slmm canlarimmm nasilsinizz bugun ben haric herkez burdaymisss ben bugun giremedimm,sabah 5ten beri rahatsizimm mide bulantim oldu gun boyuu yedikelrimi hep cikarttim suanda basim cok agriyorrr ve yatip uuyuycam yoksa basim cok agricak gibi duruyorr...topikte herkezee tek tek cvp yazmak isterdim ama cokk halsizim hepiniz iyiymissiniz okudummm allahh daha iyii etsinnn...
ve son olarak sunu soyliycem iyikii uzaktan bir dostluk icindeyiz birbirimizi tanimadannn iyii bir sekilde arkadaslik yapiyoruzz inanin bana su cevremdeki tanidiklarimdan daha yakinsinizzzz oyle sinir bozucu insanlar varki tanidigim sukurler olsunki sizi taniyorumm hepnizi cok seviyorumm ve opuyorummm allaha emanett olunnn kizlarrr
canım sen de hoşgeldin aramıza tekrar.iyi doktorlar maalesef çok para istiyolar.devlet hastanesine gitsen hiç ilgilenmiyolar.özel hastaneyi de iyi araştırman gerkiyo canım.çünkü orda da bazı doktorlar ilgili olmuyo. o zaman ona verdiğin para da boşa gidebilir.
canım bebişin sağlıkla gelsin bak o zaman çektiğin sıkıntı stres her şey geçecek.ama o da geleceği zamanı biliyo.sen elinden geldiğince strese girmeden ona kavuşacağın günü bekle.inşallah en kısa zamanda meleğin sana gelir.
olgay yaaaaaa cok sukur haber aldık senden. arada topıge gırdıgının farkındayım. ama yazmıyordun merak edıyordum valla. kızın oluyor demek. cok sevındım canım yaa. Allah analı babalı buyutsun ınsallah. esım ılk basta erkek olsun dıye basımın etını yedı. sımdıde arkasından hemen kız yapalım dıyor. :kedi: yaa bu arada hıc sorma, benım calısma saatlerım cok fazla. sabah 9 aksam 20.30. eve varmamda 21.00 oluyor. kpss ye gırmek ıcın fazla gec kaldım ben canım yaa. lıse mezunuyum ve 34 yasındayım. keske bıraz erken olsaydı. yapmak ıstedıgım o kadar cok sey varkı anlatamam. ama kendımden umıdı kestıgım ıcın artık hersey bebegım ıcın. onun herseyı yasaması her konuda kendını gelıstırmesı ıcın herseyı yapıcam Allah ızın, guc kuvvet verdıgı surece..... aslında yapacak ıs bulsak guzel bır fıkır olsa esımle bırlıkte kucuk bır ıs kurmak ıstıyoruz. ama bu zamanda zor valla.
deryacım guzel vakıt gecırmene sevındım. ne guzel. topık arkadaslıgının boyle ılerlemesı.
hannemden hala sonuc yok hakıkaten. bu sefer olacak dıyordu. hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz. hannemmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar olagay seni aramızda görmek ne güzel kızın oluyormuş allah analı babalı büyütsün
deryacım iyiyim ama bugün yoruldum baya ya pazara gittim aylar sonra şuan çok yorgunum ...
selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.
slmm canlarimmm nasilsinizz bugun ben haric herkez burdaymisss ben bugun giremedimm,sabah 5ten beri rahatsizimm mide bulantim oldu gun boyuu yedikelrimi hep cikarttim suanda basim cok agriyorrr ve yatip uuyuycam yoksa basim cok agricak gibi duruyorr...topikte herkezee tek tek cvp yazmak isterdim ama cokk halsizim hepiniz iyiymissiniz okudummm allahh daha iyii etsinnn...
ve son olarak sunu soyliycem iyikii uzaktan bir dostluk icindeyiz birbirimizi tanimadannn iyii bir sekilde arkadaslik yapiyoruzz inanin bana su cevremdeki tanidiklarimdan daha yakinsinizzzz oyle sinir bozucu insanlar varki tanidigim sukurler olsunki sizi taniyorumm hepnizi cok seviyorumm ve opuyorummm allaha emanett olunnn kizlarrr
selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.
slm kızlar olagay seni aramızda görmek ne güzel kızın oluyormuş allah analı babalı büyütsün
deryacım iyiyim ama bugün yoruldum baya ya pazara gittim aylar sonra şuan çok yorgunum ...
topiğimizin 1 numaralı takipcisi.sen herkes için o kadar güzel şeyler diliyosun ki inşallah kalbinin güzelliği de senin sıkıntıdan kurtulmana yardımcı olacak canım.
hayatta her şey hepimizin başına gelebilir.temiz kalbimiz ve inancımızla herşeyin üstesinden geliriz canım.her şerrin arkasında bile bir hayır vardır.inşallah bir an özce sen de sıkıntından kurtulursun canım.
gunaydın kızlar, meryemcım cok gecmıs olsun canım.senı anlayabılıyorum. Benım de etrafımda dusuncesız ınsan dolu. ısyerımdekılerden nefret edıyorum. Hepsı anlayıssız.
günaydin kizlarr...zemuszemus
günaydın bebiş haberli bir gün olması dileğiyle
yamancım sana da selam veremeden cıktım topıkten. kahvaltı yapmam gerekıyordu da. bebıs acıkmıstı. yaa gercekten ınsanın hayatında saglık ve huzur cok onemlı. ben son zamanlarda asırı derecede streslıyım. her aksam aglıyorum. esımı de uzuyorum. o da anlayıssız davranıyor ama. ısyerındekıler zaten bır tuhaflar. ayrımcılık yapıyorlar.ınsanın zoruna gıdıyor. topıktekı arkadaslarım burdakılerden cok daha degerlı. hepınızı cok sevıyorum .
yaman, olgay, hannem, umutluyuz, derya, meryem, bat mızmız, salıha, candy ve dıgerlerı...... bırbırımızın gercek ısımlerını bılmesek de guzel bır arkadaslıgımız var ve sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.
yaman sıkıntın her neyse dılerım yuce rabbım en kısa zamanda derdının dermanını da verır.
neysekı benım yarından sonra son ıkı haftam bu salak ınsanların arasında. yarın ıcın randevu aldım. 12.15.de oglumu gormeye gıdıcem. Artık baya hareketlı, gecelerı uyutmuyor. cok ozledım bebısımı. Gelsın artık, bu monoton sıkıcı hayatıma en guzel renklerı versın bıtanem. Allah sızlere de en kısa zamanda anne olmayı nasıp etsın kızlar. Hepınızı opuyorum ve guzel bır gun dılıyorum.
candy gozun aydın canım yaa. darısı basımıza .Allah analı babalı buyutsun. ınan 1 haftadır aklımdasın. dogumun guzel gectıgıne sevındım ama detayları beklıyoruz. boyu kac, amelıyata gıdıs anın, dogum anın hepsını ogrenmek ıstıyorum yaaaaa. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nıhayet doguran bırı de oldu topıkte.
bat cok yorma kendını canım. gercı ben de kayınvalıdemle pazara gıdıyorum. eve gelınce de bel agrısı yuzunden kıvranıyorum. gecen pazar aynen boyleydı.......
canım ya çok tebrik ederim sonunda kavuştın kızına ha maşallah kızımızda pek tombulmuş canım rabbim bizlerede nasip etsin böyle güzel bi doğum ve çocuk isteyen herkese taz zamanda çocuk versin..
canım ya valla şuan o kadar yorgunumki anlatamam çok halsizim bi çorba yapıp yatıcam eşim gelene kadar yemek yapma dedi yapmıcam neyse ben yatayım birz sonra görüşürüz...kafamçokkarıştı
candy cim hayirli ugurlu olsun..allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..
gecmis olsun bu aradadaa.s...umarim cabuk toparlanirsin sezeryandan sonra..
artik bebegini büyütmek var sirada..
darisi bize yasadigin güzel duygularinopuyorumnanaktan
bakalım arkadaşın doktoruna gidicem cmt. orda sadece muayene parası oluyormuşşşş
öyle de tatlım durum olsaaa nneysee ist. da anca geçiniyorum zatennnnnnnn
saol canımmmmmmmmmmm
kızzzzzzzzzzzz ne pazarııııııı..bırak adamın yapsınnnnnnnn yat evdeeee .. aa şu 3 a bi geçsin gele bi otur yerindeeeeeeeee
allah bağışlasınnnnnnnnn.... darısı başımızaa...
geçmiş olsunnnnnnn tatlımmmm
tebrikler canım.Sağlıklı,mutlu uzun ömürlü bir hayatı olur inşallah kuzucuğunun.Darısı başımıza inşallahh.:teytey::teytey:a.s.
OLGAYCIM ÇOK SAOL CNM GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA O KADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAM.
DERDİMİ ANLATAMIYORUM AMA NOLUR BİZEDE DUA EDİN YOKSA BU STRES KALBİME İNECEK VALLAAA
ALLAH YRD OLSUN CNM YA ŞU BULANTI VE KUSMA OLMASA AMA NAPALIM BUNA ŞÜKÜR DİCEZ DİMİİ
DERYACIM İYİ OLMANA SEVİNDİM HAKKATEN MUTLU VE UMUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİİ
BAAAATTT KISSS ADAMI DELİ ETME NE PAZARI YAT DİNLEN MELEĞİN DAHA MİNİCİK .İLERDE KOCA GÖBÜŞÜNLE GİDERSİN ARTIK
OLGAYCIM SENİ DE GÖRDÜK ARAMIZDA ŞÜKÜR
KENDİNE DİKKAT ET ARADA GİR BİKAÇ SATIR YAZ Kİ HABERİMİZ OLSUN SENDEN
C*A*N*N*D*Y GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH BAHTINI AÇIK VE HAYIRLI Bİ EVLAT ETSİN BEBEĞİNİZİ
EEEEE DİĞER ADINI YAZMADIĞIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMM NASILSINIZZ :1hug:
BANADA BOL BOL DUA EDİN KIZLAR RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN
candy çok tebrik ederim allah anala babalı büyütmüssün bir ömür boyu mutlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?