Her gun ayni saat te mii kafamçokkarıştı
cok zor, her gun alamadigima uzulurken ayni saat te almam gerektigi cikti.. -tatlicadiarzu-
Bari yatagimin bas ucuna koyim her gece yatmadan ønce aliyim, :1rolleyes:
iyi fikir vereliniortak
Yarin doktora gidicem kizlar..insallah gecenki gibi girdigim gibi cikmam sırnaşık şey
Her gun ayni saat te mii kafamçokkarıştı
cok zor, her gun alamadigima uzulurken ayni saat te almam gerektigi cikti.. -tatlicadiarzu-
Bari yatagimin bas ucuna koyim her gece yatmadan ønce aliyim, :1rolleyes:
iyi fikir vereliniortak
Yarin doktora gidicem kizlar..insallah gecenki gibi girdigim gibi cikmam sırnaşık şey
iylik batcim,a.s.senden nbr
inşallah batcım evet ekim annesi olacağız allahın izniyle bende cumaya giderim aslında bizim kurumun kadın doğumcusu var bir ona sorarım olmazsa ayağımın altında kadın doğum uzmanı var gidesim gelmiyor tüm kadınlar oraya gidiyor diye bide utanıyorum dışarı özele para ödüyorum valla
bende hemen hemen 3 aydir istiyorum..ilk aylar yumurtlama konularinda bilgim yoktu hic..
bu ay daha bilincliyim bakalim...ins yumurtlamayi tutturursak sizin gibi hamile olmak darisi bana ins..
amannn batcim cocuk bi dogsun pesinde kosturmakdan verirsin evelallah
inşallah mart ayında senide hamile olarak görürüz canım bende inş veririm kilo kızken çok zayıftım evde kalınca çok kilo almaya başladım valla tosun gibiyim ...
arkadaşlar adet belirtileriyle gebelik belirtilerini ayıran şeyler nedir?hamile arkadaşlar anlatabilirlermiii?
Bat cnm yaa tazecİk annesİn ne gÜzel meleĞİnİ İlk haftalardan bİlİyosun her anını hatırlayacaksın
umarım bulantıların olmaz
genelde 6. Haftadan sona baŞlar derler ama İnŞ Çok kolay bİ Şekİlde geÇİrİrsİnİz sen ve tÜm hamİŞlerrrrr
ay insallah batcim....ümitlerim kirilmadan gelsin :CüvCüv:
basindan beri okudum topici , sizde sonunda kavustunuz bebislerine , allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
eğer adetine yakın belirtilerden farklı bi belirti yaşıyosan anlarsın benim göğüs uçlarım çok acıyodu halada var ve sol kasığımda sürekl, bi batma vardı ve idrarım çok koyuydu ...
ya ben sadece adet olmadan 1 gün önce falan ağrılarım başlar göğüslerin acır ama biraz belirtiler var ama ne bilmiyorum tabiii
eğer adetine yakın belirtilerden farklı bi belirti yaşıyosan anlarsın benim göğüs uçlarım çok acıyodu halada var ve sol kasığımda sürekl, bi batma vardı ve idrarım çok koyuydu ...
ya ben sadece adet olmadan 1 gün önce falan ağrılarım başlar göğüslerin acır ama biraz belirtiler var ama ne bilmiyorum tabiii
ne gibi belirtilerin var..
ne gibi belirtilerin var..
inşallah canım ya bu toipk hekese uğur getirdi sanada getircek gör bak ne zamandı regl tarihin varmı belirtilerin..
yamancım çok sağol ya darısı sana artık malesef canım bulantım var ya çok kötü oluyorum ve kasık ağrılarım var sen nasılsın nasıl oldun iyimisin biraz...
göğüs çevresinin çizgileri genişledi mesela uçları koyulaştı 1,2 tane sivilce gibi şeyler çıktı göğüslerim ağrıyor dokununca yatarken hele çok acıyor birde karnımın içinde sürekli kalp atışı gibi bişeyler atıyor ara ara
batcım birde bir ara baş aprısı ve tansiyon düşüklüğüde yaşadım ayrıca ogünden beride süre gelen uykusuzluk ve yorgunlukta cabası
canım ya ümitlendirmek istemem ama tam hamilelil belirtilerini yaşıyosun adetinden belki yeni yeni oluşuyodur gebeliğin benim çalışmaya başladıktan bi hafta sonra başlamıştı belirtilerim belki senin erken gebeliktir hadi bakalım inş vardır sendede...
ins bende buranin bana ugur getirmesini umuyorum opuyorumnanaktan
7 subat adetimin ilk günüydü
gelecek muhtemel adetim 3 mart ..doktor adetin 8.günü calismaya baslayin demisdi:kedi:
ona uyduk bakalim.
daha belirtim olmasi icinde erken demibilmiyorumkismile
belirtiler en erken adetinden sonra bir hafta geçerse başlıyormuş canım eğer düzenli ilişkiye girdiysen belki sendede varıdr gebelik inşallah ya çok sevinirim ne güzel bol hamişli topiğimiz olur...
SAOL CNM DAHA İYİYİM
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÜENDİĞİMİZ İÇİN FERAHLADIK BİRAZ
BULANTI ZODUR ABLAMDAN BİLİYORUM İNŞALLAH ÇABUK ATLATISINN :gitme:
canım biraz da olsa ferahlamana çok sevindim evet bulantı çok zor ya midem kalkınca gözlerimden yaşlar akıyor çok kötü oluyorum ve ben çok zor istifra ederim düşün halimi eee sen ne zaman başlayacaksın çalışmalara..
batcim insllahh cok istiyorum..bi hafta olmak üzere.. bakalim artik yazarim belirti yasarsam tabiki bilmiyorumkismile
canim doktoruna sor sen yinede..benimki üstüne basa basa ayni saatde icmezsen ise yaramaz dedi günde sadece bir kere ve hep ayni saatde..
..Almanyada yasiyorum ben , belki senin doktorun farkli düüsünüyodur..
ay bende unuttum baslarda esim kizdi ,sonunda telefonun takvimine sesli uyari yapdim ötüy öglen 12de hehedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?