canim doktoruna sor sen yinede..benimki üstüne basa basa ayni saatde icmezsen ise yaramaz dedi günde sadece bir kere ve hep ayni saatde..
..Almanyada yasiyorum ben , belki senin doktorun farkli düüsünüyodur..
ay bende unuttum baslarda esim kizdi ,sonunda telefonun takvimine sesli uyari yapdim ötüy öglen 12de hehedelikafadulden
Saol Meryemcim iyiyim cnm sen nasilsin?:icecream:
ayy ben kac ay onceden hamilelik almistim ozenip giymek nasip olmadi daha:1no2:
;oyle bisey yapma bencee korkunun ecele faydasii yoktur canim bi kere gitki bundan sonra rahat rahat gidebilesinnYarin gidicem cnm, insallah caymam diye dua ediyorum.kaydirigubbakcemile3
ama kararliyim bu sefer
slm kızlar naber yaaaa minoz nerelerde bugün aklıma geldi birini unuttuk diyordum bak minozmuş oda kayıplarda merak ettim doğrusu..
BU SABAH İTİBARİYLE FOLİC PLUS ALMAYA BAŞLADIM ARKADAŞLAR.
GÜN DE 3 TANE ALINACAKMIŞ. TOK KARNINA.
İÇİNDE 90 TANE TABLET VAR .
HAMİLELİK PLANLAYAN VE HAMİLE OLAN KADINLARIN KULLANMASI İÇİN GEREKLİboshayallersmile
gunaydın kızlar,
yamancım nasılsın. sorunun ne oldugunu bılmıyorum ama anlatırsan rahatlarsın canım yaa. Allah yardımcın olsun.
bat dun sabah gırdım topıge yazılanları okudum ama yazamadım. dun bayaa rahatsızdım. oglen kocam gelıp aldı benı. bugun ıyıyım cok sukur. bu hafta bıtsın 2 haftam kalacak ızne. valla burdakı dusuncesız ınsanlardan uzak kalmak ıcın sabırsızlanıyorum. dılerım dogumdan sonra da guzel bır ıs bulurum da burda devam etmek zorunda kalmam.
yenı arkadaslar gelmıs, hepınız hosgeldınız.
GÜnaydın kızlar. Bende ayaĞımı İncİttİm sabah sabah İŞe gelİrken Çok acıya Şİmdİde İzİn alıp eve gİdİdcem
HADİ HAYIRLISI CNM
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİR MELEĞİNN :CüvCüv:
HAYIRLISIYLA GELSİN İNŞALLAH :ecrin_bebek:
herkeslere günaydın hanımlar salihacım ve jayacım çok geçmiş olsun d-kupcum hadi hayırlısı diyelim artık yamancım bugün nasılsın sorununu halledebildinmi canım inş hallolmuştur meryem derya umutluyuz minoz lithium mızmız toobe esragg ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız....
BU SABAH ıTıBARıYLE FOLıC PLUS ALMAYA BAŞLADIM ARKADAŞLAR.
GÜN DE 3 TANE ALINACAKMIŞ. TOK KARNINA.
ıÇıNDE 90 TANE TABLET VAR .
HAMıLELıK PLANLAYAN VE HAMıLE OLAN KADINLARIN KULLANMASI ıÇıN GEREKLıboshayallersmile
GÜnaydın kızlar. Bende ayaĞımı ıncıttım sabah sabah ıŞe gelırken Çok acıya Şımdıde ızın alıp eve gıdıdcem
iyim cnm çok şükür bizim iş hemen sonuçlanacak bişey değil bekleyeceğiz baya bi süre allah yrd olsun diyelim
sen nasılsın asıl meleğin napıyo göbüşündee
ne güzel çok bekletmedi seninkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?