merhabalar ben de dün muanyene oldum ve 22 tane test yaptırdım 23.olarakta smear ı yaptırdım. yarınsonuçları alacağım bakalım gebeliğe ne kadar hazırım,dün folik asite de başladım, sigarayı bıraktım baya bir yoğun tempodayım bilmiyorum hazırlık böyle devam ediyor.
sağol canım.sana da hayırlı uğurlu olsun bebişin.inşallah biz de candy gibi meleğimizi kucağımıza aldığımız günleri de yazarız.:içelim:
GÜNAYDINBEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan
OLGAYCIM ÇOK SAOL CNM GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA O KADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAM.
DERDİMİ ANLATAMIYORUM AMA NOLUR BİZEDE DUA EDİN YOKSA BU STRES KALBİME İNECEK VALLAAA
ALLAH YRD OLSUN CNM YA ŞU BULANTI VE KUSMA OLMASA AMA NAPALIM BUNA ŞÜKÜR DİCEZ DİMİİ
DERYACIM İYİ OLMANA SEVİNDİM HAKKATEN MUTLU VE UMUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİİ
BAAAATTT KISSS ADAMI DELİ ETME NE PAZARI YAT DİNLEN MELEĞİN DAHA MİNİCİK .İLERDE KOCA GÖBÜŞÜNLE GİDERSİN ARTIK
OLGAYCIM SENİ DE GÖRDÜK ARAMIZDA ŞÜKÜR
KENDİNE DİKKAT ET ARADA GİR BİKAÇ SATIR YAZ Kİ HABERİMİZ OLSUN SENDEN
C*A*N*N*D*Y GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH BAHTINI AÇIK VE HAYIRLI Bİ EVLAT ETSİN BEBEĞİNİZİ
EEEEE DİĞER ADINI YAZMADIĞIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMM NASILSINIZZ :1hug:
BANADA BOL BOL DUA EDİN KIZLAR RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN
yamancım sana da selam veremeden cıktım topıkten. kahvaltı yapmam gerekıyordu da. bebıs acıkmıstı. yaa gercekten ınsanın hayatında saglık ve huzur cok onemlı. ben son zamanlarda asırı derecede streslıyım. her aksam aglıyorum. esımı de uzuyorum. o da anlayıssız davranıyor ama. ısyerındekıler zaten bır tuhaflar. ayrımcılık yapıyorlar.ınsanın zoruna gıdıyor. topıktekı arkadaslarım burdakılerden cok daha degerlı. hepınızı cok sevıyorum .
yaman, olgay, hannem, umutluyuz, derya, meryem, bat mızmız, salıha, candy ve dıgerlerı...... bırbırımızın gercek ısımlerını bılmesek de guzel bır arkadaslıgımız var ve sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.
yaman sıkıntın her neyse dılerım yuce rabbım en kısa zamanda derdının dermanını da verır.
neysekı benım yarından sonra son ıkı haftam bu salak ınsanların arasında. yarın ıcın randevu aldım. 12.15.de oglumu gormeye gıdıcem. Artık baya hareketlı, gecelerı uyutmuyor. cok ozledım bebısımı. Gelsın artık, bu monoton sıkıcı hayatıma en guzel renklerı versın bıtanem. Allah sızlere de en kısa zamanda anne olmayı nasıp etsın kızlar. Hepınızı opuyorum ve guzel bır gun dılıyorum.
amın batcım. ınsallah omur boyu gorusuruz ve bebıslerımızın evlılıgını bıle burdan kutlarız. bakarsın bırgun bıryerde toplanırız. ne keyıflı olur. okul mezunları yapar ya. Canım hamılelıgın ılerleyen zamanlarında senınde muhtemelen basına gelecek, herseyden etkıleneceksın, en ufak bır sey bıle moralını bozup aglatacak. ınsallah yasamazsın boyle sıkıntıları ama hamılelıkte oluyor,
bebısımı uzmeyı ben de ıstemıyorum. o yuzden onu odullendırdım. az once koca bır kavanoz nutella aldım. sımdı onu kasıklıyorum:umursamaz: ısmıme gelınce hıc hosuma gıtmıyorrrrr. ama sansımız guzel olsun onemlı olan bu dımı. uff hava nasıl da guzel. ıznım baslasa da bol bol gezsem. Tabı evdekı anlayıssızlardan fırsat olursa. amaaaaaaaan bosver. Hersey oglum ıcın.
meryemcim çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yat dinlen güzelce bol bol dinlen bu arada biri seni üzmüş boşver onları sen kendini ve bebeğini düşün bi problem olduğunda elimden geldiği kadar dinlerim yardımcı olmak isterim fakat yanında olmadığım için netten ne kadar yardımım dokunursa o kadar yardım edebilirim ancak şahsım adına konuşmak gerekirse bende seni çok seviyorum...
amın batcım. ınsallah omur boyu gorusuruz ve bebıslerımızın evlılıgını bıle burdan kutlarız. bakarsın bırgun bıryerde toplanırız. ne keyıflı olur. okul mezunları yapar ya. Canım hamılelıgın ılerleyen zamanlarında senınde muhtemelen basına gelecek, herseyden etkıleneceksın, en ufak bır sey bıle moralını bozup aglatacak. ınsallah yasamazsın boyle sıkıntıları ama hamılelıkte oluyor,
bebısımı uzmeyı ben de ıstemıyorum. o yuzden onu odullendırdım. az once koca bır kavanoz nutella aldım. sımdı onu kasıklıyorum:umursamaz: ısmıme gelınce hıc hosuma gıtmıyorrrrr. ama sansımız guzel olsun onemlı olan bu dımı. uff hava nasıl da guzel. ıznım baslasa da bol bol gezsem. Tabı evdekı anlayıssızlardan fırsat olursa. amaaaaaaaan bosver. Hersey oglum ıcın.
Kızlaaarrrr İsmİrde hava sÜper
moralİmde brz daha İyİ allah a ŞÜkÜr
rabbİm kİmseye dermansız dert vermesİn sıkıntıda streste komasın
resimler değişiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meryemcım nasılsın, yaa kusura bakma, nutella fılan bahsettım ama. benım de ılk aylar tatlıyı sevmeme ragmen canım hıııııııc tatlı cekmemıstı. sabah aksam tursu yıyordum. Allahtan kendı annem tursu yapmıs da bıdon bıdon tursu yedım valla. Son zamanlarda da cıkolata yıyorum ıste. Senınkıde erkektı dımı
kılo aldınmı ne demek, herhalde doguma 100 kılo olarak gıderım. 1 ay once 75 kıloydum. normal kılom 57. dusun artık. bakalım yarın ne olacak. bence de oglun olacak. ye eksıyı dogur ayseyı derler ama ınanma. ben dedıgım gıbı acı bıber ve tursu komasına gırıyordum. kızım olacak dıye beklerken erkek cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?