamanda sorun neyse halledersin rabbim tez zamanda feraha çıkartsın seni canım benim ben 5+2 günlük senin bence stresten oluyor canım bi doktorA görün istersen...

batcım 1500 üstü diyorsun hcg değerin yani bu değerde mi kese görülüyor onu söyledin ne demek istedin anlamadım canım

evet canım bu değeri geçmesi lazımmış kesenin görülmesi için inş sen gittiğinde görürsün benim beş haftam doldu öyle gördüm benimde hesabıma göre 6 haftalık oması lazım ama doktorum 5 hafta dedidün bende ona göre sayıyorum canım senle bi haftamız var arada ekim annesi olucaz kısmetse...

meryemcim iyiyim ama şu bulantılarım ve kasık ağrılarım olmasa daha iyi olucam canım bende battaniye örücem netten bi video buldum ordan bakp yapıcam yaptığın battaniye bittikten sonra resmini koysana topiğe göreyim çok merak ettim doğrusu ya bu jaya nerelrde girmiyo kaç gündür derya yine kayıplarda hannem desen öyle kızlar girin hepiniz sohbet edelim haid yaaa...

Her gun ayni saat te mii kafamçokkarıştı

cok zor, her gun alamadigima uzulurken ayni saat te almam gerektigi cikti.. -tatlicadiarzu-

Bari yatagimin bas ucuna koyim her gece yatmadan ønce aliyim, :1rolleyes:

iyi fikir vereliniortak

Yarin doktora gidicem kizlar..insallah gecenki gibi girdigim gibi cikmam sırnaşık şey

inşallah batcım evet ekim annesi olacağız allahın izniyle bende cumaya giderim aslında bizim kurumun kadın doğumcusu var bir ona sorarım olmazsa ayağımın altında kadın doğum uzmanı var gidesim gelmiyor tüm kadınlar oraya gidiyor diye bide utanıyorum dışarı özele para ödüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…