günaydın arkadaşlar çamaşır suyu testi ile karbonat testini bilen varmı aranızda hamile olup olmadığın anlaşılabiliyormuş yapan varmı aranızda?
karbonati duydumda. camasir suyu nasil oluyomuss denemesi bedava nasilsa deneyelim hehehe:lepi:
ya ben dün akşam yaptımda karbonat köpürdü
bir kaba çamaşır suyu koyuyorsun üstüne biraz idrarını yapacaksın köpürük koyulaşıp mayalanır gibi olursa hamileymişsin öyle duydum umarımöyledir.
karbonat testini sence doğrumu yapmışım
canımcım boyle garıp yontemlerle ugrasana kadar gıdıp eczaneden test alsana. bu arada herkese gunaydın kızlar. esragg heveslen de bır an once bebıs yap. Baksana yaman hanımı hala heveslendıremedık. oglumun oglu olursa yamanın kızını alırız artık. Ben dun aksam nıhayet bırazcık uyuyabıldım. Gercı sabah yıne coooook erken uyandım ama olsun. Bugun oglumu gorucem ne guzel yaaaa. Doktorla da konusmam gereken seyler var. Dogum aksam olmaz ınsallah. sezeryan da ıstemıyorum. Bakalım zaman ne gosterecek. Bızım ıstememızle olmuıyor tabı.
cvp verecek kimse yok sanırım neyse yinede tşkler hepinize iyi günler..
ya ben dün akşam yaptımda karbonat köpürdü
bir kaba çamaşır suyu koyuyorsun üstüne biraz idrarını yapacaksın köpürük koyulaşıp mayalanır gibi olursa hamileymişsin öyle duydum umarımöyledir.
karbonat testini sence doğrumu yapmışım
cnm ben hic denemedim ama burda bi topikde birisi yazmis..arkadasi köpürünce gitmis test almis ve gercekten hamile cikmis
bende dedim cis zaten asitli ve karbonatta asiti körükler , her cis köpürür,, ama bazilar denemis köpürmeyende varmi hahaha ay allahim neler konusuyom sabah sabah :roflol:
oo ne güzelll günün az kalmis valla test yaparsin cikar ortaya ak koyun kara koyun
ben ne yapim daha 12 gün var reglime daayanamiyom bu karbonat testi cezbediyo benidelikafaduldendenemedim o ayrinaniknanik
benim regl 18deydi ama olmadı 2.günüm bugün varsa belki yarın testte çıkar diyorum ama umarım çıkar dene istersen ben daha öncede karbonat testini yapmıştım köpürmedi dibe çöktü dün akşam yaptım köpürdü neye yorsam bilemedim.seninde günün göz açıp kapayıncaya dek geçer yumurtlama günlerini boş bırakmadın dimi
jaYa cnm senin dogummu yakin ?
massallaaahh
benim regl 18deydi ama olmadı 2.günüm bugün varsa belki yarın testte çıkar diyorum ama umarım çıkar dene istersen ben daha öncede karbonat testini yapmıştım köpürmedi dibe çöktü dün akşam yaptım köpürdü neye yorsam bilemedim.seninde günün göz açıp kapayıncaya dek geçer yumurtlama günlerini boş bırakmadın dimi
canım daha 2-2,5 ayımız var ıste. nısan sonu gıbı kısmetse. Bugun kontrole gıdıcem. Allah sıze de en kısa zamanda nasıp etsın. Ama gercekten 9 ay cok uzun bır sure. Gecmek bılmıyor
canım yarını nıye beklıyorsun kı , Gıt al sımdı testını yap da ıcın rahatlasın. Benım reglıme 2-3 gun varken cıft cızgı cıktı. Ben sabırsızım valla bekleyemem oyle.
ÁY INSALLAHH pozitif cikar canim....hadi bakim hayirli haberlerini bekliyorus
evet ya bende öyle diyorum bi uyusam , uyandigim 3 mart olsa ve reglm gelmese opuyorumnanaktan
doktor tavsiyesinde adetin 8.günü basladik bakalimama hic belirtim yok normal demi :)
canım yarını nıye beklıyorsun kı , Gıt al sımdı testını yap da ıcın rahatlasın. Benım reglıme 2-3 gun varken cıft cızgı cıktı. Ben sabırsızım valla bekleyemem oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?