Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyim canım sen nasılsın bak sen gitmek istedikçe uzuyo doktora gitme süren hangi ildesin sen diğer yazıyoda merak ettim...

kızlar herkese merhaba,

benim Ankara'daki eğitimim bitti.şimdi Boludayım nihayet.arada bi bakıyodum ben yine topiğimize ama yazamıyodum.

ben ve prensesim iyiyiz çok şükür.21 haftalık oldu kızım.2 gündür hareketlerinde azalma oldu korktum biraz ama dün gece sürekli tekmeledi kuzum.hareketlerini hissedince içim rahatlıyo.

aramıza bi sürü hamiş arkadaşlar katılmış.hayırlı olsun bebişleri.ınşallah meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

diğer bebiş isteyen arkadaşlarımız da en kısa sürede hamiş kalırlar inşallah.

jaya,umutluyuz,yaman nasıl gidiyo işler?

hannem sen ne yapıyosun?tayin işinde bi gelişme yok mu canım?seni çok merak ediyorum.

canım geçmiş olsun ya.bak çok az kalmış izne ayrılmana.özel sektörü iyi bilirim canım ben de 3 sene özelde çalıştım.canım çıkıyodu.kpss ye girip memur oldum şimdi rahatım.en azından sabah 8, akşam 5.hafta sonları tatilin var.

bebeğin için izne ayrılacaksın ya.kpss ye de çalışma fırsatın olursa çalış bence.çünkü hayatın boyunca meleğine daha çok zaman ayırabilirsin.ben de şimdi denetmenlik için çalışacağım inşallah.

kızlar selamlar dün çok işim vardı. öğleden sorna da vergidairesine falan gitim. sonra da kendime tatil yaptım saat 3 tensonra :)
başka bir topicten bir arkadaşla 2. buluşmamızı yaptık. kız kıza kuaföre seçtik mağaza vitrin baktık.. hastanelere gittik fiyat aldık . çay içtik .güzeldi. yalnızlığıma iyi geldi...
onun gittiği hastaneye gitmeyi planlıyorum şimdi de. bakalım o bugün gidip doktoru ile göüşecek. yumurta takibi için her yerde para alıyorlar kızlar.. dün 2 hastaneye daha gittim . bir tanesi 85 tl dedi diğeri de doktor kaç gün gelmeniz gerekitğini söylüyor muayeneden sonra o zaman söyleyeiliyoruz ancak dedi.
ben de şimdi klomen kullanıyourm işte.. pazar günü biticek . bitsin sonra duruma göre hareket edicem artık.. ne bu ya enayi parası gibi ultrasondan bakcak sanki içime elini sokup eliyle ölçecek gibi ne parasıysa bu ...????

bu arada dün akşam itibariyle hayıt çayı yapmaya başladım. aktardan almıştım. kolay hamile kalmayı sağlıyormuş başka bir topicde arkadaşlardan biri tarif etti. tadı adaçayına benziyor sanki anasonlu bişey gibi . akşam içtim 1 saaat sonra kasıklarımda karnımda deli bir ağrı bastı.. yuh dedim bu kadar mı tesirli olur..??? bakalım hayırlısı inşallah..... bu ay böyle bir deneyelim bakalım. pressed siparişi vercem . nasipse öbür ayda onu deneriz:)

SAOL CNM DAHA İYİYİM
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÜENDİĞİMİZ İÇİN FERAHLADIK BİRAZ
BULANTI ZODUR ABLAMDAN BİLİYORUM İNŞALLAH ÇABUK ATLATISINN :gitme:

topiğimizin 1 numaralı takipcisi.sen herkes için o kadar güzel şeyler diliyosun ki inşallah kalbinin güzelliği de senin sıkıntıdan kurtulmana yardımcı olacak canım.

hayatta her şey hepimizin başına gelebilir.temiz kalbimiz ve inancımızla herşeyin üstesinden geliriz canım.her şerrin arkasında bile bir hayır vardır.inşallah bir an özce sen de sıkıntından kurtulursun canım.

kızlar sizler nasılsınız????????

bat ; yaman ( hayırdır sıkıntı var sanırım .) ; jaya , mızmız; meryem....
kızlar nasılsınız?????

canım sen de hoşgeldin aramıza tekrar.iyi doktorlar maalesef çok para istiyolar.devlet hastanesine gitsen hiç ilgilenmiyolar.özel hastaneyi de iyi araştırman gerkiyo canım.çünkü orda da bazı doktorlar ilgili olmuyo. o zaman ona verdiğin para da boşa gidebilir.

canım bebişin sağlıkla gelsin bak o zaman çektiğin sıkıntı stres her şey geçecek.ama o da geleceği zamanı biliyo.sen elinden geldiğince strese girmeden ona kavuşacağın günü bekle.inşallah en kısa zamanda meleğin sana gelir.

arkadaşlar ben şu ovülasyon testinden alcaktım eczanede bulamadım alan arkadalarım nasıl aldıı bide testin adı ne idii

olgay yaaaaaa cok sukur haber aldık senden. arada topıge gırdıgının farkındayım. ama yazmıyordun merak edıyordum valla. kızın oluyor demek. cok sevındım canım yaa. Allah analı babalı buyutsun ınsallah. esım ılk basta erkek olsun dıye basımın etını yedı. sımdıde arkasından hemen kız yapalım dıyor. :kedi: yaa bu arada hıc sorma, benım calısma saatlerım cok fazla. sabah 9 aksam 20.30. eve varmamda 21.00 oluyor. kpss ye gırmek ıcın fazla gec kaldım ben canım yaa. lıse mezunuyum ve 34 yasındayım. keske bıraz erken olsaydı. yapmak ıstedıgım o kadar cok sey varkı anlatamam. ama kendımden umıdı kestıgım ıcın artık hersey bebegım ıcın. onun herseyı yasaması her konuda kendını gelıstırmesı ıcın herseyı yapıcam Allah ızın, guc kuvvet verdıgı surece..... aslında yapacak ıs bulsak guzel bır fıkır olsa esımle bırlıkte kucuk bır ıs kurmak ıstıyoruz. ama bu zamanda zor valla.

deryacım guzel vakıt gecırmene sevındım. ne guzel. topık arkadaslıgının boyle ılerlemesı.
hannemden hala sonuc yok hakıkaten. bu sefer olacak dıyordu. hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz. hannemmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar olagay seni aramızda görmek ne güzel kızın oluyormuş allah analı babalı büyütsün
deryacım iyiyim ama bugün yoruldum baya ya pazara gittim aylar sonra şuan çok yorgunum ...

selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.

selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.

candy gozun aydın canım yaa. darısı basımıza .Allah analı babalı buyutsun. ınan 1 haftadır aklımdasın. dogumun guzel gectıgıne sevındım ama detayları beklıyoruz. boyu kac, amelıyata gıdıs anın, dogum anın hepsını ogrenmek ıstıyorum yaaaaa. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nıhayet doguran bırı de oldu topıkte.

bat cok yorma kendını canım. gercı ben de kayınvalıdemle pazara gıdıyorum. eve gelınce de bel agrısı yuzunden kıvranıyorum. gecen pazar aynen boyleydı.......

canım ya çok tebrik ederim sonunda kavuştın kızına ha maşallah kızımızda pek tombulmuş canım rabbim bizlerede nasip etsin böyle güzel bi doğum ve çocuk isteyen herkese taz zamanda çocuk versin..

canım ya valla şuan o kadar yorgunumki anlatamam çok halsizim bi çorba yapıp yatıcam eşim gelene kadar yemek yapma dedi yapmıcam neyse ben yatayım birz sonra görüşürüz...kafamçokkarıştı

slm canim bende almanyada yasiyorumm.hamile kalmak istiyosunn galibaa bol sanslar bende 14 haftalik hamileyimm...ben 2.ayimda hamile kaldimm sana ovilastyon testini tavsiye ederimm onu kullanarak hamile kaldimm

evet meryemcim almanyada yasiyorum..kader arkadasimsin desene gurbetten yana yerimseniben insllahh senin gibi erkenden umutlarim kirilmadan hamile kalmak darisi basima zemuszemus

okudum hamile haberinide burdan vermissin ne güzel yaa..Allahim saglikli sekilde kucagina almayida nasip eder insllah:Saruboceq:

Selam kizlarrr nbr?

batcim iyiyim cok sükür ,hava biraz güzeldi bugün almanyada disari ciktim arkadasla , gezdik geldik..
sen nasilsin bebisinde iyidir insallah...

candy cim hayirli ugurlu olsun..allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..

gecmis olsun bu aradadaa.s...umarim cabuk toparlanirsin sezeryandan sonra..

artik bebegini büyütmek var sirada..

darisi bize yasadigin güzel duygularinopuyorumnanaktan

slmm canlarimmm nasilsinizz bugun ben haric herkez burdaymisss ben bugun giremedimm,sabah 5ten beri rahatsizimm mide bulantim oldu gun boyuu yedikelrimi hep cikarttim suanda basim cok agriyorrr ve yatip uuyuycam yoksa basim cok agricak gibi duruyorr...topikte herkezee tek tek cvp yazmak isterdim ama cokk halsizim hepiniz iyiymissiniz okudummm allahh daha iyii etsinnn...
ve son olarak sunu soyliycem iyikii uzaktan bir dostluk icindeyiz birbirimizi tanimadannn iyii bir sekilde arkadaslik yapiyoruzz inanin bana su cevremdeki tanidiklarimdan daha yakinsinizzzz oyle sinir bozucu insanlar varki tanidigim sukurler olsunki sizi taniyorumm hepnizi cok seviyorumm ve opuyorummm allaha emanett olunnn kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…