Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canim doktoruna sor sen yinede..benimki üstüne basa basa ayni saatde icmezsen ise yaramaz dedi günde sadece bir kere ve hep ayni saatde..
..Almanyada yasiyorum ben , belki senin doktorun farkli düüsünüyodur..

ay bende unuttum baslarda esim kizdi ,sonunda telefonun takvimine sesli uyari yapdim ötüy öglen 12de hehedelikafadulden

burcucum valla ben aklıma gelince hemen içiyorum öyle belli bi saatim yok eğer öyle belli bi saatte içilmesi gerekiyosa doktorum niye uyarmadıki acaba benimde kafama takıldı bak şimdi

iylik batcim,a.s.senden nbr

bendende iyi esracım bol bol tıkınıyorum valla iştahım açıldı ya kilo almaktan korkuyorum sen ne zamandır istiyosun bebek..

canım bi görün iyi duruyosun valla ben olsam çoktan gitmiştim en azından bilgi edinirsin bence git bekleme sonra özlede gidersin..

bende hemen hemen 3 aydir istiyorum..ilk aylar yumurtlama konularinda bilgim yoktu hic..

bu ay daha bilincliyim bakalim...ins yumurtlamayi tutturursak sizin gibi hamile olmak darisi bana ins..

amannn batcim cocuk bi dogsun pesinde kosturmakdan verirsin evelallah

inşallah mart ayında senide hamile olarak görürüz canım bende inş veririm kilo kızken çok zayıftım evde kalınca çok kilo almaya başladım valla tosun gibiyim ...

inşallah mart ayında senide hamile olarak görürüz canım bende inş veririm kilo kızken çok zayıftım evde kalınca çok kilo almaya başladım valla tosun gibiyim ...

ay insallah batcim....ümitlerim kirilmadan gelsin :CüvCüv:

basindan beri okudum topici , sizde sonunda kavustunuz bebislerine , allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bat cnm yaa tazecık annesın ne gÜzel meleĞını ılk haftalardan bılıyosun her anını hatırlayacaksın
umarım bulantıların olmaz
genelde 6. Haftadan sona baŞlar derler ama ınŞ Çok kolay bı Şekılde geÇırırsınız sen ve tÜm hamıŞlerrrrr

arkadaşlar adet belirtileriyle gebelik belirtilerini ayıran şeyler nedir?hamile arkadaşlar anlatabilirlermiii?

eğer adetine yakın belirtilerden farklı bi belirti yaşıyosan anlarsın benim göğüs uçlarım çok acıyodu halada var ve sol kasığımda sürekl, bi batma vardı ve idrarım çok koyuydu ...

yamancım çok sağol ya darısı sana artık malesef canım bulantım var ya çok kötü oluyorum ve kasık ağrılarım var sen nasılsın nasıl oldun iyimisin biraz...

ay insallah batcim....ümitlerim kirilmadan gelsin :CüvCüv:

basindan beri okudum topici , sizde sonunda kavustunuz bebislerine , allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

inşallah canım ya bu toipk hekese uğur getirdi sanada getircek gör bak ne zamandı regl tarihin varmı belirtilerin..

batcım birde bir ara baş aprısı ve tansiyon düşüklüğüde yaşadım ayrıca ogünden beride süre gelen uykusuzluk ve yorgunlukta cabası

inşallah canım ya bu toipk hekese uğur getirdi sanada getircek gör bak ne zamandı regl tarihin varmı belirtilerin..

ins bende buranin bana ugur getirmesini umuyorum opuyorumnanaktan

7 subat adetimin ilk günüydü
gelecek muhtemel adetim 3 mart ..doktor adetin 8.günü calismaya baslayin demisdi:kedi:
ona uyduk bakalim.

daha belirtim olmasi icinde erken demibilmiyorumkismile

SAOL CNM DAHA İYİYİM
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÜENDİĞİMİZ İÇİN FERAHLADIK BİRAZ
BULANTI ZODUR ABLAMDAN BİLİYORUM İNŞALLAH ÇABUK ATLATISINN :gitme:

batcim insllahh cok istiyorum..bi hafta olmak üzere.. bakalim artik yazarim belirti yasarsam tabiki bilmiyorumkismile

tamam esracım inşallah müjdeli haberlerini alırız...

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam sonra görüşmek üzere öpüyorum hepinizi kocamanopuyorumnanaktan

iyi fikir kaydirigubbakcemile3

bu arada yarin doktora sorcam bana gunde bir kere mantikli ggeliyo zatn 400 g.
3 tane cok fazla diye dusunuyorum ..:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…