Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya ben dün akşam yaptımda karbonat köpürdü
bir kaba çamaşır suyu koyuyorsun üstüne biraz idrarını yapacaksın köpürük koyulaşıp mayalanır gibi olursa hamileymişsin öyle duydum umarımöyledir.
karbonat testini sence doğrumu yapmışım

karbonati duydumda. camasir suyu nasil oluyomuss denemesi bedava nasilsa deneyelim hehehe:lepi:

canımcım boyle garıp yontemlerle ugrasana kadar gıdıp eczaneden test alsana. bu arada herkese gunaydın kızlar. esragg heveslen de bır an once bebıs yap. Baksana yaman hanımı hala heveslendıremedık. oglumun oglu olursa yamanın kızını alırız artık. Ben dun aksam nıhayet bırazcık uyuyabıldım. Gercı sabah yıne coooook erken uyandım ama olsun. Bugun oglumu gorucem ne guzel yaaaa. Doktorla da konusmam gereken seyler var. Dogum aksam olmaz ınsallah. sezeryan da ıstemıyorum. Bakalım zaman ne gosterecek. Bızım ıstememızle olmuıyor tabı.

bayanlar merhaba ya size birşey sorucam ben 10 gün kdr önce doktora gitmiştim çocuk sahibi olmak istiyoruz diye kadın beni muayene etti ultrasonlada baktı rahim yumurtalıklar normal bi sorun yok hafif bi iltihaplanma var dedi fitil verdi.sonra simir testi yaptı..birde polikistik var ama çokta önemli bişey değil dedi..adetin 3.günü gel dedi ( doktor bu ay hamile kalacağıma ihtimal vermiyo demekki)
ama bana folic filan kullan demedi arkadaşlarda hep kullan diyolar napsam bilemedim aranızda kullanan varmı??ne zmn başladınız kullanmaya

yarın yapıcam zaten cnm çoğu kişi denemiş merak ettim yaptımm

cvp verecek kimse yok sanırım neyse yinede tşkler hepinize iyi günler..

cnm aslinda folik hamile kalmaya karar verdigini doktoruna söylediginde o kullanman gerek diyip yaziyo..

benimde folik asitiin varligindan haberim yokdu..

gittim konusmaya muayene etti dr ,hersey yolunda bi sorun yok adetin 8.günü ve 16 günleri arasinda yumurtlaman olucak , bu folik senin bünyeni bebege hazirlicak ve daha kolay hamile kalmani saglicak dedi..

yani senin doktrorun söylemesi gerekirdi..

cnm ben hic denemedim ama burda bi topikde birisi yazmis..arkadasi köpürünce gitmis test almis ve gercekten hamile cikmis

bende dedim cis zaten asitli ve karbonatta asiti körükler , her cis köpürür,, ama bazilar denemis köpürmeyende varmi hahaha ay allahim neler konusuyom sabah sabah :roflol:

oo ne güzelll günün az kalmis valla test yaparsin cikar ortaya ak koyun kara koyun

ben ne yapim daha 12 gün var reglime daayanamiyom bu karbonat testi cezbediyo beni delikafaduldendenemedim o ayrinaniknanik

bsbırkın ben de ılk hamıle kalmaya karar verdıgımde dogum kontrol hapını bıraktım ve doktora gıdıp yapmam gereken baska sey varmı dıye muayene oldum. Bana da sımır testı yaptı ve hamıle kalmaya karar verdıgınde 3 ay oncesınden folıc plas kullanmaya basla demıstı. ben de folıc plus la oyle tanıstım tatlım. Bence de doktorun soylemesı gereken bısey

yaman naber yaaaaaaa selamsız . Alısmısım gunun ılk selamını senden almaya. Nasıl oldun, sorunun halloldumu canım

benim regl 18deydi ama olmadı 2.günüm bugün varsa belki yarın testte çıkar diyorum ama umarım çıkar dene istersen ben daha öncede karbonat testini yapmıştım köpürmedi dibe çöktü dün akşam yaptım köpürdü neye yorsam bilemedim.seninde günün göz açıp kapayıncaya dek geçer yumurtlama günlerini boş bırakmadın dimi

ÁY INSALLAHH pozitif cikar canim....hadi bakim hayirli haberlerini bekliyorus

evet ya bende öyle diyorum bi uyusam , uyandigim 3 mart olsa ve reglm gelmese opuyorumnanaktan

doktor tavsiyesinde adetin 8.günü basladik bakalim ama hic belirtim yok normal demi :)

canım yarını nıye beklıyorsun kı , Gıt al sımdı testını yap da ıcın rahatlasın. Benım reglıme 2-3 gun varken cıft cızgı cıktı. Ben sabırsızım valla bekleyemem oyle.

canım daha 2-2,5 ayımız var ıste. nısan sonu gıbı kısmetse. Bugun kontrole gıdıcem. Allah sıze de en kısa zamanda nasıp etsın. Ama gercekten 9 ay cok uzun bır sure. Gecmek bılmıyor

ay yinede az kalmis bebegin icinde ya oda güzel bi duygudur..

ALLAH kolay dogum nasip etsin cnm:Saruboceq:..ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini..

sagol iyi dileklerin icin bak hamilelerin duasi kabul ólurmus aman bizi unutma :)
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım yarını nıye beklıyorsun kı , Gıt al sımdı testını yap da ıcın rahatlasın. Benım reglıme 2-3 gun varken cıft cızgı cıktı. Ben sabırsızım valla bekleyemem oyle.

evet dimi ya ben topigin basinida okumusdum meryem arkadas ovulasyon döneminden 12gün sonra , adete bi hafta kala test yapmis ve silikde olsa ikiinci cizgiyi görmüsdü ..tabiki yanlis hatirlamiyosam

senin iki gün gecmis hadi güzel haberler ver bize kaydirigubbakcemile

yani azda olsa belirtiler olur aslında miğde bulantısı uyku yorgunluk hali falan göğüs ağrısı değişikliği varmı bişeyler sende

unuturmuyum esracım.. Dualarım sızınle. Guzel dıleklerın ıcın de sagol. Evet gercekten guzel kelımesının tarıf edemeyecegı kadar garıp, guzel oldugu kadar ozel bır duygu. Bebegım dogduktan sonra da sızınleyım , hepınızın hamıle haberını alıcam ınsallah.

Yaman kız nıye sesıme ses vermıyorsunnnnnnnnnnn, kustukmu canım benım

iş yerindeyim çalışıyorum cnm yaa evde var testim akşam kuaföre gidicem saçımı boyatıcam kestiricem geç gelirim eve yarın sabah kalktığımda yapayım diyorum ayy dua edin ne olur inş bebiş vardır kocam bile çok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…