Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryemcim çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yat dinlen güzelce bol bol dinlen bu arada biri seni üzmüş boşver onları sen kendini ve bebeğini düşün bi problem olduğunda elimden geldiği kadar dinlerim yardımcı olmak isterim fakat yanında olmadığım için netten ne kadar yardımım dokunursa o kadar yardım edebilirim ancak şahsım adına konuşmak gerekirse bende seni çok seviyorum...

merhabalar ben de dün muanyene oldum ve 22 tane test yaptırdım 23.olarakta smear ı yaptırdım. yarınsonuçları alacağım bakalım gebeliğe ne kadar hazırım,dün folik asite de başladım, sigarayı bıraktım baya bir yoğun tempodayım bilmiyorum hazırlık böyle devam ediyor.

bakalım arkadaşın doktoruna gidicem cmt. orda sadece muayene parası oluyormuşşşş
öyle de tatlım durum olsaaa nneysee ist. da anca geçiniyorum zatennnnnnnn

saol canımmmmmmmmmmm

slm kızlar olagay seni aramızda görmek ne güzel kızın oluyormuş allah analı babalı büyütsün
deryacım iyiyim ama bugün yoruldum baya ya pazara gittim aylar sonra şuan çok yorgunum ...

kızzzzzzzzzzzz ne pazarııııııı..bırak adamın yapsınnnnnnnn yat evdeeee .. aa şu 3 a bi geçsin gele bi otur yerindeeeeeeeee

selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.

allah bağışlasınnnnnnnnn.... darısı başımızaa...

geçmiş olsunnnnnnn tatlımmmm

selam güseller ben geldim kavuştum sonunda cnm kızıma dün 1 hafta oldu o kadar güsel bi duyguymuşki Rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah.sezeryanla oldu 3kilo 100 gr adını alara koyduk.

tebrikler canım.Sağlıklı,mutlu uzun ömürlü bir hayatı olur inşallah kuzucuğunun.Darısı başımıza inşallahh.:teytey::teytey:a.s.

slm kızlar olagay seni aramızda görmek ne güzel kızın oluyormuş allah analı babalı büyütsün
deryacım iyiyim ama bugün yoruldum baya ya pazara gittim aylar sonra şuan çok yorgunum ...

sağol canım.sana da hayırlı uğurlu olsun bebişin.inşallah biz de candy gibi meleğimizi kucağımıza aldığımız günleri de yazarız.:içelim:

günaydın kızlaaar.bugün güzel bi gün cuma geldi nihayet.

meryemcim sana da geçmiş olsun canım.inşallah bulantıların azalacak canım.

GÜNAYDIN BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar, meryemcım cok gecmıs olsun canım.senı anlayabılıyorum. benım de etrafımda dusuncesız ınsan dolu. ısyerımdekılerden nefret edıyorum. hepsı anlayıssız.

OLGAYCIM ÇOK SAOL CNM GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA O KADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ ANLATAMAM.
DERDİMİ ANLATAMIYORUM AMA NOLUR BİZEDE DUA EDİN YOKSA BU STRES KALBİME İNECEK VALLAAA

ALLAH YRD OLSUN CNM YA ŞU BULANTI VE KUSMA OLMASA AMA NAPALIM BUNA ŞÜKÜR DİCEZ DİMİİ

DERYACIM İYİ OLMANA SEVİNDİM HAKKATEN MUTLU VE UMUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİİ

BAAAATTT KISSS ADAMI DELİ ETME NE PAZARI YAT DİNLEN MELEĞİN DAHA MİNİCİK .İLERDE KOCA GÖBÜŞÜNLE GİDERSİN ARTIK

OLGAYCIM SENİ DE GÖRDÜK ARAMIZDA ŞÜKÜR
KENDİNE DİKKAT ET ARADA GİR BİKAÇ SATIR YAZ Kİ HABERİMİZ OLSUN SENDEN

C*A*N*N*D*Y GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH BAHTINI AÇIK VE HAYIRLI Bİ EVLAT ETSİN BEBEĞİNİZİ

EEEEE DİĞER ADINI YAZMADIĞIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMM NASILSINIZZ :1hug:

BANADA BOL BOL DUA EDİN KIZLAR RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN

gunaydın kızlar, meryemcım cok gecmıs olsun canım.senı anlayabılıyorum. Benım de etrafımda dusuncesız ınsan dolu. ısyerımdekılerden nefret edıyorum. Hepsı anlayıssız.

cnm benim allah sanada kolaylık versin hakkaten çok zor
ama şükret beterin beteri var rabbim sanada başka yerden verir mükafatını inşallah

yamancım sana da selam veremeden cıktım topıkten. kahvaltı yapmam gerekıyordu da. bebıs acıkmıstı. yaa gercekten ınsanın hayatında saglık ve huzur cok onemlı. ben son zamanlarda asırı derecede streslıyım. her aksam aglıyorum. esımı de uzuyorum. o da anlayıssız davranıyor ama. ısyerındekıler zaten bır tuhaflar. ayrımcılık yapıyorlar.ınsanın zoruna gıdıyor. topıktekı arkadaslarım burdakılerden cok daha degerlı. hepınızı cok sevıyorum .
yaman, olgay, hannem, umutluyuz, derya, meryem, bat mızmız, salıha, candy ve dıgerlerı...... bırbırımızın gercek ısımlerını bılmesek de guzel bır arkadaslıgımız var ve sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.
yaman sıkıntın her neyse dılerım yuce rabbım en kısa zamanda derdının dermanını da verır.
neysekı benım yarından sonra son ıkı haftam bu salak ınsanların arasında. yarın ıcın randevu aldım. 12.15.de oglumu gormeye gıdıcem. Artık baya hareketlı, gecelerı uyutmuyor. cok ozledım bebısımı. Gelsın artık, bu monoton sıkıcı hayatıma en guzel renklerı versın bıtanem. Allah sızlere de en kısa zamanda anne olmayı nasıp etsın kızlar. Hepınızı opuyorum ve guzel bır gun dılıyorum.

TATLIMMM BENİM GERÇEK ADIM derya ZATEN :) HERŞEYİMLE APAÇIK ORTADAYIM ..İŞTE..RESMİMİ KOYUYORUM ADIMI SANIMI SÖYLÜYORUMMMMMMMMMMM...GİZEM İÇİNDE KALAN SİZLERSİNİZ CADILARRRR...BİR GÜL CEMALNİZİ GÖRELİM DEĞİL Mİ ????????????

güzel arkadaşlarığınız için ben de çok teşekkür ediyorum sırası gelmişkenn

sevgiyle kalın...

deryacım benı adım da jale. resmımı koyardım ama nasıl yapıldıgını ınan bılmıyorum. guya yıllardır bılgısayar kullanıyoruz ama bossssssss.

sağol jayacım amin inşallah doğum güzeldide cnm doğumdan sonra çok acı çektim anca kendime gelebildim dikşlerimin acısı anca hafifledi.ama dünyalar güseli kızım için değer.

teşekkür ederim cnm amin inş sizede nasip eder Rabbim tez zamanda.

sağol esracım aminn.

tebrikler canım.Sağlıklı,mutlu uzun ömürlü bir hayatı olur inşallah kuzucuğunun.Darısı başımıza inşallahh.:teytey::teytey:a.s.

sağolun canlarım benim inş sizinkileride kutlarız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…