gunaydın kızlar,
yamancım nasılsın. sorunun ne oldugunu bılmıyorum ama anlatırsan rahatlarsın canım yaa. Allah yardımcın olsun.
bat dun sabah gırdım topıge yazılanları okudum ama yazamadım. dun bayaa rahatsızdım. oglen kocam gelıp aldı benı. bugun ıyıyım cok sukur. bu hafta bıtsın 2 haftam kalacak ızne. valla burdakı dusuncesız ınsanlardan uzak kalmak ıcın sabırsızlanıyorum. dılerım dogumdan sonra da guzel bır ıs bulurum da burda devam etmek zorunda kalmam.
yenı arkadaslar gelmıs, hepınız hosgeldınız.
SAOL CNM DAHA İYİYİM
RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÜENDİĞİMİZ İÇİN FERAHLADIK BİRAZ
BULANTI ZODUR ABLAMDAN BİLİYORUM İNŞALLAH ÇABUK ATLATISINN :gitme:
kızlar selamlar dün çok işim vardı. öğleden sorna da vergidairesine falan gitim. sonra da kendime tatil yaptım saat 3 tensonra :)
başka bir topicten bir arkadaşla 2. buluşmamızı yaptık. kız kıza kuaföre seçtik mağaza vitrin baktık.. hastanelere gittik fiyat aldık . çay içtik .güzeldi. yalnızlığıma iyi geldi...
onun gittiği hastaneye gitmeyi planlıyorum şimdi de. bakalım o bugün gidip doktoru ile göüşecek. yumurta takibi için her yerde para alıyorlar kızlar.. dün 2 hastaneye daha gittim . bir tanesi 85 tl dedi diğeri de doktor kaç gün gelmeniz gerekitğini söylüyor muayeneden sonra o zaman söyleyeiliyoruz ancak dedi.
ben de şimdi klomen kullanıyourm işte.. pazar günü biticek . bitsin sonra duruma göre hareket edicem artık.. ne bu ya enayi parası gibi ultrasondan bakcak sanki içime elini sokup eliyle ölçecek gibi ne parasıysa bu ...????
bu arada dün akşam itibariyle hayıt çayı yapmaya başladım. aktardan almıştım. kolay hamile kalmayı sağlıyormuş başka bir topicde arkadaşlardan biri tarif etti. tadı adaçayına benziyor sanki anasonlu bişey gibi . akşam içtim 1 saaat sonra kasıklarımda karnımda deli bir ağrı bastı.. yuh dedim bu kadar mı tesirli olur..??? bakalım hayırlısı inşallah..... bu ay böyle bir deneyelim bakalım. pressed siparişi vercem . nasipse öbür ayda onu deneriz:)
Ayyy Tbrkler cnm yaa Allah anali babali buyutsun ins. hayirli, saglikli gup guzell bir kiz olsun :))
selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.
selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.
candy gozun aydın canım yaa. darısı basımıza .Allah analı babalı buyutsun. ınan 1 haftadır aklımdasın. dogumun guzel gectıgıne sevındım ama detayları beklıyoruz. boyu kac, amelıyata gıdıs anın, dogum anın hepsını ogrenmek ıstıyorum yaaaaa. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nıhayet doguran bırı de oldu topıkte.
bat cok yorma kendını canım. gercı ben de kayınvalıdemle pazara gıdıyorum. eve gelınce de bel agrısı yuzunden kıvranıyorum. gecen pazar aynen boyleydı.......
slm canim bende almanyada yasiyorumm.hamile kalmak istiyosunn galibaa bol sanslar bende 14 haftalik hamileyimm...ben 2.ayimda hamile kaldimm sana ovilastyon testini tavsiye ederimm onu kullanarak hamile kaldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?