Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm canim bende almanyada yasiyorumm.hamile kalmak istiyosunn galibaa bol sanslar bende 14 haftalik hamileyimm...ben 2.ayimda hamile kaldimm sana ovilastyon testini tavsiye ederimm onu kullanarak hamile kaldimm

kizlar sik sik giremiyorumm arada girip takip ediyorum yazilanlarii.bat canim bitsin eklerimm cici bisey olucak insallah bugun ben baya bi dolastimm 4 saat nerdeyse kendime hamis pantolonu aldim sonunda daha eskiler olmuyorr karnimi sikiyorrr...cok guzel seyler var ama cok pahalii yaaa hicte ucuzlamadiilarr...
yamannn canim biraz iyii olmana sevindim tatlim insallah daha iyii olur herseyy
umutluyuz canimm bende iyiyimmm bebisimii buyutuyorumm isteee senin bebis nasilll aliyomusun biseyler canim....burcuu sen nasilsinn canimm sende sik girmiyosunn artikk...yanii bi cok kisi gelmis hepside hos gelmiss zamanla taniycaz hepsinii tabiiii terk etmezlerseee...hadii herkezii optummm

Saol Meryemcim iyiyim cnm sen nasilsin?:icecream:

ayy ben kac ay onceden hamilelik almistim ozenip giymek nasip olmadi daha:1no2:

slm kızlar naber yaaaa minoz nerelerde bugün aklıma geldi birini unuttuk diyordum bak minozmuş oda kayıplarda merak ettim doğrusu..

Yarin gidicem cnm, insallah caymam diye dua ediyorum.kaydirigubbakcemile3

ama kararliyim bu sefer
;oyle bisey yapma bencee korkunun ecele faydasii yoktur canim bi kere gitki bundan sonra rahat rahat gidebilesinn

slm kızlar naber yaaaa minoz nerelerde bugün aklıma geldi birini unuttuk diyordum bak minozmuş oda kayıplarda merak ettim doğrusu..

bu aralar eskiler girmiyor pekkk yaaa herkezz kayipp bende cikiiyorumm kocis isten geldii hasta birz onunla ilgileneyimm optumm

BU SABAH İTİBARİYLE FOLİC PLUS ALMAYA BAŞLADIM ARKADAŞLAR.
GÜN DE 3 TANE ALINACAKMIŞ. TOK KARNINA.
İÇİNDE 90 TANE TABLET VAR .
HAMİLELİK PLANLAYAN VE HAMİLE OLAN KADINLARIN KULLANMASI İÇİN GEREKLİboshayallersmile

gunaydın kızlar,
yamancım nasılsın. sorunun ne oldugunu bılmıyorum ama anlatırsan rahatlarsın canım yaa. Allah yardımcın olsun.
bat dun sabah gırdım topıge yazılanları okudum ama yazamadım. dun bayaa rahatsızdım. oglen kocam gelıp aldı benı. bugun ıyıyım cok sukur. bu hafta bıtsın 2 haftam kalacak ızne. valla burdakı dusuncesız ınsanlardan uzak kalmak ıcın sabırsızlanıyorum. dılerım dogumdan sonra da guzel bır ıs bulurum da burda devam etmek zorunda kalmam.
yenı arkadaslar gelmıs, hepınız hosgeldınız.

HADİ HAYIRLISI CNM
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİR MELEĞİNN :CüvCüv:

SAOL CNM AMA ANLATAMAYACAĞIM BİŞEY O YÜZDEN YAZAMAM YÜCE RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN.Bİ DERT GELMEYEGÖRSÜN İNSAN KENDİNİ UNUTUYO RESMEN :gitme:

herkeslere günaydın hanımlar salihacım ve jayacım çok geçmiş olsun d-KUPCUM HADı HAYIRlısı diyelim artık yamancım bugün nasılsın sorununu halledebildinmi canım inş hallolmuştur meryem derya umutluyuz minoz lithium mızmız toobe esragg ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız....

iyim cnm çok şükür bizim iş hemen sonuçlanacak bişey değil bekleyeceğiz baya bi süre allah yrd olsun diyelim

sen nasılsın asıl meleğin napıyo göbüşündee
ne güzel çok bekletmedi seninkiii

:
Hadi hayirli olsun bakalim :) ama gunde 3 tane cok degil mi ya bilmiyorumkismile

GÜnaydın kızlar. Bende ayaĞımı ıncıttım sabah sabah ıŞe gelırken Çok acıya Şımdıde ızın alıp eve gıdıdcem

gecmis olsun cnm yaa (

Kizlar benim doktor isi pazartesi ye kaldi, ønemli birsey yoksa pazartesi alalim seni dedi bende peki dedim.:CüvCüv: biraz isime gelmed degil aslinda sırnaşık şey

neyse .Artik pazartesi bi saat ayarlayacak..Baya doluymuss :sinifsinif:

Bat, sen nasilsin cnm ??

inş en kısa zamanda sonuçlanır canım ya bende iyiyim meleğimde iyi göbüşümübi görsen çok çıktı şimdiden ya benim melek tombiş olacak galiba kesede baya büyümüştü ya ikizse ondan korkuyorum ama hayırlısı ikizsede hayır demem ikisi bi arada büyür dimi bakımı zor ama olsun neyse canım ben dışarı çıkıyorum gelince görüşürüz öptüm by by..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…